Results 16 to 19 of 19
Thread: Σχέση και facebook
-
06-04-2014, 16:15 #16
- 06-04-2014, 16:55 #17
Δεν ζηλεύω, ούτε είναι θέμα ανταγωνισμού. Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στο κεφάλι της. Κακό πράγμα το facebook αλλά τι σημαίνει αυτό; Δεν θέλω να συνεχίσω τη κουβέντα για τον πρώην της, εμπιστευτείτε με σε αυτό που σας λέω. Την έκανε ό,τι ήθελε και αυτή κόλλησε, δεν ερωτεύτηκε.
Να νιώθω άνετος ή να είμαι υποψιασμένος; Μεταξύ μας είμαστε ok. Συζούμε εδώ και μερικούς μήνες ενώ έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε αρκετά καλά μαζί, αλλά υπάρχουν ενδείξεις μου δίνουν την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει στο κεφάλι της. Δεν βγαίνουμε πολύ και περνάμε αρκετό και όμορφο χρόνο μεταξύ μας, όμως μέσα σε αυτό το χρόνο υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί "μαυρίζει" απότομα. Σεξουαλικά ευτυχώς είμαστε πάρα πολύ καλά.
06-04-2014, 17:16 #18
Το να ρίχνει μια ματιά πού και πού από περιέργεια δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.
Λογικά, όταν κάποιος δεν μας ενδιαφέρει πλέον, δεν ασχολούμαστε ή ασχολούμαστε σπάνια.
Μιλώντας προσωπικά, αν ακούσω κάτι για κάποιον πρώην θα δείξω ένα ενδιαφέρον από περιέργεια, τίποτα παραπάνω. Δεν θα κάθομαι να ψάχνω το προφίλ του.
Αν λες ότι πολύ συχνά κοιτάζει το προφίλ του, πιθανόν δεν έχει απεξαρτηθεί ακόμη, χωρίς να σημαίνει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ή ότι θα ήθελε να ξαναγυρίσει σ' αυτόν. Δείχνει όμως ότι ακόμη απασχολεί το μυαλό της. Αυτό δεν είναι και το καλύτερο. Αν όμως αυτές οι επισκέψεις στο προφίλ αρχίζουν και αραιώνουν, τότε σημαίνει ότι έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα.
07-04-2014, 18:34 #19
γεια σας!! να πω κ εγω την αποψη μου... οταν μια κοπελα.. (γιατι κ εγω κοπελα ειμαι) ψαχνει πρωην στο φβ τοτε εχει ακομα ενδιαφερον ανθρωπινο για αυτον... ισως να θελει να δει τι κανει... ναι σιγουρα ειναι ακομα στο κεφαλι της.. αυτο πιστευω.. δν χανεις κατι να την ρωτησεις αλλα ισως το παρει στραβα.. γτ οπως σου ειπαν παραπανω μπαινεις στα προσωπικα της.. εστω κ κατα λαθος.. ισως να κολακευτει που "ζηλεψες" ... τι να πω? οσο για τον πρωην.. καλως ή κακως.. οταν εμεις κολλαμε ειτε περασαμε ασχημα ειτε ωραια το κολλημα αυτο δυσκολα το ξεχναμε οσος καιρος κ αν περασει... ελπιζω να σε βοηθησα... :D