Πώς θα ξεκολλήσει...;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Πώς θα ξεκολλήσει...;

Καλημέρα σε όλους!

Εδώ κ δυο μήνες περίπου (ίσως κ παραπάνω) έχω κάνει μια σχέση η οποία κυλάει πολύ όμορφα, αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη, κ πιστεύω σύμφωνα με τα προφανή πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Πολύ ωραία ως εδώ...

Χτες όμως έγινε κάτι σαν....παρεξήγηση να το πω...κακιά σύμπτωση να το πω... Κ η ιστορία έχει ως εξής...

Χαζολογώντας στο φουμπου ένα βράδυ, χάζεψα λίγο κ το προφίλ του συντρόφου μου για φωτογραφίες, κοινούς φίλους κλπ... Ώσπου το μάτι μου πέφτει σε ένα ονοματεπώνυμο ενός παληκαριού με τον οποίο είχα ένα φλερτ πριν 8-9 χρόνια, κ το οποίο με το ζόρι διήρκησε 1 μήνα. "χαχα τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά, ένα χωριό είμαστε", σκέφτηκα. Εντελώς καλοπροαίρετα, λοιπόν, το ανέφερα στο σύντροφό μου γιατί είχα περιέργεια να μάθω από που γνωρίζονται. Ήταν συμφοιτητές κ φίλοι κάποτε, τώρα πλέον απ' ότι μου είπε δε κάνουν κ την τρελή παρέα. Μόλις του είπα για αυτό που είχε συμβεί μεταξύ μας εκατονταετίες πριν, το εξέλαβε λάθος κατα την άποψή μου, πετώντας μου διάφορες ατάκες του στυλ "ξενέρωσα..." "απ' όλη την πόλη με τον κολλητό μου βρήκες να πας;" κάνοντας με να νοιώσω λες κ φταίω γι αυτό που έγινε όταν ήμουν 20 χρονών κ που ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του νυν συντρόφου μου...!

Ναι... καταλαβαίνω την κρυάδα που μπορεί να έχει πάρει ο άλλος, ίσως κ εγώ να είχα μια ανάλογη αντίδραση αν μάθαινα ότι κάποια φίλη είχε κάνει κάτι στο μακρυνό παρελθόν με το σύντροφό μου (γιατί περι μακρυνού παρελθόντος πρόκειται). Δε δικαιολογώ όμως τη συμπεριφορά του... Από χτες έχουμε μιλήσει ελάχιστα, μου μιλάει κρύα, προσπάθησα να κάνω μια συζήτηση για να λυθεί το θέμα κ η απάντηση που πήρα ήταν "προσπαθώ να το χωνέψω, εσύ δε καταλαβαίνω γιατί χαλιέσαι".

Δε πιστεύω πως υπάρχει λόγος που το συνεχίζει, σε καμία περίπτωση δε μου αρέσει που ξενέρωσε κ φοβάμαι μην αντιδράσει λάθος για κάτι για το οποίο δεν φέρω ευθύνη. Η δικιά μου αντιμετώπιση; Προσπαθώ να κάνω σα να είναι όλα κανονικά, αλλά είμαι πολύ θλιμμένη εξαιτίας αυτού.

Πώς θα μπορούσα να τον κάνω να "ξεσκαλώσει" απ' αυτό; Να του δώσω χρόνο; Να προσπαθήσω να κάνω κ άλλη συζήτηση;

Ευχαριστώ
    Every morning we are born again

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    ....

Δε πιστεύω πως υπάρχει λόγος που το συνεχίζει, σε καμία περίπτωση δε μου αρέσει που ξενέρωσε κ φοβάμαι μην αντιδράσει λάθος για κάτι για το οποίο δεν φέρω ευθύνη. Η δικιά μου αντιμετώπιση; Προσπαθώ να κάνω σα να είναι όλα κανονικά, αλλά είμαι πολύ θλιμμένη εξαιτίας αυτού.

Πώς θα μπορούσα να τον κάνω να "ξεσκαλώσει" απ' αυτό; Να του δώσω χρόνο; Να προσπαθήσω να κάνω κ άλλη συζήτηση;

Ευχαριστώ
    συμφωνω μαζι σου.
    δεν εχει κανεναν λογο και καμια λογικη να το συνεχιζει, εκτος κι αν του ειχες πει οτι εισαι παρθενα και θεωρησε οτι τον ξεγελασες (μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, ξερω οτι δεν συνεβη κατι τετοιο).
    η ΜΟΝΗ δικαιολογια που μπορω να σκεφτω για την αντιδραση του, ειναι Η να το συζητησε με τον φιλο του και να εμαθε πραγματα για σενα που δεν του αρεσαν, Η να εκανε την σκεψη οτι για να τυχει να εχεις παει με τον πρωην κολλητο του,δεν ειναι απλα συμπτωση αλλα σημαινει οτι εχεις παει με ΠΑΡΑ πολλους ανδρες και καποτε ετυχε κι αυτος κι η σκεψη αυτη τον ξενερωνει.
    αλλη δικαιολογια δεν μπορω να του βρω.

να του δωσεις χρονο. οσο το συζητας δειχνεις οτι νοιωθεις ενοχη. ειναι δικο του θεμα να το ξεπερασει η να μην το ξεπερασει. εσυ να μιλησεις μονο αν το ξαναφερει ο ιδιος στην επιφανεια.

Senior Member
    Καλησπέρα Remedy κ σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου...
    Έχεις δίκιο σ' αυτό που μου λες... Το να το συζήτησε με το παιδί αυτό το βρίσκω λίγο απίθανο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά επειδή πιστεύω πως δε πρόλαβε να το συζητήσει, αφού το συμβάν έγινε χτες.
    Το θεωρώ άδικο όμως να μου συμπεριφέρεται έτσι. Έχω όλη την καλή διάθεση να απαντήσω σε ότι τον προβληματίζει, αλλά αυτός το κλειδώνει μέσα του, βγάζοντας σε μένα αυτή τη συμπεριφορά που με πληγώνει. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μη μου πει κανένα κουλό του στυλ "δε μπορώ, έχω ξενερώσει πολύ μ' αυτό που έμαθα, άντε γειά"

Senior Member
    Καλησπέρα Remedy κ σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου...
    Έχεις δίκιο σ' αυτό που μου λες... Το να το συζήτησε με το παιδί αυτό το βρίσκω λίγο απίθανο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά επειδή πιστεύω πως δε πρόλαβε να το συζητήσει, αφού το συμβάν έγινε χτες.
    Το θεωρώ άδικο όμως να μου συμπεριφέρεται έτσι. Έχω όλη την καλή διάθεση να απαντήσω σε ότι τον προβληματίζει, αλλά αυτός το κλειδώνει μέσα του, βγάζοντας σε μένα αυτή τη συμπεριφορά που με πληγώνει. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μη μου πει κανένα κουλό του στυλ "δε μπορώ, έχω ξενερώσει πολύ μ' αυτό που έμαθα, άντε γειά"
    ειναι πολυ προσφατο, οποτε ας ελπισουμε οτι θα το ξεπερασει .
    μηπως ειχε αμφιβολιες για σενα, γενικοτερα? μηπως μεσα στην ανεση της οικειοτητας του ειπες η ιδια παρα πολλες ερωτικες σου γνωριμιες και εκανε απο μονος του τετοιες σκεψεις ?

περα απο αυτα, συμφωνω να εισαι διαθεσιμη να απαντησεις τις αποριες του, αν ομως κλεινεται οπως λες χωρις ουτε να σχολιαζει ουτε να ρωταει κατι, δωσε αρχικα λιγο χρονο. λιγο ομως.
    αν δεις οτι εχει αλλαξει οντως και δεν ηταν παροδικο, να του κανεις συζητηση εσυ, αλλα ΟΧΙ για τον τυπο, παρα για την αλλαγη της σχεσης σας, της στασης του κλπ. αν εκει προβαλει τον τυπο, τοτε συζητα το.

Senior Member
    Δεν έχω κάνει τέτοιες συζητήσεις, η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να συζητάω για πρώην κτλ, ανήκουν στο παρελθόν κ δεν αφορούν το νέο μου σύντροφο. Όπως αντίστοιχα δεν αφορούν κ μένα παλιές ιστορίες του συντρόφου μου. Από κει κ πέρα το συγκεκριμένο θέμα έτυχε κ εμφανίστηκε λόγω της κοινής γνωριμίας με το συγκεκριμένο άτομο. Κ το ανέφερα επειδή ακριβώς δεν έχω να κρύψω κάτι κ στη τελική μια στις τόσες μπορεί να τύχει να βγούμε κοινή παρέα, ίσως ήταν χειρότερο να μαθευτεί μ' αυτό τον τρόπο. Κ ας μη βρεθούμε κ ποτέ σε κοινή παρέα, δε μ απασχολεί, έχουμε ένα σωρό άτομα που μπορούμε να συνευρεθούμε.
    Εγώ το μονο που θέλω είναι να ξεπεραστεί το ζήτημα σύντομα...

Senior Member
    Καταρχην τι εννοεις οταν λες φλερτ?σεξ κανατε?

μηπως δεν συμπεριλαμβανοταν και αυτος οταν του ειπεςμε ποσους εχεις παει? (αν του εχεις πει) αν ειναι ετσι τοτε θα σκεφτεται οτι για να του ειπες ψεματα θα εχεις παει και με αλλους....

Senior Member
    Pandemonium το ψέμα που το είδες σε όλη αυτή την ιστορία;;;

Senior Member
    με ποιον τροπο γνωρισες τον τωρινο σου φιλο?

Senior Member
    η δεν ξερεις να διαβαζεις η εχεις καποιο αλλο προβλημα, ειπα ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ! ΑΝ! ΑΝ! ΑΝ!

και σου εκανα καποιες ερωτησεις για να καταλαβουμε καλυτερα αλλα δεν απαντησες σε καμια,αντε γεια

Senior Member
    Προσπαθώ να κάνω σα να είναι όλα κανονικά, αλλά είμαι πολύ θλιμμένη εξαιτίας αυτού.
    Καλημέρα, γνώμη μου είναι να μην προσπαθείς να δείξεις ότι όλα είναι κανονικά, να καταλάβει ότι είσαι άνθρωπος χωρίς εγωισμό μεν, αλλά με παρελθόν, παρόν και μέλλον και ότι τώρα είσαι θλιμμένη και λυπημένη .. είσαι ερωτευμένη με το σύντροφο σου και κείνος με σένα, θα ξέρει πως κι εσένα θα σε πείραζε να μάθαινες για μια παλιά του σχέση, πολύ φυσιολογικά όλα αυτά.. αλλά που να ξερες εσύ πριν ''εκατονταετίες'' τι θα προέκυπτε (πρώην κολλητοί) και χωρίς να έχω πρόθεση να θίξω κανέναν, ότι και να είχες κάνει με το ''πρώην'' δε νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο ... Γενικά οι άντρες είμαστε ποιο ανώριμοι σε κάτι τέτοια ... με υπομονή όλα θα γίνουν όπως πρώτα.
    Λοιπόν υπομονή και καλή τύχη..

Senior Member
    Γεια σου αστυ. 2 λυσεις θα σου προτεινα εγω. Η μια ειναι να του πεις αρνητικα για το παλικαρι αυτο, δηλ οτι δεν ηταν καλος στο κρεβατι, δε θα τον επελεγες κλπ γτ αυτα θελει ο αντρας να ακουει οτι ειναι ο υπεργαματος σε σχεση με τους πρωην σου. Η αλλη ειναι να συμφωνησεις και να του κοψεις το κοκο. Δηλ πες εχεις δικιο μωρο μου, δεν επρεπε να χα κανει σχεση με το φιλο σου και καλυτερα να χωρισουμε για να μη χαλιεσαι. Φευγεις και δεν απαντας στα τηλεφωνα ουτε με αστυνομια. Αμα περασουνε λιγες μερουλες θα σου ρθει γονατιστος να ζηταει συγνωμη, οποτε του λες οτι αν σου ξαναπει για πρωην θα φαει σουτ οριστικο. Μια εξαιρεση υπαρχει αν μιλανε ακομα με το παιδι, γτ ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Καλημέρα, γνώμη μου είναι να μην προσπαθείς να δείξεις ότι όλα είναι κανονικά, να καταλάβει ότι είσαι άνθρωπος χωρίς εγωισμό μεν, αλλά με παρελθόν, παρόν και μέλλον και ότι τώρα είσαι θλιμμένη και λυπημένη .. είσαι ερωτευμένη με το σύντροφο σου και κείνος με σένα, θα ξέρει πως κι εσένα θα σε πείραζε να μάθαινες για μια παλιά του σχέση, πολύ φυσιολογικά όλα αυτά.. αλλά που να ξερες εσύ πριν ''εκατονταετίες'' τι θα προέκυπτε (πρώην κολλητοί) και χωρίς να έχω πρόθεση να θίξω κανέναν, ότι και να είχες κάνει με το ''πρώην'' δε νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο ... Γενικά οι άντρες είμαστε ποιο ανώριμοι σε κάτι τέτοια ... με υπομονή όλα θα γίνουν όπως πρώτα.
    Λοιπόν υπομονή και καλή τύχη..
    Καλησπέρα IVAN. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από υπομονή. Επίσης όμως αυτό που μ' ενοχλεί είναι το ότι είναι σκληρός απέναντί μου (τώρα ή είναι πραγματικά ή το παίζει λόγω). Το ξέρει ότι είμαι θλιμμένη, του το έδειξα πολύ καλά χτες, αλλά δε μπορώ κ να κλαίγομαι συνέχεια για κάτι για το οποίο στην τελική δε φταίω!

Senior Member
    αστι, αν εχεις γνωρισει και τον τωρινο φιλο μεσω ιντερνετ, το προβλημα του ειναι οτι εχει κανει δευτερες σκεψεις. καταλαβαινεις τι εννοω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αστι, αν εχεις γνωρισει και τον τωρινο φιλο μεσω ιντερνετ, το προβλημα του ειναι οτι εχει κανει δευτερες σκεψεις. καταλαβαινεις τι εννοω..
    Όχι καμία σχέση. Είναι απ' το εργασιακό μου περιβάλλον.

Senior Member
    Όχι καμία σχέση. Είναι απ' το εργασιακό μου περιβάλλον.
    πολυ βοηθητικο αυτο.
    αν δεν το ξεπερασει, θα ειναι γιατι νοιωθει ανεπαρκης και κανει συγκρισεις που του ειναι πλεον πολυ αμεσες....

Page 1 of 2 12 LastLast