ΒΟΗΘΕΊΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: ΒΟΗΘΕΊΑ

Senior Member

ΒΟΗΘΕΊΑ

καλησπέρα σας. όσο περίεργο και να σας φανεί εμένα όμως με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά το φαινόμενο ότι δεν έχω φίλους και με την κοπέλα μου πάνε όλα χάλια.δεν μπορώ να βρω εύκολα φίλους. στο παρελθόν όταν έβγαινα δεν ήμουν ομιλητικός σχεδόν καθόλου και ίσως αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο.με την κοπέλα μου τα είχα περίπου 6-7 μήνες.τώρα έχει πάει στο χωριό τις και λέει πως θέλει να μην μιλάμε για λίγο καιρό για να σκεφτεί τι θα κάνει στην ζωή τις και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τις.εγώ δεν θέλω να την χάσω γιατί είναι ότι πραγματικά έχω.αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι.όλο αυτό το σκεπτικό τις με έχει ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά και συνεχώς κλαίω και δεν κάνω τίποτα.δεν μου είναι εύκολο να βρω άλλη διότι είναι αυτή που πραγματικά έψαχνα.τι μου προτείνεται να κάνω; τις είπα να τις δώσω χρόνο μέχρι να γυρίσει δηλαδή μέχρι την επόμενη βδομάδα αλλά λέει δεν ξέρω κλπ..ότι μου πείτε θα με βοηθήσει πολύ!

Member
    Καταρχήν είναι πολύ καλό ότι της έδωσες χρόνο να σκεφτεί. Σωστή κίνηση! Θέλω να σε ρωτήσω: γιατί η κοπέλα σου λέει ότι θέλει χρόνο να σκεφτεί; Έγινε κάτι μεταξύ σας; Ή έχει τα δικά της προβλήματα, άσχετα με σένα; Αυτό που μπορώ να σε συμβουλεύσω τώρα είναι να σεβαστείς την απόφασή της όποια κι αν είναι, δηλαδή μην προσπαθήσεις να την μεταπείσεις γιατί έτσι πιθανώς το αντίθετο αποτέλεσμα θα καταφέρεις... Τώρα όσον αφορά στους φίλους προσπάθησε να πιέζεις τον εαυτό σου να μιλά, κι ας πεις και χαζομάρα, δε χάλασε κι ο κόσμος. Με τον καιρό θα δεις ότι θα ξανοιχτείς και θα μιλάς χωρίς να το σκέφτεσαι. Και καλύτερα μη βασίζεις όλη τη ζωή σου σε έναν και μόνο άνθρωπο, γιατί αν τον χάσεις θα απογοητευτείς και πιθανώς να κλειστείς στον εαυτό σου...