Βιολογικό Ρολόι - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 123
    Banned
    Originally posted by Aphelia
    Krino, μου φαίνεται ότι έχεις την τάση να λαμβάνεις τα πράγματα από την αρνητική πλευρά.

χμμ θελω να ελπιζω οχι....
    :)

Π.χ1. ακόμα δε κατάλαβα γιατί διαφώνησες τόσο έντονα με τη φράση που έγραψα, αφού και τα υπόλοιπα που είπες συμφωνούν με αυτή.

ε καλα μην το παιρνεις στραβα, φορουμ ειναι, κατι μπορει να ειπωθει λαθος η να κατανοηθει λαθος.

Π.χ2. μου καταλόγισες ότι γίνομαι άδικη με την ερώτηση που σου έκανα ενώ πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος όταν κατάλαβα με σιγουριά ότι είσαι άντρας.

δεν εκρυψα το φυλο μου ουτε τι πιστευω,
    δεν θα ειχα προβλημα να με ρωτησεις οτιδηποτε - οποτεδηποτε.

Γιατί κάποιος μπέρδεψε το φύλο σου και σκέφτηκα μα φυσικό είναι με τέτοιο όνομα λουλουδιού, λες μπας να μην εννοούσε το λουλούδι.

ε τι να κανω τωρα??
    να το γυρισω σε \"κακτος που τσιμπαει\" για να ειναι πιο πιασαρικο???
    η το οικοδομος θα ηταν πιο οκ??

(πλακα κανω μην παρεξηγηθεις...)

Είχα σκάσει να το ρωτήσω νωρίτερα αλλά σκεφτόμουνα ότι θα το παρεξηγήσεις.

ακου.... ακου....
    καλε εσκασε η κοπελα και εφταιγα εγω....
    παρεξηγει οποιος εχει τα ρουχα του η ειναι μυγιαγκικτος....
    Σε καλες προθεσεις, δεν παρεξηγω τιποτα.
    (εδω εχω φτασει και δεν παρεξηγω και σε κακες, οποτε....)

Στο τελευταίο σχόλιο δεν άντεξα αλλά ταίριαζε και σαν αστείο.

νομιζω ειμαστε μια παρεα, αρα τα αστεια και τα πειραγματα ειναι μεσα - αρκει να ειναι με σεβασμο και αξιοπρεπεις.
    Αλλιως να παμε σε φορουμ πλεξιματος και οικοκυρικων.

Γι\' αυτό το έβαλα σε παρένθεση και είπα ότι είναι άσχετο, αν ήθελα να σε κατηγορήσω ότι κατακρίνεις θα το έβαζα ευθέως.

ναι οκ.... απλα επειδη μου το εχουν ξαναπει .... καταλαβαινεις.
    Λαθος μου που σου χρεωσα κατι που δεν παιζει.

Εξάλλου το ρήμα κρίνω δεν έχει αρνητικό φορτίο, τουλάχιστον για μένα συμβαίνει το αντίθετο.

γενικα κρινω και σχολιαζω οτιδηποτε λενε οι γυρω μου (οχι τους ιδιους αλλα τις αποψεις τους) αρκετοι ειναι αυτοι που ενοχλουνται.
    Πιστευω οτι αμα δεν μειωνεις το συνομιλητη σου, δεν υπαρχει προβλημα.

καλημερα και με λιακαδα πλεον....

(σου χρεωνω ομως οτι ενω εγραφα ειχε πιασει βροχη και ειχα απλωμενα ρουχα απο χθες, και εγιναν να μην σου πω πως..... :P )

Senior Member
    Εγω δεν έχω αποστροφή προς τους \'\'ωραίους άντρες\'\', αλλά προς τους άντρες που η εικόνα τους φωνάζει \'\'Είμαι ωραίος !!!!!!!!!\'\'. (ίσως να το έχεις παρατηρήσει και στις γυναίκες)
    Οπως και προς τους αντρες που έχουν την εικόνα \'\'Είμαι μάγκας!!!\'\',\'\'Είμαι άντρας!!!\'\',\'\'Τα ξέρω όλα!!\'\' κ.λ.π.

Banned
    οκ κλειω εχεις δικαιο....
    μην το γυρισουμε απο την αναποδη...
    παρολα αυτα δινω προτεραιοτητα στο μυαλο και μετα στην εμφανιση.
    Ελπιζω αυτο να ξεκαθαριζει πως βλεπω τους ανθρωπους.

Φυσικα και μου αρεσουν οι ωραιες γυναικες!
    ;)

Senior Member
    ok ;)

Senior Member
    ...γιατί ρε παιδιά η εικόνα που φωνάζει είναι κακή??

αρκεί να μη φωνάζει μόνο αυτό..:P

Senior Member
    μου προκαλει αηδια η εικονα που φωναζει: οτι κ αν δειχνει.κι αυτο δειχνει πολλα!

Senior Member
    ...τώρα Σοφία αυτό, για να σοβαρευτούμε, είναι ενδιαφέρον..για μένα, ε?
    διότι, εάν βρείς άνθρωπο να φωνάζει η εικόνα του τα ίδια και κατόπιν γνωριμίας μαζί του, τότε θα είναι φτωχός πλην τίμιος:D

και δε μου λες? ότι ότι και αν δείχνει σου προκαλεί αηδία? όλοι δεν δείχνουμε κάτι? και ναι πολλά δείχνει αλλά τα δείχνει με επιτυχία?

τι χρώμα περσόνα φοράτε σήμερα?

Senior Member
    δεν ξέρω αν κατάλαβες τί ειπα, οποτε γραφω τι εννοω πιο αναλυτικά:

αν καποιος \"φωναζει\" με τον τροπο του-ο καθενας- \"ειμαι ομορφος\", \"είμαι έξυπνος\", \"ειμαι προοδευτικος\", \"ειμαι καλος\" κλπ...μου προκαλει αηδία. γιατί?γιατι αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι εισαι ολα αυτα, τί το φωνάζεις? οποιος ειναι, θα το δει.

αυτο!

Senior Member
    ...καμμιά φορά κρίνουμε βάσει των δικών μας ελλειμάτων, ε?΄

Δεν σου έχει τύχει ποτέ να σου πούνε τελικά τώρα που σε γνωρίζουμε δεν είχαμε δίκιο για αυτό που νομίζαμε για σένα?

Senior Member
    αυτο που λεω δεν αφορα μια πρωτη εντυπωση.αντιθετα.αφορα μια συμπεριφορα.

Senior Member
    ...δηλαδή αν ένας άνθρωπος θεωρεί τον εαυτό του πετυχημένο δεν πρέπει να συμπεριφέρεται ως τέτοιος?
    Και ποιός μου λέει εμένα ότι αυτός που με απορρίπτει δεν το κάνει γιατί δεν μπορεί να αντέξει τη δική του \'μη επιτυχία\'.
    Αν είμαι καλλιεργημένη και μιλάω σωστά ελληνικά θα φταίω που ο άλλος δεν το κάνει? τότε θα έχω μία τέτοια εικόνα προς τα έξω?

(για χάρη της κουβέντας το συνεχίζω. δεν είναι οτι δεν έγινες αντιληπτή.το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον:P)

Senior Member
    πιστεύω πως οτι χάρισμα εχουμε ή θεωρουμε οτι εχουμε δεν ειναι αναγκη να το διαφημιζουμε.αλλωστε πρωτα εμας ικανοποιει, αν ειναι να ικανοποιησει κ καποιους αλλους εχει καλως.

π.χ. μιλαω καλα ελληνικα, το κανω για μενα ή για τους αλλους?για εκπληρωση προσωπικου στόχου, για αναγκη δική μου? ή μηπως εχω αναγκη να εντυπωσιασω κ μεσω αυτου τους αλλους? αναλογα με τις αναγκες μου πορευεται κ η συμπεριφορά μου. οι αλλοι θα με κρινουν ο καθενας με την δικη του προσωπικοτητα, τί βλεπει κ τί εχει αναγκη να δει. τον καθε αλλο δεν μπορω να τον ορισω...ευτυχως:)

Senior Member
    Οταν φωνάζει (ή αν θες κραυγάζει) : \'\'Είμαι ωραίος ! Το ξέρω ! Το ξέρω, οτι το βλέπουν όλοι ! Υπερέχω ! Εχω κατακτήσεις κ.λ.π.\'\'

Εχει κολλήσει στην εικόνα του και το κόλλημα αυτό δημιουργεί προβλήματα ! (κατα τη γνώμη μου)

Μου αρέσουν οι ωραίοι άντρες που είναι απλοί, με αμεσότητα, ζεστό - φιλικό βλέμμα και δείχνουν πιο πολύπλοκοι και πιο ισορροπημένοι !
    Ταιριάζει καλύτερα και στον δικό μου χαρακτήρα!

Οσο για τα παραδείγματα που φέρατε : Αν μιλάω καλά ελληνικά , δεν θα το κρύψω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κομπάζω για αυτό.
    Αν είμαι επιτυχημένος , δεν θα προσπαθήσω να το κρύψω αλλά πάλι δεν βλέπω το λόγο γιατί να το κραυγάζει η εικόνα μου!

Οτι και να είσαι, είσαι απλά ενας άνθρωπος ! Και σαν απλός άνθρωπος πρέπει να φέρεσαι ! Δεν είσαι ανώτερος ούτε κατώτερος απο κανέναν !

Senior Member
    ...σοφία: βεβαίως βάσει της δικής μας προσωπικότητας τον αποδεχόμαστε ή όχι. Οι προσωπικές μας ανάγκες όμως δεν υπαγορεύονται από εμάς μόνο. Είναι και θέμα αλληλεπίδρασης ε?

..κλειώ:ο κύριος που περιέγραψες παραπάνω είναι δυστυχώς ο μέσος όρος των ωραίων αντρών που καθόλου πρόβλημα δεν μου δημιουργούν αφού τους προσπερνάω και καθόλου δεν με απασχολούν.
    Εγώ μαζί σου είμαι για τη δεύτερη ωραία,άμεση και ιντριγκαριστικά πολύπλοκη κατηγορία. ΚΑΙ ισορροπημένη μάλιστα!

Τελευταία έχω αναθεωρήσει όμως πάρα πολύ - προέχει το μυαλό. Φαντάζομαι θα συμφωνεις?:)

Senior Member
    Συμφωνώ εν μέρη ! Το να είσαι στην ίδια φάση, είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό !!!!!!!!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast