Results 1 to 14 of 14
Thread: Ζηταω την συμβουλη σας
-
31-03-2014, 12:53 #1
Ζηταω την συμβουλη σας
Γεια σας ειμαι χρηστης ουσιων και χορηγουμε βουπρενορφινη εδω και 1 χρονο στον οκανα. Τελευταια αρχησα να εχω μελαγχωλια και αυπνιες το συζητησα με τον γιατρο και μου εγραψε το φαρμακο REMERON εχετε καποια αποψη/γνωμη το εχει δοκιμασει καποιος πειτε μου σας παρακαλω αν ξερεται τι παρενεργιες εχει και τα σχετικα
- 31-03-2014, 14:30 #2
Tην μονη παρενεργεια , χωρις ουσιαστικη ενεργεια , ηταν οτι μου ανοιξε την ορεξη , κ ετρωγα ασταματητα . Σκουπιδι φαρμακο , οπως ολα και τα αλλα .
31-03-2014, 14:56 #3
Ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις. Εμενα μου ειπε να το σπασω στη μεση ετσι ωστε να παει στο εντερο και οχι στο στομαχι (κατι τετοια μπερδεμενα δεν πολυ καταλαβα) για να μου φερει μονο υπνηλια και μου ειπε οτι αλλοι που το πηραν κοιμοντουσαν 2 μερες... ισχυει? την διαθεση σου στη αλλαξε καθολου ι μπα?
31-03-2014, 15:08 #4
Και κατι ακομη,περνω και vulbegal περιστασιακα που κ που οταν το περνω μου φτιαχνει την διαθεση παρα πολυ ισως να παρω αυτο που το εχω δοκιμασει αντι για το ρεμενον?
31-03-2014, 20:18 #5
01-04-2014, 00:18 #6
φιλεμου αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχουν μεσα εσεταλοπρανη η μυρταζαπινη (η καπως ετσι), μπορει να είναι το γεννοσημο τους, εμενα μου τα εδωσαν με την ονομασια ΑΖΑΠΙΝ. , να φανταστείς εμενα μου ειχαν δωσει 2 φαρμακα διαφορετικης μαρκας αλλα ηταν το ιδιο πραμα όπως μου ειπε ο γιατρος. θυμαμαι ότι μετα από 2 -3 βδομάδες θα δεις τα πρωτα αποτελέσματα, παντος εμενα από την πρωτη βδομαδα μου εφεραν αρκετη ευεξια κι μου εφυγε η μελαγχολια!! κανουν δουλεια κατά την γνωμημου!
φιλεμου εχεις καταφερει ένα πολύ μεγαλο πραμα!! εχεις καταφερει να ξεφυγεις από την καταραμενη ηρωινη!!! κι μονο για αυτό αξίζεις πολλα!!! προσπαθησαι να το βλέπεις ως μια μεγαλη νικη!! νομιζω ότι θα σε " αναιβαζει" ψυχολογικα ότι εχεις κανει κατι τοσο μεγαλο!!! για φαντασου να επινες ακομα?? ε?? θα ελεγα λοιπον, οπωτες σε περνει από κατω να σκέφτεσαι ποσο μεγαλο είναι αυτό που κανεις!!!
αληθεια, ο γιατρος που σε παρακολουθεί στον οκανα σου εγραψε το φαρμακο αυτό? η πηγαις σε καποιον άλλο γιατρο? εχεις κανει υποτροπες? - σορρυ για τα οσα ρωταω!- , εμενα φιλεμου η αιτηση εγινε πριν 3-4 χρονια! κι μολις πριν μια βδομαδα μου ειπαν ότι σε λιγες βδομάδες μπαινω!! χεχεχε, ελληνικο κρατος!!¨), ευτηχως που δεν την ειδα να περημενω τον οκανα!! αναγκαστηκα να κοψω , σχεδόν μονος μου!! ετσι λοιπον με βρηκε το καλλεσμα τους καθαρο!! χιχιχι, αν κι το σκέφτομαι, σκέφτομαι να μην χασω την θεσημου στον οκανα, αλλα αν παω ετσι θα με διωξουν!!¨)
τελος φιλεμου, θα σου ξανα πω ότι αυτά τα φαρμακα κατά την γνωμημου κανουν δουλεια!! εμενα με βοηθησαν πολύ με την μελαγχολια , ένα άλλο φαρμακο που εχει αλλαγες στην ψυχολογια είναι κι η λιρικα! όμως εμενα με χαλαγε, μου εφερνε υπερβολικη ενταση κι ετρεμα !!βλέπεις είναι αναλογα τον ανθρωπο, εμενα π.χ. μου χαλαγε τον υπνο , αλλους τους εκανε καλο!! θυμαμαι στην κλιονικη το περναμε ταυτόχρονα 5 παιδια, από τους 5 οι 2 το φτυναμε!!! αφου ενιωθα όπως επερνα το ελεσντι μικρος στα παρτυ!! χιχιχι, σε αλλους εκανε πολύ δουλεια, ετσι λοιπον σου τα λεω με επυφιλαξη , το φαρμακο που παιρνεις εμενα μου εκανε καλο, κι επισης δεν εχει δυνατες η ασχημες παρενέργειες!
ευχομαι ότι καλητερο!!!κι ΜΠΡΑΒΩΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ!!! ΚΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!!!! ΜΠΡΑΒΩ ΞΑΝΑ ΚΙ ΞΑΝΑΑ!!!
01-04-2014, 00:32 #7
το χα παρει κι εγω γτ ημουν σε βαρια καταθλιψη και δεν αντεξα 2 μηνες περα του οτι μου ειχε ανοιξει πολυ την ορεξη και ηθελα να τρωω σαν βοδι μου αυξανε τα συμπτωματα της καταθλιψης ωστοσο μετα απο καποιο διαστημα φαινεται η δραση του φαρμακου ισως αμα αντεχα να ειχα δει βελτιωση. Με το που επινα ενα χαπι σε 5 λεπτα κοιμομουν και με δυσκολια ξυπνουσα εμενα μου φανηκε βαρυ φαρμακο. Οσο χαλια και να μουν ψυχολογικα δεν ειχα προβλημα με τον υπνο ισως αυτο το χαπι να σε βοηθησει να κοιμασαι αμα εχεις πολλες αυπνιες!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
01-04-2014, 00:47 #8
αποψημου μακρια από αυτό το φαρμακο!!!! τα βαρβιτουρικα κι ειδικα το συγκεκριμενο χαπι εχει στειλει πολύ κοσμο στην φυλακη!!! φανταζομαι ότι γνωρίζεις πως είναι πολύ δυνατο.
όπως μου ειχε πει καποιος γιατρος κάθε φαρμακο είναι σχετικο με την χημεια του εγκεφαλου μας, ετσι λοιπον κι αυτό σε καποιους που εχουν θεμα τους κανει καλο, τους φερνει σε ψυχικη ισσοροποια, εμενα η αλλους μας φερνει μαστουρα, κι μπερδευει την σκεψη αλλα κι τις πραξεις μας, προσωπικα-όταν ειμουν μικρος κι δεν το ηξερα, κι δεν μπορουσα να ελεξω τις παρενέργειες του- εμενα με ειχε κανει να ερθω σε πολύ δυσκολη θεση σαν ξενερωνα, αφου εκανα πραγματα πολύ ασχημα!! πραγματα κι πραξεις που με εφεραν αντιμετοπο με τον νομο, αυτό εχει συμβει σε πολλα παιδια, ετσι λοιπον η γνωμημου είναι μακρια από αυτό!! εκτος αν το λεει καποιος γιατρος!!
παντως κι τα σερικουελ είναι παραξενα κι δυνατα φαρμακα, να φανταστείς τα δινουν σε καποιο συγγενημου που πασχει από βαρια σκιζοφρενεια, βεβαια αυτος περνει μεγαλες ποσωτητες κι τα περνει 3 φορες την ημερα!! σε αυτόν κανει δουλεια , τον ηρεμη καπως αλλα όταν για καποιες μερες δεν τα πειρε δυστυχως χτυπησε την γιαγια του κι την μητερα του! αποτελλεσμα να τον ξανα βαλουν στο δαφνι!
ετσι λοιπον όπως λεει κι ο φιλος από πανω κάθε ανθρωπος εχει και την δικια του αντιδραση σε κάθε φαρμακο!
01-04-2014, 02:14 #9
φιλε μου δεν γνωριζω το συγκεκριμενο φαρμακο αλλα να σου θυμησω οτι οφειλεις να συμβουλευτεις γιατρο για τυχον αλλαγη στην δοσολογια η αντικατασταση του με αλλο φαρμακο,δεν παιζουμε με αυτα!
23-04-2014, 19:46 #10
Όλα τα αντικαταθλιπτικά όπως και το remeron απλά επαναφέρουν τον οργανισμό σε αυτό που ήταν και πριν την ασθένεια! Δεν είναι αντιψυχωτικά , δεν αλλάζουν τρόπο σκέψης κλπ.. Διεγείρουν σαν ηλεκτρικό ρεύμα το σώμα για να ανακτήσει τη χαμένη ενέργεια για ύπνο κλπ.
23-04-2014, 23:33 #11
23-04-2014, 23:53 #12
Τιποτα δεν φοβαμαι και αυτο που λες δεν στεκει καθολου γιατι τα χαπια π περνω απο πρεζεμπορες οι ιδιοι οι γιατροι τους τα γραφουν εμποροι ειναι και αυτοι..Γενικα τα φαρμακα εχουν πολλες επιπτωσεις στην υγεια.. καταστρεφουν κατι και γιατρεβουν κατι αλλο.. Δεν ειναι αθωα περιστερια..ακομα και αυτο το φαρμακο για βουλωμενη μυτη κανει ζημια Η συστηματική χορήγηση του εν λόγω φαρμάκου μπορεί να επηρεάσει παροδικά το σπέρμα και καταστρεφει τα αγγεια της μυτης...
24-04-2014, 15:07 #13
αλλα απ οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλο το ΡΕΜΕΡΟΝ... Θα το δοκιμασω
24-04-2014, 18:30 #14
Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι... είναι ευρέως γνωστό ότι τα κορτικοειδή δεν ενδείκνυνται για μακροχρόνια χρήση. Το λέει άλλωστε και ο γιατρός τη στιγμή που σου το γράφει εκτός και αν το παίρνεις και αυτό απο μόνος σου ή από το φαρμακοποιό. Καταπολεμά το σύμπτωμα και όχι την αιτία. Έκανες πάντως το πρώτο βήμα... μπράβο!