Results 76 to 79 of 79
Thread: Μαζοχισμός είναι πρόβλημα;
-
06-04-2014, 13:48 #76
Εγω πιστευω οτι οταν στην φαντασιωση και στον ερωτα μπαινουν τοσες πολλες ορολογιες, θεωριες, και προαπαιτουμενες συμπεριφορες, παυει να ειναι ερωτας και απολαυση και κατανταει θεατρικος θιασος. Σου αρεσει κατι; Ωραια, το κανεις. Δεν σου αρεσει; Παλι ωραια, δεν το κανεις. Σιγα μην κατσουμε να βαλουμε ατελειωτους ορους και προυποθεσεις στην ερωτικη μας ζωη. Στο κατω κατω με καθε καινουριο συντροφο, οι κανονες, θελοντας και μη, αλλαζουν. Οποτε μην το πολυσκεφτεσαι, και κυριως μην ασχολεισαι με "life style", κανε το δικο σου life style.
- 06-04-2014, 16:11 #77
Μα φυσικά, έτσι είναι.
Το θέμα εξελίσσεται σε διατριβή από τον ίδιο τον θεματοθέτη και σίγουρα καμία σχέση δεν έχει με την αρχική ανησυχία του, ότι τάχα θέλει να τ' αφήσει όλα πίσω και να δημιουργήσει μια "φυσιολογική" σχέση.
Έτσι κι αλλιώς, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι στημένο από συγκεκριμένο μέλος που το έχει συνήθεια.
14-04-2014, 11:25 #78
χαχαχα that was fun ,αχ new beginning αχ!!
ο μαζοχισμός !! τι κακό πράγμα!! οι μιστρεσσες που δεν υπάρχουν!! άλλο πρόβλημα αυτό!!
και αυτή η Αγγλία ρε παιδί μου!! όλα τέλεια γίνονται εκεί ,εμείς εδώ έχουμε πρόβλημα...
so για να μπούμε στο θέμα μας, ο μαζοχισμός (όπως και ο σαδισμός)μια χαρά είναι από τη στιγμή που δεν κόβεις δάχτυλα κτλ κτλ
από τη στιγμή που αποδέχεσαι τον εαυτό σου και τις σεξουαλικός σου προτιμήσεις κατευθείαν σου δίνετε η ευκαιρία να είσαι πιο ευτυχισμένος.
Δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα στην Ελλάδα αγαπητέ ,και κυρίες υπάρχουν και σουμποι υπάρχουν και περνάνε μια χαρά .
Εσύ τώρα για κάποιο λόγο είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν και έχεις μια πολύ επικριτική στάση απέναντι στις "κυρίες" .
Δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά προφανώς δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα από όσα αναφέρεις στο νήμα σου ,όλα έχουν να κάνουν με την προβολή σου και τον εαυτό σου .Για μένα μόνο σουμπος δεν είσαι,μάλλον brat θα σε έλεγα.
αφιερωμένο http://www.youtube.com/watch?v=3HUGeA2lur4
25-04-2014, 15:58 #79
Ρε New_Beggining χαλαρωσε, ξερεις ποσες υπαρχουν που γουσταρουν τετοιες φασεις και ποσες που θελουν να δοκιμασουν χαχαχαχ. Ψαξε και λιγο καλυτερα βρε παιδι μου! χαχαχα