Results 1 to 15 of 26
Thread: erwtas apo apostash krataei?
-
08-03-2014, 16:08 #1
erwtas apo apostash krataei?
καλησπερα σας...επειτα απο μια μακροχρονια σχεση που εχω ξαναγραψει μου ετυχε κατι πολυ ομορφο που θελουμε να το συνεχισουμε και οι 2.ομως ειμαστε μακρυα βλεπω οτι δενομαστε πολυ μερα με την μερα.αυτος ομως λογω πολλν υποχρεωσεων δεν μπορει να ερχεται να με βλεπει.προσπαθουμε να βρουμε μια λυση αλλα δεν βρισκουμε παροολα αυτα ομως συνεχισζουμε να μιλαμε.ηρθαμε κοντα μονο μια φορα εως τωρα και αυτο εμενα με εξηταρει γτ θελω να τον γνωρισω κιαλο αλλα με εμποδιζει η αποσταση.οπως ειπα δενομαι μερα με την μερα και επισης εχουν αρχισει να αυξανονται οι υποχρεωσεις και στην δικια μου ζωη οποτε καποιος πρεπει να παραμερισει λιγο τις υποχρεωσεις του.τι να κανω μηπως αυτη η σχεση θα με καταστρεψει?η να το ζησω και οπου βγει?
- 08-03-2014, 17:39 #2
Κοιτα, απο κοντα και ειναι δυσκολο να κρατηθει μια σχεση, σκεψου τωρα απο μακρια. Σχεση σημαινει συχνη επαφη και τριβη, το να εισαι διπλα στον αλλον. Μπορει να σε εξιταρει το οτι τον βλεπεις μια στο τοσο και το παθος φουντωνει, αλλα το να κρατηθει μια τετοια σχεση δεν θα πω οτι ειναι αδυνατον, αλλα ειναι σιγουρα τρομερα απιθανο. Βεβαια παιζει ρολο και τι σχεδιαζετε για το μελλον. Υπαρχουν σχεδια να ερθετε κοντα; Αν ναι, τοτε απλα λιγη υπομονη χρειαζετε, αν οχι, τοτε δεν θα βγει πουθενα, ετσι απλα.
08-03-2014, 20:54 #3
Κράτα φυλαχτό την τελευταία σειρά του skropi, μια χαρά το έθεσε.
Και για να γελάσεις λίγο σκέψου την παράνοια σε κάποιες αντιφάσεις..
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους χωρίζει ούτε τοίχος αλλά η απόσταση μεταξύ τους τείνει στο άπειρο αλλά επίσης υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πίνουν ούτε έναν καφέ με τον άνθρωπο τους από κοντά αλλά είναι τόσο κοντά...
Στο χέρι σας είναι με υπομονή και σχέδιο.
08-03-2014, 21:04 #4
Ετσι ακριβως ειναι Nestwr, με την πρωην μου συζυγο αν και ειμασταν κοντα ολη μερα τελικα απλα ειμασταν τοσο μακρια που το αναποφευκτο εγινε. Αλλα και παλι, οταν μπλεκεις σε μια σχεση πρεπει να ζυγιζεις καποια βασικα ζητηματα, ενα απο αυτα ειναι το να μπορεις να εχεις συχνη επαφη με τον ανθρωπο σου, μεσω skype δεν γινετε σχεση. Κατερινα, εσυ ξερεις καλυτερα την κατασταση της σχεσης σου, απλα ζυγισε τα ολα και δες ρεαλιστικα τι προοπτικες υπαρχουν, αν δεν υπαρχουν δεν ειναι προβλημα, αντρες υπαρχουν και αλλοι.
08-03-2014, 21:09 #5
Να βαλεις κατω τι λυσεις υπαρχουν για να μειωθει η αποσταση. Δε λες και πολλα στοιχεια για να καταλαβω, πχ για τι αποσταση μιλαμε, τι συχνοτητα συναντησεων κλπ.
10-03-2014, 00:41 #6
μιλαμε για αποσταση αθηνα πατρα.δεν γινεται να αλλαξει αυτο μονο μια μικρη περιπτωση απο την πλευρα μου υπαρχει να κανω μεταπτυχιακο εκει.εχω χρονια να νιωσω ετσι θα μου πεις δεν προλαβα να τον γνωρισω αλλα ειναι πολυ εντονο...ειναι πολυ σοβαρος ανθρωωπος και εξαρχης μου εξηγησε οτι δεν μπορουμε να μιλαμε με τις ωρες γτ ειναι διδακτορικος και εχει αρκετο διαβασμα.παει στην ευχη.το θεμα ειναι εχω αρχισει να σκεφτομαι αν αξιζει να το προσπαθισω η οχι.ας πουμε σημερα ειναι αρρωστος ουτε καλημερα μου εστειλε ουτε καληνυχτα και μου ειπε οτι ειναι πολυ χαλια και δεν μπορει να γραφει εγω οσο χαλια και να ημουν ενα μνμ θα το εστελνα.ειπα να μην κανω σκηνη.δεν εκανα.μηπως να αρχισω να τον γραφω και εγω να δω πως θα αντιδρασει τι θα κανει?να δω αν αξιζει?
10-03-2014, 01:01 #7
Κατερινα, σε τετοιες σχεσεις ειναι λογικο να υπαρχει καποιος ενθουσιασμος, δεν το λεω για να μειωσω αυτο που αισθανεσαι, αλλα ετσι ειναι. Κατα την γνωμη μου μην το κανεις αυτο που λες, να τον δοκιμασεις δηλαδη, δεν χρειαζετε. Απλα κοιτα αντικειμενικα το ποσο πραγματικα ενδιαφερεται για σενα, οχι το τι λεει, αλλα το τι ειναι προθυμος να κανει. Να σου δωσω ενα παραδειγμα; Εγω για την πρωην συζυγο παρατησα την δουλεια μου εδω Ελλαδα και την πηρα και πηγαμε στην χωρα της στην Σερβια, θα εκανε το ιδιο αυτος για σενα; (καλα, ηταν τραγικο το λαθος μου αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα). Ειναι απλα τα πραγματα, κανε την προσπαθεια σου, αλλα καντην με σωστα κριτιρια.
10-03-2014, 01:16 #8
δεν θα συμφωνησω πραγματικα ηταν τραγικο αυτο που εκανες.δεν χρειαζεται να αλλαζουμε τις ζωες μας αν ειναι καποια στιγμη να σμιξουμε ας γινει απο τυχη.ποτε δεν ξερεις τι γιεντε εχουμε και μια οικογενεια πισω μας να ανεχετε πρεπει να τους σεβομαστε.μην ειμαστε επιπολεοι.τες πα τι να καν ομως δεν μου δινει αρκετο χρονο οσο θελω πνιγεται τον καταλαβαινω τι να κανει και αυτος μου το ειπε πριν αρχισουμε αλλα δεν πιστεψα οτι θα ειναι ετσι.απλα θελω να τον δω τρελαινομαι που δεν εχω λεφτα να παρω το λεοφ.να παω εστω αφθημερον.δεν εχω και μια ρε γαμωτο να ταν μονο ενα 4 μερες δεν μπορουσαμε να μιλησουμε επειδη δεν ειχα ιντερνετ.μολις πηρα καποια ελαχιστα χρηματα ετρεξα να το πληρωσω για να τον βλεπω εστω σκυπε.και τωρα δεν εχω τπτ στην τσεπη μου.αυτος ειναι οικονομικα πολυ ευκαταστατος και νιωθβ και με μειονεκτικα απεναντι του.στο πρωτο ραντεβου αυτος ηρθε με πουκαμισο και σακακι και γω με αθλητικα.δεν μπορω να τον υποστηριξω εξω οταν θα βγουμε.νιωθω τοσο χαλια για αυτο.γτ μαρεσει το σικ ντυσιμο πουκαμισα κτλ αλλα δεν μπορω να τα αγορασω.δεν μπου περισευουν ουτε 20 ευρω..νιωθω μειονεκτικα σε αυτο.ολα εναντιον ρε γαμωτο αντε πεσμου πως να κρατησει μετα?
10-03-2014, 01:26 #9
Καταρχας εγω οταν ανεβηκα Σερβια ημουν ηδη παντρεμενος και ηταν μια υστατη προσπαθεια να σωσω τον γαμο, ασχετα το οτι δεν πετυχε. Τωρα κοιτα να δεις, το οτι εχει αυτος λεφτα και εσυ οχι δεν ειναι προβλημα, δυσκολες εποχες περναμε και πρεπει να υπαρχει κατανοηση. Ο ιδιος δεν κανει μια προσπαθεια αν σε στηρηξει εστω και λιγο; Οικονομικα εννοω, οχι πολλα πολλα, εστω να σου πληρωσει το ιντερνετ να μπορειτε να βλεπεστε. Αοπ τη στιγμη που ειστε μαζι να μην νοιωθεις ασχημα παντως, σε μια σχεση τα προβληματα ολα πρεπει να ειναι ανοικτα για να μπορει αν στηρηζει ο ενας τον αλλον Κατερινα, και ουτε να νοιθεις μειονεκτικα, η αξια σου δεν μετριετε με την τσεπη σου.
10-03-2014, 02:04 #10
Εγω θα σου ελεγα να το ζησεις και οπου βγει ο ερωτας ετσι κ αλλιως ειτε απο κοντα ειτε εξ αποστασεως εχει βασανα!αφου αυτο που νιωθετε ειναι αμοιβαιο απολαυστε το οπως μπορειτε , μη σκεφτεσαι πολυ το μελλον εκτος βεβαια αν θελεις αμεσα οικογενεια . .
10-03-2014, 03:15 #11
Πως γνωριστηκατε?
10-03-2014, 05:03 #12
Προφανως γνωριστικαν στη σχολη :) Εχουν καψει κοσμο αυτες οι σχολες τελικα, και μετα σου λεει πανε σπουδασε.
14-03-2014, 11:21 #13
οταν υπαρχει εντονη επιθυμια κι απ τις δυο πλευρες, η αποσταση μπορει στο αμεσο μελλον να εκλείψει.
αν υπαρχει για παντα, οχι δεν μπορει να κρατησει μια σχεση με αποσταση που ειναι αδυνατον να διανυεται καθημερινα. αν μιλαμε για μικρη αποσταση, μεχρι 50 χλμ ας πουμε και υπαρχει αυτοκινητο, οκ ειναι εφικτο.
αυτο που με ανησυχει ομως ειναι οτι μιλας για σχεση και δεσιμο και μελλον σε μια γνωριμια που βρεθηκατε μονο μια φορα... μηπως το βλεπεις λιγο επιπολαια?
14-03-2014, 12:34 #14
Πολλές φορές η απόσταση συντηρεί το συναίσθημα του έρωτα, επειδή το ανακπλήρωτο τροφοδοτεί την επιθυμία αλλά και επειδή η απουσία της πραγματικότητας δίνει την δυνατότητα στο φαντασιακό να μένει ζωντανό. Βέβαια, αυτό απέχει αρκετά από μία σχέση συντροφικότητας.
15-03-2014, 11:56 #15
...κατερίνα μου, η πάτρα δεν είναι σε άλλη χώρα.
Δεν μου φαίνεται τεράστια η απόσταση, άλλο με προβληματίζει.
Δεδομένου ότι είναι μιάμιση με δυο ώρες με το αμάξι και εκείνος όπως λες είναι ευκατάστατος, θα μπορούσε να ανεβαίνει τουλάχιστον κάθε σκ για να βλέπεστε.
Εμείς πέρυσι πηγαίναμε κάθε σκ Λευκάδα για μπάνιο που είναι σχεδόν 4 ώρες :Ρ
Κράτα μικρό καλάθι μέχρι να δεις αν και αυτός έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με σένα.