Results 1 to 15 of 21
-
24-07-2014, 00:35 #1
Την βοηθεια σας και την γνωμη σας .......
Γεια σας ειμαι παλιο μελος , γενικα αρχισα να αποφευγω το φορουμ γιατι με εκανε να νιωθω χειροτερα αλλα δεν εχω με ποιον αλλο να μιλησω , θα ηθελα να σας παρακαλεσω να με βοηθησετε και να με συμβουλεψετε το εχω μεγαλη αναγκη . Ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη , η παιδικη μου ηλικια ηταν πολυ σκληρα , ειμαι απο τα 12 μονος μου , χωρις φιλους να στυριχτω και με μια αλκοολικη μητερα , στα 14 με ξυλο και απειλες στο σχολειο αναγκαστηκα να αλλαξω δραματικα απο ενα καλο ευγενικο παιδι σε ενα στεναχωρημενο και καταθληπτικο ατομο , καταφερα να ξεφυγω με καποιο τροπο αλλα ποτε μου δεν ειχα καποια ατομα στα οποια να στυριχτω και να μιλησω ευθεως , ειμαι 20 πλεον , σπουδαζω σε μια σχολη , το μελλον ειναι αβεβαιο για ενα παιδι στην ηλικια μου οποτε προπσπαθω να διωρθωσω το τωρα και να το βελτιωσω οσο πιο πολυ μπορω , δεν εχω κανεναν .... δεν κρυβω οτι ειμαι σε καταθλιψη βαρια μορφης αλλα το παλευω μονος μου , εβαλα στοχο να ψαξω για ατομα τα οποια να με καταλαβαινουν ειτε καποια στιγμη να μπορω να τους ονομαζω φιλους μου και οικογενεια μου , δεν εχω χρηματα ουτε κατι σπουδαιο ωστε να αναδειξω τον εαυτο μου ιδιετερα , αυτο μου που λειπει ειναι ενα ατομα απο ολα εκει εξω για να με βοηθησει , αναζητω χρονια καποιο τετειο ατομο αλλα.....η κοινωνια εκει εξω ειναι τοσο σαπια σε ολους τους τομεις....ολοι σχεδον εκει εξω ειναι εγωιστες απλοιστοι και γενικα μαλακες ατομα που θα σε κοροιδεψουν και θα σε μειωσουν για κανενα σοβαρο λογο , στην κυριολεξια , σπανιζουν πλεον τα καλα και φιλοτιμα ατομα , δεν επιβιωνουν , προσπαθω για το καλυτερο για την οικογενεια ( οτι εχει απομεινει απο αυτη ) αλλα το παλευω μονος μου , δεν μπορω να βρω μια δουλεια προς το παρον γιατι δεν εχω μεσο , παρολα αυτα το προσπαθω καθε μερα ρε παιδια.....δεν υπαρχουν πλεον ατομα αξια εκει εξω...απορει κανεις αν οντως υπαρχει μελλον ...τεσπα , γνωρισα μια κοπελα και θελω να το προχωρισω , το εχω αναγκη πλεον και ειμαι ετοιμος να αφωσιωθω σε καποια συγκεκριμενο ατομα και να μοιραστω οτι εχω , το εχω ξαναπροσπαθησει παλιοτερα αλλα οι κοπελες γενικα στις μερες μας ειναι ..... εχω πει σε πολλες κοπελες οχι , ευκολα κανεις διακρινει το ΄΄σκουλικι΄΄ της απλοιστιας σε καποιον και δεν θελω μια φαση , το εχω δοκιμασει και δεν αρκει , δεν θελω να παιξω το παιχνιδι της ψευτικης σχεσης για σεξ και κλαμπ , ειναι ανουσιο ...Αυτη η κοπελα που γνωρισα ανοικει σε μια κατηγορια ατομων με πολυ ασχημη ζωη , ητανε καποια στιγμη σε ιδρυμα και παει λεγοντας , αυτο ομως δεν με προβληματιζει τοσο γιατι απο μια αποψη την καταλαβαινω , εψαχνα καιρο καποιο τετοιο ατομο με δυσκολη παιδικη ηλικια οπως εμενα γιαι νιωθω πως ενταζομαι με ατομα με ιδιες εμπειριες με εμενα . αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι οταν αναφερεται στους πολλους γκομενους που ειχε , γενικα ξερει πολλα ατομα αλλα αυτο που με πληγωσε σημερα ηταν οταν ειπε ''οτι πηγε μεσα στο στρατο με ενα παλιο γκομενο , καναν οτι καναν στις τουαλετες και τους ακουσαν ολοι '' και αυτο με προβληματισε πολυ .... χρειαζομαι ενα ατομο απιστευτα αυτην την στιγμη εχει ωραιο χαρακτηρα αλλα .... οταν αρχισει να μιλαει για τετοια θεματα για ξυλο και για γκομενους ....πληγωνομαι .... ξερει οτι την θελω και ειμαι σε ισια ευθεια για καποια σχεση .... αλλα ακουγοντας τετοια θεματα .... δεν μπορω να το προχωρησω , τι να κανω ? μπορει κανεις να μοιραστει κατι με αυτο το ατομο ? εχω αναγκη απο καποιον διπλα μου αλλα επιλεγοντας ενα τετοιο ατομο ειναι μεγαλο ρισκο πιστευω .Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας προς το θεμα , ξερω οτι μπορει να ακουγεται λιγο χαζο ενω εχετε σοβαρατερα προβληματα και σας καταλαβαινω....αλλα αυτη την στιγμη χρειαζομαι μια γνωμη ρε παιδια αληθεια .....δεν εχω καποιον αλλον.... σας παρακαλω :/
- 24-07-2014, 00:49 #2
καταρχην για να βρεις ανθρωπους να σε καταλαβαινουν πρεπει να χεις απαραιτητα κατι απο τα παρακατω
1) να εισαι πολυ πειστικος αυτο ειναι μεγαλο προσον οταν πιστευεις οτι εχεις βρει το καταληλο ανθρωπο κ δυστιχως αυτο ειναι το θεμα που υστερω οτι στη πειθω δε τα παω καλα
2) πρεπει να ξερεις τι σου τεριαζει κ να σαι σωστα προσανατολισμενος αυτο φαινετε αρκετα σημαντικο..
τωρα.. εγω πιστευω οτι ολες οι γυναικες ειναι λιγο πολυ απληστες
τωρα εγω αυτη δε μπορω να τη ψυχολογισω για να σου πω περι τινος προκειται αλλα πιστευω πολυ στη λεξη ελξη κ πιστευω πολυ στη πρωτη επαφη αν ενιωσες πχ οτι σε ελκει με τη μια αυτο ειναι καλο σημαδι...
24-07-2014, 01:06 #3
Αγαπητέ φίλε γιατί ψάχνεις κι έψαχνες στη ζωή σου να βρεις έναν τέτοιο άνθρωπό να μοιραστείς τη ζωή σου;;
Δεν κατηγορώ την κοπέλα σίγουρα κι εκείνη έχει περάσει δύσκολα... αλλά τι περίμενες ;; πίστευες ότι οι δυο δυστυχίες
θα κάνουν μια ευτυχία ..;;
Όχι φίλε, δυστυχώς όχι και το βλέπεις... γι αυτό μ΄όσο κουράγιο έχεις ή θα κόψεις ..ή θα κάνεις υπομονή....
θα της δώσεις βοήθεια, αγάπη και ότι άλλο μπορείς και θα περιμένεις ..κι ίσως πάρεις κι εσύ από εκείνη...
Κ ι αυτή χρειάζεται στήριξη όπως κι εσύ, αν όμως σε πληγώνει και σε ενοχλεί το παρελθόν της ή δε θα ρωτάς...
ή θα προσπαθήσεις να την ''καταλάβεις''.... αν είσαι ερωτευμένος και την αγαπάς ..θα το βρεις το κουράγιο..ειδάλλως μείνε μακρυά
Μπράβο σου πάντως που παλεύεις με τόσο αντίξοες συνθήκες .. μακάρι να τα καταφέρεις σε ότι βάλεις στόχο..
και το δικό σου πρόβλημα σοβαρό είναι δεν μπαίνει στο ζυγή το πρόβλημα του καθενός .... σου εύχομαι καλή τύχη ότι κι αν κάνεις
ότι κι αν αποφασίσεις ..και σε σένα και στην κοπέλα σου..
24-07-2014, 01:12 #4
24-07-2014, 01:15 #5
Η μαλακια με εμενα ειναι οτι ψαχνω κατι πραγματικο , οταν εχεις περασει δυσκολα στην ζωη σου ψαχνεις να βρεις το πραγματικο μονοματι για την αγαπη και οχι οι μπουρδες για ψευτοσχεσεις και φρεε σεξ , για να το κανεις αυτο πρεπει να το πιστευεις πραγματικα και να εισαι διαθετημενος να μοιραστεις πραγματα , προκειμενου να γινει αυτο και τα δυο προσωπα πρεπει να κανουν ενα βημα παραπανω στην ζωη τους και να δωσει ο ενας στον αλλο το πραγματικο του ειναι , με λιγο λογια να μειραστεις στοιχεια του χαρακτηρα σου και αυτο που κριβεις αληθινα μεσα σου , σχεσεις που στειριζονται σε φασωματα λεφτα και σεξ ειναι ανουσια και εχουν ολα το ιδιο τελος .Μακαρι η κοπελα που αναφερομαι να μπορεσει να δωσει κατι σε μενα που δεν εχει δωσει στους υπολοιπους ...... ειναι δυσκολο το ξερω , γιαυτο θα πρεπει να ειναι διαθετιμενη και ετοιμη να κανει ενα βημα παραπερα αυτο ειναι ολο... βλεπω τα πραγματα σοβαρα , για μενα δεν ειναι ενα ακομα παιχνιδι , απλα ηθελα την γνωμη σας και τιποτα αλλο , ολοι μας αμα θελουμε να αγαπησουμε καποιον πραγματικα πρεπει να παρουμε την συγκεκριμενη αποφαση
24-07-2014, 01:24 #6
Συμφωνω απολυτα σε οσα λες εκτος απο αυτο με τις 2 δυστυχιες που κανουν μια ευτηχια , δεν προκειτε να βασιστω στο οτι ειχαμε δυσκολο παρελθον οτι θα πανε ολα καλα στο μελλον και θα ειμαστε ευτιχισμενοι ..... δεν το τονισα στο κειμενο που εγραψα και ητανε λαθος μου , εννοειτε οτι δεν θα με νοιαξει το παρελθον της , απλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι διαθετιμενη να μοιραστει κατι μαζι μου , δεν προκειτε να γινει αμα δινει σε ολους το ιδιο , εννοειτε οτι το παρελθον δεν πρεπει να μας στοιχιωνει , αλλα πρεπει να το βλεπουμε απο μια πιο σοβαρη αποψη , δεν ειναι παιχνιδι οι σχεσεις , οσο δυστηχια εχω νιωσει αλλη τοση μπορει να δω μαζι της , απλα οσο δυστηχια και να εχεις μπροστα σου όταν εχεις καποιον που πιστευει σε εσενα ξεπερνας τις δυσκολιες και προχωρας μπροστα και δεν κολας , οταν ο ενας μενει πιο πισω ο αλλος τον τραβαει μπροστα
24-07-2014, 01:40 #7
Ίσως κι εγώ να υπερέβαλα στη τοποθέτησή μου, αλλά πίστεψε με οι σχέσεις, όπως κι εσύ καλά τις περιγράφεις, είναι πολύ δύσκολες ανάμεσα και σε ανθρώπους που δεν είχαν αν θες, τόσο
''δύσκολο'' παρελθόν, πόσο μάλλον η δική σας .. νιώθω όμως, πως παρά τις δυσκολίες έχεις ελπίδα στην ψύχη σου.. αν καταφέρεις την ίδια ελπίδα να μεταφέρεις και στην άλλη ψυχή...και τις δυσκολίες θα ξεπεράσετε και μπροστά θα πάτε...
24-07-2014, 01:46 #8
Το ξερω καλα αυτο , απλα ενα καλονικο ατομο δεν μπορει να με καταλαβει ...... το εχω προσπαθησει και δεν εχει αποτελεσμα και μελλον , γιαυτο ενα ατομο που ειχε δυσκολιες σαν και μενα ισως καταλαβει περισσοτερο και ειχε μεγαλυτερη δυνατοτησα να να κανει ενα βημα , αλλα ειναι και στο ατομο βεβαια αυτο ειναι σιγουρο .....
24-07-2014, 02:32 #9
Αγαπητέ φίλε εδώ θα διαφωνήσω.. δυστυχώς κατά την άποψη μου κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει κανέναν...ακόμα κι αν έχει τα ίδια βιώματα και περνάει ή πέρασε τις ίδιες δυσκολίες
και να σου πω και κάτι οκ κι εσύ κι εκείνη είχατε δύσκολη ζωή με βάσανα και κακουχίες αυτά δεν σημαίνει πως δεν είστε κανονικοί άνθρωποι..πιο ευαίσθητοι ναι μπορεί ..αλλά αυτό δεν είναι κακό
το αντίθετο ...πάντα κατά την δική μου άποψη..
24-07-2014, 08:57 #10
Ειναι οντως μαλακια και το κανα και γω στην ηλικια σου.Μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ να βρεις καποια να σε στηριζει και να της λες τα προβληματα σου.Απλως βρες μια,εστω και για κατι επιπολαιο,και περνα καλα,με μια λεξη ΖΗΣΕ.Καλυτερα να βγεις ενα ραντεβου με μια κοπελα που δε θα ξαναδεις,παρα να καθεσαι βραδιατικα και να τα συζητας εδω.
Οσο για την κοπελα δε μου φαινεται ''υλικο'' για σχεση,οχι γιατι ειχε πολλους συντροφους,αλλα τωρα αν μου λες οτι πηδιοταν σε τουαλετες και την ακουγε ολος ο κοσμος,την κοβω λιγο νουμερο...Εσυ εχεις περασει πολλα αλλα εχεις μια σοβαροτητα,δυστυχως δεν ειναι ολοι οι πονεμενοι ανθρωποι το ιδιο σοβαροι,και ισως σου κανει περισσοτερο κακο παρα καλο.Αμα ξερει κιολας οτι την θες,δεν καταλαβαινω γιατι σου λεει τετοια.
24-07-2014, 16:44 #11
- still searching for the right place.....
Θα σου παραθέσω 1 άποψη, πιστεύω ότι έχεις πάρει από την αρχή τελείως μα τελείως λάθος κ στραβά το πράγμα, κ είναι κρίμα γιατί φαίνεσαι πολύ καλό παιδί.
Πρώτον, από πού προκύπτει το ότι μόνο κάποιος άμα έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του μπορεί να σε καταλάβει? Αν το "δύσκολα" το κάνεις "να έχει παλέψει στη ζωή του", γιατί εσύ έχεις παλέψει, τότε κάποιο νόημα μπορεί να βγει. Το ότι κάποιος άνθρωπος έχει βιώσει προβληματικές κ νοσηρές καταστάσεις δε σου εγγυάται από πουθενά το ότι μπορεί να σε καταλάβει. Δηλ. αν κάποιος/κάποια τον/την παράτησε η μάνα του/της, οι γονείς του/της ήταν μέσα στις εξαρτήσεις, πέρασε πολύ μεγάλες στερήσεις, δεν είχε ευκαιρίες για καλή επαγγελματική αποκατάσταση κλπ, θα σε καταλάβει καλύτερα? Ο παρτάκιας είναι πάντα παρτάκιας, ασχέτως αν μεγάλωσε στο δρόμο ή σε ανάκτορο. Το ότι εσύ πέρασες κ περνάς δυσκολίες, κ έχεις αναπτύξει ευαισθησίες δε σημαίνει ότι κ κάποιος άλλος θα εξελιχθεί το ίδιο "ψυχούλα" με σένα, αυτό είναι θέμα γονιδίων, ιδιοσυγκρασίας, χαρακτήρα κ περιστάσεων. Για να μη σου πω γλυκό μου παιδί, ότι ανήκεις στη μειοψηφία, διότι συνήθως οι άνθρωποι που έχουν εκτεθεί σε νοσηρές καταστάσεις έχουν αναπτύξει ανοχή κ αποδοχή σε αυτές, όπως κ τα άτομα που μεγάλωσαν σε διαλυμένα σπίτια με αδιέξοδες κ προβληματικές καταστάσεις όπου ο καθένας κοίταζε την πάρτη του, μαθαίνουν μεγαλώνοντας να κοιτάνε κ αυτά την πάρτη τους. Πρόσεξε, λέω συνήθως κ όχι ότι αυτό είναι ο κανόνας. Δηλ. αν μια κοπέλα μεγάλωσε χωρίς πατέρα, δεν είναι καθόλου απίθανο μεγαλώνοντας να αναπαράγει κ να επαναλάβει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά που την πλήγωσε, μπορεί κ εκείνη δηλ. να παρατήσει τον άντρα κ την οικογένειά της σε μια λογική τύπου "ε, τί να κάνουμε, κ εγώ έτσι μεγάλωσα".
Κ όχι μόνο αυτό. Απ'ότι κατάλαβα, μέρος της μοναξιάς σου οφείλεται στο ότι αποκλείεις από τη ζωή σου άτομα που πιστεύεις ότι δεν τα έχουν βρει "σκούρα" στη ζωή τους. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι που έχουν ωραίες δουλειές, ωραίες φιλίες, ωραίες σχέσεις, ωραίες περιουσίες έχουν φτύσει αίμα για να τα αποκτήσουν? Τίποτα που να αξίζει δεν έρχεται εύκολα. Αλλά κ κάποια από αυτά να τα βρήκαν έτοιμα κ καλά, ξέρεις πόσο κόπο θέλει να τα διατηρήσουν? Ούτε οι περιουσίες ούτε οι ανθρώπινες σχέσεις μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο, πρέπει να προσπαθείς για αυτές κάθε μέρα. Κάποιος που έχει μια βαθιά κ ουσιαστική φιλία πρέπει να προσπαθεί για αυτήν κάθε μέρα. Ή πχ νομίζεις ότι κάποιος ο οποίος πέρασε από 40 κύματα για να σπουδάσει κ να αποκτήσει εφόδια δεν ξέρει από δυσκολίες? Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν κάποιος τα βρήκε δύσκολα ή όχι, το θέμα είναι αν πάλεψε. Αν έχει παλέψει ίσως τότε να μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα.
Δεύτερον, για την κοπέλα. Δεν την ξέρω κ εσύ ο ίδιος δεν εξηγείς πολλά. Το αν μεγάλωσε σε ίδρυμα ή όχι δεν μου λέει κάτι. Το αν η παιδική κ εφηβική της ηλικία ήταν χάλι μαύρο επίσης δεν μου προσφέρει κάποια πληροφορία για το αν μπορείτε να ταιριάξετε ή όχι. Σε ότι αφορά το παρελθόν της, οκ ξέρω ότι εσείς οι άντρες βγάζετε διάφορες ανασφάλειες αν κάποια έχει μεγάλη εμπειρία ή έστω μεγαλύτερη από τη δικιά σας, καμιά φορά σε σημείο που γίνεστε αστείοι. Το ότι όμως έτρωγε ξύλο ή την άκουγε όλο το τάγμα να γ....... δεν μου δίνει κ πολύ θετική εικόνα για την αξιοπρέπεια κ τον αυτοσεβασμό της. Αν πάντως ό,τι κ όσα σου έχει εξιστορήσει για πρώην κ παραπρώην στα έχει πει για να είναι εξηγημένη απέναντί σου κάτι τύπου "εγώ αγοράκι μου δεν είμαι κ καμιά αγία έχω κάνει αυτά κ αυτά, με θες όπως είμαι, με όλο μου το παρελθόν να είμαστε μαζί κ να σε νοιάζομαι?" εκεί όλα τέλεια. Αν στα αναφέρει όμως όλη την ώρα επειδή δεν έχει να μιλήσει για κάτι άλλο ή επειδή δεν την απασχολεί, τότε πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα ότι το μόνο που την ενδιαφέρει την κοπέλα είναι απλά να πηδιέται όπου κ όπως βρει.
Τρίτον επειδή σε κόβω για καλό παιδί που θέλει ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή του (είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο), το πώς θα τσεκάρεις αν κάποιος μπορεί να σε καταλάβει, να ανταποδώσει τη φιλία ή το συναίσθημά σου, αν μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα είναι απλό: Κατ'αρχήν μη είσαι τόσο απόλυτος, κυκλοφορεί πολύ σκαρταδούρα αλλά υπάρχουν κ άνθρωποι που αξίζουν εκεί έξω, μην τους απορρίπτεις επειδή δε μεγαλώσανε με χωρισμένους γονείς ή σε τσαντήρια. Κ μην εκπέμπεις προς τα έξω αρνητισμό κ μιζέρια, γιατί μόνο τελειωμένους κ καμμένους θα προσελκύσεις. Λοιπόν, το αν κάποιος αξίζει κ αν όντως μπορείτε να έχετε μαζί κάτι το ουσιαστικό κ όχι επιφανειακό (φιλικά ή ερωτικά) τσεκάρεται από 3 σημεία:
- Από το αν στα λόγια φάσκει κ αντιφάσκει (άκου προσεκτικά πάντα τί λέει ο άλλος, εκτός κ αν βέβαια σου διηγείται την ιστορία πνευμονίας της θειάς του της Φιλιώς στα Γιάννενα) ή αν τα λόγια του δε συμφωνούν με τις πράξεις του. Εσύ θα κοιτάς πάντα τις πράξεις. Άνθρωπος που αυτά που λέει αναιρούν το 1 το άλλο, ή άλλα λέει κ άλλα κάνει τότε ή προσποιείται κ κάπου δεν του βγαίνει καλά το παραμύθι ή δεν ξέρει τί θέλει κ τί του γίνεται. Το ποιό από αυτά τα 2 είναι χειρότερο, δεν το ξέρω.
- Από το βαθμό στον οποίο ενδιαφέρεται για σένα ή ανταποδίδει το ενδιαφέρον σου. Ο άνθρωπος που κάνει για ουσιαστική σχέση θα ενδιαφερθεί να μάθει για ΄σενα από το πώς πίνεις τον καφέ σου μέχρι το ποιές ταινίες σου αρέσουν, ώστε να διαλέξει κάποια να τη δείτε μαζί.
- Από το "ξεβολεύεται". Αυτός που νοιώθει κάτι πραγματικά για σένα θα ξεβολευτεί για σένα, κ θα το κάνει από μόνος του/της χωρίς να του/της το ζητήσει κανείς, θα του/της βγαίνει δηλ να σε χαροποιήσει χωρίς να το αισθάνεται ως καταπίεση. Είναι δηλ. ο φίλος που θα χάσει 5 απογεύματα να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά κ η κοπέλα που χωρίς να γκρινιάξει θα αλλάξει 2 τρένα κ 4 λεωφορεία για να σε δει (κ εσύ το ίδιο φυσικά, για να είναι 1 ανθρώπινη σχέση υγιής τα πάντα πρέπει να είναι αμοιβαία). Είναι ο φίλος/φίλη που θα προσφερθεί να σε βοηθήσει να μετακομίσεις κ η κοπέλα που θα σκεφτεί να πάτε 3μερο κάπου που ξέρει ότι σου αρέσει, κ ας μην τρελένεται η ίδια για το μέρος αυτό.
Αυτά.
24-07-2014, 18:22 #12
Σε ότι αφορά το παρελθόν της, οκ ξέρω ότι εσείς οι άντρες βγάζετε διάφορες ανασφάλειες αν κάποια έχει μεγάλη εμπειρία ή έστω μεγαλύτερη από τη δικιά σας, καμιά φορά σε σημείο που γίνεστε αστείοι. Το ότι όμως έτρωγε ξύλο ή την άκουγε όλο το τάγμα να γ....... δεν μου δίνει κ πολύ θετική εικόνα για την αξιοπρέπεια κ τον αυτοσεβασμό της. Αν πάντως ό,τι κ όσα σου έχει εξιστορήσει για πρώην κ παραπρώην στα έχει πει για να είναι εξηγημένη απέναντί σου κάτι τύπου "εγώ αγοράκι μου δεν είμαι κ καμιά αγία έχω κάνει αυτά κ αυτά, με θες όπως είμαι, με όλο μου το παρελθόν να είμαστε μαζί κ να σε νοιάζομαι?" εκεί όλα τέλεια. Αν στα αναφέρει όμως όλη την ώρα επειδή δεν έχει να μιλήσει για κάτι άλλο ή επειδή δεν την απασχολεί, τότε πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα ότι το μόνο που την ενδιαφέρει την κοπέλα είναι απλά να πηδιέται όπου κ όπως βρει.
Τα υπολοιπα τα προσυπογραφω,αλλη μια φορα,μεχρι τελευταιας τελειας,μπραβο!
24-07-2014, 20:20 #13
- still searching for the right place.....
Σωστο το οτι πολλες φορες οι ιστοριες με πρωην χρησιμοποιουνται λαθος, εν πασει περιπτωσει, ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας, καποιοι το θεωρουν κομματι της ζωης του/της συντροφου τους, πανω στο οποιο μπορουν να μιλησουν εντελως ανοικτα κ καποιοι οχι. Βεβαια για να ειμαστε ειλικρινεις αυτα φαινονται με τη 1.Αμεσως καταλαβαινεις αν ο αλλος (πολλες φορες κ απο τα πρωτα αγγιγματα πριν καν φτασεις στο κρεβατι) ειναι εμπειρος η απειρος, αν ειναι μαθημενος σε μονιμες σχεσεις η σε ξεπετες η κ στα 2, αν τη γυναικα τη σεβεται η οχι, αν ειναι τυπος που διαχωριζει το σεξ απ' το συναισθημα η αν μπορει να "κολλησει" μονο κ μονο απο το καλο σεξ, αν......, αν..... ολα. Αυτο το λεω ως γυναικα αλλα κ για τους αντρες ειναι αντιστοιχο. Πχ δεν μπορει καποια να σε ρωτησει αν προτιμας να βγαλει τα τακουνια η οχι, να σου φορεσει το προφυλακτικο με το στομα κ να σου πει "μωρο μου εισαι ο 2ος μου" , εκτος κ αν εννοει ο 2ος για σημερα........ Αλλα κ "αβγαλτη" να θελει να στο παιξει, λιγο να σου κοβει το καταλαβαινεις.
Στην περιπτωση του θεματοθετη, σταθηκα σε αυτο κ επειδη ο ιδιος επηρεαζεται απο αυτο αλλα κυριως επειδη οι λογοι για τους οποιους η κοπελα αναφερεται συνεχεια σε αυτες τις ιστοριες δειχνουν πολλα για αυτην. Αλλο να το κανει γιατι θελει να ειναι ειλικρινης απεναντι του, κ αλλο γιατι η ζωη της κ το μυαλο της περιστρεφονται μονιμως γυρω απο αυτο κ μονο.
25-07-2014, 03:24 #14
Ποτε μου δεν απεκλεισα ατομα με πρωτη ματια και για να κατεληξαν εκει τα πραγματα δεν σημαινει οτι φταιω εγω , προσωπικα φτεινω αιμα για τα ατομα γυρω μου , εγω ειμαι παντα εκει οταν καποιος με χρειζετε τα παραταω ολα οτι και αν ειναι , ξερεις γιατι ? επειδη και μονο που σκεφτομαι οτι ενα ατομο εχει αναγκη τρεχω ! γιατι εγω ο ιδιος που ξερει απο δυσκολιες ξερω οτι αμα δεν εχεις ανα ατομο διπλα σου ολα φανταζουν κολαση και δεν τρεχω μονο στα ατομα που ειχαν δυσκολη ζωη αναφερομαι σε ολα ατομα χωρις εξαιρεσεις . Εχω στον κοινωνικο κυκλο μου ατομα που ειχαν μια πιο ''τυχερη'' ζωη απο μενα , και εχω μιλησει για μενα γιατι δυχτηχως καποιες φορες δεν ειμαι διαθεσιμος να βγω εξω παντα ειτε δεν εχω διαθεση παντα .... οποτε οφειλω να δωσω εξηγησεις , αλλα ατομα στην ηλικια μου απλα δεν καταλαβαινουν ... και αυτο οφειλετε σε πολλα αιτια και οχι μονο στο αν ειχαν μια πιο ανετη ζωη απο μενα αλλα ακομα και στην εκπαιδευση και ευσθητοποιηση και σε πολλα ακομα , τα ατομα της γενιας μου αδυνατουν πλεον να κατανοησουν ειτε να φανταστουν καταστασεις τις οποιες εζησα εγω , υπαρχουν ατομα σαν και εμενα ενοειτε , και παντα θα υπαρχουν , αλλα γενικα ατομα της ηλικιας μου αδυνατουν να καταλαβουν , αμα καποιος ρωτισει η ενδιαφερθει για μενα ειτε ακομα και εγω ο ιδιος το λεω απο μονος μου εμπιστευτικα σε καποια ατομα θα του πω τη σημβαινει πανω κατω , προσπαθω να μην τους τρομαξω αρχικα αλλα τα πραγματα δεν βελτιωνονται και η κατανοηση περι του θεματος μου πολλες φορες δεν αναγνωριστηκε καν , ο χαρακτηρας ειναι που κερδιζει ατομα και γιαυτο μπορω και κανω και εχω κανει παρεα με ατομα απο διαφορετικα κοινωνικα στρωματα , ξερεις ομως πως ειναι να μην εχεις διπλωμα για μηχανακι και αμαξι , να μην εχεις χρηματα και να μην μπορεις να ακολουθησεις καποια ατομα που ενδιαφερεσαι και κανεις παρεα ? τα ιδια ατομα μετα απο λιγο καιρο σε αφηνουν απο πισω γιατι απλα δεν μπορεις να ακολουθησεις .Μακαρι να μπορουσα και να ειχα την ευκαιρια να γνωριζα και να εκανα παρεα με ατομα λιγο μεγαλυερα απο μενα γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο ευσθητοποιημενα και περπατημενα , αλλα δυστηχως οπως ανεφερα εχω κανει τα παντα μονος μου και δεν ειχα την δυνατοτητα να κανω καποια πραγματα και αυτο με στεναχωρει ιδιετερα , αλλα ετσι ειναι τα πραγματα ! δυστηχως δεν εχω τα εφοδια αυτη την στιγμη πχ χρηματα δουλεια αναγνωριση ακομα και διαθεση για να κανω μεγαλες επενδυσεις για ενα ''τελειο'' μελλον . Προσπαθω καθημερινα και ανω μεγαλο αγωνα για να επιβιωσω και μονο , αλλα αυτος ο αγωνας δεν αναγνωριζεται ευκολα οπως αναφερες , και ατομα εκει εξω που ειναι διαθετημενα να καταλαβουν και να δειξουν εστω λιγη κατανοηση στην ηλικια μου , σπανιζουν , δεν φτεω εγω σε αυτο , ειλικρινα το παλαευω καθημερινα οσο μπορω αλλα η περιπτωση μου ειναι δυσκολη , και το παλαυω απο μικρος και ξερω και βλεπω οτι τα πιο πολλα ατομα δεν θα καταλαβουν , παρολα αυτα σπαω τα δεδομενα αλλα ως τωρα δεν ειχα κανενα αποτελεσμα .Το να φτασω σε σημειο να ζητησω βοηθεια ηλεκτρονικα περι του θεματος , δειχνει την αναγκη που εχω απο καποια ατομα με μεγαλυτερη εμπειρια να με βοηθησουν και να με καθογηγησουν εστω λιγο γιαιτι δεν εχω κανεναν , δεν θα ειμουν εδω αμα ενας απο τους φιλους μου με καταλαβαινε , απλα δεν θα ειμουν αλλα αναγκαζομαι και το κανω , ατομα στην ηλικια μου δεν με καταλαβαινουν και πολλες φορες με παρατανε κιολας .Γιαυτο ψαχνω ατομα που εχουν περασει εστω λιγο εως πολυ δυσκολα γιατι ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν την εμπειρια ακομα .Δεν θελω να απεκταθω αλλο απλα θελω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα .
Δεν με ενδιαφερει το παρελθον καποιου εφοσον ζουμε στο τωρα , αλλα ατομα που δεν σεβονται τον ευατο τους εμενα προσωπικα με στεναχωρει και με κανει να απομακρινομαι .Συγκεκριμενα στην περιπτωση μου με φοβιζει η περιπτωση οτι θα ξαναγυρισω στις παλις σκοτεινες εποχες με ξυλο σε παρκα μηχανακια καγκουρια και ολα τα υπολοιπα , εχω κανει φοβερο αγωνα για να φυγω απο κει και δεν θελω να ξαναγυρισω , το περιβαλλον τις κοπελας στην περιοχη που ζει ειναι ακριβως ετσι οπως το περιγραφω , αλλα επειδη μεγαλωσα πλεον ξερω οτι τετοιες ακραιες περιπτωσεις δεν εχουν ουσιαστικα καποιο αποτελεσμα και μελλον . Αλλα επειδη μου αρεσει ειναι διαθετημενος να κανω ενα βημα και να ξαναζησω τετοια φενομενα , μονο και μονο επειδη η αγαπη ειναι πιο σημαντικη , αλλα με φοβιζει η περιπτωση του οτι θα μπλεξω ειτε απομακρινθω ειτε χασω τους στοχους μου γιατι τετοια περιβαλοντα σε αποροφουν τελειως και σε βγαζουν εκτος δρομου .Ευχαριστω για ολα αυτα που μου εγραψες , τα εκτιμω αληθεια που ασχωληθηκες , αν και το πρωτο κοματι με πληγωσε λιγο σε ευχαριστω για ολα τα υπολοιπα , αληθεια δεν εχω καποιο ατομο να με καθοδιγισει , σε αυτη την περιπτωση επρεπε να ειναι η οικογενεια για να στηριχτω αλλα ....
25-07-2014, 09:52 #15
Συγκεκριμενα στην περιπτωση μου με φοβιζει η περιπτωση οτι θα ξαναγυρισω στις παλις σκοτεινες εποχες με ξυλο σε παρκα μηχανακια καγκουρια και ολα τα υπολοιπα , εχω κανει φοβερο αγωνα για να φυγω απο κει και δεν θελω να ξαναγυρισω , το περιβαλλον τις κοπελας στην περιοχη που ζει ειναι ακριβως ετσι οπως το περιγραφω , αλλα επειδη μεγαλωσα πλεον ξερω οτι τετοιες ακραιες περιπτωσεις δεν εχουν ουσιαστικα καποιο αποτελεσμα και μελλον