Quote Originally Posted by debbykalp View Post
Καλησπέρα μυσπ Ναι ακόμη κι εγώ το καταλαβαίνω ότι έχω κατάθλιψη. Μα μακάρι να είχα μονάχα αυτό. Αυτό που με βασανίζει όμως είναι ο φόβος που έχω. Ή όπως το αποκαλώ εγώ, τρόμος. Γιατί είναι υπερβολικός φόβος. Όταν πρωτόξεκίνησα το Ladose τις πρώτες ημέρες μου έφερνε κατάθλιψη, μα ο γιατρός είπε ότι η θεραπεία ενεργεί στον μήνα πάνω. Είπα κι εγώ οκ. Μετά την 10η μέρα της θεραπείας ήμουν αρκετά καλύτερα, βγαίνοντας με φίλες, έχοντας διάθεση και καπνίζοντας και πάλι. Μα γύρω στην 15η μέρα της θεραπείας, κι ενώ βγήκα με την μητέρα μου με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία έξω και ανησυχία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσω. Αυτό το περιστατικό μου χάλασε όλη την ψυχολογία και επίσης με έκανε να φοβάμαι περισσότερο. Γι'αυτό άλλωστε δεν έχω βγει εδώ και 4 εβδομάδες. Επίσης έπρεπε να είχα πάει ήδη στον ψυχίατρο για να του πω πως τα πάω με την θεραπεία μα φοβάμαι να βγω. Κι έτσι έχει πάνω από εβδομάδα που δεν έχω ξανά πάρει τα φάρμακα. Σίγουρα είναι καλό να σταματήσω το κάπνισμα, και έχει εδώ και καιρό που δεν έχω καπνίσει και αυτό πάλι λόγω του φόβου μου. Μα θέλω να το ξεκινήσω γιατί έτσι θα καταλάβω ότι αρχίζω να καλυτερεύομαι και μετά θα το ελαττώσω. Διάβασα και την δικιά σου ιστορία. Χαίρομαι που τα έχεις καταφέρει. Κι εγώ σκέφτηκα να πάω σε πνευματικό, παράλληλα με ψυχολόγο. Σε έχει βοηθήσει ο πνευματικός ?
Καλησπερα κοπελα μου,Εμενα το αγορι μου κ ο πνευματικος με εχουν βοηθησει οσο κανεις!Ειναι αναγκαιο να πας στον πνευματικο να του μιλησεις για τα αγχη σου ειναι καλυτερος απο ψυχολογο ανεπιφυλακτα αρκει να βρεις τον καταλληλο,Εγω παιρνω λαντοζε μου το εδωσε ο γιατρος μια καψουλα την μερα κ τωρα την μειωσαμε στο μισο επειδη ειμαι αρκετα καλα,Ειναι καλο φαρμακο κ δεν εχω παρατηρησει παρενεργειες,Συνδιασε πνευματικο κ ψυχολογο κ καλη δυναμη!