φωνες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 117

Thread: φωνες

Junior Member
    τώρα δεν ακούω τίποτα. το απάντησα αυτό και πριν αν διαβάσεις. ήδη μου κράτησε μία βδομάδα αυτό όλο που περιγράφω. μετά από μία βδομάδα όταν τα πήρα δεν άκουγα τίποτα. απλώς τα συνέχισα για 8 μήνες για να μην ξαναέρθουν. γι αυτό γράφω ότι όλα αυτά που μου σέβησαν εκείνη την βδομάδα μου φαίνονται τρελά τώρα.

Senior Member
    Εισαι τυχερη...ποιος ξερει ποια να ηταν η αιτια....ευτυχως που ξεμπλεξες.
    Χεχε και εμενα μια δεκαετια πριν που μου πρωτοσυνεβη μου φαινονται πλεον ολα πολυ τρελλα...και δεν προκειται να ξανακυλισω εκει ειτε συνεχισω την φαρμακευτικη αγωγη ειτε αν για καποιο λογο την διακοψω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και εγω θεωρω τον εαυτο μου τυχερο μην το παρεις στραβα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Pragmatika ise tixeri

Junior Member
    ολοι τυχεροί είμαστε ή θα είστε. είμαι σίγουρη ότι αυτό που συνέβη σε άλλον μικρό χρονικό διάστημα, σε άλλον πιο μεγάλο, αποτελεί μία εμπειρία που μας κάνει να προβληματιζόμαστε και να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Επίσης είμαι σίγουρη πλέον, ότι σε περίπτωση που ξαναεμφανιστούν οι φωνές αυτές, αν τυχόν, τότε θα το αντιμετωπίσω με μεγαλύτερη συνείδηση και θα ξέρω πλέον ότι είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό. χι χι.

Senior Member
    δεν εχεις nova?...να πας να παρεις ειναι πολυ διασκεδαστικη.......οι φωνες που λεμε ξερεις δεν ειναι και πολυ διασκεδαστικες .....σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να τις χαρακτηρισεις διασκεδαστικες......τις περισσοτερες φορες θα τις χαρακτηριζα υπερτρομακτικες/εκνευριστικες και τσαμπουκαλεμενες ....ειναι σαν να εχεις keylogger στον εγκεφαλο :P

ΥΓ
    οπως σου παρακολουθουν τον υπολογιστη σου και δεν σε νοιαζει ετσι κανεις και με το κινητο σου http://www.flexispy.com/ ...εκτος και αν εισαι ο Θεμιστοκλης Αναστασιαδης loool:D
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Member
    Δεν ήταν καλά.
    Βασικά δε θυμάμαι και πολλά με αυτά που μου δίνανε. όλα ήταν ήρεμα.. Όλοι ήταν ,κι εγώ , στο κόσμο τους. Σαν ζόμπι ήμουνα. Τουλάχιστον ήταν καθαρό και με καλό φαγητό.
    Σε ένα ιδιωτικό στο Άγιος Γεώργιος στη Θεσσαλονίκη.
    Ευτυχώς ήταν καλός ο ψυχίατρος και με έβγαλε από εκεί.

Junior Member
    Originally posted by kallia
    ολοι τυχεροί είμαστε ή θα είστε. είμαι σίγουρη ότι αυτό που συνέβη σε άλλον μικρό χρονικό διάστημα, σε άλλον πιο μεγάλο, αποτελεί μία εμπειρία που μας κάνει να προβληματιζόμαστε και να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Επίσης είμαι σίγουρη πλέον, ότι σε περίπτωση που ξαναεμφανιστούν οι φωνές αυτές, αν τυχόν, τότε θα το αντιμετωπίσω με μεγαλύτερη συνείδηση και θα ξέρω πλέον ότι είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό. χι χι.

Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι τυχεροί. Αυτό φαίνεται από τα αμέτρητα ψυχιατρεία και τους ασθενείς που κολλάνε στην αρρώστια και είναι τελείως στο κόσμο τους εγκλισμένοι μέσα χρόνια.

Senior Member
    ολα καλα εδω!! ελπιζω το ιδιο για τους συμπασχοντες!!

δε θα με θαψεις ποτε κουφαλα \"νεκροθαφτη\"!!!

Senior Member
    Bre paidia exo k go kati na po.oloi oi an8ropoi akoune fones klp,eidika ego otan akouso ena tragoudi kalo meta to akouo poles fores k xoris na pezei .exo rothsei k alous k to akoune k autoi,epishs akouo k pada akouga k kirios teleytea xamilofones sizhthseis an8ropon.alla pote den me enoxlise auto.kai ginete sini8os otan eimai me poli kosmo k meino monh meta akouo oxi ka8ara tis shzhthseis ksana xoris na anoxloume.auto den to exo pei sto giatro moy .den to 8eorisa toso simadiko.afou k h mana m akouei shzhthseis k tragoudia k poloi aloi.
    epishs ksero oti aytes oi shzhthseis einai mesa sto mialo mou kai den einai rpagmatikes.

Senior Member
    μαρια ξερεις εδω και πολυ καιρο οτι γραφουμε στα ελληνικα, μη μας κουραζεις σε παρακαλω....
    θελω να σου πω, οτι δεν ακουνε ολοι φωνες.
    αν ακους οντως φωνες,αν τις ακους, οχι αν αναπαραγεις στο μαυλο σου ενα τραγουδι που μολις ακουσες γιατι σου \"κολλησε\", αν τις ακους χωρις να υπαρχουν ανθρωποι εκει, φυσικα και πρεπει να το πεις στον γιατρο σου. το αν συμβαινει και στην μητερα σου δεν ειναι και κριτηριο για το οτι ειναι υγειες να ακους φωνες...εγω δεν ακουω.

Senior Member
    Συνηθος τις ακουω μετα απο καπιο γλεντι π εχει πολυ κοσμο και ξαφνικα βρεθω μονη μου.Θα το πω στην γιατρο μου καλου κακου.Δεν μου λενε εμενα ας πουμε να κανω κατι και ουτε εχω υποψιες οτι με παρακολουθουνε οι θελουν να με βλαψουνε

Senior Member
    να το πεις για να ξεκαθαρισει εκεινη με την πειρα της αν πραγματικα τις ακους η τις σκεφτεσαι απλα επειδη σου κολλησαν οπως σου ειπα πριν...

Senior Member
    Ναι αυτο θα κανω αν και νομιζω μου κολανε απλα.

Senior Member
    η φωνη ειναι πακετο φαση ειναι κατι που \"σκεφτεται\" μονο του και λαλαει τωρα αν το ακουει κανεις απο τα αυτια/μικροφωνα να με χεσεις ειναι μεσω line-in..... τωρα θα μου πεις αφου ειναι μεσω line-in που ειναι το jack να το αποσυνδεσεις .... ε αστα!! αυτο το jack ψαχνουμε ολοι

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast