Μαζοχισμός είναι πρόβλημα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    New_Beginning, όταν αποστρεφόμαστε κάτι δικό μας, κάποια πτυχή του εαυτού μας, όταν προσπαθούμε να το απαρνηθούμε, να το εξαφανίσουμε, όταν καταπιεζόμαστε, ή αυτοτιμωρούμαστε... τότε, αυτό το κάτι, όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά γιγαντώνεται. Μας κατακλύζει, γίνεται εμμονή, γίνεται βάρος ολοένα και πιο δυσβάσταχτο, γινόμαστε απομονωμένοι και δυσλειτουργικοί.

Νομίζω λοιπόν πως άσχετα με το αν θα το ονομάσουμε 'παραφιλία' ή 'προτίμηση', ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος έγκειται στον τρόπο που εσύ το χαρακτηρίζεις 'απίστευτο', 'ανωμαλία', 'κατάρα' κλπ.

Είτε είναι ανωμαλία είτε όχι, είναι κάτι που νιώθεις, που σου συμβαίνει, που υπάρχει μέσα σου. Αν δεν συμφιλιωθείς με αυτό που ήδη υπάρχει, δεν θα βρεις και τον τρόπο να το ξεπεράσεις - προσπεράσεις ή διαχειριστείς. Όσο μένει κρυφό, ανικανοποίητο, θαμμένο κάτω από τόνους ενοχών, αηδίας, θυμού, τόσο το τρέφεις.

Πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς θα σου έκανε καλό να κάνεις συστηματική ψυχοθεραπεία. Να ενισχύσεις την αυτογνωσία σου, να κατανοήσεις καλύτερα την προέλευση και τη σημασία των τωρινών σου προδιαθέσεων και αναγκών. Τη ζωή σου δεν την καταστρέφει η συγκεκριμένη σκέψη-επιθυμία. Την καταστρέφει η εμμονή να εκριζώσεις αυτή την επιθυμία.
    Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Ξέρεις τι γίνεται δεν είναι το θέμα το πως χαρακτηρίζω εγώ την ικανοποίηση μου αλλά το πως θα το αντιμετώπιζε η απλή κοινωνία.Πως θα ένιωθαν οι φίλοι μου αν τους μάζευα σε ένα τραπέζι και τους έλεγα παιδιά αυτός είμαι ή τι θα έλεγε μια γυναίκα αν της έλεγα ότι ξέρεις κάτι με διεγείρει αυτή η ιδέα. Τι θα έλεγε την επόμενη ημέρα στη κολλήτή της; Θες να σου πω; Αφού βγάλει φτερά και γίνει Πήγασος την επόμενη ημέρα θα λέει "Βγήκα με το τάδε και μου είπε αυτό. Άκου προτιμήσεις που έχει ο ανώμαλος". Ας μην πηγαίνουμε όμως τόσο μακριά. Τι πιστεύεις πως σκέφτεται κάποιος/α νορμάλ άνθρωπος που διαβάζει το κείμενο μου; Εγώ λέω πως το 90% θα λέει κοίτα τι ψυχάκηδες υπάρχουν ανάμεσα μας. Εγώ αυτό θα έλεγα για εμένα για τον ίδιο μου τον εαυτό.

Ίσως η ψυχοθεραπεία να κάνει καλό αλλά διάβασα τις προγνώσεις για τη προτίμηση μου όπου αναφέρουν πως έχει πολύ φτωχά αποτελέσματα όπως επίσης διάβασα και όλα τα Αγγλικά φόρουμ ψυχολογίας για να δω αν υπάρχουν άνθρωποι σαν και εμένα και ανακάλυψα πως υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να βρουν τη λύση αλλά αδυνατούν ενώ έχουν στραφεί σε μεγάλο αριθμό ψυχολόγων.

Διάβασα την εξομολόγηση κάποιου γιατί περί εξομολόγησης πρόκειται όπου μου έδινε να αντιληφθώ το δυσοίωνο μέλλον μου. Δεν θα το έγραφα αυτό το κείμενο που έγραψα εδώ πήρα δύναμη να το γράψω μήπως σαν πρωτοπόροι που είμαστε οι Έλληνες καταφέραμε ήδη να το αντιμετωπίσουμε όταν οι Άγγλοι ακόμα βρίσκονται στην αναζήτηση...

Αλλά δεν....

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    πιστευω οτι θα πρεπει να επισκεπτεις εναν ψυχολογο.
    μονο αυτος ειναι ειδικος στο να βρει απο που ξεκηνησε ολο αυτο και θα σε βοηθεισει στο να το ξεπερασεις.
    οταν ησουν μικρος ασκουσαν βια απεναντι σου;
    Όχι δεν μου έχουν ασκήσει βία ποτέ ούτε σωματική ούτε ψυχική οι γονείς μου.Είμαι τυχερός στο τομέα γονείς....

Senior Member
    Quote Originally Posted by New_Beginning View Post
    Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Ξέρεις τι γίνεται δεν είναι το θέμα το πως χαρακτηρίζω εγώ την ικανοποίηση μου αλλά το πως θα το αντιμετώπιζε η απλή κοινωνία.Πως θα ένιωθαν οι φίλοι μου αν τους μάζευα σε ένα τραπέζι και τους έλεγα παιδιά αυτός είμαι ή τι θα έλεγε μια γυναίκα αν της έλεγα ότι ξέρεις κάτι με διεγείρει αυτή η ιδέα. Τι θα έλεγε την επόμενη ημέρα στη κολλήτή της; Θες να σου πω; Αφού βγάλει φτερά και γίνει Πήγασος την επόμενη ημέρα θα λέει "Βγήκα με το τάδε και μου είπε αυτό. Άκου προτιμήσεις που έχει ο ανώμαλος". Ας μην πηγαίνουμε όμως τόσο μακριά. Τι πιστεύεις πως σκέφτεται κάποιος/α νορμάλ άνθρωπος που διαβάζει το κείμενο μου; Εγώ λέω πως το 90% θα λέει κοίτα τι ψυχάκηδες υπάρχουν ανάμεσα μας. Εγώ αυτό θα έλεγα για εμένα για τον ίδιο μου τον εαυτό.

Ίσως η ψυχοθεραπεία να κάνει καλό αλλά διάβασα τις προγνώσεις για τη προτίμηση μου όπου αναφέρουν πως έχει πολύ φτωχά αποτελέσματα όπως επίσης διάβασα και όλα τα Αγγλικά φόρουμ ψυχολογίας για να δω αν υπάρχουν άνθρωποι σαν και εμένα και ανακάλυψα πως υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να βρουν τη λύση αλλά αδυνατούν ενώ έχουν στραφεί σε μεγάλο αριθμό ψυχολόγων.

Διάβασα την εξομολόγηση κάποιου γιατί περί εξομολόγησης πρόκειται όπου μου έδινε να αντιληφθώ το δυσοίωνο μέλλον μου. Δεν θα το έγραφα αυτό το κείμενο που έγραψα εδώ πήρα δύναμη να το γράψω μήπως σαν πρωτοπόροι που είμαστε οι Έλληνες καταφέραμε ήδη να το αντιμετωπίσουμε όταν οι Άγγλοι ακόμα βρίσκονται στην αναζήτηση...

Αλλά δεν....
    εισαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο σου!
    βγαζεις συμπερασματα πριν καν μιλησεις οπως λες στους φιλους σου!
    που στο τελος,τελος δεν ειναι κατι που εισαι υποχρεωμενος να το κανεις!
    δεν ειναι κατι που πρεπει να ντρεπεσαι για αυτο!
    δεν κανεις κακο σε κανεναν παρα μονο στον εαυτο σου!
    δεν εισαι παιδεραστης !
    αν εμενα μου το ελεγε μια φιλη μου δεν θα αλλαζε κατι απεναντι της,δεν ειναι κατι που θα αφορουσε την προσωπικη μας σχεση!
    βεβαια αν μου το ελεγε η σχεση μου μου δεν θα μπορουσα να συνεχισω οχι γιατι θα ετρεχε κατι με αυτο που θα μου ελεγε,αλλα γιατι δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τους αρεσει να προκαλουν πονο στους αλλους!
    αλλα μπορεις να βρεις κατι τετοιο,υπαρχουν πολλες που θα ηθελαν κατι αναλογο αλλα το κρυβουν οπως το κρυβεις και εσυ!

