Results 46 to 60 of 66
-
06-04-2014, 19:30 #46
Δεν πάει άλλο η κατάσταση. Πρέπει να βρω έναν ψυχολόγο. Ίσως και έναν ψυχίατρο. Σας παρακαλώ να βάλω το e-mail μου να μου στείλετε; Δεν πάει άλλο η κατάσταση.
Και δεν θέλω να παραβιάσω τους κανονισμούς.
- 06-04-2014, 19:39 #47
Χαλαρωσε βρε ντιντι, κοντευεις αλλωστε για το 50ρικο. Με το συζυγο τι γινεται? εχει παρει μυρωδια?
06-04-2014, 19:59 #48
Δεν μπορω είμαι έτοιμη να σκάσω. Με τον σύζυγο τσακώνομαι από το μεσημέρι τον έβρισα τον βάρεσα έβαλα τα κλάματα δεν νιώθω καλά. Πρέπει αύριο να πάω σε ψυχολόγο. Η κατάσταση μου όλο και κορυφώνεται. Δεν ξέρω τι θα κάνω.
06-04-2014, 20:01 #49
Με το συζυγο γιατι μαλωσατε?
06-04-2014, 20:20 #50
Γιατί άρχισε και γκρίνιαζε και μου έλεγε που είναι ένα καπάκι και που το πήγα. και δεν άντεξα και άρχισα να τσιρίζω.
06-04-2014, 21:02 #51
ddd, εχεις κανει υπομονη τοσα χρονια, κανε λιγο ακομη. Θα σου προτεινω και ψυχολογο και ψυχιατρο (μην αρχισετε ολοι να φωναζετε οτι κανω διαφημιση, σε ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεια δουλευουν και οι δυο, δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ οφελος), αλλα καλυτερα μην δημοσιευεις στοιχεια σου ετσι απλα, 17 μυνηματα ειναι ακομα (αν και ειμαι σιγουρος οτι ενεργοποιουνται τα πμ λιγο νωριτερα).
06-04-2014, 22:01 #52
Γεια σου ddd. θα ηθελα να μιλησω στον ενικο για να ειναι πιο οικειο το κλιμα.
λοιπον διαβασα ολα τα μηνυματα που γραψατε παιδια . βετα ... την καθημερινοτητα σου πως την δομεις;; τι κανεις καθημερινα εκτος απο τα οικιακα; εφοσον τα παιδια σ προκειται να φυγουν κ να ανεξαρτητοποιηθουν δε νομιζω πως εχεις το βαρος τους στην πλατη σου. γιατι δεν ξεκινας κατι καινουργιο; εγω θα σου προτεινα να πας στο δημο ή σε καποια αλλη δραστηριοτητα που πιθανως να σε ενδιαφερει για να φευγει το μυαλο σου.η απασχοληση γενικοτερα'οπως η ζωγραφικη , το περπατημα ή τρεξιμο στο υπαιθρο ειναι απο τις καλυτερες ψυχοθεραπειες. ο δημιουργικος υπνος επισης.κοιμασαι καλα; ηρεμα; αρκετες ωρες; αν ο συζυγος σε επηρεαζει δεν ειναι απαραιτητο ν κοιμαστε στο ιδιο κρεβατι.βρες ενα χωρο μεσα στο σπιτι σου κ διαμορφωσε το αναψε κερια χαλαρωσε βαλε μουσικη κ χαμηλωσε το φωτισμο.θα φυγει ολη η ενταση.ξερω ακουγεται καπως το σκηνικο μη γελασετε.:
ενιγουει. αναλογαα με την οικονομικη σου κατασταση κανε κ πραγματα-π χ αν σου περισσευουν πηγαινε να αγορασεις μερικα βιβλια πολυελαφρια,να μη χρειαζεται να σκεφτεις για να τα διαβασεις.καποια μαγειρικη,καποια τεχνη,οτιδηποτε σου αρεσει. ασχλησου με γυναικεια θεματα.μακιγιαζ περιποιηση.ολα αυτα που μας αρεσουν.πρεπει να βρεις την ορεξη και θα τη βρεις αμα το δουλεψεις. ολα αυτα γι να ξεφευγει το μυαλο.πιστευω πως αυτο που λες με τα χαπια κ τουςψυχιατρους δεν ειναθ απαραιτητα.εκτος βεβαια κι αν εχεις καποιο ιστορικο με ψυχολογικα θεματα'κατι το οποιο δεν ειναι κακο. σε ολα υπαρχει λυση.
επισης θα σου ελεγα κ κατι αλλο. μην ψαχνεις να βρεις παρεα κλπ.οταν ειμαστε χαλια δεν βγαινει ο πραγματικος μας εαυτος απεξω,ο δημιουργικος,ο αισιοδοξος. η παρεα δε νομιζω πως θα λυσει το προβλημα.καλο ειναι να αναζητησεις παρεα οταν θα αισθανθεις καλυτερα κ δυνατη' αν το κανεις τωρα πιστευω πως θα ειναι κακη επιλογη και η ιδια η παρεα.ξερεις προσελκυουμε ατομα που μας μοιαζουν.οοντας καλα θα βρεις κ θα προσελκυσεις κοσμο που να αξιζει'αλλιως θα μαζευεις σαβουρα.πιθανως.το λεω αποτη δικη μου προσωπικη πειρα,δεν ειναι κανονας.
εκτος λοιπον απο τα πραγματα που σου προτεινα να κνεις για τον εαυτο σου,θα σου ελεγα να μηνπροσπαθησεις κατι με το συζυγο.ειναι τελειωμενη ιστορια.δυστυχως η ευτυχως δε δοθηκε τελος στη σχεση σας κ ειναι μια κουρασμενη σχεση'ειναι δυσκολο να χωριζεις με παιδια κ παντρεμενη. καλα δυσκολο ειναι να χωριζεις κι οταν εισαι 20αρα με τα μυαλα στον αερα κ που δεν εχεις δεσμευσεις,ποσο μαλλον τωρα. αφησε το συζυγο στη μοιρα του ωσοτου να γινεις εσυ καλυτερα κ να ερθει η στιγμη που θα παρεις τη σωστη αποφαση για ληξη η οχι του γαμου.δε νομιζω πως τωρα που εισαι αναστατωμενη θα παρεις καλη κ διπλωματικη αποφαση.
παλεψε το μονη σου. οταν εχεις εξαντλησει δυναμεις τοτε πηγαινε σε ψυχολογο.
βαλε και λιγο πεισμα στη ζωη σου.αγριεψε τον εαυτο σου κ πες του ωρε που φτασαμε.
δωσε εντολη στον εαυτο σου να παρει μπρος.
για τον συναδερφο ουτε λογος.ειναι απλα ενας επιφανειακος ανθρωπος ο οποιος δεν επιδιωκει αγαπη. προφανως θα ειναι ακομη ενας απογοητευμενος ανθρωπος.οι κακες εμπειριες προφανως σε κανουν κακο ανθρωπο. μη δινεις σημασια,κανε πως δεν υπαρχει η σκεψου κατι αστειο ή εξεφτελιστικο οταν τον βλεπεις για να γελας. υπαρχουν τοσα πολλα.αν δωσεις εντολη στη σκεψη σου μερικες φορες μπορεις να την ελεγξεις.
ουτως η αλλως δεν αναζητας ο'τι ο συναδερφος αλλιως τωρα θα ησουν ανυπαντρη.
σκεψου θετικα,χεσε κ τον αντρα σου κ το συναδερφο κ ολους.οκ κατι σε πληγωνει,και; θα το αφησεις να σε καταβαλλει για το υπολοιπο της ζωης σου; στη ζωη μπορεις να κανεις τοσα δημιουργικα πραματα.ποτε δενειναι αργα. κι οσοι ειναι να φυγουν αστους να πανε στο διαολο.ουτως η αλλως περιμενει να σε γνωρισει τοσος κοσμος εκει εξω!ανοιξε την πορτα λοιπον.και να χαμογελας.γιατι οταν χαμογελας αλλαζει αυτοματα η διαθεση.
καλη δυναμη πανω απολα..
07-04-2014, 13:59 #53
Καλησπέρα. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Κοπέλα93 εκτός από τα οικιακά δεν κάνω κάτι άλλο.Θα χαζέψω λίγο τηλεόραση και λίγο στο κομπιούτερ.
Σκεφτόμουν να γραφτώ στο δήμο και εγώ.. Αλλά δεν βρίσκω την δύναμη, και οι ώρες που έχει συμπίπτουν με τη δουλεία μου...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές μου. Έχω ασχοληθεί πολύ και με την περιποίηση και με το μακιγιάζ, πλέον δεν μου κάνει τίποτα αίσθηση.
Δεν έχω ιστορικό ψυχιατρικό. Έχω προσπαθήσει όταν βλέπω τον συνάδελφο να γελάω αλλά δεν μπορώ! Με έχει καταστρέψει αυτός ο άνθρωπος..
Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω πλέον μόνη μου, πιο παλιά ήμουν δυνατή. Αφότου γνώρισα τον συνάδελφο έχω αλλάξει εντελώς.
Kerasi και skropi ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε με μηνύματα κάποιον ειδικό.
Χθες με έπιασε υστερία, και δεν ένιωσα κανέναν να με στηρίζει, και ένιωσα τόσο μόνη.
Μία μόνη γυναίκα που δεν έχει κανέναν να στηριχθεί, τώρα που έχει αρχίσει να τρελαίνεται
07-04-2014, 14:20 #54
ντιντι μου γιατι εγραψες το κατεβατο μονοκοματο? ενα ενα γραφτα, να πιασεις το 50ρικο....δεν κοβεις δεν κοβεις!
07-04-2014, 14:34 #55
kerasi δεν θέλω να γεμίσω το φόρουμ με μηνυματα κοφτά.. χαζομάρα ε;
07-04-2014, 14:48 #56
Λοιπον σε κοβω να χεις φρικαρει...αλλα πιστευω θα τη βρεις τη χρυση τομη. Τα παιδια που μενουνε?
07-04-2014, 14:52 #57
το ένα παιδί στο σπίτι, το άλλο στη Σουηδία και το άλλο στη ρόδο. kerasi δεν αντέχω άλλο...
07-04-2014, 14:59 #58
βετα..... αυτό που σου λείπει, (κατά την ταπεινή μου άποψη), δεν είναι ούτε ψυχίατρος, ούτε ψυχολόγος, πόσο μάλλον ο τύπος στο γραφείο.
Είσαι η κλασική περίπτωση παντρεμένης που βλέπει τα χρόνια και τη νεανικότητα να χάνονται, μαζί με την ελπίδα για ένα μεγάλο έτρωτα που όπως φαίνεται δεν έχεις ζήσει.
Απ όσα γράφεις δείχνεις να αφήνεις στην τύχη την ίδια σου τη ζωή περιμένοντας κάτι να λυθεί από κάπου αλλού, αλλά όχι από σένα και μέχρι τότε να παίρνεις αγωγή για να μη νιώθεις απόγνωση.
Ο τύπος δεν σου κατέστρεψε τη ζωή. Σαν αυτούς κυκλοφορούν χιλιάδες γύρω μας.
Την πλάκα του έκανε, εκ του ασφαλούς αφού είσαι παντρεμένη και τώρα πάει για άλλες πολιτείες.
Θεωρώ πως το θέμα σου για να λυθεί πρέπει πρώτα απ όλα να χωρίσεις και μετά να ξανά χτίσεις την ελευθερη προσωπικοτητα σου απ την αρχή.
Με ευχές και φάρμακα δεν αλλάζει η ζωή
07-04-2014, 22:11 #59
Θεοφανία ευχαριστώ για την απάντησή σου... Νομίζω ότι αυτές τις μέρες είμαι αρκετά ευάλωτη για να κάνω μία τόσο βιαστική κίνηση.
Υπάρχουν στιγμές που θέλω να φύγω μακριά. Δεν ξέρω πως θα είμαι μόνη μου.
Πήρα ένα χάπι αντικαταθλιπτικό, που μου είχε γράψει πιο παλιά ο ψυχίατρος και τώρα είμαι καλύτερα. ..
07-04-2014, 22:27 #60
Μου φέρνει υπνηλία.