Results 31 to 45 of 55
-
21-05-2014, 19:57 #31
Καλησπέρα και από μένα. όπως καθησυχάζεις εμένα, ότι οι νευρολόγοι αποκλείεται να το έχαναν, έτσι να καθησυχάσεις και τον ευατό σου. για τον όγκο που λες ισχύει το ίδιο. απλά όλοι εμείς με ψυχολογικά θέματα νομίζουμε ότι την δικιά μας περίπτωση δεν την εξέτασαν καλά. και όταν εξαντλήσουμε όλες τις εξετάσεις για ένα θέμα και ηρεμήσουμε, εκεί βγαίνει το επόμενο. οπότε κρατήσου και μη πας σε άλλο γιατρό. χαλάρωσε όσο μπορείς γιατί αλλιώς θα μπεις στον φαύλο κύκλο που είμαι και εγώ. μη νομίζεις. τα γράφω για να τα βλέπω και εγώ.
- 21-05-2014, 20:08 #32
εχω μπει ηδη εδω και καιρο με διαφορες αρωστιες... απλα αυτη ειναι η πιο προσφατη φοβια μου... ειναι ασχημα τα πραγματα για εμας. εγώ εχω αυτη τ φοβια ενα χρονο τωρα και ειμαι 19... αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να βρουμε ενα καλο ψυχιατρο που να εχει ορεξη να ασχοληθει μαζι μας ετσι ωστε να το ξεπερασουμε και να μη το κουκουλωσουμε απλα... εγώ τωρα αρχισα να ψαχνω... για σενα πως παει η ψυχοθεραπεια;
21-05-2014, 20:18 #33
Καλά μπορώ να πω. μη νομίζεις ότι θα πας εκεί και σε μια εβδομάδα θα είσαι καλά. θέλει δουλειά και επίμονη. το μόνο που κάνουν οι ψυχολόγοι είναι να σου μαθαίνουν τρόπους να περιορίζεις τισ κρίσεις. Δυστυχώς δεν δίνουν λύσεις αλλά εργαλεία για να το ξεπεράσεις μόνη σου
21-05-2014, 20:27 #34
κατι ειναι κι αυτο μπορω να πω... τα φαρμακα τα φοβαμαι λιγο για να πω την αληθεια... ο αδερφος μου που ειχε περασει παλια μια περιοδο αγοραφοβιας με τη βοηθεια φαρμακων το ξεπερασε και τωρα ειναι πολυ καλα... θα διξει... κουραγιο να εχουμε... και χαιρομαι που πηγαινει καλα η ψυχοθεραπεια σου... ευχομαι να το ξεπερασεις ολο αυτο και να γραψεις αυτο το βιβλιο που ελεγες στην αρχη
22-05-2014, 00:11 #35
εγω παιδια εχω παθει πατατρακ εδω και κατι μηνες φοβαμαι τους γιατρους,τα φαρμακα δεν θελω να παιρνω φαρμακα με πιανει πανικος ταχυκαρδιες,ανεβαζω πιεση,φοβαμαι οτι αν παρω αλλα χαπια εκτος αυτων που παιρνω 18 χρονια,σεροξατ και ξαναξ,θα παθω κατι κκακο,θα πεθανω...παροτι παρακολουθουμε,η ψυχολογος μου πλεον εχει τρελαθει..δενν εμπιστευομαι κανεναν γιατρο,αν χρειαστει να παω σε παθολογο,καρδιολογο,φρικαρ ω νιωθω θα λιποθυμησω δεν ξερω πριν πολλα χρονια μια αντε μην πω ψυχιατρος του .....μου εδωσε για κρισεις πανικου topamac και αντι για 40 mg εγραψε 400...επαθα υπεβολικη δοση,πηγα να πεσω σε κωμμα..απο τοτε φοβαμαι γιατρους και φαρμακα..δεν ξερω τι να κανω πια....
22-05-2014, 17:20 #36
psycology,θελουμε να μας μαθεις και'μαςςςςςς τα τρικ σουυυυ!!!!!!!!!!!!
Αριάκι μου,εισαι νινι ακομα ρε κοριτσακι μουυυυυυ,μην το αφησεις να σε κυριευσει,οχιιιιιιι!!!!!!!!! ΣΟΥ.ΜΠ παιρνεις 18 χρονια φαρμακα??????
Εγω απο το κακο στο χειροτερο παω καθε μεραααα..........πππππππφφφφφφ φφφφ,δε ξερω τι θα γινει πια!
