ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; Ε; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Α, με τις εντασεις το πιο βασικο ξεχασα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post

Αγγελε, το ξερω οτι δεν γινεται να βρω λυση μεσω του φορουμ, κυριως γιατι δεν αντιμετωπιζω ενα θεμα που η λυση του εξαρταται απο μενα τον ιδιο. Αν το ολο προβλημα ηταν καθαρα σε μενα τοτε κατι θα γινοταν, αλλα και τι μπορω να κανω πανω σε αυτο; Απλα ελπιζω να αποφασισει η ιδια να μου δωσει το παιδι το συντομοτερο δυνατον, βρισκομαι δηλαδη στο ελεος της χωρις καμια δυνατοτητα να κανω κατι πανω σε αυτο..... Αυτο ειναι και που δεν αντεχεται ευκολα, οταν απλα δεν περναει απο το χερι σου. Απλα δεν ειναι σωστο να δημιουργουνται εντασεις εκει που δεν υπαρχει λογος, αυτο ειναι που λεω. Οταν υπαρχει λογος τοτε ναι, ο θιγομενος πρεπει να υπερασπισει τον εαυτο του. Και φυσικα και δεν του τη λεω του Γιωργου, το οτι κανει ζημια στον εαυτο του με τον μην συγκρατει την οποια πικρα εχει, αυτο λεω, και προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι οτι ενας εξωτερικος παρατηρητης αυτο βλεπει.

Φιλε skropi , το προβλημα σου ειναι πραματικα σοβαρο , καταλαβαινω τι σημαινει να εισαι στο ελεος καποιου , βεβαια , οπως σου ειπα , επειδη δεν εχω υπαρξει πατερας , θα σουλεγα ψεμματα οτι καταλαβαινω πως αισθανεσαι , Το μονο που καταλαβαινω για σενα , ειναι οτι εισαι ενα πολυ ενταξει παιδι , κ σε πιστευω οτι εισαι εσυ το θυμα στην υποθεση του παιδιου . Οσο αφορα τον Γιωργο , θυμασαι τι λεγαμε για τον κοινο μας φιλο , που υπηρετησατε μαζι στο στρατο ? ε , αυτα που κατηγορουσε , τα κακως κειμενα , που σε ειχε πληροφορησει κιολας , αυτων θυμα ειναι αυτο το εξαιρετικο παιδι , που ειναι πολυ ταλαιπωρημενο στη ζωη του , καταλαβαινεις νομιζω , κ εγω προσπαθω να του συμπαρασταθω , να γινω φιλος του , αλλα χανει την ψυχραιμια του , κ με το δικιο του , κ μετα βγαινω εγω ο κακος . Νομιζω , καταλαβαινεις .
    Χριστος Ανεστη , skropi , κ ευχομαι απο καρδιας να βρεις λυση στο προβλημα σου . Αγγελος .
    Last edited by Macgyver; 20-04-2014 at 04:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    απαντησα στα οσα λες .στα λογια σχετικα μέ το γτ.ασχολουντε με το φορουμ. στο ξανα γραφω δεν λεω οτι ειναι κακο να ασχολειτε κανεις με το φορουμ αυτο η οποιο αλλο απλα καλο θα ειναι να μην μπερδευετε δλδη να μην ξεσπα σε εμας τα οποια θεματα εχει εκει εξω,αυτο ειπα.
    τωρα αν νιωθεις οτι σε προσβαλα με αυτο σορρυ. συγνωμη δεν θα θελα να σε προσβαλω. κι καλο πασχα να χεις
    Χρονια πολλα Χριστος ανεστη! Δεν προσβληθηκα αντιθετα εσυ ενιωσες οτι σε προσβαλα και απαντησες αποτομα λες και σου κανα δεν ξερω κι εγω τι! Δεν με νοιαζει ο λογος που γραφεις εδω μεσα και δεν χρειαζεται να μου δινεις εξηγησεις εγω μιλησα γενικα, λες οτι δεν μπορεις να κατανοησεις καποιον που νιωθει το φορουμ κατι σημαντικο και το νιωθει σαν κοινωνια απο τη στιγμη που συμμετεχεις κι εσυ στο φορουμ κι εχεις εναν ενεργο ρολο και σχεσεις μεσα στα πλαισια του φορουμ, καλες η κακες σχεσεις. Για σενα δεν ειναι σημαντικο το φορουμ? Ασχετα με το πως εξελισσονται τα πραγματα ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του και το χωρο του εδω μεσα για να ειναι εδω!
    Αυτο! Τωρα απο κει και περα δεν προκειται να ξανασχολιασω οτιδηποτε γραψεις γιατι βλεπω οτι υπαρχει σιγουρα το ενδεχομενο παρεξηγησης ισως να ηταν λαθος μου να σχολιασω κι εγω!! Να σαι καλα και καλο πασχα!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Χρονια πολλα Χριστος ανεστη! Δεν προσβληθηκα αντιθετα εσυ ενιωσες οτι σε προσβαλα και απαντησες αποτομα λες και σου κανα δεν ξερω κι εγω τι! Δεν με νοιαζει ο λογος που γραφεις εδω μεσα και δεν χρειαζεται να μου δινεις εξηγησεις εγω μιλησα γενικα, λες οτι δεν μπορεις να κατανοησεις καποιον που νιωθει το φορουμ κατι σημαντικο και το νιωθει σαν κοινωνια απο τη στιγμη που συμμετεχεις κι εσυ στο φορουμ κι εχεις εναν ενεργο ρολο και σχεσεις μεσα στα πλαισια του φορουμ, καλες η κακες σχεσεις. Για σενα δεν ειναι σημαντικο το φορουμ? Ασχετα με το πως εξελισσονται τα πραγματα ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του και το χωρο του εδω μεσα για να ειναι εδω!
    Αυτο! Τωρα απο κει και περα δεν προκειται να ξανασχολιασω οτιδηποτε γραψεις γιατι βλεπω οτι υπαρχει σιγουρα το ενδεχομενο παρεξηγησης ισως να ηταν λαθος μου να σχολιασω κι εγω!! Να σαι καλα και καλο πασχα!!!
    κι πολυ καλα θα κανεις που δε θα ξανα ασχοληθεις! !κι εσυ κι οποιός αλλος εδω μεσα!!δεν θελω κανενος την καλη κουβεντα !!κανενα δεν θελω να μου μηλαει ομορφα η γενικα καθολου ετσι ειμαι κι χαιρομαι που δεν σας κανω!!!
    χαιρομαι που εξαληπτετε τις οποιες τυψειςμου για οτι εχω κανει! !!
    χαιρομαι γτ.κι στην κοινωνια υπαρχουν ανθρωπακια που σου σκοτωνουν οποιες τυψεις μπορει να εχεις.τι να κανω δεν ειμαι ουτε γλυφτης ουτε παρακάλακιας ουτε υποκριτης ειμαι κακος ανθρωπος γουσταρω να κανω κακο κι ο μονος που θα με κρινει αν υπαρχει ας με παρει! !

Senior Member
    Δεν εισαι κακος ανθρωπος εσυ..εισαι ευαισθητος πολυ ...μη τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βλεπω πολυ συχνα, σε διαφορους τονους και με διαφορους τροπους, ειτε με παραπονο, ειτε με θυμο, ειτε με απαιτηση, ειτε με απαξιωση,ειτε κατηγορητικα (!) να εκφραζεται αμεσα η εμμεσα η αποψη οτι το φορουμ ειναι μονο για ατομα με ψυχολογικα προβληματα η ψυχικες ασθενειες.
    το εχω δει πολλακις μαλιστα σαν επιχειρημα, ελλειψει (παντα) κανονικων επιχειρηματων: "τι κανεις εσυ στο φορουμ, εφοσον δεν εχεις προβλημα" η "εφοσον λες οτι δεν εχεις προβλημα" κλπ κλπ κλπ.

η δικη μου αποψη και λογω των ορων χρησης, αλλα και ... γενικα, ειναι οτι το σαιτ αυτο αλλα και το φορουμ ειναι για ατομα που ενδιαφερονται η/και θελουν να συζητησουν για θεματα που απτονται της ψυχολογιας αλλα ΚΑΙ της ψυχικης υγειας.
    και τα θματα αυτα, αν δειτε τις κατηγοριες θεματων, φαινονται ποια ειναι, ειναι ...σχεδον ΤΑ ΠΑΝΤΑ που μπορει να αφορουν συμπεριφορες ειτε "υγιεις" ειτε "ασθενεις"..
    να θυμισω επισης οτι ενα διαγνωσμενα "υγιες" ατομο, δεν εχει μονιμα υγιη συμπεριφορα, shit happens..

να σχολιασω ακομα, οτι θεωρω οτι η διαχειριση δινει παντα περισσοτερες ευκαιριες σε ατομα που δειχνουν/θεωρει οτι εχουν προβληματα, χωρις να το διαλαλει.
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ, αλλα ειναι ανθρωποι κι αυτοι και συχνα ξεγελιουνται απο καποιους με χειριστικη διαθεση ,που εκμεταλλευονται την ανοχη αυτη...
    μερικα απο αυτα τα ατομα ομως, δυστυχως αντι να το εκτιμησουν, εχουν κανει την ασθενεια η "ασθενεια" τους σημαια και επιχειρημα για να βρισκονται στο απυροβλητο Ο,ΤΙ κι αν κανουν, ο,τι κι αν πουν. εδω μπαινει και η μεγαλη συζητηση, που σταματαει η "ασθενεια" και που ξεκιναει ο παλιοχαρακτηρας.
    ευτυχως, υπαρχει ενα οριο στην ανοχη και θεωρω οτι παρα τα προβληματα, η ισορροπια μπαλαντζαρει, αλλα κρατιεται σε καλα επιπεδα...

παρολα τα παραπανω, αν υπαρχει παρανοηση και το φορουμ αφορα μονο ασθενεις η γενικοτερα ανθρωπους με σοβαρα προβληματα. ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα, θα ηταν καλο να διευκρινιστει για να μην συνεχιζεται η αστεια συζητηση "τι εχεις εσυ, με ποιο δικαιωμα γραφεις εδω, εγω εχω προβληματα και δικαιουμαι να γραφω χωρις αντιλογο"....

εσεις τι αποψη εχετε?
    το φορουμ αφορα μονο ασθενεις?
    δεν αφορα μονο ασθενεις, αλλα θα επρεπε?
    Καλησπερα Remedy, εγω πιστευω πως αφορα του παντες το φορουμ οπως αναγραφεις εσυ εδω περα. Αλλα στην πραξη φαινεται πως εσυ εχεις λιγοτερη ανοχη στο θεμα ψυχολογια απο οτι εμεις οι ιδιοι που εχουμε ψυχολογικα, το μονο που δεν θα ηθελα να επιτρεποταν ειναι να χαλασει αυτη η ιδεα που εχει καποιος με ψυχολογικα προβληματα οταν παταει αυτο το κουμπι εγγραφης , δηλαδη οτι εδω μεσα θα βρει ατομα που ειτε θα τον κατανοησουν ειτε θα εχουν καποιες εμπειριες που θα τον βοηθησουν να κατανοησει ο ιδιος καποια πραγματα για τις ψυχικες ασθενειες. Γενικα μου αρεσει που λειτουργουν ως μια κανονικη κοινωνια αλλα με την διαφορα οτι εδω εχουμε ερθει ολοι με την ιδεα οτι μας απασχολουν τα προβληματα μας ή/και των συνανθρωπων μας. Οποτε εσυ μετα απο 10 χρονια περιπου τι ακριβως σκεφτεσαι γι αυτα που εγραψες? δεν εχω εχθρικο υφος, φιλικα ερχομαι να ρωτησω τι εχεις αποκομησει εσυ μετα απο τοσα χρονια χρησης και αν μπορω να σου δωσω τροφη για σκεψη ακομα καλυτερα. Καλη σου μερα

