ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Banned
    Ως σχετικά με τον ανήθικο - και ανεξέλεγκτο - τρόπο λειτουργίας των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών, συνιστώ να διαβάσει κανείς τις αναρτήσεις μου με τίτλους ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ και ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ. Σε ότι αφορά την δικαιοσύνη στην Ελλάδα προτιμώ την ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ εάν χρειαστεί. Για τα υπόλοιπα, ας είχε μεριμνήσει ο νομοθέτης, δηλαδή το να έχουν κυρώσεις οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές, ποινικοποίηση των κακών πρακτικών κλπ.

Senior Member
    Οποιοσ σασ ενοχλει υπαρχει εφαρμογη που βαζεισ φραγη κ βρισκεισ τα στοιχεια του εγω την εβαλα να σασ πω η ψαχτειτε ποιοσ κανει τη μαλακια εγω εικοσι τηλεφωνα εχω ολα κι ολα η χακερωστε το κινητο μου εγω δε νομιζω οτι εχω τα τηλεφωνα κανενοσ παντωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να δωσω κ το νουμερο μου αμα θελετε δεν εχω προβλημα βγαινει αυτο απο ποια κεραια περναει το σημα

Senior Member
    Επισησ να δηλωσω οτι δεν ξερω με ποιουσ μιλαω εγω ειμαι ενασ συνιθισμενοσ τυποσ με προβληματα κι αφου με δεχτηκατε καπωσ καθομαι κ συζυταω δε με νοιαζει κι αν ειστε οι καλυτεροι η χειροτεροι εχουμε κοινα προβληματα κ συζυταμε ετσι το βλεπω εγω

Senior Member
    Πρόκειται για ψυχολόγο ή Ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή?

Junior Member
    Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα για περίπτωση: Ιατρού - Ψυχαναλητή για:

Την απουσία των ελλάχιστων κανόνων δεοντολογίας - Μπούλινγκ - Αλκοόλ - γνωριμία με άλλους θεραπευόμενους (εκτός πλαισίου ομάδας) - Εκβιασμούς και εκτεταμένη Χειραγώγηση, μετεξέλιξη της θεραπευτικής σχέσης σε μιά πιό "φιλική" ελέυθερη επικοινωνία (Ευτυχώς είμαι άντρας και την γλύτωσα), Πιθανή σεξουαλική παρενόχληση θεραπευόμενης κοπέλας την οποία και είχα γνωρίσει. Επιβεβαιωμένη σεξουαλική σχέση για σημαντικό χρονικό διάστημα με άλλη θεραπευομενη μετα το πρώτο περιστατικό την οποία και εκείνη έιχα γνωρίσει :D. και άλλες πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Να αναφέρω ότι δεν πιστέυω ότι υπήρξε χρηματικός δόλος για τα περισσότερα, σε περιόδους δυσκολίων δεν πλήρωσα καθόλου. Τελικά την πλήρωσα αλλιώς.
    Τα παραπάνω τα ανάγω σε ψυχολογικά αίτια του ιδίου του "θεραπευτή" ο οποίος χρήζει βοηθείας και σίγουρα αφαίρεσης άσκησης αυτού του επαγγέλματος!

P.S Για μερικούς που θα πούν μα καλά τα έβλεπες όλα αυτά και καθόσουν δεν το καταλάβαινες.
    Έχω να πώ το εξής υπάρχουν περιπτώσεις όπως και η δικιά μου όπου όταν ένα άτομο έχει υποστεί ή και υπόκειται σε ενδοοικογενειακή ψυχολογική κακοποίηση το 60% των ανωτέρω μπορεί να παιρνούν απαρατήρητα ή
    και να θεωρούνται "φυσιολογικά" (πχ μου φωνάζει άρα ενδιαφέρεται) σε συνδυασμό με την μεγάλη ανάγκη του να βρεί ένα "πάτημα" για ψυχολογική υποστήριξη.
    Μόνο προς το τέλος με το συμβάν της παρενόχλησης (ευτυχώς για μένα) ξύπνησα και άρχισα να βλέπω καλύτερα τι γίνεται με αποτέλεσμα να διακόψω εδώ και 3 χρόνια με τον συγκεκριμένο κύριο

Senior Member
    Quote Originally Posted by malmsteen View Post
    Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα για περίπτωση: Ιατρού - Ψυχαναλητή για:

Την απουσία των ελλάχιστων κανόνων δεοντολογίας - Μπούλινγκ - Αλκοόλ - γνωριμία με άλλους θεραπευόμενους (εκτός πλαισίου ομάδας) - Εκβιασμούς και εκτεταμένη Χειραγώγηση, μετεξέλιξη της θεραπευτικής σχέσης σε μιά πιό "φιλική" ελέυθερη επικοινωνία (Ευτυχώς είμαι άντρας και την γλύτωσα), Πιθανή σεξουαλική παρενόχληση θεραπευόμενης κοπέλας την οποία και είχα γνωρίσει. Επιβεβαιωμένη σεξουαλική σχέση για σημαντικό χρονικό διάστημα με άλλη θεραπευομενη μετα το πρώτο περιστατικό την οποία και εκείνη έιχα γνωρίσει :D. και άλλες πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Να αναφέρω ότι δεν πιστέυω ότι υπήρξε χρηματικός δόλος για τα περισσότερα, σε περιόδους δυσκολίων δεν πλήρωσα καθόλου. Τελικά την πλήρωσα αλλιώς.
    Τα παραπάνω τα ανάγω σε ψυχολογικά αίτια του ιδίου του "θεραπευτή" ο οποίος χρήζει βοηθείας και σίγουρα αφαίρεσης άσκησης αυτού του επαγγέλματος!

