Results 31 to 45 of 79
Thread: Μαζοχισμός είναι πρόβλημα;
-
01-04-2014, 08:03 #31
Ναι μπορείς να κάνεις και ψυχοθεραπεία μέσο skype αν αυτό σου φαίνεται ποιο προσιτό, στο να μπορέσεις να ανοιχθείς και μη φοβάσαι τον εαυτό σου για τις σκέψεις σου, η ψυχολόγος ξέρει πότε η σκέψεις προσπαθούν να γίνουν πράξεις, το ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε έχεις πράξει προς το εαυτό σου, δεν σημαίνει ότι είσαι ακραίως σε όλα, έτσι δεν είναι;
Εκτός αν το βλέπεις διαφορετικά;
Όταν έλεγα ότι μάλλον δεν έχεις κάνει πράξη την φαντασία σου, είχα διαβάσει το κείμενο σου, όπου έλεγες ότι πήγες στο εξωτερικό γιαυτό το λόγο, αλλά βρήκες γυναίκες επαγγελματίες και δεν έπαιρνες την ικανοποιήσει που ήθελες, γιατί δεν το αισθανόσουν, άρα κατάλαβα ότι δεν έχεις βρει γυναίκα ακόμα που να έχει αυτόν τον οίστρο, συγχώρεσε με αν κατάλαβα λάθος.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής, ψάχνεις την αγάπη και την ευχαρίστηση του να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε αγαπάει, αν για παράδειγμα έβρισκες αυτή την σχέση και κάποια στιγμή σε ένα τσακωμό αυτήν σε χαστούκιζε πως θα αισθανόσουν;
Θα σου άρεσε ή θα είχες εκνευριστεί;
Δηλαδή αυτήν την φαντασίωση την έχεις μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι ή σου αρέσει γενικά η αυτοτιμωρία;
Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν έχεις διαχωρίσει μέσα στο μυαλό σου και εσύ κάποια πράγματα, γιατί ναι μεν θεωρώ ότι έχεις μία πάθηση, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν είναι απλή φαντασίωση και όπως είπαν και διάφορα μέλη του φόρουμ, ότι στο σεξουαλικό κομμάτι τα πάντα επιτρέπονται αρκεί να μην είναι κάποιο βίτσιο που μπορεί να βλάψει ένα παιδί ή γενικά κάποιον άνθρωπο.
Εγώ πάντως και αυτή την στιγμή που σου μιλάω, αισθάνομαι ότι έχω δύο εαυτούς, αισθάνομαι σαν διχασμένη προσωπικότητα, λειτουργώ για παράδειγμα έντονα υποσυνείδητα και εφόσον το έχω καταλάβει, μάλλον το βλέπω με τις πράξεις, προσπαθώ να το μεταφέρω και λειτουργώ περισσότερο με το συνειδητό μου κομμάτι, γιατί κουράζομαι να κάνω πράγματα ή ακόμα και να απαντάω σε κάποιον με ειρωνεία και να το συνειδητοποιώ μετά, ως προς την αντίληψη των πραγμάτων.
Άρα αυτό συνεπάγεται ότι με βοηθάει η αντίληψη του προβλήματος μου και γιατί οδηγήθηκα στην ψύχωση και δημιούργησα δύο παράλληλους κόσμους.
Με άλλα λόγια ο εγκέφαλος δεν χωρίζεται στα δύο, αλλά μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς τρόπους, το ξέρω έτσι αισθάνεσαι, αλλά πρέπει να περάσεις την συνειδητοποίηση πλέον και αφού υποφέρεις και αυτή σου η φαντασίωση δεν σε καλύπτει, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, ή να προσπαθήσεις έστω μέσα από την δική σου παρατήρηση να βρεις την πηγή του προβλήματος, αν και θα σου έλεγα είναι πολύ δύσκολο.
Ίσως πραγματικά έβαλες τις φαντασιώσεις και μάλλον σε ποιο νεαρή ηλικία και την ικανοποίηση πάνω από όλα, γιατί για να αποφασίσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι σημαίνει ότι τόλμησες και άφησες τα πάντα πίσω σου, δεν ξέρω αν είχες κάποια δουλειά, ή αν γενικώς στο οικονομικό κομμάτι έχεις μία καλή ζωή, αλλά μου δείχνεις άνθρωπο που τα έχει λυμένα και γιαυτό και βυθίστηκες μέσα σε αυτό.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
- 01-04-2014, 09:20 #32
Ακραίος όχι δεν είμαι
Όταν έλεγα ότι μάλλον δεν έχεις κάνει πράξη την φαντασία σου, είχα διαβάσει το κείμενο σου, όπου έλεγες ότι πήγες στο εξωτερικό γιαυτό το λόγο, αλλά βρήκες γυναίκες επαγγελματίες και δεν έπαιρνες την ικανοποιήσει που ήθελες, γιατί δεν το αισθανόσουν, άρα κατάλαβα ότι δεν έχεις βρει γυναίκα ακόμα που να έχει αυτόν τον οίστρο, συγχώρεσε με αν κατάλαβα λάθος.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής, ψάχνεις την αγάπη και την ευχαρίστηση του να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε αγαπάει, αν για παράδειγμα έβρισκες αυτή την σχέση και κάποια στιγμή σε ένα τσακωμό αυτήν σε χαστούκιζε πως θα αισθανόσουν;
Θα σου άρεσε ή θα είχες εκνευριστεί;
Δηλαδή αυτήν την φαντασίωση την έχεις μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι ή σου αρέσει γενικά η αυτοτιμωρία;
Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν έχεις διαχωρίσει μέσα στο μυαλό σου και εσύ κάποια πράγματα, γιατί ναι μεν θεωρώ ότι έχεις μία πάθηση, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν είναι απλή φαντασίωση και όπως είπαν και διάφορα μέλη του φόρουμ, ότι στο σεξουαλικό κομμάτι τα πάντα επιτρέπονται αρκεί να μην είναι κάποιο βίτσιο που μπορεί να βλάψει ένα παιδί ή γενικά κάποιον άνθρωπο.
Εγώ πάντως και αυτή την στιγμή που σου μιλάω, αισθάνομαι ότι έχω δύο εαυτούς, αισθάνομαι σαν διχασμένη προσωπικότητα, λειτουργώ για παράδειγμα έντονα υποσυνείδητα και εφόσον το έχω καταλάβει, μάλλον το βλέπω με τις πράξεις, προσπαθώ να το μεταφέρω και λειτουργώ περισσότερο με το συνειδητό μου κομμάτι, γιατί κουράζομαι να κάνω πράγματα ή ακόμα και να απαντάω σε κάποιον με ειρωνεία και να το συνειδητοποιώ μετά, ως προς την αντίληψη των πραγμάτων.
Άρα αυτό συνεπάγεται ότι με βοηθάει η αντίληψη του προβλήματος μου και γιατί οδηγήθηκα στην ψύχωση και δημιούργησα δύο παράλληλους κόσμους.
Με άλλα λόγια ο εγκέφαλος δεν χωρίζεται στα δύο, αλλά μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς τρόπους, το ξέρω έτσι αισθάνεσαι, αλλά πρέπει να περάσεις την συνειδητοποίηση πλέον και αφού υποφέρεις και αυτή σου η φαντασίωση δεν σε καλύπτει, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, ή να προσπαθήσεις έστω μέσα από την δική σου παρατήρηση να βρεις την πηγή του προβλήματος, αν και θα σου έλεγα είναι πολύ δύσκολο.
Ίσως πραγματικά έβαλες τις φαντασιώσεις και μάλλον σε ποιο νεαρή ηλικία και την ικανοποίηση πάνω από όλα, γιατί για να αποφασίσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι σημαίνει ότι τόλμησες και άφησες τα πάντα πίσω σου, δεν ξέρω αν είχες κάποια δουλειά, ή αν γενικώς στο οικονομικό κομμάτι έχεις μία καλή ζωή, αλλά μου δείχνεις άνθρωπο που τα έχει λυμένα και γιαυτό και βυθίστηκες μέσα σε αυτό.
Θα θέσω ένα δίλημμα που υποθέτω ότι αν ήμουν σε μια συνεδρία ο ψυχολόγος θα μου το έθετε. Δεν ξέρω τι συμπεράσματα θα έβγαζε από αυτό αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα μου το έθετε.
Αν μου δινόταν η επιλογή ανάμεσα στο να ζήσεις μια ζωή με φυσιολογικό έρωτα ή η μια ζωή όπου θα βρισκόταν κάποια που πραγματικά θα ηδονιζόταν με το πόνο που θα σου προσέφερε τι θα προτιμούσες από τα 2;
Θα του έλεγα το πρώτο αυτόν που πραγματικά αγαπάς και σ' αγαπάει. Θα μου πεις μια Mistress δεν μπορεί να σε αγαπήσει; Όχι ποτέ το μόνο που αγαπάει είναι ο εαυτός της... Αυτές που υπάρχουν όσες υπάρχουν και είναι πραγματικές και αυτές έχουν ψυχολογικά, έχουν απωθημένα απέναντι στους άνδρες τα οποία τα βγάζουν προκαλώντας πόνο. Εκφράζουν το μίσος που πηγάζει για τους άντρες μέσα από το πόνο που τους προκαλούν.
Οπότε αγαπητέ ψυχολόγε καταλαβαίνεις πως δεν θα πάρω.... Θα προτιμούσα να κάνω delete τα πάντα να βρω κάποια που να με αγαπάει και να την αγαπώ...
01-04-2014, 10:19 #33
.................................................. ..............................
Last edited by ντολορ; 01-04-2014 at 21:17.
01-04-2014, 12:45 #34
Γράφεις τι γνώμη θα είχε ο περίγυρός σου για σένα αν γνώριζε τον ερωτικό σου προσανατολισμό ή διαφορετικότητα.
Πρώτον, δεν είσαι υποχρεωμένος να το διατυμπανίσεις. Μπορείς να κάνεις ένα coming out με αυστηρά επιλεκτικά κριτήρια.
Και κατά την άποψή μου αυτό είναι και το σωστότερο όλων. Δηλαδή, δεν έχεις κανένα λόγο να επιθυμείς να το μάθουν άτομα
που για σένα δεν έχουν την παιδεία, το υπόβαθρο, το γνωστικό επίπεδο και τον κατάλληλο χαρακτήρα και μυαλό ώστε να το κατανοήσουν καν.
Οπότε και εκεί δεν έχει νόημα, εκτός αν θες να βάλεις τον εαυτό σου σε ανόητες προσωπικές περιπέτειες δίχως καμία σημασία.
Δεν πας να σώσεις τον κόσμο, να νιώσεις εσύ καλύτερα θες με αυτό που είσαι, όχι να επιμορφώσεις τους ανίδεους που δεν έχουν και καμία
πρόθεση να επιμορφωθούν. Ένα αυτό.
Δεύτερον, σνομπάρεις την κοινότητα δίχως να την έχεις γνωρίσει, έχοντας από πριν βγάλει γι αυτήν τα δικά σου συμπεράσματα.
Στην κοινότητα αυτή όμως υπάγεσαι ως διαφορετικότητα, σεξουαλική ιδιαιτερότητα. Και εκεί υπάρχει η ευκαιρία να γνωρίσεις βαθύτερα αυτό
που είσαι και επιπλέον να γνωρίσεις τον σύντροφο που σου αναλογεί. Αλλα αυτή είναι δική σου επιλογή.
Τρίτον, έχεις ονομάσει μία σου πλευρά καλή, την βανίλια, και κακή την άλλη, την "ανώμαλη", την έτσι και την αλλιώτικη.
Ναι, αλλά είναι κομμάτι σου, συμφωνώ με την marina38, και επιπλέον μου φαίνεται πως βρίσκεσαι στο γνωστό στάδιο της ανάδυσης στο bdsm,
είσαι και στην ηλικία που συνήθως γίνεται να ξέρεις. Είναι φήμες αυτά για τα παιδιόθεν που ήξερε κάποιος, τις περισσότερες φορές (οκ, υπάρχουν
και οι εξαιρέσεις).
Τέταρτον, γιατί διαχωρίζεις τις σχέσεις έχουσες μπιντιεσεμικο χαρακτήρα από τις βανίλια κατ'αυτόν τον τρόπο;
Που ακούστηκε πως μία Mistress δεν αγαπάει; Γιατί όχι; Αν αγαπάει ή όχι κανείς δεν είναι θέμα στάτους, αλλά χαρακτήρα, βιωμάτων,
περιόδου ζωής, κτλ. Δηλαδή πάλι τσουβαλιάζεις.
Το γεγονός είναι πως το ίδιο παράπονο που εκφράζεις το εκφράζουν και άτομα με το στάτους που κλειδώνει με το δικό σου, δηλαδή μη υποτακτικά
αλλά κυρίαρχα. Πως δεν υπάρχουν πραγματικοί υποτακτικοί.
Άβυσσος.:PBe warned. My shite detector is on high alert.
01-04-2014, 17:48 #35
01-04-2014, 18:32 #36
Όχι δεν το έχω εκφράσει σε κανέναν και σε καμία.
Δεύτερον, σνομπάρεις την κοινότητα δίχως να την έχεις γνωρίσει, έχοντας από πριν βγάλει γι αυτήν τα δικά σου συμπεράσματα.
Στην κοινότητα αυτή όμως υπάγεσαι ως διαφορετικότητα, σεξουαλική ιδιαιτερότητα. Και εκεί υπάρχει η ευκαιρία να γνωρίσεις βαθύτερα αυτό
που είσαι και επιπλέον να γνωρίσεις τον σύντροφο που σου αναλογεί. Αλλα αυτή είναι δική σου επιλογή.
Τρίτον, έχεις ονομάσει μία σου πλευρά καλή, την βανίλια, και κακή την άλλη, την "ανώμαλη", την έτσι και την αλλιώτικη.
Ναι, αλλά είναι κομμάτι σου, συμφωνώ με την marina38, και επιπλέον μου φαίνεται πως βρίσκεσαι στο γνωστό στάδιο της ανάδυσης στο bdsm,
είσαι και στην ηλικία που συνήθως γίνεται να ξέρεις. Είναι φήμες αυτά για τα παιδιόθεν που ήξερε κάποιος, τις περισσότερες φορές (οκ, υπάρχουν
και οι εξαιρέσεις).
Τέταρτον, γιατί διαχωρίζεις τις σχέσεις έχουσες μπιντιεσεμικο χαρακτήρα από τις βανίλια κατ'αυτόν τον τρόπο;
Που ακούστηκε πως μία Mistress δεν αγαπάει; Γιατί όχι; Αν αγαπάει ή όχι κανείς δεν είναι θέμα στάτους, αλλά χαρακτήρα, βιωμάτων,
περιόδου ζωής, κτλ. Δηλαδή πάλι τσουβαλιάζεις.
Το γεγονός είναι πως το ίδιο παράπονο που εκφράζεις το εκφράζουν και άτομα με το στάτους που κλειδώνει με το δικό σου, δηλαδή μη υποτακτικά
αλλά κυρίαρχα. Πως δεν υπάρχουν πραγματικοί υποτακτικοί.
Άβυσσος.:P
01-04-2014, 21:34 #37
Με ποιον τρόπο έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου για μία D/s σχέση, αν δεν έχεις ζήσει μία;
Ή μήπως έχεις υπάρξει σε τέτοιες, αρκετές, ώστε να είσαι σίγουρος για το πώς περίπου λειτουργούν τα πράγματα,
ποια η ψυχολογία των μερών στο περίπου, και τι θέλει μία Mistress από έναν καλό αληθινό υποτακτικό;
Δεν αναφερόμουν σε Μάστερς αλλά σε Αφέντρες. Και αν υπάρχουν επαγγελματίες, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν
και Mistresses που το θέλω τους είναι μία σχέση όχι οικονομικής εκμετάλλευσης, καθώς δεν είναι επαγγελματίες.
Άσε που και οι επαγγελματίες, δεν εκμεταλλεύονται όλες. Οπότε ούτε εκεί σαβουριάζουμε. Υπάρχουν καθόλα αξιοσέβαστα
πρόσωπα και στον επαγγελματικό χώρο, είναι το τι επιζητά ο καθένας και τι ψάχνει τελικά.
Η χρήση strapon από την Mistress δε σου αφαιρεί την στρειτοσύνη, λολ!
Άλλο αν δεν το θες εσύ προσωπικά.
Αυτό με το σεξ, ισχύει με τις pro. Με άλλες, καθημερινές γυναίκες δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι αν δεν πιστεύεις
σε καμία ιερή βίβλο όπου το σεξ απαγορεύεται ρητά ανάμεσα σε κυρίαρχες γυναίκες και υποτακτικούς άντρες.
Ανάλογα το ζευγάρι πάει δηλαδή, και μάλιστα περισσότερο ανάλογα με τη θέληση της Mistress.
Αν δε μπορείτε να ταιριάζετε σε όλα, τουλάχιστον σε αρκετά βασικά γουστα πρέπει να το έχετε.
ps. αυτό με την προτροπή σε αφέντρα να δώσει όλη τη δύναμη της γιατί εσύ αντέχεις κτλ και το άλλο το
"να την κάνεις να σκυλιάσει" μην τα λες παραέξω, γιατί σίγουρα δεν είναι δείγματα καλού και συνειδητοποιημένου
υποτακτικού αλλά smart ass masochist, που για τις περισσότερες είναι τρεχάτε μακριά του ποδαράκια μου
(και για μένα το ίδιο θα ήταν).Be warned. My shite detector is on high alert.
01-04-2014, 22:07 #38
Και για το άλλο, αυτό το μύθο του η αφέντρα, ο υποτακτικός, ο σουξουμουξου γεννιέται δε γίνεται, άστο καλύτερα.
Αν είναι τώρα να λέμε βλακείες για τη "φύση" του ενός και του άλλου.
Συμφωνώ πως ένας βαθμός αντιπαλότητας εξιτάρει, πως μπορεί να υπάρχει ως αποτέλεσμα συνθηκών και εμπειριών,
αλλά μη λέμε τώρα πως γεννιόμαστε έτσι ή αλλιώς, γιατί τίποτε απ' αυτά δεν ισχύει.
Διαφορετικά περιβάλλοντα βγάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ανθρώπους, είναι θέμα συγκυριών
και πολλών παραγόντων, αλλά όχι γεννήθηκα αφέντης και τέτοια κουλά. Μπορεί να σε θεωρει κάποια πολύτιμο
ως αντικείμενό της και αυτό να είναι η αγάπη Της, δηλαδή δεν είναι πως δεν υπάρχει αγάπη, αλλά δεν είναι αγάπη
βανίλλια, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Βέβαια, αν αυτό θες να το αφήσεις στο παρελθόν σου, αυτά μπορεί πλέον να μη σε αφορούν.
Θα μου επιτρέψεις να θεωρήσω πως είναι και τόσο απλά τα πράγματα με τις επιθυμίες
και πως δεν εξαλείφονται, αλλά γίνονται αποδεκτές μέσα από τα κατάλληλα κανάλια που θα
βοηθήσουν στην αποδοχή.Be warned. My shite detector is on high alert.
01-04-2014, 23:11 #39
Τελικα φιλαρακι καταλαβα τι γινεται. Ειναι αλλο να λεμε εμας δε μας ενοχλει αν εσυ τη βρισκεις με μαστιγια και αλλο αν ειναι προβλημα. Δηλαδη εμενα προσωπικα αμα μαθω οτι ο ταδε σ ενα χωριο τη βρισκει με το να του πετανε κερασια, δε με ενοχλει αλλα δε σημαινει οτι ειναι κ νορμαλ. Και η κτηνοβασια εμενα δε με πειραζει, αλλα δεν ειναι και το καλυτερο. Τι με νοιαζει εμενα αν ο αλλος πηρε μια γιδα και την καλαφατισε? Εγω θελω αν μπορεις να μου γραψεις περισσοτερα πως καταφερες να κουμαντερνεις τον πονο. Σοβαρα το λεω γτ ειναι ενα θεμα που με ενδιαφερει και το χω ψαξει σε ενα βαθμο. Εν αναγκη ανοιξε καινουργιο θεμα.
01-04-2014, 23:18 #40
02-04-2014, 00:19 #41
02-04-2014, 11:22 #42
εγω εχω πεισθει απολυτα απο την κονφιντ παντως, νομιζω οτι ξερει τι λεει.αν το συνεχισουμε, μπορει και να παραμορφωθω :p
δεν ξερω αν εχεις καποια σχεση με τετοιες προτιμησεις κον, αλλα αν ειχες, μετα χαρας θα σου εμπιστευομουν το "new beggining" να τον σπασεις στο ξυλο.....
("νεα αρχη", αμαν με τις σταδιακες παραθεσεις, νομιζω οτι βλεπω θριλερ....)
02-04-2014, 12:43 #43
Είδες πόσο έχω μπει στο πετσί του ρόλου; λολ
Μόνο που δεν έχουμε τα ίδια γούστα με τον New. Ψάχνουμε άλλα πράγματα που μας εξιτάρουν, πχ το μαστίγιο μπα.
Με λίγα λόγια New για να συνοψίσω, καλά έκανες και έγραψες για μαζοχισμό, γιατί δε φαίνεται να εντάσσεσαι
στο D/s τόσο αλλά στο SM (sadomasochism).
Τώρα, για τα υπόλοιπα, τις θεραπείες και τα λοιπά,
έχουμε επίσης τη διαφορά ότι εγώ δεν το θεωρώ καθόλου αρρώστια, ούτε νιώθω να με στιγματίζει, ούτε θα ήθελα να
είμαι αλλιώς, αλλά να μην αναλώνομαι και σπαταλιέμαι, γιατί βαριέμαι τις βλακείες και μυρίζομαι τις μπαγαποντιές.
If u know what I mean. Και όπως σε κάθε χώρο παίζουν πολλά τέτοια σκηνικά. Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
την Mistress, υπαγορεύοντάς της την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, είτε παραγνωρίζοντας τις δικές της
ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους, είτε παραβιάζοντας διαρκώς συμφωνημένα για να τιμωρούνται,
είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους. Να μας λείπεται.
Επίσης ήθελα να σου πω, πρόσεχε μήπως στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια να ξεφορτωθείς επιθυμίες και
πλευρές που σε χαρακτηρίζουν, πέσεις σε κάναν ή καμιά σκιτζή που θα σου τιριρίσει τον ψυχολογικό σου κόσμο
και στο τέλος θα είσαι κατεστραμμένος αλλά δήθεν σωσμένος.Be warned. My shite detector is on high alert.
02-04-2014, 17:31 #44
Ok got it. Είσαι Mistress αλλά εσύ τι ξέρεις από αυτό; Τι έζησες; Ήσουν Λονδίνο 8 χρόνια και πήγαινες στο Pedestal καθε Σ/Κ? Τί έχεις πετύχει μέχρι τώρα Let me guess.... Δεν είχες ποτέ ένα sub παρά μόνο sams. Και νομίζεις πως όλοι είναι sams ε ?
Επειδή νομίζεις πως μιλάς σε sam σαν τα παιδάκια που διαθέτει η κοινότητα στην οποία ανήκεις και εγώ δεν ανήκω και τη σνομπάρω γιατι είμαι sub πήγαινα στο Pedestal και ζούσα τη πραγματικότητα θα σου πω κάτι το οποίο κανένα sam δεν μπορεί να το πει παρα μόνο αν είναι ανίδεος και δεν ξέρει τι τον περιμένει και θα μετανιώσει 100% τη στιγμη που το ξεστόμισε....
Σου χαρίζω την ελευθερία μου για όσο διάστημα θέλεις με τη διαφορά πως θα μπεις εδώ μέσα μετά από ένα μήνα και θα πεις παιδιά έχασα....και θα παραδεχθείς ότι βρήκες real sub. Mένεις Αθήνα; Κάντο δεν έχεις να χάσεις κάτι. Εσύ θα θέσεις τους όρους και εγώ απλά θα τους αποδεχθώ.... Δεν θα το δεχθείς όμως και ξέρεις γιατι; Γιατί φοβάσαι ότι θα χάσεις....
Πήγαινε τώρα με τα sams να κάνεις παρέα και άσε το που ανήκω εγώ.... Ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα.... Με τι παίζεις με safe word ε? Ok πήγαινε να παίξεις με κανα sam να περάσει η ώρα αντε...
Remedy σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου αλλά δεν θα το κάνει το συγκεκριμένο γιατί δεν πρέπει να το κάνει παρα μονο αν ήμουν ο σκύλος της ως reward μια και έμαθε κάτι από αυτά που με κάνουν να ευχαριστιέμαι ή επειδή της ήρθε κάποια στιγμή. Αλλα η συγκεκριμένη έχει μάθει μόνο με sams γιατί η Ελλάδα έχει μόνο sams. Έχει δίκιο σε αυτό αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτούς και έχει μπερδευτεί λιγάκι....
ps. Να ξέρεις dear πως ο μονίμος κερδισμένος από αυτό το παιχνίδι είναι ο sub και ότι και να κάνει η οποιαδήποτε Mistress δεν θα καταφέρει να το αλλάξει ποτέ αυτό. Και το καλύτερο απ' ολα για τους subs είναι πως δεν χρειάζεται να κάνουν όλα αυτά που λές.... εδώ
Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
την Mistress, υπαγορεύοντάς της την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, είτε παραγνωρίζοντας τις δικές της
ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους, είτε παραβιάζοντας διαρκώς συμφωνημένα για να τιμωρούνται,
είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους.
Από τη στιγμή που αποκτάς Mistress και της δίνεις τα πάντα είσαι κερδισμένος γιατί το κάνεις συνειδητοποιημένα για τον ίδιο σου τον εαυτό.... Ευχαριστιέσαι που την ευχαριστείς.... Αλλά από ποιον sub να τα μάθεις αυτά με τα sams που κάνεις παρέα...
02-04-2014, 17:58 #45
Τι νέα ξεκινήματα και κουραφέξαλα!
Σαν τον παλιό καλό καιρό!
Αυτά τα νεύρα να τα κοιτάξεις, όλο και χειροτερεύουν.
Μήπως (τάχα) φταίει ότι δεν τρως τις καρπαζιές σου;