Results 46 to 60 of 101
Thread: autoktonia
-
24-04-2014, 15:34 #46
μην αγχωνεσαι δεν εκανες κατι τραγικο λιγη πλακιστα ηθελες να κανεις και σε βγαλε σε μικρο μπλεξιματα η μαμα σου ξερει για τον σταυρο και για τον λουκα της εχεις μιλησει?
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
- 24-04-2014, 15:40 #47
ναι τησ εχω μιλησει για τον Λουκα , και τον γνωρισε κιολασ, για τον Σταυρο δεν τησ εχω πει και πολλα και δεν τησ τον εχω γνωρισει... ομωσ δεν ξερω αυτο το κακο συναισθημα απο χθεσ δεν λεει να φυγει... ειμαι σπιτι τωρα μονη(γιατι η αδερφη μου εχει φυγει) και φοβαμαι... πριλιγο που ημουνα με τον μπαμπα μου και μιλουσαμε οταν ηρθε να παρει την αδερφη μου ιδιαιτερα δεν ενιωθα αυτη την μοναξια... ουτε οταν ηταν η ξαδερφη μου εδω.. αυτο το φοβο τον νιωθω οταν ειμαι μονηη και ειναι πολυ εντονοσ.. φοβαμαι τι θα προκυψει μετα γι'αυτο θελω να εξαφανιστω να μην ειμαι εδω να δω τι θα γινει! ξερω ειναι και πολυ μαλακια λογοσ για αυτοκτονια κι ομωσ, ειμαι τοσο εξαντλημενη απ'ολα και απο ολουσ που αυτη ειναι η αφορμη ...
24-04-2014, 15:47 #48
Μιλησε της οταν βρεις την ευκαιρια αν οχι σημερα που θα ερθει κουρασμενη μια στιγμη που θεωρεις οτι θα νιωσεις ανετα να της μιλησεις! πες της οτι αισθανεσαι οτι εχεις σκεφτει να αυτοκτονησεις οτι εχεις κανει προσπαθειες και οτι την εχεις αναγκη και οτι θελεις να νιωθεις ασφαλεια οτι την αγαπας! Στην ουσια πες της οσα λες εδω! Εγω θα προτεινα να πας και σε εναν ψυχολογο να μιλησεις γιατι το να φτανεις σε σημειο να λες θελω να πεθανω και να προσπαθεις να το κανεις πραξη ειναι πολυ σοβαρο οποιος και να ναι ο λογος!
24-04-2014, 15:49 #49
φοβαμαιι... και η μαμα μου δεν θα με παρει σε ψυχολογο, την ξερω! δεν ξερω αν εχω αναγκη απο ενα ψυχολογο ή απο εμπιστουσ ανθρωπουσ και απο αγαπη στην ζωη μου....
24-04-2014, 15:52 #50
θελω να φυγω απο εδω, απο αυυτη τη πολη απο αυτουσ τουσ φιλουσ απ'ολα εστω κι απο αυτη τη ζωη! θελω να φυγω... απλα να φυγω, να'μαι μονη
24-04-2014, 15:55 #51
Ρε χαζουλι...τιποτα δεν εκανες!ποιος θα σε υποστηριξει οταν σε αδικουνε ολοι νομιζεις?ζητα τη γνωμη της,πες της οτι εχεις μπλεξει χωρις να φταις,χρειαζεσαι την συμβουλη της...
Σκεψου τι εχει συμβει..δες αν οντως εχεις ευθυνη..αλλιως δεν εχεις να φοβασαι κανεναν..αλλιως πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου κ να δειξεις πως εισαι ετοιμη γι αυτο.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 15:58 #52
24-04-2014, 16:01 #53
η αδερφη σου ποσο χρονων ειναι?
24-04-2014, 16:01 #54
24-04-2014, 16:08 #55
Εχεις λοιπον ευθυνη για τις μπουρδες με τον σταυρο..δεν εκανες εγκλημα!Θα επανορθωσεις παιδι μ χαλαρωσε ντε!
"Μαμα ειμαι ψιλοουφο ,το ξερεις αλλωστε..αλλα απο μια μαλακια εχω βρεθει μπλεγμενη..βοηθα με κι εχω παρει το μαθημα μου τοσο που σκεφτηκα να αυτοκτονησω..μη φρικαρεις μανα βοηθα με και θα σκασω με τις μαλακιες":cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 16:12 #56
α ρρ φωτεινη,ευχαριστω αλλα δεν θα τησ μιλησω, για αυτο π εγινε χθεσ μονο σε εσασ στην ξαδερφη μ και σε μια φιλη! φτανει! δεν εχω ουτε το κουραγιο ουτε τα μουτρα να παω να τησ τα πω..συγγνωμη, ισωσ αλλη μερα, προσ το παρον αυτο το συναισθημα σιγα σιγα μιλωντασ σασ δεν ειναι τοσο επωδυνο για αυτο σασ ευχαριστωωω μιασ και ποτε δεν πιστευα πωσ θα εβρισκα στηριξη εδω, αφου εψαχνα ενα τροπο να φυγω απο αυτον το κοσμο πιο γρηγορα
24-04-2014, 16:19 #57
Δε χρειάζεται να μ΄ευχαριστείς για τίποτα.. κοίτα και κάτι άλλο δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους αν δεν μπορείς.. κοίτα να είσαι εσύ καλά, δε λέω να αδιαφορείς για την οικογένεια σου και τους φίλους σου.. μα ούτε και να σε χαλάει αν τώρα ορισμένοι δε σε εμπιστεύονται.
Όλοι έχουμε ''χάσει'' φίλους, συντρόφους .. είτε γιατί μας απέρριψαν είτε γιατί τους απορρίψαμε εμείς... για μένα το συναίσθημα εν τέλει ήταν το ίδιο στην πορεία..
Κι ούτε είχα πάντα τη δύναμη να σκέφτομαι ''λογικά''.... ακόμα δεν την έχω..
Αλλά ρισκάρω και πάντα θα ρισκάρω... η ζωή δεν είναι τζόγος.. αλλά όπως και να την δεις σίγουρη δεν είναι ποτέ.. δε θα ήταν και όμορφη αν ξέραμε τι μας περιμένει στην επόμενη γωνία...
Δες το κι αλλιώς, τουλάχιστον εσύ ξέρεις πως νιώθεις... εντάξει πήγες να λύσεις τα θέματα σου ''οριστικά''.. μα δε θέλεις ούτε κι εσύ να το κάνεις...
Μαθαίνουμε από τα ''λάθη μας'' .. εσύ νομίζω έμαθες..θα συνεχίσεις να μαθαίνεις χωρίς να χρειαστεί ποτέ να κάνεις καμία απόπειρα.. λάθη ναι θα κάνεις..
Καταστάσεις, γεγονότα... που θα γίνουν αναμνήσεις θα ζήσεις πολλά... αλλά άσχημα κι αλλά όμορφα...
Άλλοτε θα έχεις γαλήνη στην ψυχή σου κι άλλοτε τρικυμία...
Σαν τη θάλασσα.... ωραία δεν είναι η θάλασσα... ωραία είσαι κι εσύ...
η μαμά σου όσο κουρασμένη κι αν είναι θα σε ακούσει... είπαμε όχι όλα μαζί... ένα ένα.. δεν χρειάζεται να της τα πεις όλα με τη μία...
λοιπόν δεν είμαι καλός στις συμβουλές, αλλά χαμογέλα...στον εαυτό σου .... μέχρι να το πιστέψεις κι εσύ... όλα θα πάνε καλά....
αν όχι όλα τα περισσότερα...
24-04-2014, 16:22 #58
Θελω ομως να καταλαβεις βαθια μεσα σου οτι δεν μπορεις να καταφευγεις στην αυτοκτονια σε καθε δυσκολια,ναι?ειδες τι κανει ο πανικος...θα βρεις την ακρη σου...Σκεψου ψυχραιμα κ ωριμα.Ολα θα φτιαξουν..Ολα μπορεις να τα φτιαξεις εσυ!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 16:23 #59
1) μιλησε στη μαμα σου και πες της τα ολα!
2) μην κανεις απο μονη σου πλεον κινηση στο θεμα με το σταυρο αν κανουν καποια κινηση πιασε την ξαδερφη σου και πηγαιντε στο σταυρο και στον λουκα να ξεκαθαριστε την κατασταση πειτε οτι κανατε μαλακια πες κι ενα συγνωμη αν φοβασαι τοσο μη σου κανουν τιποτα αν εχεις καποιον αδερφο η ξαδερφο μεγαλυτερο παρτε τον μαζι να μην ειστε μονες σας.
3) τις πρωην κολλητες σου να τι κανεις περα γραψτες στα τετοια σου!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
24-04-2014, 16:27 #60
μια χαρα εισαι στησ συμβουλεσ ολοι σασ μια χαρα εισαστε στησ συμβουλεσ, απλα εγω ειμαι η δειλη! εγω ειμαι αυτη που φοβαται, δεν ημουν ετσι... εχω αλλαξει λογω των καταστασεων και τον ανθρωπων... κριμα ειναι! ξερω πωσ τωρα φερομαι εγωιστικα και πεταω μια ζωη την οποια τοσοι ανθρωποι παρακαλουν να εχουν! απλα δεν μπορω...
ειναι ολα μαζι, λενε πωσ μετα απ'την καταιγιδα ερχεται ο ηλιοσ, εμενα δεν φανηκε εδω και 4-5 μηνεσ βρισκομαι μεσα στην καταθλιψη, λιγεσ ειναι η φορεσ που γελαω πραγματικα με κατι αληθεια τωρα.. εχουν γινει ολα τοσο δυσκολα, με τουσ γονεισ μου με τουσ φιλουσ μου με τισ σχεσεισ μου με ολα... εχω κουραστει να προσπαθω να πεισω τουσ ανθρωπουσ για το ποια πραγματικα ειμαι και να τουσ πεισω πωσ αυτα που λεει ο κοσμοσ δεν ειναι αληθινα!