Μοναξιά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Thread: Μοναξιά

Junior Member

Μοναξιά

Καλησπέρα σας...πρώτα απ´ολα να σας πω οτι ειμαι 18 χρονων και εχω ενα θεματάκι.Εκτος του οτι φέτος δινω πανελληνιες και αυτο ειναι ενα αλλο ζήτημα που με διακατέχει το μείζον θεμα ειναι οτι δεν εχω φιλους.Στο σχολειο μιλαω με μερικά ατομα ομως με πολυ λίγα και επιλεγμένα διότι γενικα κομπλαρω να μιλαω διότι φοβαμαι η οτι θα με αγνοήσουν η οτι θα με κοροϊδέψουν για κατι που ειπα.Εχω μια απο τις καλύτερες οικογένειες εχω άριστη σχεση και με τους δυο μου γονεις τους τα εκμυστηρεύομαι οολα και ειναι παντα διπλα μου σε ολα! Ειμαι πολυ εγωίστρια η αλήθεια ειναι και περιμενω οι αλλοι να ερθουν να μου μιλήσουν ομως γενικα ντρεπομαι και εχω χαμηλή αυτοπεποίθηση.Μερικοι με θεωρούν ψηλομυτα αλλοι ντροπαλή ,αλλα εγω στο σπιτι μου ειμαι επιθετική και τσαντίζομαι με το παραμικρό.Στο δημοτικό οταν ημουν ειχα πολλούς φιλους και ημουν αρκετά κοινωνικη ομς καθώς μεγάλωμα αποκτουσα κόμπλεξ που τρέφονταν με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση μου.Μεχρι πρόπερσι ειχα μια κολλητη απο το δημοτικό η οποια απομακρύνθηκε επειδη δε της πρόσφερα αυτα που ζητούσε (συζήτηση για αγόρια η κάπνισμα)και ετσι κατέληξα να μην εχω με κάποιον να βγω η έστω να μιλησω στο τηλ.Το εχω συζητήσει το θεμα αυτο με τους δικούς μου το εχω ψάξει και εγω αλλα δε βρίσκω άκρη.. Θα με ενδιέφερε λοιπον η συμβουλή σας η κάποιο παρόμοιο ζήτημα αν έχετε, συγνωμη αν σας κούρασα αλλα θα ηθελα να παρω και τη δική σας γνώμη!! Ευχαριστω εκ των υστέρων!!:)

Υ.Σ. Δεν ημουν σίγουρη που να βαλω αυτο το θεμα και το έβαλα εδω..

Senior Member
    Ειναι πολυ κλασσικο αυτο που περιγραφεις. Δε θελω να σου πω περισσοτερα γιατι σε 1,5 μηνα τελειωνεις και το σχολειο, επομενως δε θα ξαναδεις κανεναν απ αυτους. Μηδενιζεται το κοντερ. Αφου δεν ταιριαζεις και δε θελεις και να προσεγγιζεις ατομα, δε θα χεις και παρεες. Καλυτερα απ το να συμβιβαζεσαι. Απλα μπορεις αν βρεις, να εχεις καποια ατομα ετσι για επιφανειακη παρεα, οχι φιλους πραγματικους που αλλωστε 1-2 αμα βρεις σωστους φιλους.

Junior Member
    kerasi το ξερω και αυτο κανω εχω μια συγκεκριμένη παρεα επιφανειακή ομως.Ισως απλα να μη μου ταιριάζουν αυτα τα παιδια γτ η αλήθεια ειναι οτι εγω ειμαι συνεσταλμένη ενω εκείνοι το τελειως αντιθετο!Οπως και να εχει ευχαριστω για την συμβουλή!!

Senior Member
    Δεν εχεις και τα ιδια ενδιαφεροντα με μερικους πχ ανεφερες το τσιγαρο, εγω ας πουμε δε θελω ουτε να το βλεπω, ποσο μαλλον να μιλησω με εναν που καπνιζει και βρωμαει απο μακρια. Δε το λεω μονο οτι βλαπτει την υγεια, δε το γουσταρω να το βλεπω. Αρα αυτοματως αποκλειωνται αυτες οι παρεες. Απο σχολες που προσανατολιζεσαι?

Banned
    Quote Originally Posted by Gianele View Post
    Καλησπέρα σας...πρώτα απ´ολα να σας πω οτι ειμαι 18 χρονων και εχω ενα θεματάκι.Εκτος του οτι φέτος δινω πανελληνιες και αυτο ειναι ενα αλλο ζήτημα που με διακατέχει το μείζον θεμα ειναι οτι δεν εχω φιλους.Στο σχολειο μιλαω με μερικά ατομα ομως με πολυ λίγα και επιλεγμένα διότι γενικα κομπλαρω να μιλαω διότι φοβαμαι η οτι θα με αγνοήσουν η οτι θα με κοροϊδέψουν για κατι που ειπα.Εχω μια απο τις καλύτερες οικογένειες εχω άριστη σχεση και με τους δυο μου γονεις τους τα εκμυστηρεύομαι οολα και ειναι παντα διπλα μου σε ολα! Ειμαι πολυ εγωίστρια η αλήθεια ειναι και περιμενω οι αλλοι να ερθουν να μου μιλήσουν ομως γενικα ντρεπομαι και εχω χαμηλή αυτοπεποίθηση.Μερικοι με θεωρούν ψηλομυτα αλλοι ντροπαλή ,αλλα εγω στο σπιτι μου ειμαι επιθετική και τσαντίζομαι με το παραμικρό.Στο δημοτικό οταν ημουν ειχα πολλούς φιλους και ημουν αρκετά κοινωνικη ομς καθώς μεγάλωμα αποκτουσα κόμπλεξ που τρέφονταν με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση μου.Μεχρι πρόπερσι ειχα μια κολλητη απο το δημοτικό η οποια απομακρύνθηκε επειδη δε της πρόσφερα αυτα που ζητούσε (συζήτηση για αγόρια η κάπνισμα)και ετσι κατέληξα να μην εχω με κάποιον να βγω η έστω να μιλησω στο τηλ.Το εχω συζητήσει το θεμα αυτο με τους δικούς μου το εχω ψάξει και εγω αλλα δε βρίσκω άκρη.. Θα με ενδιέφερε λοιπον η συμβουλή σας η κάποιο παρόμοιο ζήτημα αν έχετε, συγνωμη αν σας κούρασα αλλα θα ηθελα να παρω και τη δική σας γνώμη!! Ευχαριστω εκ των υστέρων!!:)

Υ.Σ. Δεν ημουν σίγουρη που να βαλω αυτο το θεμα και το έβαλα εδω..
    το ότι συζητάς με τους δικους σου, ότι δεν εχεις κομπλεξ όπως τα πιο πολλα παιδια στην ηλικιασου καναμε δειχνει ότι εισαι πολύ εξυπνη κι ορημη!!
    εισαι πολύ τυχερη που εχεις σωστη οικογενεια, κι θα το δεις ακομα πιο πολύ με τα χρονια!! είναι πολύ σημαντικο αυτό!! όχι μονο προς εσενα αλλα κι από εσενα προς τους αλλους, θα δεις που με τον καιρο η αρετες σου θα τραβηξουν κοντασου πολλα παιδια!! αφου η ανατροφη, το ότι εχεις παρει από το σπιτι σου αρχες κι αξιες όλα αυτά λοιπον θα κανουν τους γυροσου να θελουν να σε εχουν στην παρεα τους!! κι το σημαντικοτερο!!! αυτοι που θα αναγνωρισουν όλα αυτά, αυτοι που θα θελησουν να είναι μαζισου θα είναι αξιολογα ατομα αφου θα τεροιαζουν λογικα με εσενα!!
    παντος είναι λαθος σου να στεναχωριεσαι, ειδκα για φετος, που γραφεις εξετασεις, κανε υπομωνη μια χρονια!! είναι η πιο σημαντικη!!ας θυσιασεις λιγους μηνες, είναι για το καλοσου!! είναι για το μελονσου!! κι μην σε περνει από κατω!! εισαι πολύ μικρουλα!!¨) θα εχεις μπροστασου πολλα χρονια!! πολλες ευκεεριες!! ποσο μαλον σαν θα εισαι φοιτητρια!! ετσι λοιπον κατσε, διαβασαι, κι όλα θαερθουν θα το δεις!!
    τωρα, οσο για το ότι εισαι ντροπαλη, ότι δεν εχεις παρεες με αγορια, η ότι δεν σε πλισιαζουν εε, είναι νεα κι αυτά, εσυ παντως να ξερεις παντα κατι!!!να το θυμασαι!! εσυ αυτό που εχεις να κανεις, είναι να προσεχεις τον εαυτοσου, την εμφανηση σου, δλδη να προσπαθεις να εισαι οσο πιο συμπαθυτικη γινετε, να προσεχεις το ντυσημοσου κι την ομορφιασου, κι απλα να εισαι χαμογελαστη σε κάθε προσεγγιση από τα αγορια κι από εκει και περα να ξερεις πως είναι δικια τους υποχρεωση να σε "κυνηγησουν"
    παντος στο ξανα λεω μην αγχονεσαι, απλα να γινεις λιγάκι πιο διαλαχτυκη, πιο "ανοιχτη" στις συνήθειες των αλλων κοριτσιων κι όλα θα ερθουν μονα τους!! μην φοβάσαι δεν εχεις κατι το περιεργο όλα τα παιδια περασανε από αυτό το σταδιο, το να εισαι λιγο ντροπαλη δεν είναι κι τοσο κακο!! απεναντίας δειχνει ότι δεν εισαι ψωνιο !!
    υπομωνη κι θα μεγαλώσεις , κι θα θυμασαι με νοσταλγια αυτές τις μερες, όλα θα πανε καλα, εισαι από σωστη οικογενεια, εχεις επικοινωνοια μαζι τους αρα -κατά την γνωμημου- θα γινεις ένα εξερετικο κοριτσι!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το ότι συζητάς με τους δικους σου, ότι δεν εχεις κομπλεξ όπως τα πιο πολλα παιδια στην ηλικιασου καναμε δειχνει ότι εισαι πολύ εξυπνη κι ορημη!!
    εισαι πολύ τυχερη που εχεις σωστη οικογενεια, κι θα το δεις ακομα πιο πολύ με τα χρονια!! είναι πολύ σημαντικο αυτό!! όχι μονο προς εσενα αλλα κι από εσενα προς τους αλλους, θα δεις που με τον καιρο η αρετες σου θα τραβηξουν κοντασου πολλα παιδια!! αφου η ανατροφη, το ότι εχεις παρει από το σπιτι σου αρχες κι αξιες όλα αυτά λοιπον θα κανουν τους γυροσου να θελουν να σε εχουν στην παρεα τους!! κι το σημαντικοτερο!!! αυτοι που θα αναγνωρισουν όλα αυτά, αυτοι που θα θελησουν να είναι μαζισου θα είναι αξιολογα ατομα αφου θα τεροιαζουν λογικα με εσενα!!
    παντος είναι λαθος σου να στεναχωριεσαι, ειδκα για φετος, που γραφεις εξετασεις, κανε υπομωνη μια χρονια!! είναι η πιο σημαντικη!!ας θυσιασεις λιγους μηνες, είναι για το καλοσου!! είναι για το μελονσου!! κι μην σε περνει από κατω!! εισαι πολύ μικρουλα!!¨) θα εχεις μπροστασου πολλα χρονια!! πολλες ευκεεριες!! ποσο μαλον σαν θα εισαι φοιτητρια!! ετσι λοιπον κατσε, διαβασαι, κι όλα θαερθουν θα το δεις!!
    τωρα, οσο για το ότι εισαι ντροπαλη, ότι δεν εχεις παρεες με αγορια, η ότι δεν σε πλισιαζουν εε, είναι νεα κι αυτά, εσυ παντως να ξερεις παντα κατι!!!να το θυμασαι!! εσυ αυτό που εχεις να κανεις, είναι να προσεχεις τον εαυτοσου, την εμφανηση σου, δλδη να προσπαθεις να εισαι οσο πιο συμπαθυτικη γινετε, να προσεχεις το ντυσημοσου κι την ομορφιασου, κι απλα να εισαι χαμογελαστη σε κάθε προσεγγιση από τα αγορια κι από εκει και περα να ξερεις πως είναι δικια τους υποχρεωση να σε "κυνηγησουν"
    παντος στο ξανα λεω μην αγχονεσαι, απλα να γινεις λιγάκι πιο διαλαχτυκη, πιο "ανοιχτη" στις συνήθειες των αλλων κοριτσιων κι όλα θα ερθουν μονα τους!! μην φοβάσαι δεν εχεις κατι το περιεργο όλα τα παιδια περασανε από αυτό το σταδιο, το να εισαι λιγο ντροπαλη δεν είναι κι τοσο κακο!! απεναντίας δειχνει ότι δεν εισαι ψωνιο !!
    υπομωνη κι θα μεγαλώσεις , κι θα θυμασαι με νοσταλγια αυτές τις μερες, όλα θα πανε καλα, εισαι από σωστη οικογενεια, εχεις επικοινωνοια μαζι τους αρα -κατά την γνωμημου- θα γινεις ένα εξερετικο κοριτσι!!
    Εχεις απόλυτο δίκιο!!!! Παντως στο θεμα ομορφιας ειναι το καθημερινό μου άγχος να ναι συνεχεια ομορφη ώστε αυτο ειναι το μονο μου όπλο προσέγγισης διότι γενικα δε πολυμιλαω δεν εχω κανένα θεμα σε αυτο(χωρις να θελω να φανώ κανένα ψωνιο) το μονο μου θεμα ειναι οτι ειμαι ντροπαλή.Ομως οπως λες δε θα κάτσω να σκάσω απο μόνα τους θα ερθουν ολα! Ευχαριστω Πολυ!!

Kι εγώ τα ίδια είχα όταν ήμουν σχολείο, δεν είχα καθόλου φίλες, στεναχωριόμουνα πολύ κάποτε έκλαιγα κιόλας, έκανα παρέα με κάποιες κοπέλες όμως καθημερινά χωρίς λόγο δνε μου μιλούσαν δεν με ήθελαν κοντά τους. όποτε όμως είχαν πρόβλημα εγώ ήμουν δίπλα τους. Κι έτσι έμενα μόνη μου τα διαλείμματα, θυμάμαι ευχόμουνα να μην υπήρχαν τα διαλέιμματα γιατί ντρεπόμουν να είμαι μόνη, κάποιες φορές μάλιστα πήγενα στην τουαλέτα καθόμουν εκεί απλά για ναπεράσει η ώρα και να πάω πίσω για μάθημα. Τώρα μετά απο μερικά χρόνια δεν σταναχωριέμε που δεν με έκαναν αυτές οι κοπέλες παρέα γιατί ήταν άσχημες προσωπικότητες και ο λόγος που με πλήγωναν ήταν η ζήλια τους. Μετά όταν πήγα πανεπιστήμιο, έκανα πολλές φιλίες μ εκορίτσια και αγόρια απο άλλες πόλεις περνάγαμε πολύ καλά μαζί και μάλιστα με αρκετές έχουμε ακόμα σχέσεις και μιλάμε αρκετά. μην στεναχωριέσε τώρα που θα πάς και για σπουδές θα γνωρίσεις αρκετά άτομα, γιατί και εγώ ήμουν με χαμηλή αυτοεκτίμηση και χαμηλών τόνων όμως αυτό δεν με εμπόδισε στο Πανεπιστήμιο να κάνω νέες και ωραίες γνωριμίες :)

Junior Member
    ΙΟΥΛΙΤΑ πωπω πραγματικα οι περιγραφές των κινήσεων σου ταιριάζουν με τις δικές μου και εγω τα ιδια εκανα νταξει δε μπορω να πω εχω ωριμάσει λιγο και δεν ειμαι οπως ήμουνα..πολλές φορες μου το λενε πχ γτ "γτ δε μιλας;" "Εισαι πολυ ντροπαλή" και αλλα τέτοια.Ομως οπως λες τωρα που θα σπουδάσω δε μπορει στα τόσα ατομα με κάποιους θα ταιριαζω και εγω!Σε ευχαριστω πολυ "ανακουφιστηκα" λιγο που εμαθα πως δεν εχω μονο εγω τέτοιο προβλημα! :)

Senior Member
    Όλα θαρθουν με τον καιρό, μην ανησυχείς. Το μόνο που πρέπει να αλλάξεις είναι να υπολογίζεις λιγότερο τη γνώμη των άλλων και να μη φοβάσαι ότι θα σε καροιδέψουν. Και να σε αγνοήσει κάποιος πρέπει να μη μασήσεις και να σε νοιάξει μόνο λίγο δευτερόλεπτα και μετά σα να μην έγινε! Αν φτιάξεις αυτό τα άλλα θα έρθουν εύκολα.

Junior Member
    Ίσως εχεις δίκιο..παραδίνω αξία στη γνώμη των άλλων νταξει ολοι μας δίνουμε αλλα ας μη το παρακάνω..Τα κρατάω μεσα μου αυτα και για αυτο εχω πολλα νευρα..Λοιπον θα προσπαθήσω αν και αυτο πιστεύω πως γινεται σιγα σιγα να γίνω λιγο πιο σκληρή και με το πέρασμα του χρόνου να με νοιάζει λιγότερο η γνώμη των άλλων χωρις να θελω πια να ειμαι τέλεια σε ολα και να εμπιστεύομαι εμενα ευχαριστω! :))

Gianele, πάντως εδω εκφράζεσαι με πολλή άνεση, λες και δεν εισαι ο χαρακτηρας τον οποιο σε περιγραφεις! Με πολλή άνεση εκφράζεσαι και στο σπιτι όπου συμφωνα με την περιγραφη σου εχεις μια ιδανική επικοινωνία με τους γονεις σου. Το ντροπαλή, εγωίστρια, που αν δεν ερθουν να σου μιλησουν οι αλλοι εσυ δεν τους μιλας, μήπως ειναι απλα εξωτερικευση της διαπιστωσης στη σκεψη σου/αισθηματος σου ότι αυτοι, στους οποιους συμπεριφερεσαι κατ΄αυτον τον τροπο, δεν ειναι καταλληλα ατομα για σενα και δεν ταιριαζεις μαζι τους? Μπορει να μην εισαι κλειστο άτομο αλλά επιλεκτικό, πχ οι κοπελες στις οποιες αναφερεσαι ως ασχημες προσωπικοτητες και η κοπελα με την οποια σταματησες να κανεις παρεα επειδη δεν σου αρεσαν οι κουβεντες της. Δλδ επιλέγεις. Και η διαπιστωση ότι δεν εισαι στο καταλληλο για σενα περιβαλλον, ήτοι με χαρακτηρες με τους οποιους θα αφηνες τον εαυτο σου ανετο να ξανοιχθει. Ίσα ίσα με κάποιους τα καταφερνεις πολύ καλα στην επικοινωνια.
    Η ντροπαλότητα και η χαμηλή αυτοεκτιμηση φευγουν με το να επιδιδόμαστε, να κανουμε αυτα που μας φοβιζουν, αυτα για τα οποία κομπλάρουμε. Με το που θα μιλησεις, ενω πριν δεν το εκανες φοβουμενη ότι θα σε ειρωνευτουν ή θα γελασουν, θα διαπιστωσεις ότι η αντιδραση των αλλων ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτην που αρχικα ανεμενες. Σπανια θα σου προκυψει αυτο που φοβοσουν. Ετσι την επομενη φορα θα σου ειναι πιο ευκολο να μιλησεις και να τα πας και καλύτερα απο την πρωτη φορα. Κι οσο περναει ο καιρος και συνεχιζεις σταθερα σ αυτη τη διαδικασία, αυτο θα γινεται ολο και πιο ευκολα. Με τον τροπο αυτο ξεπερνιεται το προβλημα. Η διαδικασία αυτη, μεσω των θετικων της αποτελεσματων, ανεβαζει σιγα σιγα την αυτοεκτιμηση μας.
    γιάννης

Senior Member
    Gianele σ'οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε !
    Πανω κατω ετσι ημουν και ειμαι εγω. Υπηρχαν περιοδοι που ειχα παρεες αλλα και μεγαλα διαστηματα που δεν ειχα κανεναν και με επιανε καταθλιψη. Απο τοτε που με θυμαμαι ημουν ντροπαλος, πλεον 22 χρονων οπου η ντροπη εξελιχθηκε σε κοινωνικη φοβια με ολα τα σωματικα συμπτωματα, και αποφευκτικη διαταραχη με τρομο στην απορριψη και στην κριτικη. Ακομα και το τηλεφωνο φοβαμαι να σηκωσω. Βγαινω εξω, καθομαι και αναλυω οτι εχω πει μηπως ειπα καποια χαζομαρα ή κατι τετοιο. Με το παραμικρο σημαδι οτι η παρεα μου δεν μου δινει σημασια, τεινω να απομακρυνομαι περισσοτερο πιστευοντας οτι δεν με θελουν. Ο αληθινος φιλος θα σε αποδεχτει οπως εισαι. Εχω επισκεφθει ψυχιατρο για το συγκεκριμενο προβλημα, και αυτο που συγκρατησα απ τα λεγομενα του ειναι "Οπου βλεπεις αγχος με κοινωνικες επαφες κυνηγα το, αλλιως δεν θα το ξεπερασεις ποτε".
    Αυτο που ειπες οτι δεν της προσφερες τη συζητηση που ηθελες, το εχω και γω. Μισω μεχρι αηδιας το καπνισμα, αλλα ετυχε απειρες φορες να συζηταω γιαυτο το θεμα γιατι ειμαι απλα παραχωρητικος, λογω χαρακτηρα που δυσκολευομαι να πω οχι. Αν ομως μου θιξουν τα πιστευω μου για ενα μεγαλο θεμα, εκει εννοειται πως θα εκφρασω την αντιρρηση μου και δεν θα γινω χαλι να με πατησουν συμφωνοντας με τα παντα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Gianele, πάντως εδω εκφράζεσαι με πολλή άνεση, λες και δεν εισαι ο χαρακτηρας τον οποιο σε περιγραφεις! Με πολλή άνεση εκφράζεσαι και στο σπιτι όπου συμφωνα με την περιγραφη σου εχεις μια ιδανική επικοινωνία με τους γονεις σου. Το ντροπαλή, εγωίστρια, που αν δεν ερθουν να σου μιλησουν οι αλλοι εσυ δεν τους μιλας, μήπως ειναι απλα εξωτερικευση της διαπιστωσης στη σκεψη σου/αισθηματος σου ότι αυτοι, στους οποιους συμπεριφερεσαι κατ΄αυτον τον τροπο, δεν ειναι καταλληλα ατομα για σενα και δεν ταιριαζεις μαζι τους? Μπορει να μην εισαι κλειστο άτομο αλλά επιλεκτικό, πχ οι κοπελες στις οποιες αναφερεσαι ως ασχημες προσωπικοτητες και η κοπελα με την οποια σταματησες να κανεις παρεα επειδη δεν σου αρεσαν οι κουβεντες της. Δλδ επιλέγεις. Και η διαπιστωση ότι δεν εισαι στο καταλληλο για σενα περιβαλλον, ήτοι με χαρακτηρες με τους οποιους θα αφηνες τον εαυτο σου ανετο να ξανοιχθει. Ίσα ίσα με κάποιους τα καταφερνεις πολύ καλα στην επικοινωνια.
    Η ντροπαλότητα και η χαμηλή αυτοεκτιμηση φευγουν με το να επιδιδόμαστε, να κανουμε αυτα που μας φοβιζουν, αυτα για τα οποία κομπλάρουμε. Με το που θα μιλησεις, ενω πριν δεν το εκανες φοβουμενη ότι θα σε ειρωνευτουν ή θα γελασουν, θα διαπιστωσεις ότι η αντιδραση των αλλων ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτην που αρχικα ανεμενες. Σπανια θα σου προκυψει αυτο που φοβοσουν. Ετσι την επομενη φορα θα σου ειναι πιο ευκολο να μιλησεις και να τα πας και καλύτερα απο την πρωτη φορα. Κι οσο περναει ο καιρος και συνεχιζεις σταθερα σ αυτη τη διαδικασία, αυτο θα γινεται ολο και πιο ευκολα. Με τον τροπο αυτο ξεπερνιεται το προβλημα. Η διαδικασία αυτη, μεσω των θετικων της αποτελεσματων, ανεβαζει σιγα σιγα την αυτοεκτιμηση μας.
    .
    Εχεις δίκιο..μερικές φορες αισθανομαι οτι ο,τι και να πω θα με κοροϊδέψουν ομως αισθανομαι και αυτοπεποίθηση μερικές φορες..δε ξερω ίσως εγω εχω δωσει το δικαιωμα αυτο απο το κόμπλεξ μου ,ναι ειμαι επιλεκτική ,οπως ολοι ,ομως αισθανομαι άσχημα γιατι θελω να κανω παρεα με πολλα ατομα αλλα κάποιες συμπεριφορές τους με πανε πισω η εγω με τη ντροπή μου τους διώχνω γτ αμα δεν ανοίγεις και λιγο το στόμα σου οσο όμορφος και αν εισαι δε καταφέρνεις τιποτα! Όντας κριάρι εχω και κάποιες ιδιοτροπίες μου το αναγνωρίζω ,μαλλον δεν ξερω εγω τι θελω η ποια ειμαι ακομα .. Σε ευχαριστω παντως θα συνεχίσω να προσπαθώ ..:)

Junior Member
    stefamw με καταλαβαινεις!ξερεις ομως τι γινεται αυτο ειναι ενας φαύλος κύκλος...επειδη το εχω ψάξει και εγω αυτο το ζήτημα,δε βγαινει πουθενά,μονο στη πράξη..αυτο το ξερω το θεμα ειναι να το κανω!αυτο που λες οτι σκεφτόσουν μετα αν εχεις πει καμια χαζομάρα εγω το κανω σε καθημερινή βαση προσέχω τι θα πω πως θα κινηθώ να ειμαι παντα τέλεια μην τσαλακώνεται η εικονα μου! Αυτο ειναι καθαρά κόμπλεξ!!δεν ειναι κατι σοβαρό εύκολα φεύγει αλλα εχω υποφέρει απο αυτο η αλήθεια ειναι ολο σκέφτομαι και σκέφτομαι τι να κανω πως να ειμαι ο εαυτός μου που τοσο πολυ θελω! Αλλα απο την αλλη δε θελω και να τσαλακωθω..καταπιέζω πολυ τον εαυτό μου.Περιμενω πως και πως να τελειωσω το σχολειο και οταν(μακάρι) μπω σε καποια σχολή να κανω πολλες παρέες με ατομα που μου ταιριάζουν.Και μια διευκρίνιση για αυτο που έγραψες οτι στην πρώην κολλητη μου δε μου άρεσε σαν οι συζητήσεις μας στο θεμα τσιγάρο δεν εννοω για συζήτηση γιατι δεν εχω θεμα τα συζητάω ολα αλλα εννοω στη πράξη αυτη ήθελε εγω να καπνίζω (δε το κατακρίνω το τσιγάρο φυσικά απλα εμενα δε μου αρεσει) και γιατι δεν ηθελα να μιλαω συνεχεια για αγόρια..ε ετσι κατάλαβε οτι εγω ειμαι συντηρητική για τα γούστα της και σου λεει τι να κανω με αυτη..Και με εχει θάψει άσχημα και μετα απο αυτο κλείστηκα ακομα πιο πολυ στον εαυτό μου γιατι με κοροιδεψε εξαιτίας ενός περιστατικού σε αλλους και με συζητούσαν ομως επειδη οπως προειπα ειμαι ενα παιδι μεγαλωμένη απο μια ομορφη οικογένεια δεν εχω μάθει να συναναστρεφομαι με πολλούς και διάφορους(καλώς η κακώς)
    ουτε να βγαινω πολυ οπως αλλα παιδια της ηλικιας μου..αλλα τι να κανω αφου ετσι ειμαι κοριτσι του σπιτιού!χαχα :)