ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οχι Αγγελάκο,δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου,απλά ασχολούμαι μαζί σου! <3

Kαι σταμάτα να σβήνεις συνέχεια αυτά που γράφεις.....τέτοια ανασφάλεια....πωπω ρε παιδί μου!

Τωρα ποιος λεει ψεμματα ???????????????

Senior Member

Kαι σταμάτα να σβήνεις συνέχεια αυτά που γράφεις.....τέτοια ανασφάλεια....πωπω ρε παιδί μου!

ποιος λεει ψεμματα ????????????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ποιος λεει ψεμματα ????????????????
    macgyver μήπως είσαι ερωτευμένος με την diana ?

Senior Member
    To κανατε το θέμα πάλι ότι ναναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Και μενα δεν θα με χαλαγε να μενα σπιτι, με την προυποθεση να χα κανα 10γραμμο μαυρο τη μερα και να λιωνα, ασε που θα απεφευγα και τις συγκινησεις χαχαχα
    o re sapie
    na itan skunk toulaxiston

Senior Member

Αρκει αυτη η αποδειξη ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    Ηθελα να ρωτησω ολους εσας που εχετε διπολικη διαταραχη εαν εισαστε καλα;
    εαν αισθανεστε καλα!
    εγω ειμαι συνεχεια σε καταθλιψη και σε απαθεια!
    περνω αντικαταθλιπτικα και εκανα χρονια ψυχοθεραπεια,μεχρι που βαρεθηκα και την σταματησα!
    το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βγω απο το σπιτι και δεν βγαινω καθολου!
    θα μου πειτε να κανω προσπαθεια να βγω!
    αφου δεν θελω πωσ να βγω;
    εβγαινα μια φορα την εβδομαδα που πηγαινα στην ψυχολογο,τωρα δεν παω και σε αυτη οποτε παει και η μια φορα την εβδομαδα!
    πεστε μου ειμαι η μονη η'υπαρχουν και αλλοι που αισθανονται ετσι;
    Πρέπει να βρεις έναν καλό γιατρό για να σου κάνει σωστή διάγνωση και να σου δώσει τη σωστή συνταγή. Εγώ άλλαξα γιατρό ο οποίος μου βρήκε τι πρόβλημα και μου αύξησε στο διπλάσιο ένα συγκεκριμένο φάρμακο που παίρνω και τώρα βρίσκομαι ανεβασμένος και μερικές φορές μπορεί να πέφτω λίγο όχι όπως παλιά Αλλά επανέρχομαι.

Junior Member
    Ηθελα να ρωτησω ολους εσας που εχετε διπολικη διαταραχη εαν εισαστε καλα;
    εαν αισθανεστε καλα!
    εγω ειμαι συνεχεια σε καταθλιψη και σε απαθεια!
    περνω αντικαταθλιπτικα και εκανα χρονια ψυχοθεραπεια,μεχρι που βαρεθηκα και την σταματησα!
    το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βγω απο το σπιτι και δεν βγαινω καθολου!
    θα μου πειτε να κανω προσπαθεια να βγω!
    αφου δεν θελω πωσ να βγω;
    εβγαινα μια φορα την εβδομαδα που πηγαινα στην ψυχολογο,τωρα δεν παω και σε αυτη οποτε παει και η μια φορα την εβδομαδα!
    πεστε μου ειμαι η μονη η'υπαρχουν και αλλοι που αισθανονται ετσι;
    Πρέπει να βρεις έναν καλό γιατρό για να σου κάνει σωστή διάγνωση και να σου δώσει τη σωστή συνταγή. Εγώ άλλαξα γιατρό ο οποίος μου βρήκε τι πρόβλημα και μου αύξησε στο διπλάσιο ένα συγκεκριμένο φάρμακο που παίρνω και τώρα βρίσκομαι ανεβασμένος και μερικές φορές μπορεί να πέφτω λίγο όχι όπως παλιά Αλλά επανέρχομαι.

Senior Member
    τι φαρμακα περνεις;
    οσο για γιατρους δυσκολα σου αλαζουν την θεραπεια γιατι φοβουνται τα μανιακα επεισοδια.
    τωρα αλαξα ψυχιατρο και μου ειπε σιγα,σιγα θα δουμε αν θα τα αλαξουμε τα φαρμακα!
    αφου εισαι σε μετρια κατασταση καλα ειναι!
    δεν πειραματιζονται ευκολα στην διπολικη και δεν βλεπω να μου αλαξει κατι συντομα.

Junior Member
    τι φαρμακα περνεις;
    οσο για γιατρους δυσκολα σου αλαζουν την θεραπεια γιατι φοβουνται τα μανιακα επεισοδια.
    τωρα αλαξα ψυχιατρο και μου ειπε σιγα,σιγα θα δουμε αν θα τα αλαξουμε τα φαρμακα!
    αφου εισαι σε μετρια κατασταση καλα ειναι!
    δεν πειραματιζονται ευκολα στην διπολικη και δεν βλεπω να μου αλαξει κατι συντομα.
    Κοίταξε να δεις με κάθε επιφύλαξη σου λέω είναι καλό να συμβουλευτής τον ιατρό σου η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ θα σου πω την εμπειρία μου. Εμένα με βοήθησε το Ladose 20mg. Παίζει ρόλο και η δοσολογία του φαρμάκου. Παλιά επερνα δύο χάπια την ημέρα και δεν είχα τα ανάλογα Αποτελέσματα παρ ότι έβλεπα τι το φάρμακο αυτό με πιάνει. Όταν άλλαξα γιατρό μου αύξησε τη δοσολογία σε 4 την ημέρα. 2 το πρωί 1 το μεσημέρι και 1το βράδυ. Αυτή όμως είναι μεγάλη δοσολογία και θέλει παρακολούθηση να μην πάθεις μανία. Εγώ με αυτό το χάπι σε δοσολογία 4 ημερησίως είδα μπροστά μου. Τώρα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση νιώθω ανεβασμένος μερικές φορές πάνω απ τον κανονικό κι όταν πέφτω μερικές φορές πέφτω λίγο και επανέρχομαι. Με λίγα λόγια πρέπει να βρεις καλό γιατρό να σου βρει το κατάλληλο φάρμακο αλλά και τη σωστή δοσολογία για να σε πιάσει. Εγώ βγήκα από την βαθιά κατάθλιψη που ήμουν χρόνια και έχω μια 5ετια που βρίσκομαι από καλά μέχρι καλύτερα.

Senior Member
    the therapeutic range of salicylates is 15-30 mg/dl. Patients are symptomatic at concentrations over 40-50 mg/dl. Levels over 90-100 usually have serious or life- threatening toxicity. In overdoses, the peak serum concentration may not occur for 4-6 hours. Blood levels obtained before then will be spuriously low. A 6 hour salicylate level higher than 100 mg/dl is considered lethal and is an indication for hemodialysis. Labs should be repeated every 4-6 hours until the level falls into the nontoxic range. Of course other lab studies should include electrolytes, glucose, liver function tests, and coagulation studies.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234