Results 16 to 20 of 20
Thread: ''στιγμιαιο λαθος''
-
15-04-2014, 15:25 #16
συμφωνω απολυτα γιαννη σε οσα λες.οχι η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ιδιαιτερα προσφατο το συμβαν.παντως με εχετε βοηθησει πολυ με οσα λετε.καθοτι φοιτητης δεν εχω καποιον φιλο που να γνωριζω χρονια κ να τον εμπιστευομαι να μπορω να του μιλησω κ εσεις πηρατε αυτο το ρολο κ σας ευχαριστω.
- 16-04-2014, 12:02 #17
soking,
εφοσον απο μονος σου αναγνωριζεις ομοφοβια στον εαυτο σου, προσπαθησε να ξεκαθαρισεις αν η δραστηριοτητα αυτη σε εκφραζει η οχι, χωρις τις ομοφοβικες παρωπιδες.
αν ηταν πραγματι κατι τυχαιο και δεν σου αρεσε επι της ουσιας (και οχι να μην σου αρεσε επειδη σε καθιστα ομοφυλοφιλο), αφησε το πισω σου σαν κατι ανεπιθυμητο.
αν ομως ειναι μια βαθυτερη επιθυμια σου που απωθει ο ομοφοβικος εαυτος σου, ψαξτο περισσοτερο και αποδεξου το.
θα ειναι κριμα να ζησεις μια στερημενη ζωη για να μην ξεπερασεις τις προκαταληψεις σου.
16-04-2014, 14:52 #18
να ειμαι απολυτα κατατοπιστικος οσον αφορα το συμβαν μπορω να πω πως απολαυσα οτι συνεβη.θεωρω πως δεν ειμαι ομοφυλοφιλος καθως δε με συγκινει να βλεπω αντρικα σωματα.δεν ερεθιζομαι οταν αγγιζω αντρες.γενικα δε με συγκινουν.παρολα αυτα εκεινη τη φορα δε μπορω να πω πως περασα ασχημα.οπως το ειπες μαλλον.επι της ουσιας δεν ηταν κατι αξιομνημονευτο αν κ ηταν αξιεπαινη η προσπαθεια του παρτενερ.αλλα δε με συγκινησε παραπανω απο οσο ενας αυνανισμος.το ασχημο στη περιπτωση μου ειναι οι ενοχες που υπεπεσα σε αυτο το λαθος.δυσκολευομαι να ξεχασω ποσο χαμηλα επεσα.κ με το χαμηλα δεν εννοω πως ειναι κατι μεμπτο η ομοφυλοφιλια,ουτε πως ειναι πολιτες κατωτερης κατηγοριας.εννοω πως για ακομη μια φορα κουμαντο στις αποφασεις εκαναν οι ''ορεξεις'' μου οπως εχει συμβει κ με αρκετες γυναικες στο παρελθον.απλα αυτη τη φορα το κακο παραγινε.πλεον μονο η ζωοφιλια μου εμεινε για να ξεπεσω περισσοτερο στις ηδονες της σαρκας
16-04-2014, 14:58 #19
εχω την εντυπωση οτι η εξηγηση περιπλεκει τα πραγματα, αντι να τα απλοποιησει...
εφοσον απολαυσες το συμβαν, οσο ας πουμε και εναν αυνανισμο οπως λες, θεωρεις οτι αν δεν σε συγκρατουσαν τα ταμπου η ακομα και η ομοφοβια σου οπως ο ιδιος την αποκαλεσες,δεν θα σε συγκινουσε ακομα περισσοτερο, η για να το πω ξεκαθαρα, δεν θα ηταν κατι που θα το αποζητουσες και θα το επαναλαμβανες?
πολλες φορες στο σεξ κουμαντο κανουν οι ορεξεις μας. σχεδον, περι αυτου προκειται...
αν θεωρησουμε απορριπτεες τις "ηδονες της σαρκας" τοτε θα επρεπε να μιλαμε για σεξ μονο υπο την ευλογια ενος γαμου και μονο με σκοπο την αναπαραγωγη. η οχι?
16-04-2014, 15:23 #20
οντως πιο περιπλοκα τα εκανα.σε αυτο φταιει που δεν εχω δυνατοτητα ορθης σειρας στο γραπτο μου λογο.οχι ομως.περα απο οποια ταμπου δε νομιζω να το επαναλαμβανα.ειχα ευκαιριες να συμβει κατι τετοιο.αλλα δε με τραβηξε πλεον κατι.ισως τοτε ηταν πολυ δυνατη η περιεργεια.πλεον δεν εχω κατι να περιμενω