Senior Member
    Κι εγώ πιστεύω πως αφορά τους πάντες το φόρουμ είτε υγιείς είτε ψυχοπαθολογικά αρρώστους, πάντως σίγουρα δεν αφορά ευάλωτους ανθρώπους με βαριά ψυχολογικά που δεν μπορούν να είναι ανεκτικοί σε κάθε σχόλιο. Αυτό βέβαια δεν μπορείς να του κάνεις τεστ για να το ξεχωρίσεις αλλά μετά από λίγο από τα γραφόμενα του φαίνεται πως ένα φόρουμ με κριτικές, συμβουλές, παροτρύνσεις δεν μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο που επήγει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Αυτούς πιστεύω το φορουμ δεν κάνει καλό παρά τους επιβαρύνει περισσότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Καλησπερα Remedy, εγω πιστευω πως αφορα του παντες το φορουμ οπως αναγραφεις εσυ εδω περα. Αλλα στην πραξη φαινεται πως εσυ εχεις λιγοτερη ανοχη στο θεμα ψυχολογια απο οτι εμεις οι ιδιοι που εχουμε ψυχολογικα, το μονο που δεν θα ηθελα να επιτρεποταν ειναι να χαλασει αυτη η ιδεα που εχει καποιος με ψυχολογικα προβληματα οταν παταει αυτο το κουμπι εγγραφης , δηλαδη οτι εδω μεσα θα βρει ατομα που ειτε θα τον κατανοησουν ειτε θα εχουν καποιες εμπειριες που θα τον βοηθησουν να κατανοησει ο ιδιος καποια πραγματα για τις ψυχικες ασθενειες. Γενικα μου αρεσει που λειτουργουν ως μια κανονικη κοινωνια αλλα με την διαφορα οτι εδω εχουμε ερθει ολοι με την ιδεα οτι μας απασχολουν τα προβληματα μας ή/και των συνανθρωπων μας. Οποτε εσυ μετα απο 10 χρονια περιπου τι ακριβως σκεφτεσαι γι αυτα που εγραψες? δεν εχω εχθρικο υφος, φιλικα ερχομαι να ρωτησω τι εχεις αποκομησει εσυ μετα απο τοσα χρονια χρησης και αν μπορω να σου δωσω τροφη για σκεψη ακομα καλυτερα. Καλη σου μερα
    καλημερα!
    δεν καταλαβα τι εννοεις με το εχω "λιγοτερη ανοχη στο θεμα ψυχολογια". αν θες το εξηγεις και σου απανταω.
    ξαναδιαβασα το θεμα τωρα που το ανεβασες 10 χρονια μετα, το ειχα ξεχασει τελειως, και πραγματικα πιστευω και τωρα, αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ που ειχα γραψει.

το ερωτημα τι εχω αποκομισει μετα απο τα χρονια συμμετοχης εδω, ειναι πολυ γενικο και καπως ασαφες. αν θες ρωτα πιο συγκεκριμενα πραγματα και ευχαριστως σου απαντω.

biscochicco
    Guest
    καλημερα!
    δεν καταλαβα τι εννοεις με το εχω "λιγοτερη ανοχη στο θεμα ψυχολογια". αν θες το εξηγεις και σου απανταω.
    ξαναδιαβασα το θεμα τωρα που το ανεβασες 10 χρονια μετα, το ειχα ξεχασει τελειως, και πραγματικα πιστευω και τωρα, αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ που ειχα γραψει.

το ερωτημα τι εχω αποκομισει μετα απο τα χρονια συμμετοχης εδω, ειναι πολυ γενικο και καπως ασαφες. αν θες ρωτα πιο συγκεκριμενα πραγματα και ευχαριστως σου απαντω.
    στο πρωτο εννοω οτι καποιες φορες χωρις να μπορω να ξερω τον τονο σου και την προθεση σου, εκλαμβανω το αισθημα ενος αθρωπου με λιγη ανοχη στον απεναντι, εναν ανθρωπο βαθια πληγωμενο απο τις διαπροσωπικες σχεσης με υγιης και ασθενεις συναθρωπους, εναν ανθρωπο που θελει να καταλαβει αλλα η συναισθηματικη του κριση δεν τον αφηνει. Μπορει να ειναι και αερολογιες αυτα που λεω, μπηκα στα θεματα που εχει δημιουργησει εδω στο φορουμ με σκοπο να δω τι σε προβληματιζει και δεν ειδα κατι απο μερου σου γι αυτο και αναρωτιεμαι τι ειναι η remedy? μηπως θελει να το συζητησει.
    στο ερωτημα για την συμμετοχη ειναι περιπου γενικο γιατι θα ηθελα γενικα να μαθω για σενα σε προσωπικα πλαισια τις αποψεις σου για τους ασθενεις και λοιπους ανθρωπους και τι συμπερασματα εχεις βγαλει ή σε τι εχεις αλλαξη γνωμη κλπ. μετα απο χρονια χρηστης του φορουμ.

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Κι εγώ πιστεύω πως αφορά τους πάντες το φόρουμ είτε υγιείς είτε ψυχοπαθολογικά αρρώστους, πάντως σίγουρα δεν αφορά ευάλωτους ανθρώπους με βαριά ψυχολογικά που δεν μπορούν να είναι ανεκτικοί σε κάθε σχόλιο. Αυτό βέβαια δεν μπορείς να του κάνεις τεστ για να το ξεχωρίσεις αλλά μετά από λίγο από τα γραφόμενα του φαίνεται πως ένα φόρουμ με κριτικές, συμβουλές, παροτρύνσεις δεν μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο που επήγει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Αυτούς πιστεύω το φορουμ δεν κάνει καλό παρά τους επιβαρύνει περισσότερο.
    Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες και δεν το ειχα σκεφτει ποσο κακο μπορει να κανει σε καποιον μεχρι προσφατα, μετα τον αλεξ1312 καταλαβα πως μπορει να ειναι κακο μερικες φορες.

Senior Member
    στο πρωτο εννοω οτι καποιες φορες χωρις να μπορω να ξερω τον τονο σου και την προθεση σου, εκλαμβανω το αισθημα ενος αθρωπου με λιγη ανοχη στον απεναντι, εναν ανθρωπο βαθια πληγωμενο απο τις διαπροσωπικες σχεσης με υγιης και ασθενεις συναθρωπους, εναν ανθρωπο που θελει να καταλαβει αλλα η συναισθηματικη του κριση δεν τον αφηνει. Μπορει να ειναι και αερολογιες αυτα που λεω, μπηκα στα θεματα που εχει δημιουργησει εδω στο φορουμ με σκοπο να δω τι σε προβληματιζει και δεν ειδα κατι απο μερου σου γι αυτο και αναρωτιεμαι τι ειναι η remedy? μηπως θελει να το συζητησει.
    στο ερωτημα για την συμμετοχη ειναι περιπου γενικο γιατι θα ηθελα γενικα να μαθω για σενα σε προσωπικα πλαισια τις αποψεις σου για τους ασθενεις και λοιπους ανθρωπους και τι συμπερασματα εχεις βγαλει ή σε τι εχεις αλλαξη γνωμη κλπ. μετα απο χρονια χρηστης του φορουμ.
    παλι με μπερδευει η διατυπωση σου.
    εννοεις οτι νομιζεις εχω μικρη ανοχη απεναντι σε εναν ανθρωπο που βλεπω πληγωμενο απο διαπροσωπικες σχεσεις, ή οτι εγω σου φαινομαι πληγωμενη απο διαπροσωπικες σχεσεις;;

το αλλο ερωτημα εξακολουθει να ειναι αχανες, θα μπορουσα να γραψω βιβλιο για συμπερασματα που εβγαλα εδω.
    θα σου πω δυο γενικα πραγματα.
    το ενα ειναι οτι εμαθα πολλα για τις ψυχικες ασθενειες και τις διαταραχες, ενω το ενδιαφερον μου ειναι περισσοτερο η ψυχολογια, οχι ειδικα οι ασθενειες, και το αλλο ειναι οτι ο ανθρωπος δεν ειναι η ασθενεια του, γιαυτο και δεν ειμαι ευκαιρη να δινω αφεση σε οποιαδηποτε συμπεριφορα , επειδη καποιος επικαλειται μια διαγνωση. βλεπω πολυ διαφορετικες συμπεριφορες, με κοινη καποια ασθενεια...

Senior Member
    Συμφωνώ με ρεμ

Senior Member
    Εγώ μπήκα το 09 κ τώρα ισσοροπησα

biscochicco
    Guest
    παλι με μπερδευει η διατυπωση σου.
    εννοεις οτι νομιζεις εχω μικρη ανοχη απεναντι σε εναν ανθρωπο που βλεπω πληγωμενο απο διαπροσωπικες σχεσεις, ή οτι εγω σου φαινομαι πληγωμενη απο διαπροσωπικες σχεσεις;;

το αλλο ερωτημα εξακολουθει να ειναι αχανες, θα μπορουσα να γραψω βιβλιο για συμπερασματα που εβγαλα εδω.
    θα σου πω δυο γενικα πραγματα.
    το ενα ειναι οτι εμαθα πολλα για τις ψυχικες ασθενειες και τις διαταραχες, ενω το ενδιαφερον μου ειναι περισσοτερο η ψυχολογια, οχι ειδικα οι ασθενειες, και το αλλο ειναι οτι ο ανθρωπος δεν ειναι η ασθενεια του, γιαυτο και δεν ειμαι ευκαιρη να δινω αφεση σε οποιαδηποτε συμπεριφορα , επειδη καποιος επικαλειται μια διαγνωση. βλεπω πολυ διαφορετικες συμπεριφορες, με κοινη καποια ασθενεια...
    εσυ μου φαινεσαι πληγωμενη απο διαπροσωπικες σχεσεις για απο και ειπα οτι μπορει να λεω και αερολογιες. εχω την εντυπωση πως σε εχουν "προδωσει" πολλοι

εχεις ποιντ για τα συμπερασματα, εγω οταν μπηκα ημουν λιγο αφελης σε σχεση με αυτα που λενε εδω μεσα, επρεπε να κανω "ερευνα" για καποιους για να καταλαβω τι ισχυει και οχι

Senior Member
    εσυ μου φαινεσαι πληγωμενη απο διαπροσωπικες σχεσεις για απο και ειπα οτι μπορει να λεω και αερολογιες. εχω την εντυπωση πως σε εχουν "προδωσει" πολλοι

εχεις ποιντ για τα συμπερασματα, εγω οταν μπηκα ημουν λιγο αφελης σε σχεση με αυτα που λενε εδω μεσα, επρεπε να κανω "ερευνα" για καποιους για να καταλαβω τι ισχυει και οχι
    τι να σε πω, εσυ ξερεις το πως το συμπερανες..
    εγω καλα νοιωθω παντως, οσον αφορα τις διαπροσωπικες σχεσεις.
    νομιζω οτι περισσοτερο προδωσα απ οσο προδωθηκα, να μην ειμαι αχαριστη.
    θεωρω οτι υπηρξα και αρκετα τυχερη...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast