Results 16 to 30 of 101
Thread: autoktonia
-
24-04-2014, 13:48 #16
ειλικρινα σασ ευχαριστω ολουσ τοσο πολυ που μου απαντησατε, δεν εχω μιλησει με κανενα για αυτη μου την πραξη π εχω κανει χθεσ αργα την νυχτα η οποια παλι δεν εχει πετυχει και γενικα δεν εχω μιλησει με κανενα για καμια αλλη μου πραξη, σασ ευχαριστω ολουσ που με στηριζεται εστω κι αν δν ξερετε ποια ειμαι και τι πραγματικα ειμαι! ευχαριστω αυτο εχω να πω μονο....
- 24-04-2014, 13:50 #17
ξέρεις πόσα πράγματα έχεις να ζήσεις ακόμη; πόσες στιγμές;
εδώ καλά καλά δεν έχεις προλάβει να ζήσεις την εφηβεία,δεν έχει ενηλικιωθεί και μου λες ότι δεν έχεις πετύχει τίποτα στη ΖΩΗ σου;; ποιά ζωή;
ακόμη 16 είσαι. έχεις άλλα 50+ χρόνια για να πετύχεις πολλά πράγματα.
να ζήσεις τον έρωτα,να ζήσεις συναισθήματα όμορφα και άσχημα,να γνωρίσεις νέους ανθρώπους,να γνωρίσεις τον εαυτό σου
να επισκεφθείς μέρη του κόσμου....τίποτα δεν έχεις κάνει ακόμη.Οι γονείς σου σε συντηρούν.Δεν έχεις βγει να ανοίξεις καν τα δικά σου φτερά και θες να τα παρατήσεις
από τώρα;;;
δειλία και ανασφάλεια.και φόβο.
προσπάθησε να τα πολεμήσεις γιατί 1 φορά ζούμε μόνο.
αν δε ζήσεις ούτε αυτό,είσαι χαμένη.
24-04-2014, 13:53 #18
οι γονεισ μου ειναι χωρισμενοι οτι μπορουν κανουν και αυτοι,ζω με την μητερα μου τησ οποιασ τησ βγαζω το καπελο με οσα εχει περασει και ακομα συνεχιζει δυνατη, ομωσ πιστευω πωσ δεν εχω παρει απο αυτην, εμπιστευομαι παντα λαθοσ ατομα και καθε φορα ''μαθαινω απ'τα λαθη μου'' ομωσ εχω καταντισει να μην εμπιστευομαι κανενα...με εχουν κακολογισει ηδη μια φορα και τωρα προσπαθουν να με κακολογησουν παλι! δεν εχω την δυναμη για να το αντεξω και αυτο εχω περασει αρκετα πραγματα προσφατα και πανω που πηγα να βρω τα ποδια μου και να συνεχιζω την ζωη μου παλι εγιναν ολα χωρισ νοημα και χωρισ κανενα σκοπο...χθεσ δεν καταφερα να κοιμηθω! δεν εχω ορεξη για τιποτα πλεον! εχω κουραστη ειλικρινα
24-04-2014, 13:58 #19
κι εγω δεν εχω καταφερει να κανω πραγματα που θα ευχαριστουσαν η θα κανανε χαρουμενα δικα μου ατομα! Ε και?
σου ζητησαν κατι και δεν το καταφερες? ή εβγαλες μονη σου αυτο το συμπερασμα?
Αν θες να ξεκινησεις να πεις κατι συγκεκριμενο και δυσκολευεσαι τοσο πολυ ξεκινα απο το λιγοτερο ανωδυνο για σενα.Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
24-04-2014, 13:58 #20
24-04-2014, 14:01 #21
οι γονεισ μου ειναι χωρισμενοι, εχω περασει και απο αυτουσ πολλα, μενω με την μαμα μου τησ οποιασ τησ βγαζω το καπελο γιατι φαινεται να μην τα βαζει κατω, ομωσ απο οτι εχετε καταλαβει δεν εχω παρει απ'την μητερα μου, δεν ειναι οτι δεν εχω δυναμη! απλα αυτη τη στιγμμη εχω φτασει στα ορια μου.. εχω μαθει απ'τα λαθη μου,ναι, ομωσ αυτο που καταφερνω μοναχα ειναι να μην εμπιστευομαι κανενα, δεν τολμησα να μιλησω σε κανενα για τισ αποπειρεσ μου οχι γιατι φοβαμαι πωσ θα με κρινει απλα δεν εχω το κουραγιο να με κοιταξουν παλι με το βλεμμα τησ λυπησησ! μολισ προσφατα εχω βγει απο μια πολυ ασχημη προσωπικη μου κατασταση και ειχα καταφερει να φθασω σχεδον στο τελευταιο σταδιο οπου θα μπορουσα να ειμαι ενταξει να μπορεσω επιτελουσ να χαμογελαω πραγματικα και οχι για τα ματια του κοσμου! ειναι τοσα που πολλα που καθε φορα οταν θελω να τα μιλησω με καποιον τα ξεχναω αλλα δεν παυουν να βαρενουν την ψυχη μου.. εχω κουραστει να ταλαιπωραω ανθρωπουσ δικουσ μου και να τουσ στεναχωρω... θελω να τουσ κανω μια φορα περηφανουσ και χαρουμενουσ που υπαρχω γινεται? και βεβαια γινεται, πιστευω ο θανατοσ μου θα τα λυσει ολα!
24-04-2014, 14:03 #22
τιποτα, δεν εχω κανει κατι, απλα ειχα σχεση μ'ενα αγορι ο οποιοσ οταν χωρισαμε ειχεε πει πωσ ειχαε προχωρησει πραγμα που εχω δεν εχω κανει με κανενα... ειμαι κοινωνικοσ ανθρωποσ και οταν γνωριζω ενα ατομο ενδιαφερομαι για αυτον και προσπαθω οσο μπορω να κανω ολη την παρεα να νιωσει ανετα... απλα μερικοι το παρεξηγανε ή το παιρνουν αλλιωσ.
24-04-2014, 14:05 #23
24-04-2014, 14:09 #24
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εμένα δε με βοηθάς να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά σου. Όταν θέλουμε να πεθάνουμε, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος! Σε ρώησα 50 φορές και μου λες ότι σε κακολογούν. Ποιοι; Γιατί; Γιατί θες να πεθάνεις; ποια είναι αυτή η πολύ άσχημη προσωπική κατάσταση στην οποία ήσουν; Το φόρουμ υπάρχει για ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία και ψυχολογική υποστήριξη. Εδώ, δεν πρόκειται να σου πει κάποιος με ποιο τρόπο θα βάλεις τέλος στη ζωή σου, ακόμα και ενώ ξέρουμε χίλιους δυό τρόπους!! Αν θέλεις ψυχολογική υποσττήριξη όμως και κάποια βοήθεια με συμβουλές κλπ, πες μας ποιο είναι το πρόβλημά σου, να καταλάβουμε τι παίζει.
24-04-2014, 14:10 #25
πωσ ομωσ θα καταφερω να ζησω μ'αυτον τον τροπο? εδω μετραει πολυ η γνωμη του κοσμου και κρινουν χωρισ να ξερουν την ιστορια του αλλου! πωσ να προχωρησω πωσ να γνωρισω καινουργιουσ ανθρωπουσ χωρισ εμπιστοσυνη? πωσ να τουσ εμπιστευτω? εδω ανθρωποι που ηξεραα χρονια, που εβαζα το χερι μου στην φωτια για αυτουσ, που πιστευα πωσ ειναι διαφορετικοι με προδωσαν , δεν θα με προδωσουν οι καινουργιοι?
24-04-2014, 14:10 #26
Αν νομίζεις και θες ξεκίνα εδώ σιγά-σιγά να γράφεις τι είναι αυτά που βαραίνουν την ψυχούλα σου... δεν έχει σημασία αν είναι μπερδεμένα καμιά φορά... αν ήταν ήταν όλα εντάξει δε θα ήσουν έτσι.. δεν θα βρεις λύση εδώ μέσα, αλλά λέγοντας τα θα σου φύγει ένα μικρό ή πιο μεγάλο βάρος.. πολλοί άνθρωποι νιώθουν έτσι και χειρότερα.
24-04-2014, 14:13 #27
24-04-2014, 14:15 #28
ειναι πολλα! απλα σε καθε μου αποπειρα υπηρχε μια αφορμη, μετα απο καθε αποπειρα ημουν πιο χαλαρη πιο ηρεμη και ξεκινουσα μια καινουργια ζωη.! σημερα δεν μπορω, δεν μπορω να ξεχασω οσα εχω περασει, ναι εχω συγχωρεσει αρκετα αλλα δεν μπορω να ξεχασω, ισωσ να ειναι αυτο που δεν με αφηνει να προχωρησω, ειναι πολλα πραγματαα και αυτο ειναι το νοημα οτι δεν ειναι μονο ενα που με εφερε σε αυτη την κατασταση! εχω πονεσει αρκετα και πιστευω με περιμενουν κι'αλλα...
24-04-2014, 14:18 #29
Τώρα με καθησύχασες να σου πω την αλήθεια. Αν ζητάς το θάνατο από δειλία, δεν πρόκειται να το δοκιμάσεις. Η αυτοκτονία θέλει πολλά κότσια και τεράστια @@.
Η δειλία δεν οδηγεί σε τέτοιες πράξεις. Αφού λοιπόν ξεπεράσαμε την υπόθεση ''αυτοκτονία'' πάμε παρακάτω.
Εγώ είμαι όλη αυτιά (μάτια) να ακούσω (διαβάσω) όσα έχεις να πεις! Και είμαι σίγουρη ότι θα σε διαβάσουν με προσοχή και πολλοί ακόμα !!
24-04-2014, 14:18 #30