22-05-2014, 19:59 #37
Hello και απο εμένα!Αντώνης και νιώθω ανακούφιση που δυστυχός έχω παρέα στα ψυχοσωματικα!Ειμαι 22μισο και ξεκίνησα και εγώ φέτος με πονοκεφάλους,ζαλάδες,εμβοέ ς,πίεσι κ πόνους στον αυχένα κ στα νεύρα σε όλο τ κεφάλι,τρελο άγχος σε φάση να νιώθω τα σωθηκά μου σαν να έχουν συρθεί στην άσφαλτο,αστάθειες,αποπραγμ ατοποιήση και θολή όραση,μουδιασματα στ χέρια όταν είμαι σε κόσμο, όλα αυτα τα τρελά!!Μου ήταν αδύνατον να μην σκέφτομαι τα χειρότερα και ειδικά καρκίνο ή ΣΚΠ αλλα οι νευρολογικές και η μαγνητικη ηταν οκ.. Ύστερα απο καποιες μαλλον κρίσεις πανικου στ λεωφορείο έχω σταματησει να βγαίνω κ απο τ σπίτι απο πρίν τ πάσχα..Σπουδάζω και τα έχω αφίσει στο φλου χρωστώντας 18 μαθήματα ακομα ενω είμαι 5ο έτος.. αγχος και κατάθλιψη..Παίρνω αζαπιν αλλα ακόμα δν νιώω έτοιμος να βγω παλι εκει έξω μόνος.. πφ.. σας νιώθω όλουσ κ υπομονή!cheers guys.! >.<
24-05-2014, 15:55 #38
The twilight zone. Δεν εχω χειροτερο απο αυτα που περιγραφετε. Εκεινη την περιοδο ζουςα σε ενα πολυ στρεςογονο περιβαλλον. Πριν 4 χρονια αρχισα να εχω διαφορα προβληματα, πονους στην σπονδυλικη στηλη και βρασιμο στο στηθος. Πηγα σε γιατρο κ ειχα βροχιτιδα. Μολις τελειωσα τη θεραπεια αρχισα σταδιακα να ποναω παντου και δωστου εξετασεις και γιατρους. Καποια στιγμη πηγα σε εναν παθολογο και αρχιζω να απαριθμω τα συμπτωματα. Η απαντηση του ηταν "δεν γινεται να εχουν πεσει ολες οι ασθενειες πανω σου" . Μου εδωσε μια σειρα αιματολογικων εξετασεων που καλυπταν τα παντα. Κ μου ειπε πως αν βγουν καθαρες να παω σε ψυχιατρο. Πηγα σαν μελλοθανατος στο 4 ο μιλι και τις εκανα! Και ηταν ολα καλα. Θεραπεια 4 μηνες με saroten 4 την ημερα. Μαμ, κακα και νανι. Οι πονοι εφυγαν μετα τους 2 μηνες! Και τσοοουπ! Να ! Την ξεπερασα την καταθλιψη ειπα! Και καπως ετσι, στο κοσμο του ζεν, πριν απο 1 χρονο, μετα απο και αμυγδαλυτιδα αρχησαν να πονανε τα γονατα μου. Παω στο γιατρο , μου κανει αιματολογικες κ βγαινουν καθαρες. Παιρνω τα ποδαρακια μου λοιπον και παω στον ψυχιατρο- νευρολογο ( να μου αποκλεισει τα χειροτερα). Μονιμη ελλειψη σεροτονινης μου λεει . Δεν θα σου περασει ποτε.τσαντιζομαι και παω σε αλλο ψυχιατρο. Κουβεντα στη κουβεντα, φευγει ο πονος απο τα γονατα μεταναπο κανα μηνα. Αρχιζω να δουλευω πολυ για να μην σκεφτομαι και ολα καλα. Μονο που νοιωθω σα να ειμαι στη πριζα.. Εμφανιζεται η πρωτη κριση πανικου εν μεσω υπνου. Εμφραγμα λεω.. Τιποτα! Επεζησα. Ξανα αρχιζω την ψυχοθεραπεια, λεξοτανιλ για να χαλαρωνω 1 των 1,5 την ημερα. Να επισημανω πως ο ψυχιατρος μου δεν δινει φαρμακα ευκολα! Σταματανε οι κρισεις και με πιανουν αρρυθμιες, πολλες κ καθημερινα. 3 φορες σε καρδιολογο και μια στα επειγοντα.Σταματανε κ αυτες κ αρχιζει το στομαχι. Σταματαει και αρχιζει ιλλιγγος και ζαλαδες και πονος στον αυχενα οταν χαςμουριεμαι.Αυχενικο η διαγνωση! Αρχιζω γιογκα.. Βελτιωνομαι. Χαλαρωνω απο εκει, τωρα πονανε τα χερια μου κ οι μασχαλες μου. Ελεος!! Ο ψυχιατρος μου ειπε να σταματησω τους γιατρους! Ειναι ολα εκει μεσα στο μικρο μου κεφαλακι. Προσπαθω να σταματησω να ψαχνω τα συμπτωματα μου στο ιντερνετ. Θα παρω τα αντικαταθλτικα που ειχα αρνηθει να παρω πριν 1 χρονο γιατι κουραστηκα. Βαρεθηκα..ολοι πανω κατω τα ιδια εχουμε. Ο φοβος δημιουργει τον πονο και το αναποδο! Νοιωθω σα χαμστερακι σε ροδα. Και προσπαθω, οπως μπορω, αλλα ωρες ωρες βυθιζομαι σε θλιψη και ματαιοτητα. Το θεμα μας ειναι, γιατι εχουμε στραφει προς τα μεσα? γιατι ψαχνουμε το σωμα μας? απο τι μας λυτρωνει αυτη η αυτοενασχοληση?
Πφφφφ παρα πολλα ειπα.. Παλι
24-05-2014, 17:43 #39
Haniel το ξερω και απο δευτερα αρχιζω κι εγω ψυχοθεραπεια... απ'οτι βλεπω Αντωνη εχεις τα ιδια συμπτωματα με μενα.. μονο που εμενα ο νευρολογος δε μου ειπε κατι για μαγνητικη... θελω πολυ να κανω μια αλλα προσπαθω να ακουσω τη νευρολογο η οποια ειπε οτι ολα ειναι καλα, τον ΩΡΛ μου που ειπε να μην το ψαξω κι αλλο γιατι ειναι απο τον αυχενα και τον ορθοπεδικο μου ο οποιος μου ειπε το ιδιο... (οπως βλεπετε εχω παει σε πολλους γιατρους κ εγώ χαχα)
24-05-2014, 18:52 #40
Εγω δεν ειχα πισθει και τους είχα πρήξει τους γονεις ν κανω και δεύτερη μαγνητικη, γτ στ πρωτη δν μ εβαλαν σκιαγραφικο :P σε ορθοπεδικο πηγα κ εγω :P m eipe πως είναι κ μένα ο αυχενας λογω του λαπτοπ αλλα πιο πολυ είναι νευροτικο.. οτι τ σκεφτομαι συνεχεια. Καλη αρχη επισης με τη ψυχανάλυση, εχω αρχισει κ εγω ενα μήνα κ κτ τωρα
24-05-2014, 18:55 #41
δηλαδη την πρωτη φορα σ εγραψαν; γτ εμενα δ μου γραφουν... πως παει μεχρι τωρα η ψυχαναλυση; ελπιζω να βλεπεις αποτελεσματα!
24-05-2014, 19:06 #42
Όχι..στην αρχη μ εδωσε γ ενα μηνα καπια φαρμακα γ τον ιλλιγγο, κ καποια μυοχαλαρωτικα.Οταν ξαναπηγα αφου ακομα ειχα τ συμπτ. μετα μ εγραψε. Καλα αλλα ειχα σταματησει γ λιγο,ειχω ν παω ενα μηνα γτ εχω κλειστει μεσα αλλα εκλεισα παλι γ τν αλλη τριτη, εχει πεσει πολυ δουλεια αυτο τ καιρο στη ψυχαναλυτρια-ψυχολογο. Αποτελεσματα βλεπω επειδη μ αυξησε το χαπι,τη δοση ..εχω πολυ δρομοο
24-05-2014, 19:14 #43
24-05-2014, 19:34 #44
α γιατι σε μενα δε μου γραφει κανεις και ειμαι ετσι δυο μηνες τωρα.... τα συμπτωματα λιγο πιο χαλαρα απο πριν... αλλααα οσο κι αν θελω δε θα κανω μαγνητικη... θα εμπιστευτω τους γιατρους γιατι και να την κανω κατι αλλο θα βρω... παντως χαιρομαι που ακουω οτι βλεπεις καποιο αποτελεσμα... καλη συνεχεια να εχεις και ειμαι σιγουρη οτι θα το ξεπερασεις το θεμα και θα περασεις και τα μαθηματα σου
εγω ειμαι δευτερο ετος και με ολο αυτο χρωσταω 5 μαθηματα! Inside out ευχαριστουμε! και σε σενα ευχομαι να παν ολα καλα!
24-05-2014, 23:01 #45
heh ευχαριστω ,το ελπίζω! ήδη έκανα μια βολτιτσα με μια φιλη π εχει μηχανακι και πηγαμε στην ακροθαλασσια
ενιωσα λγ καλυτερα!ειχα ν βγω καιρο >.< νταξει ευτυχος μονο 5, προσπαθησε να μην μινεις πισω γτ μαζευονται κουτσου κουτσου:P