Results 1 to 10 of 10
Thread: Ομοφυλοφιλια
-
09-04-2014, 12:57 #1
Ομοφυλοφιλια
Χαίρετε .ΠΟΤΕ ΜΗΝ προσπαθησετε οι γκει να γίνετε straight.Εγω είχα τη φαεινή ιδέα λίγο πριν τα 20.Επαθε τέτοιο σοκ το νευρικό μου σύστημα και οι ορμονες που άλλαξα τελείως μέσα σε λίγη ώρα.Ηθελα με το ζόρι να ζήσω σαν άνδρας και με κατέστρεψα.Αλλαξε όλο μου το είναι .Συνειδητοποιησα γιατί σκέφτονται έτσι αλλά όταν το μυαλό μου κουραζοταν γύριζε πίσω.Αλλαξε και ο τρόπος σκέψης μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να με φαντασιωθω σεξουαλικα με κάποιον γιατί με ψυχαναγκασα να είμαι ενεργητικός.Ειχα παει σε ψυχίατρο τότε και μου είχε πει να μην σκέφτομαι άντρες είναι τόσο απλό και μόνο που δεν με είχε βρίσει.Τοτε ένιωσα και την απόλυτη ευτυχία που ήταν και η καταστροφή μου.Ενιωθα τελείως διαφορετικά με το σώμα μου αλλά αυτό έγινε και ο εφιάλτης μου.Μετα ήρθε και το χειρουργείο στο λαιμό με αποτέλεσμα να πάγωσε συναισθηματικά και να μην μπορώ να κλάψω λυτρωτικα.Τωρα κοντεύω τα 30 με άγρια κρίση ηλικίας και παρακαλάω τον εγκέφαλο μου να ξαναλλαξει για να νιώσω ευτυχισμένος.Νιωσω τόσο στρεσαρισμενος και δεν μπορώ να το ελεγξω.Κοιταω άνδρες και στρεσαρομαι όταν μου βγάζουν κάτι ερωτικο,μετα με βλέπω στον καθρέφτη και παθαίνω άλλο σοκ.Σκεφτομαι να πάω σε κέντρο ψυχικής υγείας,τϊ γνώμη έχετε για το πανεπιστημιακό; Είμαι σίγουρος ότι θα μου πουν ότι δεν είναι τίποτα και υπάρχουν σημαντικότερα θέματα και θα μου πουν να μην το σκέφτομαι.Θελω να πάω σε 1 απο αυτά που χαλαρώνουν με μηχανήματα αλλά θα είναι πανάκριβα.Τουλαχιςτον να πάω να τα βγάλω απο μέσα μου γιατί δεν αντέχω άλλο .Καλα να παθω,ήθελα να αλλάξω .Ας ζήσω δυστυχισμένος μία ζωή.Τέρμα ,μην πειραματιζεστε όταν είστε καλά με τον εαυτό σας,δεν σας φταίει
- 09-04-2014, 13:17 #2
ΠΟΤΕ ΜΗΝ προσπαθησετε οι γκει να γίνετε straight.
09-04-2014, 14:39 #3
εσυ εισαι γκεΪ η απλα δεν τα πας καλα με το γυναικειο φυλο και στρεφεσαι πρως τα αγορια?
09-04-2014, 14:50 #4
09-04-2014, 14:52 #5
09-04-2014, 15:27 #6
Μην παρεξηγείσαι με τον Αλέξανδρο,είναι ο πλακατζής του φόρουμ και το πιο "αγαθό" παιδί.
Στο δια ταύτα μπορείς να δοκιμάσεις οτιδήποτε θέλεις για να χαλαρώσεις και να τα ξαναβρεις με τον εαυτό σου
Ψυχολόγο
Διαλογισμό
Ψυχίατρο
Γυμναστήριο και ότι άλλο σου κάνει ευχαρίστηση,αλλά
μην εθιστείς σε ψυχοφάρμακα και μην αλλάζεις για κανέναν,αν σου αρέσουν οι άντρες ας σου αρέσουν οι άντρες-γούστο σου καπέλο σου...μια μέρα απογευματάκι,περπατούσα στην πλάκα και είδα ένα ζευγάρι γυναικών χεράκι-χεράκι να κάνουν την βόλτα τους
Αλλαξε νοοτροπία και δες το αλλιώς,δεν χρειάζεται να εκδηλώνεσαι και να προκαλείς,αλλά δεν χρειάζεται και να κρύβεις μία πτυχή του εαυτού σου...αυτό δεν είναι ασθένεια,ούτε και αναπηρία...είναι απλά μία επιλογή
Σου εύχομαι να χαλαρώσεις σύντομα γιατί δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι για κάτι τέτοιο.
09-04-2014, 18:38 #7
Νομιζω ολοι οι ομοφυλοφιλοι στην αρχη της ερωτικης τους ζωης πειραματιζονται με το αλλο φυλο..Αν οχι ολοι,οι περισσοτεροι.
Αυτο που εσενα σε ισοπεδωσε ειναι οτι πιεσες παρα πολυ τον εαυτο σου να γινει κατι που δεν ειναι..Δεν σε πηραν τα χρονια καλε μου,μπορεις και απο αυριο να ξεκινησεις την ζωη σου με τον κανονικο σου εαυτο!Αν παλι εχεις ακομα θεματα αποδοχης να μην διστασεις να ζητησεις βοηθεια ψυχολογικη..
09-04-2014, 23:22 #8
μαλλον δεν εχεις αποδεχτει οτι εισαι ομοφυλοφιλος.καλυτερα να το παραδεχτεις. δεν ειναι κακο. πολοι ανθρωποι αντρες και γυναικες ειναι τετοιοι. τωρα μολις εβλεπα βιντεο με τον φρεντυ μερκουρι των κουιν. ειναι ο αγαπημενος μου διασημος ομοφυλοφιλος.......
10-04-2014, 10:08 #9
...διαλυμενε, στο 2014 δεν θα πρέπει να ταλαιπωρείσαι από τέτοιες ιδέες.
Κάνε το θέλω σου πράξη για να είσαι χαρούμενος.
Οποιοσδήποτε άλλος δρόμος, μόνο δυστυχία και προβλήματα θα σου φέρει.....
10-04-2014, 11:33 #10
Διαλυμένε, κατ' αρχήν γαιτι αναφερεις το χειρουργειο που ειχες? τι σχεση έχει με το θεμα?
Αυτο που εκανες λίγο πριν τα 20, που δοκίμασες να γινεις straight και επαθες το σοκ που περιγραφεις, πιστευω δεν ηταν θεμα ορμονων κλπ συναφη που αναφερεις αλλα θέμα του πώς εσυ αντικρισες με τη σκεψη σου αυτο το για σενα μέχρι τοτε διαφορετικο. Νοειται ότι οργανικα και βιολογικα δεν διαφερεις ούτε στην τρίχα από τον καθε άντρα. Απλα οι εμπειριες, απο παιδικη ηλικία, τις οποιες η σκεψη σε τετοιες ηλικιες έχει την ικανοτητα να τις αφορμιωνει, να τις παγιωνει και να τις καθιστα μερος του χαρακτηρα, σου προκαλεσαν και σου διατηρησαν αυτη την ομοφυλοφιλικη σεξουαλικη προτιμηση. Αλλος, με ίδια βιώματα με σενα δεν αποκλειεται την ίδια εμπειρια που ειχες πριν τα 20 να την αντίκριζε διαφορετικα και να κανε στροφη 180 μοιρες στις σεξουαλικες προτιμήσεις! Αρα η διαμορφωση των σεξουαλικων μας προτιμησεων ειναι θέμα της σκέψης! Αμα αφησεις τη σκεψη σου έστω για λίγο ελεύθερη να δει ερωτικά/σεξουαλικα αυτο που μεχρι τωρα απεχθανόσουν, το έτερον φύλο θα μπει σταδιακα στις σεξουαλικες σου προτιμησεις. Διοτι η σκεψη και κατ' επεκταση το υποσυνειδητο επαναπρογραμματίζονται. Φτανει να το θελησουμε. Μαλλο θα συμφωνησω με αυτο που σου ειχε εισηγηθει ο ψυχιατρος. Η ενταση και η επιμονη με την οποια καθεσαι και σκεφτεσαι όλα αυτα ειναι η αιτια του στρεσαρισματος και της καταστροφικοτητας και τιποτα άλλο.
Το Αλέξανδρο μην τον παρεξηγεις, ειναι το τζιτζικι του φορουμ που πετάγεται από κλαδί σε κλαδί, αν και ειναι πραγματικά καλοπροαιρετο ατομο.γιάννης