Senior Member
    Αυτή η τηλεόραση έχει κάνει μεγάλες ζημιές. Κι εγώ είχα τέτοιες σκέψεις από ταινία που είχα δει μικρός. Απλά σε μένα ήταν πολύ ήπιες και μετά την εφηβεία άρχισε να μειώνεται. Τώρα δε μου αρέσουν καν γυναίκες που είναι τύπου αφέντρας, αν και μου αρέσει κάποιες φορές να είναι δυναμική μια γυναίκα. Το πρόβλημά μου είναι πως έχω πολύ λίγες ερωτικές φαντασιώσεις γενικά, δε ξέρω πόσο ρόλο παίζει ότι μικρός συνέδεσα το ερωτικό με τέτοια πράγματα. Ακόμα και τώρα καταλαβαίνω πως όταν είμαι χάλια ψυχολογικά αυξάνεται η ερωτική μου επιθυμία! Δεν έχω ρωτήσει ψυχολόγο ακόμα για αυτό και δε μπορώ να σου πω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όσο το αφήνεις τόσο σε αφήνει και ότι οι επιτυχίες σε επαγγελματικό ή άλλο επίπεδο μειώνουν αυτές τις τάσεις. Εγώ όταν ένιωθα επιτυχημένος το κομμάτι αυτό του εαυτού μου έφευγε και γινομουν πιο "φυσιολογικός". Τώρα βέβαια δύσκολο για επαγγελματική επιτυχία, αλλά κόψε τις τσόντες τουλάχιστον!

Senior Member
    Ανετα παντως θα κανεις καριερα ως κομπαρσος στο χολυγουντ στο σικουελ του ζορο ή σε κανενα ρωμαικο τυπου σπαρτακος κι ετσι να σου ριχνουνε ξυλο με τα καδρονια κ τα μαστιγια!
    Στο σεξ φιλαρακι δεν υπαρχει σωστο και ανωμαλο. Οτι συμφωνουν και οι 2 τελος, αυτο ειναι το σωστο γι αυτους. Αμα τη βρισκεις εσυ ετσι που ειναι το προβλημα? για πες αυτο με το διαλογισμο πως καταφερες να μην πονας γιατι με ποναει ενας φρονιμητης και το σκεφτομαι τον οδοντιατρο....

Banned
    Στο σεξ φιλαρακι δεν υπαρχει σωστο και ανωμαλο.
    φανταζομαι...

εγω ξερεις τι αναρωτιεμαι γιατι δε κρατας τις φαντασειωσεις στο μυαλο σου κ στη πραξη να τις κανεις παιζοντας θεατρο εμενα ολο αυτο μου δινει κ την εικονα ενως ατομου που θελει να τιμωρισει τον εαυτο του ετσι η τουλαχιστον αυτο νομιζω

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Στο σεξ φιλαρακι δεν υπαρχει σωστο και ανωμαλο. Οτι συμφωνουν και οι 2 τελος, αυτο ειναι το σωστο γι αυτους. Αμα τη βρισκεις εσυ ετσι που ειναι το προβλημα?
    Aρκει να υπάρχει και να το βρεις. Οι πιθανοτητες να το βρεις ειναι αμυδρές.Νομίζω πως περισσότερες πιθανότητες έχω με το τζόκερ παρά με το να βρω μια τέτοια γυναίκα.

για πες αυτο με το διαλογισμο πως καταφερες να μην πονας γιατι με ποναει ενας φρονιμητης και το σκεφτομαι τον οδοντιατρο....
    Καλά θα κάνεις να πας στον οδοντίατρο να σου τον βγάλει. Δεν δαγκώνει.....

Δεν ξέρω το λόγο που βρίσκεσαι στο φόρουμ αν πάσχεις από κάτι και αν παίρνεις φάρμακα. Προσωπικά αν έπασχα από κάτι το οποίο ελέγχεται ή αντιμετωπίζεται με φάρμακα θα ήθελα ο ψυχίατρος που θα με βοηθούσε-εν αγνοία μου φυσικά- να με βοηθούσε να το ξεπεράσω με πλασέμπο. Πλασέμπο για όσους δεν γνωρίζουν τον όρο είναι ένα φάρμακο το οποίο δεν περιέχει δραστική ουσία παρα μόνο έκδοχα επειδή η δύναμη του εγκεφάλου είναι τόσο μεγάλη που ο ίδιος ο ασθενής μπορεί να πείσει τον εαυτό του πως μέσα από το πλασέμπο είναι καλά.

O διαλογισμός ή μια από τις πολλές κατηγορίες του έχει και το chi kung. Αρχίζοντας να εξασκείσαι πάνω σε αυτό και μετά από πολύ αρκετό καιρό εξάσκησης αποκτάς την ιδιότητα να στέλνεις το chi σε όποιο σημείο θέλεις. Όταν θα το στείλεις εκεί που επιθυμείς τότε θα υπερνικήσεις τον πόνο σου. Δεν θα τον νιώθεις καν.... Είναι κάτι σαν μια ασπίδα προστασίας πας και προστατεύεις ένα σημείο του σώματος και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Δες το βίντεο για να καταλάβεις https://www.youtube.com/watch?v=2tb8bWbA678

New_Beginning Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, εφόσον είσαι άνθρωπος που έχεις μάθει να αυτοσυγκεντρώνεσαι, θα έπρεπε να κάνεις το ίδιο πιστεύω και στην παραφιλία.
    Ο εγκέφαλος μας είναι τόσο σύνθετος που δυστυχώς κάποιοι από εμάς δεν ορίζουμε τις σκέψεις μας.
    Δεν έχω πείρα για να σου απαντήσω εμπεριστατωμένα στο πρόβλημα σου, αλλά εγώ με την πάθηση μου έκανα το εξής, κατάλαβα ότι για να επιβιώσω από τα προβλήματα μου και για να ρίξω κάπου της ευθύνες, δημιούργησα το δικό μου φανταστικό κόσμο, ναι ζούσα εκεί και ήμουν ικανοποιημένη αλλά πονούσα κιόλας, δεν ήταν τόσο εύκολο.
    Άποψη μου είναι ότι εφόσον έχεις φαντασία και αυτό σε εξιτάρει, γιατί δεν το έχεις κάνει πράξει από ότι κατάλαβα γιαυτό και έχεις μείνει εκεί, δημιούργησε και παίξε με την δημιουργική φαντασία σου και προσπάθησε να την απογειώσεις, έτσι χαλιναγωγείτε.
    Είναι όπως το προτέρημα σου της αυτοσυγκέντρωσης, συγκεντρώσου εκεί και φαντάσου ότι γουστάρεις, είναι ανάγκη να το κάνεις πράξη;
    Δεν σε ικανοποιεί η εικονική πραγματικότητα;
    Εμένα μου φαίνεσαι άνθρωπος όπου έχει έντονη φαντασία και δεν θέλεις να την εξωτερικεύσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις αποφασίσει κιόλας αν θα σου αρέσει γιατί δεν το έχεις βιώσει.
    Οπότε σου έχει γίνει εμμονή η φαντασίωση σου και δεν σε ικανοποιεί τίποτα, το ξέρω είναι δύσκολο να το αποβάλεις, θέλεις να μάθεις να κατασταλάξεις, πάντως να ξέρεις η φαντασία από την πράξη έχει μεγάλη διαφορά και ότι κάποιες φορές εξιδανικεύουμε πράγματα, που τελικά δεν μας αρέσουν ή δεν είναι έτσι όπως θα το περιμέναμε.
    Διαφορετικά εφόσον παίζεις με την φαντασίωση σου, βρες μία γυναίκα όπου να γνωρίζει από πολεμικές τέχνες και φαντάσου ότι σου επιβάλετέ, θα το έχεις τόσο έντονα και χωρίς να γίνεται πράξη, θα σου αρέσει και μόνο που θα το ξέρεις, εσύ δημιουργείς το δικό σου κόσμο και τις φαντασιώσεις σου και αυτά είναι τα παιχνίδια του μυαλού.
    Τι περιμένεις να βρεις άνθρωπο με απωθημένα σαδιστή, είναι δύσκολο στις μέρες μας γιατί όλοι συμπάσχουμε με το πόνο του άλλου, μας έχει φάει η καθημερινότητα και τα προβλήματα.
    Και όντως είναι καλό να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο να δεις από που ξεκινάει όλο αυτό, ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα, για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν η ηγετική μορφή κάποιου στενού σου προσώπου, ή ακόμα και το ότι δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι ηγείται το μυαλό σου με την αυτοσυγκέντρωση, να μην θεωρείς τον εαυτό σου ικανό υποσεινήδητα, αυτά σου εύχομαι να βρεις λύση.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

....νιου, η προσωπική μου άποψη είναι η εξής:
    ...ναι, στο σεξ τίποτα δεν είναι περίεργο και ανώμαλο, (εκτός απ την παιδοφιλία/παιδεραστία φυσικά), αρκεί να μας κάνει χαρούμενους προσφέροντας μας ικανοποίηση.
    Στη δική σου περίπτωση απ ότι φαίνεται είναι μαρτύριο. Αυτή η αίσθηση όμως μπορεί να εντάσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αντιμετώπισης που έχεις απέναντι στον εαυτό σου είτε σε σεξαουλικό, είτε σε ευρύτερο επιπεδο: να υποφέρεις.
    Αφού λοιπόν θες να απεγκλωβιστείς από αυτό, πρέπει πρώτα να βρεις την αιτία του. Ακύρωσες αμέσως την οποιαδήποτε ταύτιση αυτής της ιδιαιτερότητας σε σχέση με τους γονείς σου, κάτι που όπως θα ανακαλύψεις αν επισκεφθείς ειδικό θα είναι η αρχή της έρευνας που θα γίνει προκειμένου να βγει στην επιφάνεια το πως και το γιατί που σε έχει οδηγήσει στην τόσο οδυνηή αυτοτιμωρία.
    Ακόμη και η παραίτηση που δείχνεις στο θέμα τύπου, "αφού δεν το έλυσαν κάποιο άγγλοι, πως θα το λύσω εγώ', περιλαμβάνεται στην όλη φιλοσοφία σου απέναντι στη ζωή που έχει φύγει απ το σεξουαλικό και σε χαρακτηρίζει σε όλα τα επίπεδα.
    Αν θες πραγματικά να το λύσεις και όχι να ζεις υποφέροντας γιατί κατά βάθος θεωρείς ότι σου αξίζει, πρέπει να δεις έναν ειδικό.

Senior Member
    ασχετως ταμπελων περι φυσιολογικου και ανωμαλου, δεν πιστευω οτι μια σεξουαλικη προτιμηση κατευθυνεται απο το ατομο, ωστε να "διορθωθει".
    ειναι σαν να λες σε εναν ομοφυλοφιλο να παει στον ψυχιατρο για να γινει στρειτ.
    αυτο που μπορει να σου κανει ο ψυχοθεραπευτης (ψυχολογος η ψυχιατρος), ειναι να σε βοηθησει να διαχειριστεις το προβλημα αποδεχομενος τον εαυτο σου και τις προτιμησεις του και να σε βοηθησει να βρεις τροπους να εισαι λειτουργικος κοινωνικα, με αυτες..

Banned
    αρκεί να μας κάνει χαρούμενους προσφέροντας μας ικανοποίηση.
    New_Beginning αληθεια τωρα αυτο που κανεις σου προσφερει ικανοποιηση?

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    New_Beginning Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, εφόσον είσαι άνθρωπος που έχεις μάθει να αυτοσυγκεντρώνεσαι, θα έπρεπε να κάνεις το ίδιο πιστεύω και στην παραφιλία.
    Ο εγκέφαλος μας είναι τόσο σύνθετος που δυστυχώς κάποιοι από εμάς δεν ορίζουμε τις σκέψεις μας.
    Δεν έχω πείρα για να σου απαντήσω εμπεριστατωμένα στο πρόβλημα σου, αλλά εγώ με την πάθηση μου έκανα το εξής, κατάλαβα ότι για να επιβιώσω από τα προβλήματα μου και για να ρίξω κάπου της ευθύνες, δημιούργησα το δικό μου φανταστικό κόσμο, ναι ζούσα εκεί και ήμουν ικανοποιημένη αλλά πονούσα κιόλας, δεν ήταν τόσο εύκολο.
    Άποψη μου είναι ότι εφόσον έχεις φαντασία και αυτό σε εξιτάρει, γιατί δεν το έχεις κάνει πράξει από ότι κατάλαβα γιαυτό και έχεις μείνει εκεί, δημιούργησε και παίξε με την δημιουργική φαντασία σου και προσπάθησε να την απογειώσεις, έτσι χαλιναγωγείτε.
    Είναι όπως το προτέρημα σου της αυτοσυγκέντρωσης, συγκεντρώσου εκεί και φαντάσου ότι γουστάρεις, είναι ανάγκη να το κάνεις πράξη;
    Δεν σε ικανοποιεί η εικονική πραγματικότητα;
    Εμένα μου φαίνεσαι άνθρωπος όπου έχει έντονη φαντασία και δεν θέλεις να την εξωτερικεύσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις αποφασίσει κιόλας αν θα σου αρέσει γιατί δεν το έχεις βιώσει.
    Οπότε σου έχει γίνει εμμονή η φαντασίωση σου και δεν σε ικανοποιεί τίποτα, το ξέρω είναι δύσκολο να το αποβάλεις, θέλεις να μάθεις να κατασταλάξεις, πάντως να ξέρεις η φαντασία από την πράξη έχει μεγάλη διαφορά και ότι κάποιες φορές εξιδανικεύουμε πράγματα, που τελικά δεν μας αρέσουν ή δεν είναι έτσι όπως θα το περιμέναμε.
    Διαφορετικά εφόσον παίζεις με την φαντασίωση σου, βρες μία γυναίκα όπου να γνωρίζει από πολεμικές τέχνες και φαντάσου ότι σου επιβάλετέ, θα το έχεις τόσο έντονα και χωρίς να γίνεται πράξη, θα σου αρέσει και μόνο που θα το ξέρεις, εσύ δημιουργείς το δικό σου κόσμο και τις φαντασιώσεις σου και αυτά είναι τα παιχνίδια του μυαλού.
    Τι περιμένεις να βρεις άνθρωπο με απωθημένα σαδιστή, είναι δύσκολο στις μέρες μας γιατί όλοι συμπάσχουμε με το πόνο του άλλου, μας έχει φάει η καθημερινότητα και τα προβλήματα.
    Και όντως είναι καλό να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο να δεις από που ξεκινάει όλο αυτό, ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα, για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν η ηγετική μορφή κάποιου στενού σου προσώπου, ή ακόμα και το ότι δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι ηγείται το μυαλό σου με την αυτοσυγκέντρωση, να μην θεωρείς τον εαυτό σου ικανό υποσεινήδητα, αυτά σου εύχομαι να βρεις λύση.
    Τα έχω ζήσει, τα έχω κάνει πράξη, έχω πάει και στο εξωτερικό για αυτό και πιστεύω ότι έχω κλείσει το κύκλο μου με αυτό. Δεν ψάχνω να βρω κάποια να ικανοποιήσει την αρρώστια μου, θέλω απλά να αποβάλλω την αρρώστια μου. Θέλω να έχω ένα φυσιολογικό έρωτα όπως έχουν όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Θέλω να είμαι ένας φυσιολογικός άνδρας. Θέλω μια νορμάλ ερωτική ζωή.

Νιώθω τον εαυτό μου σαν να είναι χωρισμένος στα δύο όπου το μισό του εαυτού μου λειτουργεί τέλεια ενώ το άλλο μισό το έχω χάσει εντελώς και λειτουργεί ανορθόδοξα. Νιώθω το μισό μου εαυτό να μου λέει "ρε μαλάκα τι έχεις πάθει ξεκόλλα ξύπνα απόρριψε το χούι σου να χαρείς τη ζωή, γίνε ένας νορμάλ άνθρωπος επιτέλους στην ερωτική του ζωή άσε τις γυναίκες να σου δείξουν τι πάει να πει αγάπη που δεν το έχεις νιώσει" και το άλλο μου αρρωστημένο μου μισό να μου λέει "εσένα σου χρειάζεται μια γυναίκα που να μπορεί να σου δώσει extreme καταστάσεις".

Δηλαδή ο ψυχικός μου κόσμος είναι αλλού τελείως. Λες και λειτουργεί ο μισός εγκέφαλος ενώ ο άλλος μισός είναι για τα σκουπίδια. Και μάλλον επειδή όλα αυτά τα χρόνια εντρυφούσα το αρρωστημένο μου μισό έχει επιβληθεί. Και τώρα που αρχίζω να νιώθω μια πίεση ψυχολογική θέλω το καλό μου το μέρος να επιβληθεί.

Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα με τη ψυχολογία την ανάλυση της, τη ψυχοθεραπεία αλλά δεν τους εμπιστεύομαι τους ψυχοθεραπευτές δεν μπορώ να πάω σε ένα ψυχοθεραπευτή γιατί δεν ξέρω πως θα τα βρει όλα αυτά δεν ξέρω που θα καταλήξει και στο κάτω κάτω αυτός μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είμαι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος όταν δεν έχω πειράξει ούτε ένα μυρμήγκι και μπορεί να παραβιάσει το απόρρητο και να πει ότι του καπνίσει ή ότι του έχει υποδείξει μια στατιστική, να κάτσω να φάω όλο αυτό το λούκι επειδή ο άλλος είναι πιο ψυχάκιας από εμένα; Γιατί;

Να βγήκε κάποιος σήμερα και λέει αλήθεια ικανοποιείσαι από αυτό το πράγμα; Όχι ρε φίλε δεν είχα τι να κάνω χθες και λέω κάτσε να γράψω καμιά μαλακία να περάσει η ώρα....

Αυτά που έγραψα εδώ αν τα έλεγα face to face σε ψυχοθεραπευτή μπορεί να του τα έλεγα μετά από 6 μήνες ή 1 χρόνο ή και ποτέ.... Αναλόγως αν εμπνέει εμπιστοσύνη αν αυτός είναι νορμάλ ή έχει τζαζέψει το μυαλό του τελείως από τα τόσα που έχει ακούσει....

Έχω ένα πολύ καλό φίλο που η αδερφή του είναι ψυχολόγος, σπούδασε στην Αγγλία άμα ήθελα θα μπορούσα να τα έλεγα σε αυτήν αλλά δεν θα ένιωθα καλά αν τα έλεγα αυτά face to face με κάποιον ή κάποια. Δεν μου βγαίνει να τα πω σε κάποιον. Το διαδίκτυο είναι κάτι διαφορετικό, δημόσιο μεν αλλά οκ μπορείς να ανοιχθείς πιο εύκολα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ανετα παντως θα κανεις καριερα ως κομπαρσος στο χολυγουντ στο σικουελ του ζορο ή σε κανενα ρωμαικο τυπου σπαρτακος κι ετσι να σου ριχνουνε ξυλο με τα καδρονια κ τα μαστιγια!
    Στο σεξ φιλαρακι δεν υπαρχει σωστο και ανωμαλο. Οτι συμφωνουν και οι 2 τελος, αυτο ειναι το σωστο γι αυτους. Αμα τη βρισκεις εσυ ετσι που ειναι το προβλημα? για πες αυτο με το διαλογισμο πως καταφερες να μην πονας γιατι με ποναει ενας φρονιμητης και το σκεφτομαι τον οδοντιατρο....
    Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.....
    Αν εσύ την βρίσκεις έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε εξομολογήσεις σε κανέναν ούτε τίποτα...
    Μπορεί να βρεις μια κοπέλα που να της αρέσει κάτι τέτοιο....αν όχι μπορεί να αρέσει στην επόμενη,μπορεί όμως να συμβιβαστείς και εσύ στο νορμάλ σεξ.

Ε και κανένα σκαμπίλι δεν το πήρε και καμιά σαν ξύλο...
    Σε πολλές πόλεις της χώρας και κυρίως στις μεγάλες πόλεις υπάρχουν μαγαζιά που πηγαίνουν άνθρωποι με τις ίδιες επιθυμίες...
    μην κρίνεις τον εαυτό σου αρνητικά για μία σεξουαλική επιλογή,δεν είσαι παιδεραστής,ούτε βιαστής...κούλαρε!

https://www.youtube.com/watch?v=PxMc...6AB494BC8426FC

Banned
    Quote Originally Posted by New_Beginning View Post

Αλλά δεν....
    Χμ, μάλλον έχεις μια εξιδανικευμένη εικόνα της 'απλής κοινωνίας'. Οι πραγματικοί άνθρωποι γύρω σου (κι όχι η γενική ιδέα των 'φυσιολογικών απλών ανθρώπων'), έχουν πάμπολλες σκέψεις κι επιθυμίες γύρω από τα ερωτικά - σεξουαλικά ζητήματα. Άσχετα αν - όπως κι εσύ, συνήθως - δεν τα κοινοποιούν. Και φαντάζομαι δεν σου είναι άγνωστες οι έννοιες της υποκρισίας, της κρυψίνοιας, της ιδιωτικότητας, ή της διαφοράς ανάμεσα στο θεωρητικά 'σωστό' και την πραγματικότητα. Οι στατιστικές δείχνουν ξεκάθαρα πως πολύ συχνά, αυτά που ιδεατά απορρίπτουμε, αυτά ακριβώς διαπράττουμε και μάλιστα συστηματικά.

Αν μάζευες λοιπόν τους φίλους σου και τους έλεγες 'αυτό μου αρέσει', δεν ξέρεις πώς στ' αλήθεια θα ένιωθαν. Ή πολύ περισσότερο, τι δικές τους ανομολόγητες επιθυμίες κρύβουν, ή τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρα τους. Συνήθως η σεξουαλική μας ζωή είναι διακριτή από τις υπόλοιπες κοινωνικές - φιλικές σχέσεις. Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ έτσι πρόχειρα 1-2 προτιμήσεις που ούτε οι πολύ στενές μου φίλες δεν γνωρίζουν και οι μόνοι που τις έμαθαν είναι 1-2 σύντροφοι μου, που είχαν ανάλογα γούστα. Ακόμα και για τη δική σου προτίμηση, μπορείς να βρεις γυναίκες στο ίδιο μήκος κύματος. Και όχι, δεν θα πουν όλες οι γυναίκες 'α τον ανώμαλο', ούτε θα σπεύσουν να το αναφέρουν απαξιωτικά στην κολλητή τους.

Το θέμα είναι όπως σου είπα και πριν, ότι εσύ βλέπεις έτσι τον εαυτό σου. Και όπως λες και θέλεις να αποβάλεις την 'αρρώστια' και ταυτόχρονα δεν εμπιστεύεσαι κανέναν ψυχολόγο - ψυχοθεραπευτή. Ναι αλλά έτσι... πώς θα κάνεις "new beginning"? :) Για μένα το νέο ξεκίνημα θα ήταν μια αλλαγή στην όλη στάση σου, να μην εστιάζεις δηλαδή στην 'αρρώστια', αλλά στο σύνολο του εαυτού σου. Και αν το σύνολο γίνει πιο υγιές, να είσαι βέβαιος ότι αν μη τι άλλο θα αποκτήσει πολύ μικρότερη σημασία και ισχύ η σημερινή σου 'αρρώστια'.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.....
    Αν εσύ την βρίσκεις έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε εξομολογήσεις σε κανέναν ούτε τίποτα...
    Μπορεί να βρεις μια κοπέλα που να της αρέσει κάτι τέτοιο....αν όχι μπορεί να αρέσει στην επόμενη,μπορεί όμως να συμβιβαστείς και εσύ στο νορμάλ σεξ.

Ε και κανένα σκαμπίλι δεν το πήρε και καμιά σαν ξύλο...
    Σε πολλές πόλεις της χώρας και κυρίως στις μεγάλες πόλεις υπάρχουν μαγαζιά που πηγαίνουν άνθρωποι με τις ίδιες επιθυμίες...
    μην κρίνεις τον εαυτό σου αρνητικά για μία σεξουαλική επιλογή,δεν είσαι παιδεραστής,ούτε βιαστής...κούλαρε!

https://www.youtube.com/watch?v=PxMclGi4y6c&list=PLE86AB494BC8426FC
    πιο σκαμπιλι παιδακι μου εδω μιλα για hard πραγματα διαβασες το αρχικο κειμενο εγω θα λεγα οτι τιθετε σοβαρο θεμα αυτοσεβασμου εδω περα πρεπει να κοιταξεις να αγαπησεις απλα τον εαυτο σου γιατι αυτο πιστευω ειναι το θεμα

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast