Results 1 to 15 of 15
Thread: Παρενδυσια
-
20-04-2014, 10:58 #1
- Join Date
- Apr 2014
- Posts
- 5
Παρενδυσια
Γεια σας,
μου αρεσει μερικες φορες να φοραω γυναικεια ρουχα και εσώρουχα, νιωθω διαφορα στα υφασματα που χρησιμοποιουν στα γυναικεια ενδυματα σε σχεση με τα ανδρικα, εχουν μια απαλη αισθηση, πολλα σχεδια, υφασματα, πχ προτιμώ ένα μαλλινο καλσον από μια σκελεα, ένα ελαστικο τζιν από ένα κανονικο (υπαρχουν και ανδρικα αλλα είναι σπανια), συνηθως τα γυναικεια σλιπάκια είναι πιο ανετα, με απαλο λαστικο η καθολου και δεν πιεζουν στα γεννητικα οργανα ουτε αφηνουν σημαδι από τις ραφες, μου αρεσουν τα κολαν γιατι είναι πολύ ανετα με μια αισθηση χαιδεματος στο σωμα που εφαρμοζουν και ενώ νιώθεις σαν να μην φορας τιποτα εισαι ντυμενος.
Δεν μου αρεσουν τα σουτιεν γιατι δεν υπαρχει λογος να τα φοραω και είναι αβολα, το ιδιο πιστευω και για τις γυναικες, πως για τα συγκεκριμενα είναι θυματα που τους τα επιβαλουν τα οποια και είναι πανάκριβα και καποιοι λενε πως εκτος των προβλημάτων που δημιουργουν στο στηθος το ριχνουν κιολας πιο συντομα).
Γενικα μου αρεσει να κρινω τα ρουχα από την ανεση, την αισθηση και το σεξαπίλ τους, δεν καταλαβαινω γιατι να μην είναι τα περισσοτερα unisex αλλα οι γυναικες να φορουν ότι θελουν ενώ οι ανδρες μονο παντελονι μακρυ και πουκαμισο. Οι γυναικες που φορουν παντελόνια γιατι δεν θεωρούνται παρενδυτικες, ποια η διαφορα ανδρων και γυναικων?
Πως υοθετησε ολος ο κοσμος έναν συγκεκριμενο τροπο ντυσίματος, των αγγλων ευγενών νομιζω..?? και ξεχασε τις τοπικες ενδυμασίες που ειχαν δημιουργηθεί αναλογα τις καιρικες συνθικες, ιδιοσυγκρασία και εμπειδιες του κάθε λαου.
Αναρωτιέμαι μερικες φορες αν υφίστανται τελικα ο ορος παρενδυσία που κατά βαση απευθύνεται σε ανδρες αφου στις γυναικες είναι δυσκολο αν όχι ακατορθωτο τα παρατηρηθεί η είναι απλα μια νεα λεξη για οσους δεν ακολουθουν το ρευμα.
Φυσικα για το κάθε ρουχο πρεπει να εχεις και το καταλληλο σωμα ειτε ανδρας ειτε γυναικα. Όπως μου αρεσει να βλεπω μια γυναικα με ωραιο σωμα να φοραει σεξυ ρουχα ετσι μου αρεσει να φορω και εγω η και αλλοι ανδρες, χωρις να εννοω περουκες για ολοκληρωτικη μεταμορφωση σε γυναικα αλλα για συγκεκριμενα ρουχα που ταιριαζουν γιατι και στις γυναικες υπαρχουν πολλα ρουχα που θεωρω απαράδεκτα κατά το γουστο μου όπως τα λεοπαρδαλε και γενικα συχνα για να ξεχωριζουν οι σχεδιαστες το παρακανουν και αν καποια θελει να φαινεται η δεν εχει γουστο το αποτέλεσμα είναι καπως.
- 20-04-2014, 11:08 #2
- Join Date
- May 2013
- Location
- Δεν έχω ιδέα!
- Posts
- 574
Τι λες άνθρωπε μου ;;;
αμα δε βάλει η γυναικα σουτιεν πως θα κρατηθεί το στήθος ;;
Τι θύματα και βλακειες ;;;
Κ αμα θέλεις να φοράς γυναικεία εσώρουχα κ τα θεωρείς πιο αισθησιακά άνετα κ σέξυ, τότε κάντο.
20-04-2014, 11:53 #3
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- αθηνα
- Posts
- 16,720
Το ρασο δεν κανει τον παπα , κοινως μπορεις να φορας οτι σου κανει κεφι . Δεν εχω αποψη για την χρησιμοτητα των γυναικιων σουτιεν , αλλα για να τα φορανε , μαλλον θα υπαρχει καποιος λογος . Αν αυτο ειναι το προβλημα σου , μη μιλας καθολου , υπαρχουν ανθρωποι με ελαφρως σοβαροτερα προβληματα . Καλοφαγωτο το αρνακι .
20-04-2014, 13:51 #4
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 2,264
Εγώ πάλι γιατί δεν πίστευα ποτέ,ότι θα ανέβει τέτοιο θέμα;
Επί του θέματος όμως, δεν είναι και καθόλου κακό να έχεις κάποια άποψη πάνω στα γυναικεία ρούχα....
εξάλλου νομίζω ότι περισσότερο διατυπώνεις μία άποψη,παρά ότι το βράδυ,θα βγεις με καλσόν-μίνι και γόβα στιλέτο...
και μένα μου αρέσει κάποιες φορές να βάλω ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι,τί σημαίνει αυτό,ότι έγινα άνδρας;
εσυ αλήθεια θέλεις να ντύνεσαι και έξω με γυναικεία ρούχα;
20-04-2014, 14:14 #5
- Join Date
- Apr 2012
- Location
- greece
- Posts
- 415
Το σουτιεν χρησιμευει για να κραταει το στηθος. Σιγουρα δεν ειναι τελεια η αισθηση του ''κατι με σφιγγει'' αλλα ειναι πολυ καλυτερη απο το να νιωθεις βαρος που σε τραβαει μπροστα. Γυναικες με πολυ μικρο στηθος δεν ειναι απαραιτητο να φορουν σουτιεν,γι'αυτο βολευονται με μπουστακια τυπου πριτι μπρα, που δεν σφιγγουν κ δεν ενοχλουν, αλλα αλλες φορανε συγκεκριμενα σουτιεν που δειχνουν το στηθος μεγαλυτερο. Δευτερον, γυναικες με μεγαλο στηθος επιβαλλεται να φορουν σουτιεν γιατι προκαλουνται προβληματα στη μεση με την παροδο του καιρου. Μη σου φαινεται αστειο,μπορει το στηθος να μην ειναι 20 κιλα, αλλα ειναι ενα προσθετο βαρος, και κυριως, ειναι στο σημειο του σωματος που δεν πρεπει να εχει βαρος, δηλαδη μπροστα.
Απο κει και περα, οσον αφορα τις γυναικες που φορουν ''αντρικα ρουχα'' χωρις να κρινονται απο κανεναν, εχει να κανει με το γεγονος οτι μεχρι περιπου το 1700 οι γυναικες φορουσαν τρομερα αβολα ρουχα, που μαλιστα προκαλουσαν και προβληματα στο σωμα κ την υγεια τους, οπως ο κορσες και τα φορεματα με κρινολινο.
Τοτε οι γυναικες ηταν απλα ενα αντικειμενο που επρεπε μεσω των ρουχων να γινεται πιο ελκυστικο για τον ανδρικο πληθυσμο, κατι που επιτυγχανοταν με τρομερα σφιχτους κορσεδες , αλλα και κορδελες σαν γαζες που τυλιγαν γυρω απο το σωμα τους απο τα 9-10 τους, για να μην παχαινουν κ να εχουν σφιχτο σωμα, μονο με λιγο στηθος παραπανω. (κατι που τονιζε ο κορσες,που ποτε δεν περιεκλειε το στηθος). Με τετοιο ντυσιμο οι γυναικες δεν μπορουσαν να μεινουν καθιστες πολλη ωρα, ουτε βεβαια και ξαπλωμενες χωρις 2-3 χοντρα μαξιλαρια, γιατι αλλιως κοβοταν η ανασα και πονουσαν οι πνευμονες και τα νεφρα. Σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα εσπαγαν πλευρα λογω υπερβολικου σφιξιματος... Τα παντελονια λοιπον,και οι πουκαμισες,πρωτοφορεθηκαν απο τη γυναικα για να κερδισει την ανεση,που ως τοτε ηταν προνομιο μονο των ανδρων. Το ιδιο βασανιστικη ηταν η κομμωση που τους επιβαλλοταν επι αιωνες, με ειδικες μπογιες (συνηθως πασπαλιζαν το κεφαλι με αλευρι) και τα περιτεχνα χτενισματα τις αναγκαζαν να κοιμουνται μονο μπρουμυτα χτησιμοποιωντας συγκεκριμενες ''θηκες'' για το προσωπο,ωστε τιποτα να μην ακουμπαει τα μαλλια...
Ετσι,αποτελεσε τρομερη επανασταση το μαλλι τυπου ''α λα γκαρσον'', γιατι ηταν τρομερα αντιαισθητικο για την εποχη, αλλα ανακουφιστικο για τις γυναικες...
(Αυτες ηταν οι αχρηστες πληροφοριες της ημερας. Ειπα να μοιραστω λιγες γνωσης μου στην ιστορια της ενδυμασιας, για τους φιλομαθεις, μιας και τα αρνια δεν ειναι ακομα ετοιμα! χαχαχαχ!)
Αν οι φουστες ηταν ανετες,θα φορουσαν και οι αντρες... Αλλα δεν ειναι τοσο βολικες..
Απο κει και περα, συμφωνω οτι τα γυναικεια ρουχα εχουν συνηθως καλυτερη ποιοτητα και υφη υφασματων, ειναι πιο ανετα,απαλα κλπ κλπ.
Οτι σε κανει να νιωθεις ανετα, φορα το...Last edited by kokkinoskoufitsa; 20-04-2014 at 14:56.
21-04-2014, 01:27 #6
- Join Date
- Mar 2013
- Posts
- 1,820
Περιεργο θεμα αγαπητο μελος, εγω πιστευω οτι καθενας πρεπει να ντυνεται αναλογα με το φυλο του κ τα σουτιεν ειναι απαραιτητα για τις γυναικες διαφορετικα το στηθος θα χαλαρωσει κ θα φαινεται πολυ αντιαισθητικο
22-04-2014, 01:38 #7
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
καλα που τα ξερεις όλα αυτά ρεσυ??? χαχα, αληθεια είναι πολλα τα "νταντα" που μας εγραψες!! πολλα τα νταντα αν κι κοβω να κανει "ντα ντα" η μαμα οποιου τον εβλεπε μικρο να φοραγε τετοια ρουχα!
δεν ξερω αν τα λεει αληθεια ο θεματοθετης , αλλα μου θυμισες φιλεμου κατι ! πριν πολλα χρονια σε ένα μερος της νησιοτικης ελλαδας καποιες μαμαδες φοραγαν ειδικα εσώρουχα στα αγορακια τους με σκοπο να αποκτησουν -οσο πλαθετε το σωμα ενός μικρου παιδιου δλδη- να φοραν εσώρουχα ραμενα με τετοιο τροπο ώστε ο μικρος πρίγκηπας να αποκτησει μεγαλονωντας ένα καληγραμο, ένα στογγυλοπο κι ποθητο σημειο του σωματος του! ¨)¨). υπαρχουν ακομα αυτά τα εσώρουχα προσωχη προς τις μαναδες που θελουν ο γιοκας τους να αποκτησει ένα πανεμορφο κι καλοσχεδιασμενο "καμαρι" χαχα¨), θα ξαψω στην αποθυκη αν εχουν μεινει καθολου από τα παιδικαμου ρουχαλάκια !¨)χαχαχαχα
22-04-2014, 01:51 #8
- Join Date
- Apr 2012
- Location
- greece
- Posts
- 415
23-04-2014, 22:45 #9
- Join Date
- Apr 2014
- Posts
- 5
Diana μου είμαι ευχαριστημένος με το φυλλο μου, δεν συνηθίζω το βραδυ να βγαινω εξω ποσο μαλλον φορώντας γοβες χαχα, όμως την ημερα στο σπιτι η όταν παω για τρεξιμο ένα κολανακι θα μου αρεσε να το φορουσα, όπως και στα μεγαλα κρυα ένα μαλλινο καλσον μεσα από το παντελονι.
23-04-2014, 23:27 #10
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 2,264
Γι'αυτό γίνεται όλος ο λόγος;
Μακάρι,όλοι οι άνθρωποι να είχαν τέτοιες ανησυχίες μόνο...!!!
Αλλά για πες μου φίλος,αλήθεια όλα τα υπόλοιπα στην ζωή σου,πάνε καλά,που έτυχε μόνο αυτό το θέμα να ποστάρεις;
24-04-2014, 16:09 #11
- Join Date
- Apr 2014
- Posts
- 5
Εχω κατι οικονομικα θεματα τα τελευταια χρονια που δεν μου αφηνουν να απολαυσω και να ζησω τη ζωη μου όπως θα ηθελα, στεναχωριέμαι που χαρισαν τη χωρα μου για την ελευθερια της οποιας δεν ξερω αν εχει χαθει αλλου τοσο αιμα, που μας κυβερνουν χαζες μαριονετες, που παρα πολλοι τους ψηφιζουν ξανα και ξανα,που ο κοσμος πεινα και υποφερει όταν καποιοι προδοτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους εχουν αμυθητη περισουσια στο εξωτερικο. που λενε πως εχουμε δημοκρατια μονο και μονο για να μην εχουμε το περιθωριο να αντιδράσουμε, που κανεις δεν εχει βγει να πει πως μαλλον το πολίτευμα της εκλεγομενης ολιγαρχιας δεν είναι ότι καλυτερο. Τι μελλον εχει μια χωρα που δεν εχει εκπαιδευση, υγεια, ηθος, αξιες. Αυτά και αλλα πολλα με ανυσηχουν Διανα μου αλλα δεν λυθηκαν εδώ και χρονια από κανεναν καναπε, οποτε από εκει που καθόμαστε ολοι πρεπει να φοραμε κατι ανετο και σεξυ οποτε να που επανερχόμαστε στο σοβαρο πρόβλημα που γράφαμε παραπανω και να συνεχιζουμε τις μίζερες ζωες μας που ο ενας στραβοκοιτα τον άλλο, στο τιμονι ο ενας βριζει τον άλλο, στα επαγγελματικα και κοινωνικα ο ενας κοιτα μονο πως να εκμεταλευτει τον άλλο, και παλαιοτερα οι ανθρωποι ηταν φτωχοι αλλα ανθρωποι, τη περιοδο με τη μεγαλυτερη σπάταλοι αυτή η χωρα γεμισε ωνασιδες με δανεικα από τις τράπεζες η με κλεμμενο χρημα που ο καθενας θεωρει τον εαυτο του καλυτερο από τους υπολοιπους. Οποτε πες μου κανενα καλο ρουχαλακι που προτείνεις, να κλεισω και την τηλεοραση της τρομολαγνειας μπας και χαλαρωσω καθολου.
24-04-2014, 18:40 #12
- Join Date
- May 2013
- Location
- Δεν έχω ιδέα!
- Posts
- 574
Οποτε πες μου κανενα καλο ρουχαλακι που προτείνεις, να κλεισω και την τηλεοραση της τρομολαγνειας μπας και χαλαρωσω καθολου.
πολύ βολικά είναι τα μπλουζοφορέματα,ξέρεις,είν αι σαν μακριά μπλούζα και φόρεμα μαζί,πολύ βολικά,με ένα κολάν από κάτω κάνουν τον τέλειο συνδυασμό
αφου σου αρέσουν τόσο πολύ τα κολάν.
υπάρχει και το pretty collant! xaxaxaxa sorry.
αλλά το καλσόν εμένα δε με βολεύει.
25-04-2014, 07:30 #13
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- αθηνα
- Posts
- 16,720
26-04-2014, 01:30 #14
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 2,264
26-04-2014, 07:22 #15
- Join Date
- Apr 2014
- Posts
- 5
Μου θυμησες το παραμυθι με τον βασιλια και το αορατο ρουχο του, καλα πως το σκεφτηκες αυτο, διαφανο με πουπουλενια υφη..αν ειναι τοσο καλο να παω αμεσως να το ζητησω.
Similar Threads
-
ΠΑΡΕΝΔΥΣΙΑ
By ΙΩΑΝΝΑ-CD in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 1Last Post: 09-12-2012, 20:20 -
παρενδυσία;
By Kostas1981 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 7Last Post: 13-01-2011, 22:45
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή