Results 31 to 45 of 56
Thread: ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!!!
-
02-04-2014, 23:47 #31
- 02-04-2014, 23:53 #32
Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις από την αρχή... Ψάξτο... αλλά αυτόν που θα βρεις θα του πεις και τη πάθηση σου... θα είναι πολύ καλύτερο να του το πεις από το να του το αποκρύψεις. Γιατί θα ξέρει πως να σε ξεκινήσει και στην ουσία θα βοηθήσει εσένα την ίδια.
03-04-2014, 00:20 #33
03-04-2014, 16:26 #34
03-04-2014, 19:52 #35
03-05-2014, 21:35 #36
Δεν είσαι μόνη...είμαι 30, ανύπαντρη (και δυστυχώς άνεργη). Παίρνω αγωγή για διπολική διαταραχή (η οποία μου βγήκε από ένα αντικαταθλιπτικό που έπαιρνα!!!), η μανία έχει περάσει και έχει δώσει την θέση της στην κατάθλιψη...Είμαι κι εγώ κλεισμένη σπίτι. Βγαίνω 2 φορές την εβδομάδα στάνταρ που πάω σε μια ομάδα (με το ζόρι κι αυτό) και για να πάρω τσιγάρα κλπ. Ξέρω όλες τις συμβουλές που υπάρχουν, όπως να κάνω γυμναστική ή κάτι εθελοντικά που να με ευχαριστεί, ακόμα όμως δεν τα έχω καταφέρει, περνά η μία μέρα μετά την άλλη χωρίς διαφορά...
03-05-2014, 23:28 #37
Eγω σταματησα την ψυχοθεραπεια εδω και 2 μηνες,γιατι μια πηγαινα μια δεν πηγαινα και βεβαια πληρωνα και τις φορες που δεν πηγαινα.
εδω και τρεις εβδομαδες προσπαθω να ξεκηνησω ενα προγραμμα με ψυχοθεραπαια,ομαδες και ψυχιατρο αλλα δεν τα εχω καταφερει!
εχω ακυρωσει 2 ραντεβου μεχρι τωρα!
δεν ξερω γιατι το να βγω μου φενεται τοσο μα τοσο δυσκολο!
λεω θα προσπαθησω και προγραματιζω καποια μικρα,αλλα στο τελος τιποτα!
εισαι πολυ μικρη και σιγα,σιγα θα γινεται και χειροτερο χωρις να το καταλαβαινουμε μεχρι που πιανουμε πατο και δεν παει παρακατω!
δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω γιατι και εγω ξερω τι πρεπει να κανω αλλα δεν βρησκω την δυναμη να τα κανω!
τα θεωρω οτι δεν εχουν νοημα!
εχω παρει πολλα βιβλια που μου κινησαν το ενδιαφερον και μολις ηρθαν μονο τα ξεφυλλησα και τα αφησα στην ακρη.
μου αρεσουν πολυ οι κατασκευες και θελω πολυ να φτιαξω οργονητες,παραγγελνω σιγα,σιγα οτι χρειζομαι απο το ιντερνετ και ελπιζω οτι οταν τα μαζεψω να παωμια μεα στο κεντρο της αθηνας να παρω τα τελευταια υλικα.
μεχρι στιγμης ολος μου ο κοσμος ειναι ο pacman στον υπολογιστη και 2 πακετα τσιγαρα την ημερα.
εχω κανει 2 συνεδριες στην μεθοδο θητα και ελπιζω την τεταρτη που εχω την τριτη συνεδρια να παω γιατι με βοηθαει.
03-05-2014, 23:31 #38
ε βγες εξω βρε μαρια απλο ειναι παρε καπιον για παρεα να βγειτε μαζι. απλο δεν ειναι?
09-05-2014, 22:41 #39
Αλεξανδρε μου,για σενα και για ολο τον κοσμο ειναι πολυ απλο και καθημερινο αυτο!
για μενα και ισως για καποιους αλλους ειναι ενα βασανιστηριο!
ενα τεραστιο βουνο που πρεπει να ανεβουμε,ετσι το βλεπουμε!
ειναι αρρωστο,το ξερω!
αλλα,ετσι ειναι,ετσι το βιωνω!
μακαρι να το εβλεπα αλλιως!
ειναι χρονια αυτο και οσο παει γινεται και χειροτερο!
δεν μπορεις να το καταλαβεις,το ξερω!
αν δεν νοιωσεις κατι δεν μπορεις να το καταλαβεις!
τεσπα!σημερα βγηκα και εκανα καποια ψωνια και αισθανθηκα πολυ ωραια!
εκανα μεγαλη βολτα!
αλλα αυτο δεν λει τιποτα,γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναεχω την διαθεση για να το κανω!
απο την επομενη εβδομαδα ξεκηναω ψυχοθεραπεια και ελπιζω να τα παω καλυτερα.
πρεπει να τα βρω με τον εαυτο μου πρωτα και μετα θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα,ετσι πιστευω.
10-05-2014, 02:58 #40
Μαρια , τα ιδια εχω και εγω , δεν εχω κανει ποτε ψυχοθεραπεια , αλλα καταλαβαινω πως αισθανεσαι , μονο καποιος που εχει κτθλψη , μπορει να σε καταλαβει . Δυστυχως ειναι παλιοασθενεια , και ευκολο να λες οτι βγαινω απο το σπιτι , αλλα στην πραξη δεν γινεται , μονο για ταπαραιτητα βγαινω , σουπερμαρκετ , συνεργειο , κουρεμα , καμμια δουλιτσα στην εφορια , αλλα περα απ αυτο δεν μπορω να βγω , μου φαινεται αδυνατον . Κ εμενα χειτορευει η κατασταση με τον χρονο , αλλα μου κανει καλο η γυμναστικη με βαρη ( μεσα στο σπιτι εννοειται ) και προσπαθω παντα να καταπιανομαι με κατι . Εχω κ εγω αναλαμπες καλης διαθεσης , αλλα οπως λες , δεν ξερω ποσο θα κρατησουν . Μιλαω κ στο τηλεφωνο , αλλα για εξω , δυσκολο . Δεν εισαι μονη σου λοιπον , εχεις κ τον αντρα σου ( ειμαι ανυπαντρος , αν και μεγαλυτερος σου ) , και η μονη χαρα που παιρνω ειναι οταν ερχονται τανηψια μου . Παντως πρεπει να πω οτι ισως καπου εχω βολευτει κ λεω , που να τρεχω τωρα , καλα δεν ειμαι δω ? καλη επιτυχια στην ψυχοθεραπεια που θαρχισεις αν κ εγω δεν πιστευω σε αυτην .
11-05-2014, 00:38 #41
Mια χαρα σε βρησκω!
και πολυ βγαινεις σε σχεση με εμενα!
και πολλα κανεις και μεσα στο σπιτι,γυμναζεσαι!
εγω γυμναζω τις μασελες μου,ολο σοκολατες τρωω και ηλιοσπορους !
αφου ο αντρας μου λεει οτι θα μεταλαχθω σε παπαγαλο απο τους τοσους ηλιοσπορους που τρωω!
στο τηλεφωνο δεν μιλαω πια,μου φενεται βαρετο και αυτο πια!
δεν ξερω αν υπαρχει πιο κατω ακομα!
η ψυχοθεραπεια με βοηθησε να καταλαβαινω πιο πολυ τους αλλους ανθρωπους και να μην ειμαι αυστηρη μαζι τους!
εφτιαξε πολυ ο χαρακτηρας μου μεσα απο την ψυχοθεραπεια!
ημουν επιθετικη,υσχηρογνωμων,ηθε λα να περναει παντα το δικο μου μεσα στην οικογενεια μου,αυτο εχει αλλαξει εντελως!
ειμαι ενας αλλος ανθρωπος και αυτο το χρωσταω στην ψυχοθεραπεια.
αλλα νομιζω μου βγηκαν πιο πολλα ποθημενα!
και νομιζω οτι ειμαι ετοιμη να λυσω πολλα ψυχολογικα που εχω για αυτο θελω να κανω μια προσπαθεια.
αυτο που δεν καταφερα με την ψυχοθεραπεια ειναι να αγαπησω τον εαυτο μου,θελω να τα βρω με τον εαυτο μου και αν γινετε καποια στιγμη να τον αγαπησω.
γιατι αν δεν το μαθεις απο μικρος ειναι πολυ δυσκολο να καταφερεις να το κανεις μεγαλος!
αλλα πιστευω οτι τα παντα θα λυθουν οταν θα αγαπησω και αποδεκτω τον εαυτο μου με ολα του τα καλα αλλα και τα κακα και τα λαθη που εχει κανει και τον συγχωρησω για αυτα!
αλλα απο την αλλα σκεφτομαι οτι η ζωη δεν μπορει να προχωρησει ετσι!
θα φυγει και δεν θα την εχω χαρει και ειναι κριμα!
πρεπει να προσπαθησω,πρεπει να κανω κατι,πρεπει να ανεβω σιγα,σιγα στην κορυφη απο αυτο το βαθυ και σκοτεινο πηγαδι!
το θεμα ξερεις πιο ειναι;
ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
11-05-2014, 02:50 #42
Μαρια , δυστυχως υπαρχει πιο κατω ακομα . Αφου λες οτι σε βοηθησε η ψυχοθεραπεια , καλως . Λες οτι δεν μπορεις ναγαπησεις τον εαυτο σου . Δεν το πιστευω , η ψυχοθεραπεια μπορει να σε μπερδεψει χειροτερα , καλα κανω κ την αποφευγω , ολοι οι ψυχοθεραπευτες πιπιλανε την ιδια καραμελλα , μπουρδες , δεν φταιει αυτο . κ εγω που αγαπαω και πολυ μαλιστα τον εαυτο μου , γιατι εχω κτθλψη ? πηγαινω στον γιατρο καθε 1.5 μηνα , και πιο πολυ για την βολτα παω . Να εισαι αισιοδοξη , αυτο μπορεις να το κανεις , να εχεις ελπιδα , καιαυτο μπορεις να το κανεις , να εισα επιεικης με τον εαυτο σου , να τον επιβραβευεις για τα μικρα ασημαντα πραματακια που καταφερνεις , οσο μικρα κ αν ειναι . Το χειροτερο που κανεις ειναι οτι ζοριζεις τον εαυτο σου να γινει καλα ΤΩΡΑ , τον σαμποταρεις ομορφα κ ωραια . Σταματα τα πρεπει . Οσο αντιστεκεσαι στην ασθενεια σου , τοσο θα χειροτερευεις , σταματα να αντιστεκεσαι και χαλαρωσε , μην βαζεις προθεσμιες , οσο καιρο σου παρει , μην το βλεπεις σαν να χανεται η ζωη σου ( γραφεις οτι θα φυγει η ζωη και δεν θα την εχω χαρει ) , εχεις σκαψει τον λακκο σου και περιμενεις ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο , ξερεις ποτε θα τελειωσει με τον τροπο σκεψης σου ? ΠΟΤΕ .
Ασε προς το παρον την κορυφη , απεχεις μακραν . Τοχω γραψει αλλα θα το ξαναγραψω ,'' αυτο που φανταζει μονιμο , δεν ειναι παρα η προβολη του προσωρινου εις το εσαει ΄'' καταλαβαινεις λοιπον οτι στα ματια σου μονο εχεις μεγενθυνει το πραμα . Και εισαι ολο αρνητικες σκεψεις , και ξερεις , οι αρνητικες σκεψεις ειναι σαν τα μπαλλονια , οπου σφηνωσουν , φουσκωνουν και μπλοκαρουν τα παντα , και δεν μπορεις να σκεφτεις καθαρα , αυτο εχεις παθει.
Τελος λες οτι ξερω πως να το κανω , αλλα δεν θα το κανω ,γιατι ? γιατι εχεις αποκαμει , να ανθιστασαι , το νευρικο σου συστημα εχει κουραστει , φυσικο ειναι , και για εναν αλλο λογο , ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ , δεν ειναι ,αρκει να χαλαρωσεις , να δωσεις χρονο στον εαυτο σου , να θεσεις πολυ πολυ μικρους στοχους , εως ασημαντους , κ αν δεν τους πετυχαινεις , μην απογοητευεσαι , να λες την αλλη φορα θα τους πετυχω . Οχι αλλη απογοητευση , ειναι σαν εχεις πεσει σε κινουμενη αμμο , και καθε κινηση που κανεις , σε χωνει και βαθυτερα . Μεινε ακινητη , χαλαρωσε , να εισαι επιεικης με τον εαυτο σου . Πριν απο 1.5 χρονο ημουν ακριβως στην θεση σου , μεχρι που βρηκα την ακρη του κουβαριου των αρνητικων σκεψεων , και τραβαγα ,τραβαγα , τραβαγα μεχρι που μαζεψα ενα ολοκληρο κουβαρι απο αρνητικες σκεψεις , και εχω μαθει πλεον και τις αναγνωριζω κ μολις ερχονται , παντα ξαναρχονται , απλως λεω , καλως τες , δεν υπαρχει χωρος για σας , και τις αγνοω . Και δεν λεω οτι θεραπευτηκα , αλλα ειμαι πλεον αισιοδοξος οτι ειναι θεμα χρονου να συνελθω εντελως .
Κανενας ψυχολογος δεν μπορει να σου δειξει τον δρομο , μονη σου θα τον βρεις .
Αγγελος .
11-05-2014, 17:43 #43
Κανενας ψυχολογος δεν μπορει να σου δειξει τον δρομο , μονη σου θα τον βρεις .
Πες "εμένα" δεν με βοηθάει η ψυχοθεραπεία,αν και αφού δεν έχεις κάνει ποτέ-απορώ πως μπορείς να είσαι σίγουρος και μάλιστα να τοποθετήσαι σε βάρος κάποιου άλλου,που μπορεί να ευεργετηθεί από κάτι τέτοιο.
Απορώ πώς μπορείς να τοποθετήσαι για τη ζωή κάποιου άλλου π.χΑσε προς το παρον την κορυφη , απεχεις μακραν .
Απορώ πώς ξέρεις κάτι τέτοιο εσύ,που ούτε καν γνωρίζεις φυσιογνωμικά την Μαρία1967...
Μέχρι εδώ τα υπόλοιπα είναι θέμα της Μαρίας.
11-05-2014, 17:59 #44
---------------------------------------------------------------------------
Last edited by Macgyver; 11-05-2014 at 20:11.
11-05-2014, 19:57 #45
Οχι Αγγελάκο,δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου,απλά ασχολούμαι μαζί σου! <3
Kαι σταμάτα να σβήνεις συνέχεια αυτά που γράφεις.....τέτοια ανασφάλεια....πωπω ρε παιδί μου!Last edited by Diana1982; 12-05-2014 at 00:43.