Results 61 to 75 of 79
Thread: ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; Ε;
-
20-04-2014, 00:58 #61
Α, με τις εντασεις το πιο βασικο ξεχασα
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
- 20-04-2014, 02:12 #62
Φιλε skropi , το προβλημα σου ειναι πραματικα σοβαρο , καταλαβαινω τι σημαινει να εισαι στο ελεος καποιου , βεβαια , οπως σου ειπα , επειδη δεν εχω υπαρξει πατερας , θα σουλεγα ψεμματα οτι καταλαβαινω πως αισθανεσαι , Το μονο που καταλαβαινω για σενα , ειναι οτι εισαι ενα πολυ ενταξει παιδι , κ σε πιστευω οτι εισαι εσυ το θυμα στην υποθεση του παιδιου . Οσο αφορα τον Γιωργο , θυμασαι τι λεγαμε για τον κοινο μας φιλο , που υπηρετησατε μαζι στο στρατο ? ε , αυτα που κατηγορουσε , τα κακως κειμενα , που σε ειχε πληροφορησει κιολας , αυτων θυμα ειναι αυτο το εξαιρετικο παιδι , που ειναι πολυ ταλαιπωρημενο στη ζωη του , καταλαβαινεις νομιζω , κ εγω προσπαθω να του συμπαρασταθω , να γινω φιλος του , αλλα χανει την ψυχραιμια του , κ με το δικιο του , κ μετα βγαινω εγω ο κακος . Νομιζω , καταλαβαινεις .
Χριστος Ανεστη , skropi , κ ευχομαι απο καρδιας να βρεις λυση στο προβλημα σου . Αγγελος .Last edited by Macgyver; 20-04-2014 at 04:52.
20-04-2014, 02:45 #63
Χρονια πολλα Χριστος ανεστη! Δεν προσβληθηκα αντιθετα εσυ ενιωσες οτι σε προσβαλα και απαντησες αποτομα λες και σου κανα δεν ξερω κι εγω τι! Δεν με νοιαζει ο λογος που γραφεις εδω μεσα και δεν χρειαζεται να μου δινεις εξηγησεις εγω μιλησα γενικα, λες οτι δεν μπορεις να κατανοησεις καποιον που νιωθει το φορουμ κατι σημαντικο και το νιωθει σαν κοινωνια απο τη στιγμη που συμμετεχεις κι εσυ στο φορουμ κι εχεις εναν ενεργο ρολο και σχεσεις μεσα στα πλαισια του φορουμ, καλες η κακες σχεσεις. Για σενα δεν ειναι σημαντικο το φορουμ? Ασχετα με το πως εξελισσονται τα πραγματα ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του και το χωρο του εδω μεσα για να ειναι εδω!
Αυτο! Τωρα απο κει και περα δεν προκειται να ξανασχολιασω οτιδηποτε γραψεις γιατι βλεπω οτι υπαρχει σιγουρα το ενδεχομενο παρεξηγησης ισως να ηταν λαθος μου να σχολιασω κι εγω!! Να σαι καλα και καλο πασχα!!!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
20-04-2014, 21:28 #64
κι πολυ καλα θα κανεις που δε θα ξανα ασχοληθεις! !κι εσυ κι οποιός αλλος εδω μεσα!!δεν θελω κανενος την καλη κουβεντα !!κανενα δεν θελω να μου μηλαει ομορφα η γενικα καθολου ετσι ειμαι κι χαιρομαι που δεν σας κανω!!!
χαιρομαι που εξαληπτετε τις οποιες τυψειςμου για οτι εχω κανει! !!
χαιρομαι γτ.κι στην κοινωνια υπαρχουν ανθρωπακια που σου σκοτωνουν οποιες τυψεις μπορει να εχεις.τι να κανω δεν ειμαι ουτε γλυφτης ουτε παρακάλακιας ουτε υποκριτης ειμαι κακος ανθρωπος γουσταρω να κανω κακο κι ο μονος που θα με κρινει αν υπαρχει ας με παρει! !
21-04-2014, 10:08 #65
Δεν εισαι κακος ανθρωπος εσυ..εισαι ευαισθητος πολυ ...μη τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
02-12-2023, 12:34 #66biscochiccoGuestΚαλησπερα Remedy, εγω πιστευω πως αφορα του παντες το φορουμ οπως αναγραφεις εσυ εδω περα. Αλλα στην πραξη φαινεται πως εσυ εχεις λιγοτερη ανοχη στο θεμα ψυχολογια απο οτι εμεις οι ιδιοι που εχουμε ψυχολογικα, το μονο που δεν θα ηθελα να επιτρεποταν ειναι να χαλασει αυτη η ιδεα που εχει καποιος με ψυχολογικα προβληματα οταν παταει αυτο το κουμπι εγγραφης , δηλαδη οτι εδω μεσα θα βρει ατομα που ειτε θα τον κατανοησουν ειτε θα εχουν καποιες εμπειριες που θα τον βοηθησουν να κατανοησει ο ιδιος καποια πραγματα για τις ψυχικες ασθενειες. Γενικα μου αρεσει που λειτουργουν ως μια κανονικη κοινωνια αλλα με την διαφορα οτι εδω εχουμε ερθει ολοι με την ιδεα οτι μας απασχολουν τα προβληματα μας ή/και των συνανθρωπων μας. Οποτε εσυ μετα απο 10 χρονια περιπου τι ακριβως σκεφτεσαι γι αυτα που εγραψες? δεν εχω εχθρικο υφος, φιλικα ερχομαι να ρωτησω τι εχεις αποκομησει εσυ μετα απο τοσα χρονια χρησης και αν μπορω να σου δωσω τροφη για σκεψη ακομα καλυτερα. Καλη σου μερα
02-12-2023, 19:15 #67
Κι εγώ πιστεύω πως αφορά τους πάντες το φόρουμ είτε υγιείς είτε ψυχοπαθολογικά αρρώστους, πάντως σίγουρα δεν αφορά ευάλωτους ανθρώπους με βαριά ψυχολογικά που δεν μπορούν να είναι ανεκτικοί σε κάθε σχόλιο. Αυτό βέβαια δεν μπορείς να του κάνεις τεστ για να το ξεχωρίσεις αλλά μετά από λίγο από τα γραφόμενα του φαίνεται πως ένα φόρουμ με κριτικές, συμβουλές, παροτρύνσεις δεν μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο που επήγει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Αυτούς πιστεύω το φορουμ δεν κάνει καλό παρά τους επιβαρύνει περισσότερο.
03-12-2023, 10:32 #68
καλημερα!
δεν καταλαβα τι εννοεις με το εχω "λιγοτερη ανοχη στο θεμα ψυχολογια". αν θες το εξηγεις και σου απανταω.
ξαναδιαβασα το θεμα τωρα που το ανεβασες 10 χρονια μετα, το ειχα ξεχασει τελειως, και πραγματικα πιστευω και τωρα, αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ που ειχα γραψει.
το ερωτημα τι εχω αποκομισει μετα απο τα χρονια συμμετοχης εδω, ειναι πολυ γενικο και καπως ασαφες. αν θες ρωτα πιο συγκεκριμενα πραγματα και ευχαριστως σου απαντω.
03-12-2023, 14:16 #69biscochiccoGuestστο πρωτο εννοω οτι καποιες φορες χωρις να μπορω να ξερω τον τονο σου και την προθεση σου, εκλαμβανω το αισθημα ενος αθρωπου με λιγη ανοχη στον απεναντι, εναν ανθρωπο βαθια πληγωμενο απο τις διαπροσωπικες σχεσης με υγιης και ασθενεις συναθρωπους, εναν ανθρωπο που θελει να καταλαβει αλλα η συναισθηματικη του κριση δεν τον αφηνει. Μπορει να ειναι και αερολογιες αυτα που λεω, μπηκα στα θεματα που εχει δημιουργησει εδω στο φορουμ με σκοπο να δω τι σε προβληματιζει και δεν ειδα κατι απο μερου σου γι αυτο και αναρωτιεμαι τι ειναι η remedy? μηπως θελει να το συζητησει.
στο ερωτημα για την συμμετοχη ειναι περιπου γενικο γιατι θα ηθελα γενικα να μαθω για σενα σε προσωπικα πλαισια τις αποψεις σου για τους ασθενεις και λοιπους ανθρωπους και τι συμπερασματα εχεις βγαλει ή σε τι εχεις αλλαξη γνωμη κλπ. μετα απο χρονια χρηστης του φορουμ.
03-12-2023, 14:19 #70biscochiccoGuest
03-12-2023, 20:20 #71
παλι με μπερδευει η διατυπωση σου.
εννοεις οτι νομιζεις εχω μικρη ανοχη απεναντι σε εναν ανθρωπο που βλεπω πληγωμενο απο διαπροσωπικες σχεσεις, ή οτι εγω σου φαινομαι πληγωμενη απο διαπροσωπικες σχεσεις;;
το αλλο ερωτημα εξακολουθει να ειναι αχανες, θα μπορουσα να γραψω βιβλιο για συμπερασματα που εβγαλα εδω.
θα σου πω δυο γενικα πραγματα.
το ενα ειναι οτι εμαθα πολλα για τις ψυχικες ασθενειες και τις διαταραχες, ενω το ενδιαφερον μου ειναι περισσοτερο η ψυχολογια, οχι ειδικα οι ασθενειες, και το αλλο ειναι οτι ο ανθρωπος δεν ειναι η ασθενεια του, γιαυτο και δεν ειμαι ευκαιρη να δινω αφεση σε οποιαδηποτε συμπεριφορα , επειδη καποιος επικαλειται μια διαγνωση. βλεπω πολυ διαφορετικες συμπεριφορες, με κοινη καποια ασθενεια...
03-12-2023, 21:46 #72
Συμφωνώ με ρεμ
03-12-2023, 21:49 #73
Εγώ μπήκα το 09 κ τώρα ισσοροπησα
04-12-2023, 10:09 #74biscochiccoGuestεσυ μου φαινεσαι πληγωμενη απο διαπροσωπικες σχεσεις για απο και ειπα οτι μπορει να λεω και αερολογιες. εχω την εντυπωση πως σε εχουν "προδωσει" πολλοι
εχεις ποιντ για τα συμπερασματα, εγω οταν μπηκα ημουν λιγο αφελης σε σχεση με αυτα που λενε εδω μεσα, επρεπε να κανω "ερευνα" για καποιους για να καταλαβω τι ισχυει και οχι
04-12-2023, 10:42 #75