Results 31 to 33 of 33
Thread: Βάζω συνεχώς κιλά!
-
18-04-2014, 17:16 #31
marian, θα διαφωνησω σχεδον σε ολα μαζι σου :P
πρωτο και κυριοτερο,ο διαιτολογος ειναι ο πλεον ακαταλληλος ανθρωπος για να σε βοηθησει να αδυνατισεις σωστα και να παραμεινεις υγιης. Το επαγγελμα του διαιτολογου εχει γινει καθαρα εμποριο πλεον, και ειναι ελαχιστοι οι καλοι. Θεωρω πολυ καλυτερη την επισκεψη σε εναν παθολογο η καλυτερα ενδοκρινολογο.
Δευτερον, οχι, αν ο παχυσακος φαει ''με λογικη και μεχρι να χορτασει'' δε θα φαει πολυ. Με λογικη σημαινει τρωω φαγητο που εχει μια αλφα διατροφικη αξια, μαγειρεμενο με λογικες ποσοτητες λαδιου, αλατιου,σαλτσας, μαγιονεζας, και οτιδηποτε αλλου προσθετου. Ο παχυσαρκος που τρωει για μεσημεριανο πιτογυρο, ναι θα φαει 2 και εχει παρει τις θερμιδες που θα επρεπε να παιρνει ημερισιως. Οταν το βραδινο ειναι παγωτο,ναι θα φαει 2 οικογενειακα, γιατι αλλιως δε χορταινει, και θα χει παρει θερμιδες 3 ημερων.
Δευτερον,τα σνακ βοηθουν το 50% των ανθρωπων. Το αλλο 50% οχι. Εγω σνακ τρωω αναγκαστικα γιατι εχω θεμα με τη ρυθμιση της ινσουλινης μου, αλλα γενικα ζοριζομαι πολυ για να το καταφερω. Μου ταιριαζουν πολυ περισσοτερο τα 3 γευματα!
Τελος, δεν ξερεις ποτε αν η γυμναστικη αρκει κ απο μονη της. Εγω εχασα τα πολλα παραπανισια μου κιλα απλως κανοντας 1μιση-2 ωρες την ημερα γυμναστικη, και συνεχισα να τρωω ακριβως οτι και πριν,με μια μικρη διαφορα... Προσθεσα λιγη σοκολατα παραπανω, που την αγαπω!!!!! Και τα εχασα γιατι σ'εμενα εφταιγε (περα απο ενα θεματακι υγειας) κυριως η καθιστικη ζωη. Κ οταν λεω καθιστικη,εννοω κρεβατι-καναπες και διαβασμα. Με το γυμναστηριο 2 ωρες, και 22 ωρες ξαπλα, εχασα 30 κιλα, κ συνεχιζω...
- 18-04-2014, 17:44 #32
18-04-2014, 22:01 #33
Όχι,υπερινσουλιναιμία έχω. Είχα δηλαδή, αλλά τώρα είμαι κομπλέ. Θα έπαιρνα χάπια, ξέρεις τα κλασικά που παίρνουν οι διαβητικοί, αλλά μου είπαν ότι η ινσουλίνη ρυθμίζεται συνήθως αν τρως 5 γεύματα ανά 3 ώρες, και ενδιάμεσα τίποτα, σε συνδυασμό με αρκετή γυμναστική. Και όντως, ρυθμίστηκε πολύ γρήγορα !