Είδη αγάπης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οπως καταλαβαίνεις Αγγελε,η απάντηση πάει στην νηματοθέτρια και όχι σε σένα.!
    Όταν κάνεις παράθεση ομως κ άλλος καταλαβαίνει οτι απευθύνεσαι σε αυτόν. Αλλιως δεν παραθέτεις και το αφήνεις έτσι.
    ενημερωτικά.

Χαιρομαί πολύ γι αυτό που ακούω πως βρήκες την αδελφή ψυχή σου.. Εγώ νομίζω δεν νιώθω τόσο τυχερή, πως αν φύγω τώρα κάποτε θα βρώ κατι καλύτερο. και μου είναι αφάνταστα δύσκολο να φύγω αφού τον αγαπώ, είναι όμως πολύ δύσκολος άνθρωπος και δεν μπορώ να πω πως με κάνει να νιώθω το πιο υπέροχο πλάσμα στην γη.. Ήταν σωστή η απόφαση σου λοιπόν να φύγεις και χαίρομαι πολύ που βρήκες την πραγματική αγάπη..

MACGYVER πολύ ωραίο αυτό του Gabriel :)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν σου ταιριάζει ο τρόπος που σε αγαπάει πρέπει να την κάνεις με ελαφρά.
    Αν δε νιώθει κανείς πλήρης απο το δεσμό του τότε είναι η ωρα να φύγει.
    Σίγουρα θα υπάρξει κάτι καλύτερο εύχομαι κ το τέλειο.
    Θα ήθελα πιστεύω πως υπάρχει ενα τέλειο για τον καθέναν από εμάς.
    κι εγώ αυτό ήθελα πάντα να πιστεύω πως υπάρχει κάποιος κατάλληλος για τον καθένα. όχι απαραίτητα τέλειος, αλλά κάποιος "κατάλληλος". απ ότι κατάλαβα όμως δεν ισχύει για όλους, δυστυχώς

Banned
    Quote Originally Posted by ΙΟΥΛΙΤΑ View Post
    κι εγώ αυτό ήθελα πάντα να πιστεύω πως υπάρχει κάποιος κατάλληλος για τον καθένα. όχι απαραίτητα τέλειος, αλλά κάποιος "κατάλληλος". απ ότι κατάλαβα όμως δεν ισχύει για όλους, δυστυχώς
    Καλά μη νομίζεις οτι κ εγώ το πιστεύω 100%. Το λέω για να το πιστέψω. ανέκαθεν υπήρξα δυσπιστη σε τέτοια θέματα.
    αν ομως δεν το πιστεύεις εκεί θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα να το προσεγγίσεις. το απωθείς με αυτόν τον τρόπο.
    γενικότερα το σνομπαρεις.γενικότερα μιλάω.
    εγώ απλώς πιστεύω ατο γεγονός οτι πρέπει να το δω πιο αισιόδοξα αλλά μαζί και πιο υπεύθυνα.
    Μην περιμένεις κ λουλούδια δηλαδή.

Καλά μη νομίζεις οτι κ εγώ το πιστεύω 100%. Το λέω για να το πιστέψω. ανέκαθεν υπήρξα δυσπιστη σε τέτοια θέματα.
    αν ομως δεν το πιστεύεις εκεί θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα να το προσεγγίσεις. το απωθείς με αυτόν τον τρόπο.
    γενικότερα το σνομπαρεις.γενικότερα μιλάω.
    εγώ απλώς πιστεύω ατο γεγονός οτι πρέπει να το δω πιο αισιόδοξα αλλά μαζί και πιο υπεύθυνα.
    Μην περιμένεις κ λουλούδια δηλαδή.
    Ναι ναι δίκιο έχεις θετική αύρα είναι το πάν. όσο για τα λουλούδια .. ναι ... καλό...

Senior Member
    Χαιρομαί πολύ γι αυτό που ακούω πως βρήκες την αδελφή ψυχή σου.. Εγώ νομίζω δεν νιώθω τόσο τυχερή, πως αν φύγω τώρα κάποτε θα βρώ κατι καλύτερο. και μου είναι αφάνταστα δύσκολο να φύγω αφού τον αγαπώ, είναι όμως πολύ δύσκολος άνθρωπος και δεν μπορώ να πω πως με κάνει να νιώθω το πιο υπέροχο πλάσμα στην γη.. Ήταν σωστή η απόφαση σου λοιπόν να φύγεις και χαίρομαι πολύ που βρήκες την πραγματική αγάπη..
    εγω νομιζω οτι υπαρχουν περισσοτεροι απο εναν καταλληλοι ανθρωποι για καποιον/α.
    και αποδειξη, οσοι ειχαν περισσοτερες απο μια ευτυχισμενες σχεσεις στην ζωη τους.
    το βεβαιο ειναι οτι οταν κολλας σε σχεσεις που δεν σε γεμιζουν, δεν προκειται να βρεις κανεναν απο αυτους, γιατι κατι τετοιο δεν μπορει να γινει εκ του ασφαλους.
    για να βρεις εναν αξιολογο και ταιριαστο συντροφο πρεπει να εισαι ελευθερος.
    δεν θα εκτιμησει κανεις αξιολογος το να μενεις σε μια σχεση ψαχνοντας παραλληλα, αφενος. κι απο την αλλη , κι εσυ αν μενεις σε μια σχεση και σεβεσαι τον εαυτο σου, δεν θα "ψαχνεις".

κατα τη γνωμη μου, αυτο που θα σε βοηθησει , ειναι να ξεχωρισεις χωρις παρωπιδες ωραιοποιησης αν αυτο που ζεις πραγματικα ειναι αγαπη κι οχι βολεμα και φοβος για το αγνωστο. ηδη η φραση σου οτι φοβασαι μηπως φευγοντας δεν ξαναβρεις συντροφο, ειναι ενδεικτικη για το δευτερο...

μα δεν έψαξα ποτέ παράλληλα να βρώ κάποιον άλλο, και ούτε θέλω να μπώ στην διαδικασία να το κάνω. Σιγούρα κάποιες φορές εχω σκευτεί τον χωρισμό και σίγουρα φοβήθηκα για το άγνωστο μετά απο αυτόν, όμως μέχρι εκεί έμεινα, ποτέ μου δεν σκεύτηκα στα σοβαρά να ψάξω για κάτι άλλο ή πως θα ήμουν άμα ήμουν με άλλον. Σίγουρα τον αγαπώ και δεν είμαι μαζί του λόγω φόβου ή βολέματος.

Senior Member
    μα δεν έψαξα ποτέ παράλληλα να βρώ κάποιον άλλο, και ούτε θέλω να μπώ στην διαδικασία να το κάνω. Σιγούρα κάποιες φορές εχω σκευτεί τον χωρισμό και σίγουρα φοβήθηκα για το άγνωστο μετά απο αυτόν, όμως μέχρι εκεί έμεινα, ποτέ μου δεν σκεύτηκα στα σοβαρά να ψάξω για κάτι άλλο ή πως θα ήμουν άμα ήμουν με άλλον. Σίγουρα τον αγαπώ και δεν είμαι μαζί του λόγω φόβου ή βολέματος.
    ξεχασα να σου αναφερω και την συνηθεια.
    αν εισαι τοσο βεβαιη για την αγαπη σου, γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?
    ολοι εχουμε ελαττωματα. εσυ δεν εχεις?
    πιστευεις οτι εισαι η τελεια συντροφος για τα ζητουμενα του?
    το πως εκφραζεται κανεις δεν ταυτιζεται με οσα νοιωθει, το πως πρατει ομως, ταυτιζεται απολυτα.
    δεν εχει σημασια αν σε αγκαλιαζει αρκετα μπροστα στον κοσμο για το ποσο σε αγαπαει, αλλα το πως ειστε μαζι μονοι σας.

Φυσικά κι έχω ελαττώματα και φυσικά κανείς δεν είναι τέλειος, και δεν λέω πως είμαι η τέλεια για αυτόν, εμένα διάλεξε να έχει δίπλα του για τόσα χρόνια, κι αυτόν διάλεξα να έχω δίπλα μου, αυτό ξέρω. για την δική μου την αγάπη είμαι βέβαιη για την δική του κάποιες φορές αμφιβάλλω, όπως λες κι εσύ όλοι έχουμε ελαττώματα γι αυτό και συμβιβάζομαι με τις άσχημες του στιγμές γιατί έμαθα να μην ψάχνω το τέλειο. και δεν με νοιάζει για το πως θα μου συμπεριφέρετε μπροστά στον κόσμο για τα μάτια του κόσμου, με νοιάζει γενικά πως θα μου δείχνει την αγάπη του παντού και με οποιονδήποτε είτε μόνοι μας είτε με κόσμο, και ναι είναι στιγμές που και μόνοι μας να ήμαστε δεν μου δείχνει κάτι όμορφο δεν με κάνει να νιώθω καλά.. όσο για το βόλεμα και την συνήθεια σίγουρα υπάρχει σε μακροχρόνιες σχέσεις σε μικρό βαθμό δεν σημαίνει όμως πάντα πως είναι ο λόγος για να είσαι μαζί με τον άλλο.

Senior Member
    Φυσικά κι έχω ελαττώματα και φυσικά κανείς δεν είναι τέλειος, και δεν λέω πως είμαι η τέλεια για αυτόν, εμένα διάλεξε να έχει δίπλα του για τόσα χρόνια, κι αυτόν διάλεξα να έχω δίπλα μου, αυτό ξέρω. για την δική μου την αγάπη είμαι βέβαιη για την δική του κάποιες φορές αμφιβάλλω, όπως λες κι εσύ όλοι έχουμε ελαττώματα γι αυτό και συμβιβάζομαι με τις άσχημες του στιγμές γιατί έμαθα να μην ψάχνω το τέλειο. και δεν με νοιάζει για το πως θα μου συμπεριφέρετε μπροστά στον κόσμο για τα μάτια του κόσμου, με νοιάζει γενικά πως θα μου δείχνει την αγάπη του παντού και με οποιονδήποτε είτε μόνοι μας είτε με κόσμο, και ναι είναι στιγμές που και μόνοι μας να ήμαστε δεν μου δείχνει κάτι όμορφο δεν με κάνει να νιώθω καλά.. όσο για το βόλεμα και την συνήθεια σίγουρα υπάρχει σε μακροχρόνιες σχέσεις σε μικρό βαθμό δεν σημαίνει όμως πάντα πως είναι ο λόγος για να είσαι μαζί με τον άλλο.
    καμια φορα, αυτο σημαινει ομως... πολλες φορες, μαλιστα...
    κοιτα...
    υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι εκδηλωτικοι, ΓΕΝΙΚΑ. μπορει να νοιωθουν 100 και να δειχνουν 10. και αλλοι που νοιωθουν 1 και δειχνουν 100. εναν ανθρωπο που τον ξερεις καλα, οπως τον ανθρωπο σου, ξερεις πολυ καλα σε ποιους ανηκει.
    σημασια εχει αν σε αλλες σχεσεις ηταν διαφορετικα και σε σενα ΕΙΔΙΚΑ δεν εκφραζεται. αυτο μπορει και να κρυβει αδιαφορια η και βολεμα, εκ μερους του πλεον.
    αν ειναι ετσι σαν ανθρωπος ομως, δεν σημαινει οτι δεν σε θελει αρκετα, απλα οτι δεν το δειχνει, η οτι το δειχνει με δικο του τροπο και δεν το προσλαμβανεις εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Όταν κάνεις παράθεση ομως κ άλλος καταλαβαίνει οτι απευθύνεσαι σε αυτόν. Αλλιως δεν παραθέτεις και το αφήνεις έτσι.
    ενημερωτικά.
    Νομίζει ότι απευθύνεται σε αυτόν,όταν δεν του κόβει(προς Θεού Μακγκάιβερ,δεν υπονοώ κάτι για σένα)
    Η απάντησή μου ήταν ξεκάθαρη,ότι συμφωνώ με την παράθεση ,την οποία επέκτεινα εις χάριν της θεματοθέτριας.

Εξάλλου είχε τεθεί ζήτημα από τον Μακγκάιβερ,περί αγάπης ή κάποιο δικό του ζήτημα για να απαντάω;
    Λυπάμαι αν κάποιοι λειτουργούν με μανιβέλα,εγώ πάντως ήμουν απολύτως ξεκάθαρη.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post

Εξάλλου είχε τεθεί ζήτημα από τον Μακγκάιβερ,περί αγάπης ή κάποιο δικό του ζήτημα για να απαντάω;
    Λυπάμαι αν κάποιοι λειτουργούν με μανιβέλα,εγώ πάντως ήμουν απολύτως ξεκάθαρη.!

Δεν ειναι ωραιο αυτο που λες .

εναν ανθρωπο που τον ξερεις καλα, οπως τον ανθρωπο σου, ξερεις πολυ καλα σε ποιους ανηκει.
    σημασια εχει αν σε αλλες σχεσεις ηταν διαφορετικα και σε σενα ΕΙΔΙΚΑ δεν εκφραζεται. αυτο μπορει και να κρυβει αδιαφορια η και βολεμα, εκ μερους του πλεον.
    αν ειναι ετσι σαν ανθρωπος ομως, δεν σημαινει οτι δεν σε θελει αρκετα, απλα οτι δεν το δειχνει, η οτι το δειχνει με δικο του τροπο και δεν το προσλαμβανεις εσυ.
    άλλες σχέσεις δεν είχε για να ξέρω, όμως ναι γενικά δεν είναι και πολύ εκδηλωτικός με τον κόσμο γύρω του, ίσως ναι απλά δεν το δείχνει χωρίς να σημαίνει πως δεν το νιώθει κιόλας.. γιατί απο όταν το θυμάμαι έτσι ήταν πάντα χωρις πολλά πολλά..

Banned
    ποια η διαφορα ερωτα κι αγαπης προς τον συντροφο μας? ε? αληθεια ? γνωριζει κανεις?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast