Results 76 to 90 of 101
Thread: autoktonia
-
24-04-2014, 18:02 #76
προσπαθω να αλλαξω τα πραγματα, δεν θελω να φτανουν τα πραγματα σε τετοια σημειο, καμια φορα δεν το επιδιωξα αυτο... απλα γινεται απλα το κανω γιατι υπαρχουν αφορμεσ, θα προσπαθησω να προχωρησω στην ζωη μου απλα δεν υποσχομαι οτι εκει που θα τα βρω πραγματικα σκουρα δεν θα ξανα δοκιμασω να αυτοκτονησω
- 24-04-2014, 18:03 #77
24-04-2014, 18:10 #78
24-04-2014, 18:14 #79
24-04-2014, 18:18 #80
24-04-2014, 18:26 #81
ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ σε ψυχολόγο.
έχεις θέματα της ηλικίας και χαρακτήρα τα οποία πρέπει να λυθούν
για να μην έχεις προβληματάρα στο μέλλον.
πήγαινε,μίλησε σε κάποιον ειδικό.
έστω στον σχολικό ψυχολόγο,δεν έχετε;
ή κάπου..ψάξε.
αν έχεις λεφτά βέβαια ακόμη καλύτερα.αλλά μην το πεις σε γονείς,η γνώμη μου είναι αυτή βέβαια
γιατί περισσότερο θα σε αναστατώσουν.
πήγαινε μίλησε και θα παρηγορηθείς.έστω να το αποβάλλεις λέγοντάς το σε κάποιον.κάποιος που να σε ακούσει
μήπως και σε επηρεάσει θετικά και πάρεις μπρός.
κι επειδή θεωρώ πως θα είνα δύσκολο να βρεις σωστό ψυχολόγο,ψάξε σε δήμους αν προσφέρεται κάτι τζάμπα.
αλλιώς πάρε βιβλία αυτοβοήθειας.τα χρειάζεσαι.κάτι να σε παρηγορήσει για να ξεφύγεις από τις άσχημες σκέψεις σου.
24-04-2014, 18:27 #82
Ναι μικρη μου μεντιουμ!ξερεις ακομα και τι θα σου πουν οι αλλοι..δεν σε μαλωνω πειραχτηρικα σ μιλαω ετσι.
Καταρχην εχει βαση η ανησυχια σου γ την αδιαφορια της μητερας σου?μηπως να πας καποια αλλη στιγμη,μηπως να πεις να διαβασει αυτα που γραψαμε εδω?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 18:27 #83
Κόλλησες με την εμπιστοσύνη! Τι προτιμάει η μαμά σου, να χάσει την εμπιστοσύνη της σ'εσένα, ή εσένα ;;;
24-04-2014, 18:33 #84
δεν ξερω αν εχω κολλησει με την εμπιστοσυνη, ολα με πονανε, απλα βαση για την αδιαφορια τησ μανασ μου ειναι οτι την ζω καθημερινα, τα'χω ξανα συζητηση μαζι τησ νταξει οχι για αποπειρεσ αλλα για καποια αλλα θεματα τα οποια ειχε υποσχεθει πωσ θα κανει πολλα αλλα μπα...
και ψυχολογο στο σχολειο μασ δεν εχουμε, γενικα εδω στην Κυπρο τζαμπα ψυχολογο δεν παιζει να βρω,
εχω ενα βιβλιαρακι για τον αυτοελεγχο και την αυτοπεποιθηση νομιζω λετε να βοηθησει?
24-04-2014, 18:38 #85
Μικρή μου έχεις αναρωτηθεί μήπως νιώθεις έτσι δηλ. άχρηστη, προδομένη κ.τ.λ. επειδή οι φίλοι σου, οι δικοί σου άνθρωποι είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα σε κάνουν να νιώθεις έτσι...
κι ότι και με το που σκέφτεσαι και μόνο το τέλος απλά τους επιβεβαιώνεις ... αφού ξέρεις δεν είσαι έτσι.. άλλωστε είσαι πολύ μικρή...
φίλους και φίλες θα κάνεις πολλούς, σχέσεις επίσης .. δύναμη θα πάρεις και θα δώσεις... η ζωή είναι για όλους και είναι και μικρή.. αλλά εσύ είσαι στην αρχή..
Θα βρεις τον τρόπο και τη δύναμη να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σε βασανίζουν σήμερα .. και θα είσαι πιο έτοιμη και πιο δυνατή στο μέλλον..
αγχώνεσαι πολύ γιατί θες να πεις στη μαμά σου στους δικού σου ανθρώπους για τις απόπειρές σου.. κάνε το όταν νιώσεις πιο δυνατή αλλά μην πανικοβάλλεσαι...
είδες πόσοι ενδιαφέρθηκαν εδώ για σένα .. μη νομίσεις ότι θα το καταλάβουν όλοι έτσι... εδώ οι περισσότεροι έχουν κάνει πολλές φορές τέτοιες σκέψεις.. και μπορεί συνεχίζουν να κάνουν..
αλλά οι περισσότεροι αναθεώρησαν... πήραν συμβουλές, πήγαν σε κάποιο ειδικό ... νίκησαν ...
Σκέψου πως νιώθεις σήμερα.. ελπίζω καλύτερα.. σε ένα μήνα θα είσαι ακόμα καλύτερα.. οι δυσκολίες θα ξαναέρχονται.. θα τις ξεπερνάς και πάλι απ την αρχή..
Θα χάνεις μια μάχη θα νικάς στον πόλεμο..
24-04-2014, 18:44 #86
μακαρι να ειναι ετσι οπωσ τα λεσ, εκανα ενα βημα σημερα και μιλησα τησ μαμασ για τον Λουκα και το σταυρο απλα δεν ξερω θα προσπαθησω να προχωρησω απλα ξερω πωσ οχι μονο τα πραγματα δεν θα ειναι ιδια αλλα ουτε και εγω! σιγουρα αποπειρα θα ξανα δοκιμασω ευτιχωσ η δυστυχωσ! καποτε ημουν σκληρο καρυδι ομωσ λυγισα και τα πληρωνω ολα τωραα
24-04-2014, 18:49 #87
24-04-2014, 18:58 #88
προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δεν λεει, θυμαμαι ολα οσα εγιναν χθεσ ολα αυτα π σασ ειπα πριν και αλλα τοσα που δεν εχω πει ακομα κ δν μπορω να σκεφτομαι θετικα!ντξει δεν ειπα πωσ θα ξαναδοκιμασω αποψε να βαλω τελοσ στην ζωη μ απλα αποψε δεν θα ειμαι καλα, και πιστευω ειναι φυσιολογικο!
24-04-2014, 19:05 #89
παιδια πρεπει να βγω, θα ρθει η αδερφη μου τωρα και θα θελει το λαπτοπ τησ για να κανει τησ εργασιεσ, θελω να σασ ευχαριστησω ολουσ που με βοηθησατε να μιλησω στην μαμα μου και που χωρισ να με ξερετε θελετε το καλο μου ειλικρινα σασ ευχαριστω! κανετε εξαιρετικη δουλεια και μπραβο σασ
24-04-2014, 19:11 #90
Ναι βρε κορίτσι λογικό είναι να μην είσαι καλά και σήμερα και αύριο μπορεί να μην είσαι, αλλά είναι λίγο παρατραβηγμένο να λες θα ξαναδοκιμάσω να βάλω τέλος στη ζωή μου..
Δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να αλλάξεις αυτά που έγιναν... μπορείς όμως να τα αφήσεις πίσω.. και να κάνεις μια νέα αρχή .. κι είναι να κάνεις πάλι λάθος δεν τρέχει τίποτα..
Μακάρι να μην κάνεις .. ξεκίνα κάτι νέο ένα χόμπυ, ένα βιβλίο, κάτι... κι άμα δε σ αρέσει παράτα το .. έχει χιλιάδες ...