P.S Για μερικούς που θα πούν μα καλά τα έβλεπες όλα αυτά και καθόσουν δεν το καταλάβαινες.
    Έχω να πώ το εξής υπάρχουν περιπτώσεις όπως και η δικιά μου όπου όταν ένα άτομο έχει υποστεί ή και υπόκειται σε ενδοοικογενειακή ψυχολογική κακοποίηση το 60% των ανωτέρω μπορεί να παιρνούν απαρατήρητα ή
    και να θεωρούνται "φυσιολογικά" (πχ μου φωνάζει άρα ενδιαφέρεται) σε συνδυασμό με την μεγάλη ανάγκη του να βρεί ένα "πάτημα" για ψυχολογική υποστήριξη.
    Μόνο προς το τέλος με το συμβάν της παρενόχλησης (ευτυχώς για μένα) ξύπνησα και άρχισα να βλέπω καλύτερα τι γίνεται με αποτέλεσμα να διακόψω εδώ και 3 χρόνια με τον συγκεκριμένο κύριο
    Αυτό που περιγράφεις είναι καρμπόν με μία δική μου εμπειρία. Λες και περιγράφεις με ακρίβεια την όλη κατάσταση που βίωσα. Θα είχε ενδιαφέρον να ανταλλάσσαμε κάποιες πληροφορίες για το ζήτημα αν βέβαια το θέλεις. Δυστυχώς μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα (pm)

Junior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Αυτό που περιγράφεις είναι καρμπόν με μία δική μου εμπειρία. Λες και περιγράφεις με ακρίβεια την όλη κατάσταση που βίωσα. Θα είχε ενδιαφέρον να ανταλλάσσαμε κάποιες πληροφορίες για το ζήτημα αν βέβαια το θέλεις. Δυστυχώς μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα (pm)
    Καρμπόν? Ενδιαφέρον! Δυστηχώς ούτε εγώ μπορώ να σου στείλω pm. Θές σε πρώτη φάση να αναφέρεις την περιοχή και βλέπουμε ? Σίγουρα δεν θα μπορούμε απο τους κανονισμούς να ποστάρουμε δημόσια περισσότερα.

Senior Member
    παντως αν μιλατε για το ιδιο προσωπο, θα ελεγα να κανετε κατι μαζι για την υποθεση αυτη.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παντως αν μιλατε για το ιδιο προσωπο, θα ελεγα να κανετε κατι μαζι για την υποθεση αυτη.
    Ναι! Γιατί το να περιμένετε από το υπουργείο υγείας έλεγχο και κινητοποίηση είναι "σαν να προσπαθείς να σκοτώσεις γάιδαρο με φρέσκα σύκα"...

Να υιοθετήσετε και καλλιτεχνικά ψευδώνυμα! Προτείνω το Starsky & Hutch (δίδυμο τρομερό... δεν υπάρχει άλλο).

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Ναι! Γιατί το να περιμένετε από το υπουργείο υγείας έλεγχο και κινητοποίηση είναι "σαν να προσπαθείς να σκοτώσεις γάιδαρο με φρέσκα σύκα"...

Να υιοθετήσετε και καλλιτεχνικά ψευδώνυμα! Προτείνω το Starsky & Hutch (δίδυμο τρομερό... δεν υπάρχει άλλο).
    εσυ, στα καλλιτεχνικα ψευδωνυμα, εισαι μανουλα... ;)

Senior Member
    Διαβαζω και φρίττω , σου λένε εισαι ψυχικά άρρωστος ψαξε ειδικό για βοήθεια και μετα μπαίνεις σε αλλο λαβυρινθο δηλ.τι να κάνεις; που να πας; εκμεταλευση στην εκμετάλευση και να μην εχεις και την στηριξη του κρατικου μηχανισμου, tragic

Nefeli28
    Guest
    Οσο ασχοληθηκα με το θεμα, δεν υπαρχει τροπος.
    Ενέχεται να βρεις και το μπελα σου. Ωραιο ε;

Senior Member
    Νεφελη ψαξε εδω μεσα τις εμπειριες των παιδιων να δεις ποσο εχουνε πονεσει και αυτα. Καλα μπορει καποιος να χει εμπειρια και απο τον δικο σου ψυχοτετοιο. Οπότε δεν είμαστε μόνες που εχουμε πεσει στην λακουβα εδω ειναι κοσμος και ντουνιας

Page 2 of 2 FirstFirst 12