Results 1 to 13 of 13
Thread: βοήθεια
-
24-04-2014, 00:13 #1
βοήθεια
Γεια σας,πάντοτε θυμάμαι τον εαυτό μου ανασφαλή και δειλό. Αυτό με οδήγησε σε πολλές λαθος επιλογές και σε σπασμοδικές κινήσεις.
Αυτό που τωρα με απασχολεί είναι η ελειψη εμπιστοσύνης στον άντρα μου και οι έντονες υποψίες που έχω οτι του είμαι απλά αδιάφορη μόνο για τα παιδιά και για το τι θα πει ο κόσμος μένει μαζί μου ισως και για να μην ξεβολευτεί . Το σπίτι μας ειναι ξενοδοχείο οπως του λέω φαγητό και ύπνος.Πηγαίνει στη δουλειά του σηκώνεται βέβαια αρκετά νωρις ερχεταί γυρω στις 2 με 3 τρωει και κοιμάται. Σηκώνεται αργα και βγαίνει. Ποτέ δεν μένει σπιτι. Το νορίτερο ειναι γυρω στις 12 που θα γυρήσει για το πρωινο ξυπνημα. Τα Σαββατα βγαίνει με τους φίλους του και γυρηζει πρωί. Α μη παραπονιέμαι η Παρασκευή ειναι η μερα της οικογένειας παμε για φαγητό με τα παιδιά μας.Τον Αυγουστο ανακαληψα μυνηματα στο facebook απο μια γυναικα με ερωτικα τραγουδια και επιφωνήσεις απίθανε φοβερέ κτλ Είπε οτι δεν ηταν τίποτα μονο τηλεφωνικά μιλούσαν και στο facebook οτι ηθελε εμένα αγαπά εμενα τα γνωστα.Δεν εχει αλλαξει τροπο ζωης εγω δεν μπορω να το ξεπερασω και ισως με τον τροπο μου να τον διώχνω ομως νιωθω οτι δεν μπορώ να τον εμπιστευτω και ποναω και προσπαθόντας να προστατευτω απο τον πονο κλεινομαι στον εαυτο μου και νομιζει οτι κανω μουτρα και δεν μπορει τα μουτρα μου.Δεν ξερω τι πρεπει να κανω φοβαμαι να φυγω με πονα που μένω.Δεν μπορω να του δωσω αγαπη γιατι νιωθω αποριψη , ποναω
- 24-04-2014, 00:25 #2
Ο άντρας σου ήταν πάντα έτσι, ή τώρα τελευταία; Δηλαδή, περνούσατε πολύ χρόνο μαζί, βγαίνατε μαζί τα βράδια ή μένατε μαζί στο σπίτι κλπ, και τώρα τελευταία έγινε η αλλαγή και ξαφνικά άρχισε να δουλεύει περισσότερο, να μένει σπίτι λιγότερο και να βγαίνει χωρίς εσένα κάθε βράδυ;
24-04-2014, 01:33 #3
Γεια σας,πάντοτε θυμάμαι τον εαυτό μου ανασφαλή και δειλό. Αυτό με οδήγησε σε πολλές λαθος επιλογές και σε σπασμοδικές κινήσεις.
Αυτό που τωρα με απασχολεί είναι η ελειψη εμπιστοσύνης στον άντρα μου και οι έντονες υποψίες που έχω οτι του είμαι απλά αδιάφορη μόνο για τα παιδιά και για το τι θα πει ο κόσμος μένει μαζί μου ισως και για να μην ξεβολευτεί . Το σπίτι μας ειναι ξενοδοχείο οπως του λέω φαγητό και ύπνος.Πηγαίνει στη δουλειά του σηκώνεται βέβαια αρκετά νωρις ερχεταί γυρω στις 2 με 3 τρωει και κοιμάται. Σηκώνεται αργα και βγαίνει. Ποτέ δεν μένει σπιτι. Το νορίτερο ειναι γυρω στις 12 που θα γυρήσει για το πρωινο ξυπνημα. Τα Σαββατα βγαίνει με τους φίλους του και γυρηζει πρωί. Α μη παραπονιέμαι η Παρασκευή ειναι η μερα της οικογένειας παμε για φαγητό με τα παιδιά μας.Τον Αυγουστο ανακαληψα μυνηματα στο facebook απο μια γυναικα με ερωτικα τραγουδια και επιφωνήσεις απίθανε φοβερέ κτλ Είπε οτι δεν ηταν τίποτα μονο τηλεφωνικά μιλούσαν και στο facebook οτι ηθελε εμένα αγαπά εμενα τα γνωστα.Δεν εχει αλλαξει τροπο ζωης εγω δεν μπορω να το ξεπερασω και ισως με τον τροπο μου να τον διώχνω ομως νιωθω οτι δεν μπορώ να τον εμπιστευτω και ποναω και προσπαθόντας να προστατευτω απο τον πονο κλεινομαι στον εαυτο μου και νομιζει οτι κανω μουτρα και δεν μπορει τα μουτρα μου.Δεν ξερω τι πρεπει να κανω φοβαμαι να φυγω με πονα που μένω.Δεν μπορω να του δωσω αγαπη γιατι νιωθω αποριψη , ποναω
ας σοβαρευτούμε.
το ξέρεις ότι είσαι ανασφαλής και το παραδέχεσαι.
κοίταξε,με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου,χάνεις. όπως ακριβώς είπες,λανθασμένα δείχνεις ότι εσύ δεν προσφέρεις αγάπη.
θα ξεκινήσεις αρχικά να αλλάζεις τον εεαυτό σου.να σκέφτείς ότι το να κλεινόμαστε στον εαυτό μας δε βγάζει πουθενά.
όταν είσαι παντρεμένη και έχεις θέματα,τα λες,δεν τα κρατάς για τον εαυτό σου.αν τα κρατάς θα φέρεις νέα προβλήματα
και μετά θα συσσωρευτούν όλα.
είσαι ακόμη ένας άνθρωπος που κάθεται και ζει στον κατεστραμμένο γάμο του.
προσπαθεί να το σώσει; δεν ξέρω
το αγνοεί και το αποδέχεται; ούτε αυτό το ξέρω.
γιατί το κάνεις; ; ;
σε φθεί-ρει.
χώρισε...τι άλλο καλύτερο μπορείς να κάνεις;
θέλεις να συνεχίσεις να τα ανέχεσαι όλα; οκέι πέρασε μιά άσχημη ζωή.
διώξτον! καλά κάνει ο ''τρόπος'' σου που τον διώχνει,κάτι ξέρει το ένστικτό μας! αυτό να το ξέρεις.
και όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
αυτός δεν μπορεί τα μούτρα σου.εσύ δεν μπορείς τη συμπεριφορά του.
αυτός δεν κάνει τίποτα για να διορθωθεί,εσύ προσπαθείς να σώσεις το γάμο ή έστω σε απασχολεί το θέμα...
δε νομίζεις πως ήδη έδωσες πάρα πολλά και πρέπει να αφεθείς αλλού;
24-04-2014, 01:43 #4
Οταν νιωσεις καλυτερα,παρε θαρρος και μιλησε του εξω απο τα δοντια..χωρις φοβο και παθος.παρε μια βαθια ανασα και αναμετρησου με την αληθεια κοριτσακι μου..πρεπει ν βγεις απο αυτη την ανασφαλεια που την απεκτησες χαρη στον φοβο αυτο.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 08:32 #5
Στην αρχή οχι.Λογω της δουλειάς του πάντα εβγαινε βραδυ ομως καναμε και πραγματα μαζι. Μετα το θανατο του πεθερού μου που αναλαβαμε μια επιπλεον δουλεια τα πραγματα αρχισαν να περνουν αυτο το δρομο.Εγω επειδη ειχα σταματησει να δουλευω λογω κακης εγκυμοσυνης (εκανα εξωσωματικη και επρεπε και μετα το θετικο αποτελεσμα να μενω σε ακινησια)ανελαβα να κανω οτι μπορουσα για ν ανταπεξελθουμε.Πρωι σο μαγαζι, το σπιτι τα παιδια , τα εξωσχολικα τους,τα χωραφια.Καποια στιγμη σταματησαν οι διακοπες εμεινε μονο η δουλεια και οι υποχρεωσεις.Χαθηκα απο ολους γιατι δεν προλαβαινα οχι ομως αυτος που συνεχιζει οπως πριν .Φορτωθηκα πολλα τωρα που το γραφω μιλω στον εαυτο μου και κατανοω τα λαθη μου,ηθελα να βοηθησω να ειμαι χρησιμη δεν ελεγα οχι και εχασα τη ζωη μου.Εγω φταιω το καταλαβαινω εμεινα πισω και δεν βρεθηκε κανεις να μου δωσει το χερι για να προχωτησω.Τωρα το ποτηρι ξεχιλησε και πνιγομαι αλλα αν δεν κανω κατι εγω δεν θα νιαστει κανεις .Θαρρος ζηταω και καποιον να με κανει να νιωσω οτι δεν ειμαι μονη μου
24-04-2014, 10:22 #6
Γιασμίν καλημέρα, το μέρος που μένεις είναι κλειστή κοινωνία; Εννοώ είσαι σε κάποιο νησί η χωριό;
24-04-2014, 11:28 #7
Ναι μενω σε χωριο
24-04-2014, 16:38 #8
kokkinoskoufitsa
καταρχην το θεμα ξεκινα αν εχεις εσυ η ιδια εμπιστοσυνη στον εαυτο σου πχ αν δεν εισαι σθγουρη για σενα πως θα σαι για τους αλλους? τωρα...Τον Αυγουστο ανακαληψα μυνηματα στο facebook απο μια γυναικα μ
ειχα κ γω το ιδιο θεμα παλιοτερα ειμουν αρκετα ντροπελος αλλα εκανα παρεα με μια που ειχε αρκετο θρασος κ μιλαγε πολυ κ ετσι με κολησε
24-04-2014, 17:25 #9
25-04-2014, 10:56 #10
Σε ένα χωριο τι πιθανότητες θα χε κανεις να απατησει και να μην το μαθει όλος ο κόσμος? Μάλλο απίθανο αυτο εκτος κι αν βγαινει εκτος χωριου τις ωρες που απουσιάζει... Και πάλι όλο υποψία είσαι αφού δεν εχεις καποια καλή ενδειξη περι αυτου. Η κουραστικη δουλεια, κι οσο πιο κουραστικη η δουλεια τοσο μεγαλύτερη η αναγκη να ξεσκαει κανεις και ν αλλάζει παραστασεις κάτι που δεν φαινεται να του προσφερει η δικη σου μονοτονη συμπεριφορα στο σπίτι. Ετσι, τις ωρες που λείπει καλύπτει αυτη του την αναγκη όχι όμως απαραιτητα με γκομενα. Αρκετες φορες δεν αποκλεειται ενας αντρας να απορροφαται από τα επαγγελματικα, αναλογα και με τη φυση, τις ευθυνες και τα ρισκα της δουλειας, η σκεψη του γυροφερνει σ' αυτα κι ετσι έστω μη ηθελημενα παραμελα τα οικογενειακα του καθηκοντα.
Η ανταλλαγη ερωτικων μηνυματων/τραγουδιων στο φεισ δεν λέει ότι τα χει φτιαξει με καποια εκτος κι αν συνοδευεται από ανταλλαγη τηλεφωνων και κουβεντες για που μενεις, που συχναζεις και ραντεβου. Ωστοσο αυτο απο μονο του δειχνει ότι ο ανθρωπος εχει βαρεθει μια κατασταση κι επιζηταει ενδιαφεροντα αλλου.
Περισσότερη τρυφερότητα, εξωστρεφεια,ωραιες αλλαγες στο σπιτι και στις συνηθειες, πρωτοβουλίες και το να περιποιείσαι εσενα ίσως βοηθανε στο να ξαναγινεις επικεντρο της προσοχης του. Καλύτερα να κινηθεις και λίγο προς αυτη την κατευθυνση παρα να εξαντλείσαι στις υποψίες.γιάννης
25-04-2014, 12:47 #11
25-04-2014, 13:47 #12
εμενα παλι θα με ενοχλουσε αυτη ανταλλαγη μηνυματων και φλερτ με αλλη η αλλες γυναικες Εσυ δηλαδη τι ρολο παιζεις διπλα του τωρα Αφελφη, μανα η φιλη απλη και μανα των παιδιων του Σε φτυνει καταλαβετο και ορθωσε το αναστημα σου και το γυναικειο εγωισμο αν εχεις Αλλως κατσε σα κοτα να τον περιμενεις να γυρισει απο τη διασκεδαση και να του βαλεις να φαει
26-04-2014, 01:52 #13
Διαβαστε πως θα παιξω το τελευταιο χαρτι μου. Θα φτιαχνομαι καθε μερα , δεν θα του δινω συμασια ουτε θα ρωτω που παει και τι κανει,το Σαββατο θα αρχισω να βγαινω και εγω με φιλες μου θα το παιξω ανετη και χαλαρα...Αν δεν αντιδρασει το εχω χασει το τρενο,μπαινει τελεία , τελος.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια