Μαζοχισμός είναι πρόβλημα; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Η απαλλαγή θα έρθει όταν αλλάξεις εσύ, δεις τον εαυτό σου διαφορετικά, αποκτήσεις χόμπι και ενδιαφέροντα που σε γεμίζουν. Τότε θα φύγει ο εαυτός σου που αρέσκεται σε τέτοια και θα αντικατασταθεί από έναν άλλον. Μη πολεμήσεις τις φαντασιώσεις, ανέλαβε δράση έτσι ώστε να όταν έρχονται αυτές να σε βρίσκουν αδιάφορο.

Senior Member
    απορω με καποιους εδω μεσα,που τους αρεσει να προσβαλουν τους αλλους,να τους ειρωνευονται,να,να,να!!!!
    ηθελα να ηξερα τοσο μα τοσο σκατοψυχοι ησαστε;;;;;

Senior Member
    New_Beginning, έγραψα πως αυτή η προτροπή προς μία Mistress να βαρέσει δυνατότερα και το άλλο
    σχόλιο για να την κάνεις να "σκυλιάσει" είναι χαρακτηριστικές συμπεριφορές ενός Sam. Που θέλει το παιχνίδι
    να γίνεται με τους δικούς του όρους και που προκαλεί το θυμό της Κ του. Τώρα, αν εσύ θέλεις αυτό να το
    μεταφράσεις ως βρισιά μου εναντίον σου, κάντο, δε θα σκάσω κιόλας. Αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου να βρίσω,
    αν θέλω να βρίσω κάποιον εξάλλου, δεν υπάρχει κόλλημα από πλευράς μου. χα χα
    Τελοσπάντων, για να μην αφήνουμε και τη Μαρία να αναρωτιέται, Μαρία όλοι αυτοί οι όροι αφορούν
    σε ένα κομμάτι ανθρώπων που εντάσσονται ερωτικά στο BDSM. (Bondage, Domination, Sadism, Masochism).
    Οι άλλοι όροι, Mistress, υποτακτικός, Κυρίαρχος και τα λοιπά, αναφέρονται σε status του κάθε ατόμου, τρόποι
    αυτοπροσδιορισμού που δείχνουν πώς λειτουργεί ερωτικά στο κομμάτι αυτό όποιος περιγράφει έτσι τον εαυτό του.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    New_Beginning, έγραψα πως αυτή η προτροπή προς μία Mistress να βαρέσει δυνατότερα και το άλλο
    σχόλιο για να την κάνεις να "σκυλιάσει" είναι χαρακτηριστικές συμπεριφορές ενός Sam. Που θέλει το παιχνίδι
    να γίνεται με τους δικούς του όρους και που προκαλεί το θυμό της Κ του. Τώρα, αν εσύ θέλεις αυτό να το
    μεταφράσεις ως βρισιά μου εναντίον σου, κάντο, δε θα σκάσω κιόλας. Αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου να βρίσω,
    αν θέλω να βρίσω κάποιον εξάλλου, δεν υπάρχει κόλλημα από πλευράς μου. χα χα
    Τελοσπάντων, για να μην αφήνουμε και τη Μαρία να αναρωτιέται, Μαρία όλοι αυτοί οι όροι αφορούν
    σε ένα κομμάτι ανθρώπων που εντάσσονται ερωτικά στο BDSM. (Bondage, Domination, Sadism, Masochism).
    Οι άλλοι όροι, Mistress, υποτακτικός, Κυρίαρχος και τα λοιπά, αναφέρονται σε status του κάθε ατόμου, τρόποι
    αυτοπροσδιορισμού που δείχνουν πώς λειτουργεί ερωτικά στο κομμάτι αυτό όποιος περιγράφει έτσι τον εαυτό του.
    Εκείνη το επεδίωξε δεν πήγα να το παίξω sam της είπα χτύπα με με όσο δυνατά θέλεις και γέλασε και μετά της την είπα... Κατά τα άλλα είναι βρισιά να πεις κάποιον sam. Είναι σαν να σου πω εσένα πως είσαι Wannabe mistress που μπορεί και να μην σε νοιάζει αλλά μέσα σου θα σε πειράξει...

I wanna be your dog :P
    Last edited by New_Beginning; 04-04-2014 at 00:42.

Senior Member
    Το κακό με την πολλή μελέτη είναι ότι αποβλακώνεσαι.
    Και έτσι ζαλισμένος όπως είσαι μπαίνεις με το δεύτερο προφίλ!
    Άντε μετά να τα μπαλώσεις!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτή εμμονή που έχεις στη ψυχολογία, βλέπεις ουδέποτε είχα ψυχολογικά προβλήματα και δεν πρόκειται πέρα από τη σεξουαλικό τρόπο ζωής μου, πάντως για να σε βοηθήσω να σου φύγει αυτή η εμμονή θα ζητήσω από τον διαχειριστή να τσεκάρει την ip μου αν ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη ή το μέιλ μου. Αν σου αρκεί αυτό έχει καλώς γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό. Λυπάμαι....

Προσωπικά όταν δεν μου αρέσει κάτι απλά το προσπερνάω και ειλικρινά κάτι τέτοιο έχει βοηθήσει αρκετά τον ψυχικό μου κόσμο.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    να αποβλακονεσαι δε νομιζω απλα μετα απο καπιο σημειο κουραζεσε κ γινεσε λιγο αργος κ αργεις να παρεις μπρος... αναλωγα κ με τον ανθρωπο...

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός που διαβάζει αποκλείεται να κάνει 5 ορθογραφικά λάθη σε 24 λέξεις. Θα κάνει από κανένα έως ένα.

Banned
    εγω κατα κυριο λογο προσπαθω να επικοινονισω με αυτους που ειναι στο φορουμ οπως μπορω αυτο με ενδιαφερει παραπανω δινω μονο σε φιλους μου κ με το τροπο που μπορω εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by New_Beginning View Post
    Δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτή εμμονή που έχεις στη ψυχολογία, βλέπεις ουδέποτε είχα ψυχολογικά προβλήματα και δεν πρόκειται πέρα από τη σεξουαλικό τρόπο ζωής μου, πάντως για να σε βοηθήσω να σου φύγει αυτή η εμμονή θα ζητήσω από τον διαχειριστή να τσεκάρει την ip μου αν ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη ή το μέιλ μου. Αν σου αρκεί αυτό έχει καλώς γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό. Λυπάμαι....

Προσωπικά όταν δεν μου αρέσει κάτι απλά το προσπερνάω και ειλικρινά κάτι τέτοιο έχει βοηθήσει αρκετά τον ψυχικό μου κόσμο.
    Ο καθένας μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει εδώ μέσα (και εκεί έξω βέβαια), οπότε είτε δηλώνεις ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα είτε όχι, το ίδιο και το αυτό.
    Το λέω γιατί παρατηρώ μια εμμονή σου να τονίζεις σε αρκετά μηνύματα ότι δεν έχεις κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, το γιατί δεν καταλαβαίνω, σε κατηγόρησε κάποιος για κάτι τέτοιο;
    Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μπω σε διαδικασία να αποδείξω ότι είμαι αυτό ή το άλλο. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για μένα, μπορείς επίσης να πιστεύεις ότι η γνώμη σου με επηρεάζει.
    Τέλος, το να μπεις στο τριπάκι και να προσπαθείς να αποδείξεις σε μένα ότι η ip σου και το mail σου δεν ταιριάζει με κανενός άλλου, πάλι δεν καταλαβαίνω ποιον λόγο έχεις να το κάνεις. Άσε που δεν αποδεικνύει τίποτα κάτι τέτοιο, μπορεί κάποιος να έχει 10 IP και 150 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και επειδή μιλάμε για τους ψυχικούς μας κόσμους και τι μας βοηθάει, προσωπικά όταν δεν μ' αρέσει κάτι προσπαθώ να το αλλάξω.
    Πολύ συχνά τα καταφέρνω με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι και η φύση της δουλειά μου τέτοια!
    Αν δεν αλλάζει, τότε το προσπερνώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός που διαβάζει αποκλείεται να κάνει 5 ορθογραφικά λάθη σε 24 λέξεις. Θα κάνει από κανένα έως ένα.
    Αν έχω μια εμμονή, αυτή είναι με την γλώσσα και την κακοποίησή της - χωρίς να σημαίνει ότι εγώ είμαι αλάνθαστη. Απλά προσπαθώ να διορθώνομαι.
    Κι επειδή σε βλέπω πολύ σχολαστικό, καλό θα ήταν να προσέχεις κι εσύ, που διαβάζεις τόσο πολύ, τα γραπτά σου. Για παράδειγμα, το τελικό ν παρατηρώ ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν πότε διατηρείται και πότε όχι, είσαι κι εσύ μέσα σ' αυτούς.
    Ο κύριος αυτός νομίζω τα λέει πολύ ξεκάθαρα, καλό θα ήταν να το διαβάσουν και άλλοι:
    http://3lyk-ioann.ioa.sch.gr/pub/balatsos.pdf

Όταν θα μου εξηγήσεις τι εννοείς με το δεύτερο προφίλ τότε θα σου απαντήσω.

Υ.Γ Είμαι σίγουρος πως τα γράφει λυτά και ξεκάθαρα, εγώ όμως βαριέμαι να διαβάσω το κείμενο του. Θα το αφήσω για τους πιτσιρικάδες που θα δώσουν Πανελλαδικές.

Senior Member
    Όταν θα μου εξηγήσεις τι εννοείς με το δεύτερο προφίλ τότε θα σου απαντήσω.
    Η ερώτησή μου ήταν ρητορική. Τις απαντήσεις μου τις έχω ήδη πάρει.

Χαίρομαι.... :)

New_Bikinning, Χωρίς να είμαι ειδικός, κατάλαβα πως τελικά η φαντασίωση σου, είναι να βρεις μία σαδίστρια mistress όπως θέλεις πες το, ούτως ή άλλος από τους όρους αυτούς έχω επιφανειακές γνώσεις και να την δαμάσεις και να ανταλλάξετε ρόλους.
    Τι εννοώ από sub ή όποια ορολογία δίνεις, γιαυτό και το διευκρινίζεις να γίνεις εσύ ο αφέντης, αλλάζοντας της αυτό με την νοημοσύνη και τα mind games, γιατί μέσα σου πιστεύεις ότι είσαι ιδιοφυής, οπότε πραγματικά, πιστεύω ότι σου συνέβει πολλές φορές και αυτόν είναι το παιχνίδι σου, αλλά υποσεινήδητα αναζητάς το άτομο που δεν θα σου δώσει αυτό που θέλεις.
    Οπότε ναι είναι αρρωστημένο γιατί μέσα από όλη αυτήν την ορολογία δεν είσαι ξεκάθαρος απέναντι στον άλλον, εξαρχής, ναι μεν λες ότι θέλεις να επιβληθείς με τον οίστρο, αλλά όχι την ανταλλαγή των ρόλων μετά τον οίστρο, οπότε αυτομάτως ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης.
    Δεν είναι κακό η φαντασίωση συμφωνώ, αλλά όταν επιλέγεις τα BDSM παιχνίδια πρέπει να είσαι ξεκάθαρος και στον παρτενέρ σου και να του το ξεκαθαρίζεις ακόμα καλύτερα αν δεν το καταλαβαίνει.
    Αλλιώς μπορεί να τον πληγώσεις ανεπανόρθωτα, γιατί δεν παύει να είναι άνθρωπος, ασχέτως από τον ρόλο που έχει επιλέξει, δεν εξαναγκάζει κανέναν.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast