Results 1 to 9 of 9
Thread: Βουλιάζω
-
28-03-2014, 11:40 #1
Βουλιάζω
Παιδιά καλημέρα,
Θα ήθελα να συζητήσουμε ένα θέμα το οποίο έχω και θέλω και την αποψη όσων νοιώθουν έτσι . Υπάρχουν μέρες που είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση , νοιώθω όμορφα και νοιώθω κυρίαρχος του κόσμου μπορω να πω , είμαι εξωστρεφής χαρουμενος και μου βγαίνει άνετα ακομα και το πέσιμο . Υπάρχουν άλλες μερες όμως που χωρίς να έχει γίνει κάτι ουσιαστικό ή χωρις να έχω κάτι να με αγχώνει (γενικά βρίσκομαι σε μια χαλαρη φάση της ζωής μου) ξυπνάω με πολλούς παλμους . Νοιώθω άσχημα ψυχολογικά και νοιώθω πολύ λίγος , με λίγα λόγια νοιώθω σκουπίδι. Η μια ασχημη σκέψη φέρνει την άλλη και καταντάω να βουλιάζω και να περπατάω στον δρόμο με σκυμμένο το κεφάλι σαν να θρηνώ κάποιον . Αυτη η κυκλοθυμία μου μου την δίνει απίστευτα γιατι λέω σε όλα τα προβλήματα του κόσμου ''ελάτε να με κατακλήσετε θέλω μια μέρα ολόκληρη να βουλιάξω μέσα στη μιζέρια ''
- 28-03-2014, 22:32 #2
Καλησπερα!! Ολοι λιγο πολυ ειμαστε με σκαμπανευασματα κατα την διαρκεια της ημερας... Παζουν πολλα ρολο. Θα ηθελα να μου δωσεις καμια λεπτομερια... Πχ νιωθεις ετσι οταν τρως ακυρο απο μια γυναικα? Οταν δεν κοιμασαι καλα?? Και τι ειναι αυτο που σε γεμιζει αυτοπεποιθηση?? Πχ το οτι κανεις τους αλλους να γελανε?? Με τους γονεις πως τα πας? Και τι ηλικα εισαι περιπου???
28-03-2014, 22:40 #3
Έτσι κάπως νιώθουν όλοι οι....λύκοι φίλε... Πέρα απ΄την πλάκα νιώθεις πολύ διαφορετικός από τους φίλους σου.. το συζήτησες μ΄αυτούς;; φάσεις περνάνε/με όλοι και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.. Τις μέρες λοιπόν που νιώθεις ''κυρίαρχος του κόσμου'' (πόσο σε ζηλεύω) κάνε πράγματα για σένα, κάποια απ΄αυτές θα σε βγάλει κάπου, μπορεί να είναι μια σχέση, ένα χόμπυ, κάτι οτιδήποτε ... θα σου δώσει κουράγιο και για τις δύσκολες μέρες .. ή ακόμα καλύτερα θα φορτίσει θετικά.. είναι πολλά που κάνουν τη ζωή αφόρητη.. όταν μπορείς όμως να έχεις και καλές στιγμές χωρίς άλλα ερεθίσματα, από μόνος σου δηλαδή, είσαι σε καλό δρόμο.. κι εγώ τον τελευταίο καιρό μια στις δέκα, νιώθω κάπως καλύτερα... προσπαθώ λοιπόν να πάρω δύναμη και για τις υπόλοιπες 9 που είμαι χάλια.. δεν το έχω καταφέρει ακόμα.. αλλά είναι μια ελπίδα.. κάποτε θα την αντιστρέψω την εξίσωση, δεν το έχω πιστέψει κι εγώ ακόμα αλλά την έχω, την ελπίδα.. από την άλλη, ακόμα και χωρίς λόγο κάποιες στιγμές, μέρες, κι εγώ και συ, όλοι, θα τις περνάμε με το κεφάλι κάτω.. κι ας μην υπάρχει κάποιος για να θρηνούμε.. μπορεί ο''κάποιος'' να είμαστε εμείς..
28-03-2014, 23:03 #4
28-03-2014, 23:33 #5
Δεν έχω παρατηρήσει Αννα ειναι η αλήθεια , εχω αρχίσει ομοιοπαθητική και προσπαθω λίγο να καταλάβω πως λειτουργει η διάθεση μου , εχω παρατηρησει ομως πως όταν δεν ξεκουράζομαι καλα η επομενη μέρα ειναι χαμένη , καλα δε συζητάμε για τα άκυρα , τα πρωτα ήταν κάπως επιπονα , ολο σκεφτομουν γιατι ; αλλα τώρα με το καιρό αρχίζω να τα παίρνω πιο χαλαρά. Με τους γονείς μου έχω άψογες σχέσεις είναι οι ''συμβουλοι'' μου αλλα η αλήθεια είναι πως νοιωθω να μην έχω απογαλακτιστει ακόμα ...
28-03-2014, 23:39 #6
Φίλους δεν εμπιστεύομαι για τέτοια θέματα , μόνο γονείς και αδερφό . Δεν ήμουν έτσι , ήμουν παντα προσιλωμένος στους στοχους μου , δε μπορω να συνειδητοποιησω πως δε με ενδιέφερε τιποτες αλλο , δε μπορω να πω οτι είχα αυτοπεποιθηση ή οτι δεν είχα , έχω διαγράψει την τοτε διαθεση μου , για 2 χρονια είχα αφησει ποτα εξοδους γυναικες ( μετα απο χωρισμο) και το μόνο που με ενοιαζε ειναι πως θα πάρω πτυχιο και ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να πάω να κανω μπανια . Τώρα βαρέθηκα αυτο το πραγμα και το μυαλο μου μου παίζει περιεργα παιχνιδια , ίσως ειναι περίοδος μεταβατική για μένα . Ελπίζω να ναι για καλό
29-03-2014, 02:39 #7
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...λησπερα φιλη μου,Πιθανον αντιμετωπιζεις καταθλιψη κ νομιζεις οτι τιποτα δεν εχει νοημα,Προτεινω να διαβασεις την ιστορια μου για να παρεις μια ιδεα πως θα το ξεπερασεις,Η δραστηριοτητα ειναι το παν,Κουραγιο!
04-04-2014, 20:39 #8
Μαλλον ηρθε ο καιρος να κατεβασεις τον πηχη των απαιτησεων που εχεις απο τον εαυτο σου, κανεις δεν ειναι τελειος... Το οτι σε συμβουλευουν οι δικοι σου πεντε δεκα πραγματα δεν σημαινει οτι εισαι σχεδιασμενο ρομποτ και πρεπει να τα κανεις πραξη τα οσα σου ζητανε...Ειδικα και αν ο τροπος που σε συμβουλευουν ειναι στην ουσια "επιβαλλω την αποψη μου" .. Ψαξτο λιγο εκει... Πιστευω οτι πρεπει να βρεις λιγο μεχρι που αρχιζουν οι επιθυμιες σου, και που ξεκινανε οι επιθυμιες των αλλων για εσενα. Διαφορετικα σε κοβω να κανεις κανεναν βιαστικο γαμο και να βασανιζεσαι μελλοντικα απο την νυφη... Τα ακυρα που τρως ειναι γιατι ουσιαστικα δεν θες αυτη που πλησιαζεις,απλα την πλισιαζεις για να ακουμπησεις καπου, και ολο αυτο στην ατμοσφαιρα φενεται. και η αλλη φρικαρει και την κανει.... Ενω θα επρεπε να ξεχυλιζεις απο δυναμισμο για να σε εμπιστευτει μια γυναικα.
Γινε διπλωματης λοιπον, σταματα να μαλωνεις τον εαυτουλη σου για πραγματα μικρα (πχ δεν κοιμηθηκες καλα) και κανε τον κοσμο γυρω σου να νομιζει οτι σε κανει οτι θελει αλλα στην ουσια να περναει το δικο σου... Αυτο που εσυ μπορεις και θες να κανεις... Σορρυ που αργησα να απαντησω... Δεν ειμαι συχνη εδω..
04-04-2014, 22:58 #9
Μαλλον ηρθε ο καιρος να κατεβασεις τον πηχη των απαιτησεων που εχεις απο τον εαυτο σου, κανεις δεν ειναι τελειος.
Η κατάσταση είναι απελπιστική
18-06-2025, 11:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή