Μαζοχισμός είναι πρόβλημα; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τι νέα ξεκινήματα και κουραφέξαλα!
    Σαν τον παλιό καλό καιρό!
    Αυτά τα νεύρα να τα κοιτάξεις, όλο και χειροτερεύουν.
    Μήπως (τάχα) φταίει ότι δεν τρως τις καρπαζιές σου;
    Πίστεψε με δεν έχω καθόλου νεύρα είμαι πολύ ήρεμο άτομο ή φύση του sub είναι αυτή απλά είπε κάτι πολύ άσχημο για εμένα και της απάντησα όπως έπρεπε να της απαντήσω και πίστεψε με όταν τα έγραφα δεν είχα καθόλου νεύρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by New_Beginning View Post
    Πίστεψε με δεν έχω καθόλου νεύρα είμαι πολύ ήρεμο άτομο ή φύση του sub είναι αυτή απλά είπε κάτι πολύ άσχημο για εμένα και της απάντησα όπως έπρεπε να της απαντήσω και πίστεψε με όταν τα έγραφα δεν είχα καθόλου νεύρα....
    Η φύση του sub έτσι είναι. Εσύ απλώς ξεχάστηκες!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Η φύση του sub έτσι είναι. Εσύ απλώς ξεχάστηκες!
    Όχι δεν ξεχάστηκα καθόλου. Απλά δεν της ανήκω και μπορώ να της μιλήσω όπως θέλω τώρα....

Senior Member
    Εύφλεκτος ο σουμπάκος. χαχα
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    θα συνχωρεσετε την αδιακρυσια μου,αλλα δεν μπορω να μην ρωτησω τι ειναι οι ακολουθες λεξεις
    sub,sums k mistresses
    Ολοι ξερετε εκτος απο εμενα!

Υ,Γ
    εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα!

HarleyQuinn
    Guest
    http://el.wikipedia.org/wiki/BDSM

Πήγαινε εκεί που λέει ''Βασικές έννοιες''.
    Άντε, μορφώσου κι εσύ Μαράκι :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    http://el.wikipedia.org/wiki/BDSM

Πήγαινε εκεί που λέει ''Βασικές έννοιες''.
    Άντε, μορφώσου κι εσύ Μαράκι :P
    Να εισαι καλα που μοιραζεσαι τις γνωσεις σου!
    αλλα δεν λεει για τους sams!
    που θα το μαθω αυτο;

HarleyQuinn
    Guest
    Τι ποιες γνώσεις μου μαρή :P ?
    Κι εγώ πήγα εκεί που έστειλα εσένα για να μπορέσω να παρακολουθήσω την συζήτηση και όλον αυτόν τον κώδικα!
    Δεν ξέρω, κάτσε θα μας τα εξηγήσει αύριο η Confide^^
    Ποια είναι η διαφορά του sam από του sub…

sam είναι ο wannabe sub αυτός που δηλώνει sub αλλά δεν είναι γιατί στη πορεία κάποια στιγμή και πολύ σύντομα αναλόγως το κατά πόσο είναι μια Mistress έξυπνη ή όχι θα αρχίζει να κάνει διάφορα θα αντιμιλάει, θα τη βρίζει, θα την ειρωνεύεται και θα κάνει και αυτά που είπε Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
    την Mistress, υπαγορεύοντάς της την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, είτε παραγνωρίζοντας τις δικές της
    ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους, είτε παραβιάζοντας διαρκώς συμφωνημένα για να τιμωρούνται,
    είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους. Kαι θα συμπληρώσω σε όλο αυτό πως το βασικότερο όλων είναι να της στερήσει της δικιά της ελευθερία.
    Αν μια Mistress είναι έξυπνη υπάρχει ένα τεστάκι να σου κάνει που θα καταλάβει κατευθείαν αν κάποιος είναι sub ή sam.

Aπό την άλλη ένας πραγματικός sub και οχι sam απλά χαρίζει την ελευθερία του (είναι μεγάλη κουβέντα αυτό εσείς δεν το καταλαβαίνετε αλλά μια Mistress το καταλαβαίνει) και η Mistress αυτονόητα φυσικά έχει τη δικιά της ελευθερία εξ'ολοκλήρου την οποία ένας sub δεν έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Έτσι λοιπόν σου κάνει ένα τεστάκι τη 1η ή 2η ημέρα μια Mistress και βλέπει κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να χάσεις την ελευθερία σου και κατά πόσο έχει εκείνη τη δικιά της ελευθερία. Οι Αγγλίδες το κάνουν συνέχεια και σου λένε ας πουμε δεν ζήτησα Brat (συνωνυμο του sam) ζήτησα sub.

Δεν θα με ρωτήσετε ποιό είναι το τεστ όμως γιατί δεν πρόκειται να σας το αποκαλύψω...

ps Όπως επίσης υπάρχουν και οι wannabe mistresses οι οποίες ναι μεν θέλουν ένα sub 24/7 αλλά δεν θέλουν από την άλλη να καλύπτουν τις ανάγκες αυτού του ατόμου πχ τις οικονομικές γιατί θα πρέπει να σταματήσει πχ τη δουλειά του....

Είναι πολύ μεγάλη βρισιά να πεις sam κάποιον sub

sam είναι ο wannabe sub αυτός που δηλώνει sub αλλά δεν είναι γιατί στη πορεία κάποια στιγμή και πολύ σύντομα αναλόγως το κατά πόσο είναι μια Mistress έξυπνη ή όχι θα αρχίζει να κάνει διάφορα θα αντιμιλάει, θα τη βρίζει, θα την ειρωνεύεται και θα κάνει και αυτά που είπε Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
    την Mistress, υπαγορεύοντάς της την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, είτε παραγνωρίζοντας τις δικές της
    ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους, είτε παραβιάζοντας διαρκώς συμφωνημένα για να τιμωρούνται,
    είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους. Kαι θα συμπληρώσω σε όλο αυτό πως το βασικότερο όλων είναι να της στερήσει της δικιά της ελευθερία.
    Αν μια Mistress είναι έξυπνη υπάρχει ένα τεστάκι να σου κάνει που θα καταλάβει κατευθείαν αν κάποιος είναι sub ή sam.

Aπό την άλλη ένας πραγματικός sub και οχι sam απλά χαρίζει την ελευθερία του (είναι μεγάλη κουβέντα αυτό εσείς δεν το καταλαβαίνετε αλλά μια Mistress το καταλαβαίνει) και η Mistress αυτονόητα φυσικά έχει τη δικιά της ελευθερία εξ'ολοκλήρου την οποία ένας sub δεν έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Έτσι λοιπόν σου κάνει ένα τεστάκι τη 1η ή 2η ημέρα μια Mistress και βλέπει κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να χάσεις την ελευθερία σου και κατά πόσο έχει εκείνη τη δικιά της ελευθερία. Οι Αγγλίδες το κάνουν συνέχεια και σου λένε ας πουμε δεν ζήτησα Brat (συνωνυμο του sam) ζήτησα sub.

Δεν θα με ρωτήσετε ποιό είναι το τεστ όμως γιατί δεν πρόκειται να σας το αποκαλύψω...

ps Όπως επίσης υπάρχουν και οι wannabe mistresses οι οποίες ναι μεν θέλουν ένα sub 24/7 αλλά δεν θέλουν από την άλλη να καλύπτουν τις ανάγκες αυτού του ατόμου πχ τις οικονομικές γιατί θα πρέπει να σταματήσει πχ τη δουλειά του....

Senior Member
    ............................

(εγραψα ενα κατεβατο, και μετα καταλαβα οτι δεν εχει κανενα νοημα, τζαμπα αντιπαραθεση θα γινοταν)

Senior Member
    Quote Originally Posted by New_Beginning View Post
    Είναι πολύ μεγάλη βρισιά να πεις sam κάποιον sub

ολο το βραδυ διαβαζες θεωρια για να αντιπαρατεθεις στην κον? :)

(κι ειχαμε μια σκασιλα ποιο ειναι το τεστ του σαμ και του σαμπ, απεριγραπτη...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολο το βραδυ διαβαζες θεωρια για να αντιπαρατεθεις στην κον? :)

(κι ειχαμε μια σκασιλα ποιο ειναι το τεστ του σαμ και του σαμπ, απεριγραπτη...)
    Προσπαθεί να μπει στο πετσί του ρόλου. Μάταιος κόπος για ακόμη μια φορά.
    Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς!

....ομελέτα έγινε ο εγκεφαλος μου με τα σμπ και σπαμ και στο παράλληλο σύμπαν να αναρωτιέμαι αν υπάρχει πάλι διπλοτριπλοπρόφιλο σε αυτή την κουβέντα.
    αγνοήστε με, με τον εαυτό μου μιλάω :ΡΡΡ

Παιδιά δεν μπήκα εδώ πέρα για να κατηγοριοποιηθώ στο alterνative lifestyle του BDSM μπήκα για να δω αν μπορώ και πως μπορώ να απαλλαγώ καθολικά από αυτόν τον τρόπo ζωής. Είναι ένας ολόκληρος τρόπος ζωής. Έτυχε να με προσβάλουνε κάτι που εσείς δεν το καταλαβαίνετε και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό και απλά της απάντησα. Και εσείς πιστεύω αν σας έλεγε κάποιος ότι πχ είσαι τατανα ή ότι πχ εισαι φούστης δεν νομίζω πως θα το δεχόσασταν έτσι δεν είναι; Κάτι ανάλογο είπαν και σε εμένα και απλά απάντησα...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast