ΚΕΠΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 75 of 75

Thread: ΚΕΠΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    γτ επαιρνε τοσα? μηπως εδινε περισσοτερες εισφορες?
    δε νομιζω να ειχε προλαβει να δουλεψει ηταν μικρος γυρω στα 30 ποσα ενσημα να κολουσε νομιζω ηταν απο γονεις

Senior Member
    μπηπως ειχανε οι γονεις πολλες εισφορες
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    σιγουρα θα ηταν απο γονεις!
    ο ΟΑΕΕ δεν σου βγαζει συνταξη εαν δεν εχεις τουλαχυστων 15 χρονια ενσημα.
    αν ηταν απο γονεις και ειχαν πανω απο 30 χρονια ενσημα,τοτε εβγαλε και μεγαλη συνταξη.

Senior Member
    και εγω παιδια απο γονεα θα παρω. του πατερα μου ηταν βιοτεχνης

Senior Member
    τωρα δε παιρνουν συνταξη μεχρι και ολα τα αγαμα τεκνα (για λογους ισοτητας με τις αγαμες θυγατερες) ;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

ναι μαους αλλα μονο νομιζω οταν ειναι αμεα

Senior Member
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    Ξερω ειναι απατεωνες οι περισσοτεροι... ευχωμαι να περασει και να πιασουν τοπο τα λεφτα που εδωσες μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε πιστεψε το για να γινει..Περιμενω νεα σου να μ πεις τι εγινε
    Βγηκε η αποφαση 67% ευχαριστω για τη συμβουλη το πιστεψα κι εγινε!!! Σας ευχαριστω ολους!!!

Senior Member
    εγω νομιζω ακομα και αν δεν ειναι αμεα.

στις αγαμες θυγατερες δε το δινουν σε ολες ; αρα και στους αγαμους υιους.

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ναι μαους αλλα μονο νομιζω οταν ειναι αμεα
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Βγηκε η αποφαση 67% ευχαριστω για τη συμβουλη το πιστεψα κι εγινε!!! Σας ευχαριστω ολους!!!
    και με αυτο το ποσοστο τι λεφτα θα παρεις και ποτε

Senior Member
    η μητερα μου ηδη παιρνει συνταξη ικα πολλα χρονια το χαρτι το ηθελα για την εφορια αυριο θα παω να την παρω και δεν υπαρχει περιπτωση να τη ξαναβαλω σε διαδικασια τετοια με επιτροπες.
    επαιρνε κοντα στα 700 και απο τον γεναρη της εκοψαν το εκασ και παιρνει 460 του χρονου ευελπιστω να της ξανα δωσουν το εκασ γτ κλεινει τα 65!!!!

Banned
    Σημερα περασα απο επιτροπη μετα απο 7 μηνες αναμονη... ολο κατι κουφα με ρωτουσαν αλλα και εγω πρεπει να τους εστειλα αρχισα να τους μιλαω για εξωγηινους και οτι μου μιλουσαν :). Για να δουμε τι ποσοστο θα μου δωσουν, σε δυο μηνες βγαινει η αποφαση

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    Σημερα περασα απο επιτροπη μετα απο 7 μηνες αναμονη... ολο κατι κουφα με ρωτουσαν αλλα και εγω πρεπει να τους εστειλα αρχισα να τους μιλαω για εξωγηινους και οτι μου μιλουσαν :). Για να δουμε τι ποσοστο θα μου δωσουν, σε δυο μηνες βγαινει η αποφαση
    ευχομαι οτι καλυτερο!!

Quote Originally Posted by noumac View Post
    KOITA den σε κρινω προς θεου αλλα γενικα κ στις επιτροπες πρεπει να τους λεμε την αληθεια κ να μην τους τα φουσκωνουμε γιατι 1)ετσι κ αλλιως το προβλημα ειναι πραγματικο κ αυτοι μπορουν να μεσο ορο να καταλαβαινουν την αληθεια 2)η αληθεια πειθει περισσοτερο κ με περισσοτερο βαθος 3)κ κυριοτερο στις επιτροπες δεν τους νοιαζει μονο αν ειναι οντως αρωστος ο αρωστος αλλα κ να μπορει να ειναι καπως υποφερτη η κατασταση του ωστε να μπορει να διαχειριστει μονος του τα χρηματα του απο επιδομα η συνταξη που θα παρει,ωστε να ειναι βεβαιοι οτι δεν θα τα δωσουν στο βροντο κ θα τα φανε δλδ αλλοι ανθρωποι...

Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    KOITA den σε κρινω προς θεου αλλα γενικα κ στις επιτροπες πρεπει να τους λεμε την αληθεια κ να μην τους τα φουσκωνουμε γιατι 1)ετσι κ αλλιως το προβλημα ειναι πραγματικο κ αυτοι μπορουν να μεσο ορο να καταλαβαινουν την αληθεια 2)η αληθεια πειθει περισσοτερο κ με περισσοτερο βαθος 3)κ κυριοτερο στις επιτροπες δεν τους νοιαζει μονο αν ειναι οντως αρωστος ο αρωστος αλλα κ να μπορει να ειναι καπως υποφερτη η κατασταση του ωστε να μπορει να διαχειριστει μονος του τα χρηματα του απο επιδομα η συνταξη που θα παρει,ωστε να ειναι βεβαιοι οτι δεν θα τα δωσουν στο βροντο κ θα τα φανε δλδ αλλοι ανθρωποι...
    η αληθεια ειναι οτι τους ειπα την αληθεια απλα δε ξερω αν την πιστεψαν... τωρα που παιρνω abilify των 30 ειμαι σχετικα καλα και μεχρι και σε μενα φαινοντε απιστευτα αυτα που ειχα βιωσει :)

Senior Member
    ακουσα οτι σε λιγο θα γινει εξορθολογισμος προνιακων επιδοματων...

κοινως το κρατος δεν εχει μια και θα ελαττωσει ολα τα επιδοματα.

αλλα εμεις παιρνουμε το μικροτερο απο ολα τα επιδοματα γυρω στα 300 ευρω (φθανουν μεχρι 800 ευρω) αρα ισως και να μη μας το ελαττωσουν.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345