Να πάω στην Γερμανία; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    INTER GLOBE (Τσαγγαλίδης Δημήτριος Ι.)

Οδυσσέως 1, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο

:

2310753422

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Θα τα καταφέρεις, εδώ σου λένε να κάνεις 10 πράγματα και σου ζητάνε ευθύνες για 100.. είναι πιο οργανωμένα όλα εκεί.. δεν μ΄αρέσει κι εμένα, αλλά έτσι είναι... δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου... πίστεψε σε σένα και τις ικανότητες σου.. στο κάτω κάτω κάνε μια δοκιμή.. μη σκέφτεσαι μόνο τις δυσκολίες στην τελική εδώ, περνάς καλά;; Μάλλον όχι... μόλις αρχίσεις να μιλάς λίγο τη γλώσσα θα είναι όλα λιγάκι καλύτερα, μέρα με τι μέρα θα κάνεις προόδους παντού και θα νιώθεις καλύτερα.. αλλά αν.. λέμε αν... δε σ΄αρέσει, δεν σου πάνε οι ρυθμοί, οι άνθρωποι κτλ. γυρνάς.. τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει.. πάλεψε το όμως.. Τις περισσότερες φορές ''δεν τα καταφέρνουμε'' επειδή δε θέλουμε να τα καταφέρουμε.. Για εμένα και αυτό είναι, απολύτως αποδεκτό και νορμάλ..
    Eτσι σκέφτομαι και εγώ

Senior Member
    Μπα δεν με καλυπτει δεν ειμαι νοσηλευτης παντως ευχαριστω

Ειναι το http://www.inpema-medical.de/ κανονικα και ειναι κατι τετοιο μαλλον:

http://www.topaggelies.gr/noshleutes...4507&catid=331

Δεν μπορεις απλως απο μια αγγελια να καταναλωνεις πολυ φαια ουσια .... σε ενδιαφερει κανεις αιτηση , ψαχνεις ταυτοχρονα για κατι αλλο ... και αν σε παρουν τοτε σκεφτεσαι εκ νεου τι θα κανεις. Ετσι τουλαχιστον νομιζω εγω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Γραφτηκαν και αλλα μηνυματα βλεπω ... πολλα γραφεια ευρεσεως εργασιας.

Ελεγα μηπως ειναι καμμια πιο οργανωμενη ενεργεια , οπως ΟΑΕΔ κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    στη γερμανια ομως δεν εχει το τελειο καιρο της Ελλαδας αν πας ποτε θα θυμιθεις τα λογια μου -> https://www.youtube.com/watch?v=_RZwRuXZtX4

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στη γερμανια ομως δεν εχει το τελειο καιρο της Ελλαδας αν πας ποτε θα θυμιθεις τα λογια μου -> https://www.youtube.com/watch?v=_RZwRuXZtX4

Δεν σκεφτομαστε να παμε για αναψυχη , αλλα απο αναγκη Αλεξανδρε.

Banned
    προσεχε μονο μη χρειαστει καμια τεραστια αναγκη για θερμανση ακομα θυμαμαι οταν ειχα παει στο στρασβουργο τον ιουλιο που ειδα ενα θερμομετρο στο δρομο κ εγραφε 12 βαθμους ενω εδω ειχε 42. κ στο μπανσκο που κοιμηθηκα με τη θερμανστρα διπλα μου τον ιουλιο.

Senior Member
    προσεχε μονο μη χρειαστει καμια τεραστια αναγκη για θερμανση ακομα θυμαμαι οταν ειχα παει στο στρασβουργο τον ιουλιο που ειδα ενα θερμομετρο στο δρομο κ εγραφε 12 βαθμους ενω εδω ειχε 42. κ στο μπανσκο που κοιμηθηκα με τη θερμανστρα διπλα μου τον ιουλιο.

Ειναι καπως εκνευριστικο να αναγκαζεται ο αλλος να ξενιτευτει για ευρεση εργασιας , ωστε να μπορεσει να χτισει το μελλον του και να επιζησει με αξιοπρεπεια και συ να αναφερεις ως δυσκολια το ασχημο κλιμα. Αν εχεις παει Γερμανια λοιπον , και ειδικα εαν εχεις εργαστει

εκει προσφερε καποιες συμβουλες και οχι το οτι εχει πιο ζεστο καιρο εδω. Αυτο το ξερει και παιδι του δημοτικου.

Senior Member
    Τεσπα , διαθεση για επικοινωνια να υπαρχει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Γραφτηκαν και αλλα μηνυματα βλεπω ... πολλα γραφεια ευρεσεως εργασιας.

Ελεγα μηπως ειναι καμμια πιο οργανωμενη ενεργεια , οπως ΟΑΕΔ κλπ.
    Υπήρχε και ένα του οαεδ αλλά ήθελε να δώσεις 500 ευρώ ως προκαταβολή που μετά όμως θα τα έπερνες πίσω και αποφάσισα να πάω σε αυτό το γραφείο που δεν πληρώνεις τπτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Υπήρχε και ένα του οαεδ αλλά ήθελε να δώσεις 500 ευρώ ως προκαταβολή που μετά όμως θα τα έπερνες πίσω και αποφάσισα να πάω σε αυτό το γραφείο που δεν πληρώνεις τπτ.

Δεν ξερω Ολγα και εγω ειμαι καινουριος σε αυτα , μενω επαρχια και οι δουλειες που ειναι λιγοστες πανε κυριως "μιλητες" . Τωρα εργαζομαι αλλα οχι για πολυ καιρο ακομα. Τεσπα , δεν εχω καν καποια μεθοδολογια στο μυαλο μου για ευρεση εργασιας στο εξωτερικο προς το παρων. Αν σκεφτω κατι θα γραψω. Σιγουρα υπαρχουν και εξιδεικευμενα σαιτ πανω στο αντικειμενο που θα εχουν κανει τρελλη ενασχοληση πανω στο θεμα ... δεν εχω ψαχτει καθολου.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι μαλλον θα ειναι δυσκολα ... προσαρμογη , νοοτροπια διαφορετικη , γλωσσα σε μεγαλο βαθμο που οπως και να το κανεις εαν δεν την ξερεις θα νιωθεις παριας και θα εισαι και παριας ισως. Τεσπα να δω , μην νομιζεις οτι ειναι τρομακτικο μονο για σενα να ξενιτευτεις , ειναι τρομακτικο για ολους.

Εαν μου δινοταν καποια ευκαιρια ισως απο καποιο προγραμμα του ΟΑΕΔ και δεν ειχα εργασια , ισως να δοκιμαζα την τυχη μου ... μια ζαρια και βλεπουμε ... καπως ετσι.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post

εκει προσφερε καποιες συμβουλες και οχι το οτι εχει πιο ζεστο καιρο εδω. Αυτο το ξερει και παιδι του δημοτικου.
    αυτο το ξερει κ παιδι του δημοτικου αλλα αν νιωσεις ποτε κρυο -20 βαθμων θα θυμιθεις τα λογια μου σιγουρα

Senior Member
    αυτο το ξερει κ παιδι του δημοτικου αλλα αν νιωσεις ποτε κρυο -20 βαθμων θα θυμιθεις τα λογια μου σιγουρα

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο πανω σε αυτο. Αλλα δεν νομιζω να ειμαστε στην ιδια φαση .... ο ανθρωπος για να επιζησει κανει απιστευτα πραγματα , που δεν θα τα καναμε ουτε στον υπνο μας , οπως να δουλευει με απανθρωπες συνθηκες εργασιας 16ωρα και με κινδυνο της

ζωης του. Ουτε εγω τα ξερω , μονο ακουστα τα εχω. Αλλα αλλο να επιλεγεις κατι απο ΑΝΑΓΚΗ και αλλο να το επιλεγεις ... γιατι ετσι.

Senior Member
    Αλεξανδρε, εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις καταλαβει το θεμα. Το προβλημα με την ξενιτια δεν ειναι το κρυο, ειναι ολα τα υπολοιπα, μιλαω εκ πειρας. Κανεις δεν θελει να φυγει απο τη χωρα του, ομως δεν μπορουμε ολοι να τρωμε συνεχεια απο τον μπαμπα και τη μαμα και να θεωρουμε οτι ειναι δυσκολο το να περπαταμε γιατι μπορει να σκονταψουμε.

Senior Member
    Ισως να παρεξηθηκα με τον Αλεξανδρο χωρις λογο , τεσπα εαν ναι ζητω συγγνωμη.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast