Είδη αγάπης - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Member
    Quote Originally Posted by ΙΟΥΛΙΤΑ View Post
    Χαιρομαί πολύ γι αυτό που ακούω πως βρήκες την αδελφή ψυχή σου.. Εγώ νομίζω δεν νιώθω τόσο τυχερή, πως αν φύγω τώρα κάποτε θα βρώ κατι καλύτερο. και μου είναι αφάνταστα δύσκολο να φύγω αφού τον αγαπώ, είναι όμως πολύ δύσκολος άνθρωπος και δεν μπορώ να πω πως με κάνει να νιώθω το πιο υπέροχο πλάσμα στην γη.. Ήταν σωστή η απόφαση σου λοιπόν να φύγεις και χαίρομαι πολύ που βρήκες την πραγματική αγάπη..
    αν δεν νιωθεις καλα φευγεις... χανεις χρονο οσο κ αν τον αγαπας... αν δεν ρισκαρεις δεν θα μαθεις ποτε...
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

αν δεν ρισκαρεις δεν θα μαθεις ποτε...
    συμφώνω ναι, πρέπει να ρισκάρουμε στην ζωή, να μαζεύουμε εμπειρίες, να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε.. για το συγκεκριμένο θέμα όμως , πιστεύω, δεν είναι θέμα ρίσκου.. είναι κάτι πιο επικύνδυνο απο ρίσκο.. γιατί άμαν δεν σου βγεί στο τέλος σε καλό ο χωρισμός άμαν δεν μπορέσεις να ζήσεις χωρίς αυτόν μετα δεν μπορείς να πείς α οκ αλλάζω γνώμη ελα πίσω να συνεχίσουμε...

ποια η διαφορα ερωτα κι αγαπης προς τον συντροφο μας? ε? αληθεια ? γνωριζει κανεις?
    νομίζω πως όταν αγαπάς κάποιον τότε είσαι και ερωτευμένος μαζί του ενώ όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον δεν είναι απαραίτητο και να τον αγαπάς...

Senior Member
    νομίζω πως όταν αγαπάς κάποιον τότε είσαι και ερωτευμένος μαζί του ενώ όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον δεν είναι απαραίτητο και να τον αγαπάς...
    Λάθος νομίζεις.

Λάθος νομίζεις.
    μμμμ ναι ίσως, δεν ξέρω δύσκολη νομίζω ερώτηση.. η γνώμη σου?

βασικά κάπου είχα διαβάσει πως ο έρωτας περνάει, όμως η αγάπη μένει και διαρκεί για πάντα... όμως ούτε με αυτό συμφωνώ.. γιατί έρωτας είναι να θές συνέχεια να είσαι με τον άλλο να θές τις αγκαλιές του την σημασία του τα χάδια τα φιλιά του την προσοχή του να μην μπορείς μακριά του... όμως και στην αγάπη δνε τα θές αυτά?

ίσως η πιο κύρια διαφορά είναι πως οέρωτας είναι πιο ενθουσιώδεις σε ΟΛΑ..

Banned
    νομιζω ότι η αγάπη είναι μία συναισθηματική κατάσταση με σωφροσύνη, με λογική, σε αντίθεση με τα τρελά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα του έρωτα, η αγαπη εχει ομορφα συναισθηματα ,γαληνη ευφορια ,χαμογελα!!
    απεναντίας ο ερωτας είναι παραφρον!! στον ερωτα ζεις τη κόλαση και τον παράδεισο ,δεν υπαρχουν υποχρεώσεις. Η διάθεσή του έχει μεταπτώσεις ανάμεσα στην εφορία και την μαύρη κατάθλιψη. Από πολλές απόψεις ο έρωτας είναι πάνω απ'όλα !
    όπως λεει κι ο Μ.Λ. - Ἐγὼ δὲν εἶμαι παρὰ ἕνας στρατολάτης
    ἕνας ἀποσταμένος περπατητὴς
    ποὺ ἀκούμπησε στὴ ρίζα μιᾶς ἐλιᾶς
    ν᾿ ἀκούσει τὸ τραγούδι τῶν γρύλων.
    Κι ἂν θέλεις, ἔλα νὰ τ᾿ ἀκούσουμε μαζί. -αυτό είναι ερωτας κι αγαπη

Banned
    επισης μην ξεχναμε ότι ερωτας υπαρχει μονο αναμεσα σε ένα ζευγαρι! μονο σε δυο ανθρώπους!! αγαπη ,αγαπη μπορει να υπαρχει από πατερα σε γιο, από παιδι προς την μανα του η να υπαρχει σε πολλους ανθρώπους, στην φυση, σε ζωάκια, σε πραγματα!

Page 3 of 3 FirstFirst 123