autoktonia
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 101

Thread: autoktonia

Member

autoktonia

pws mporw na kataferw na valw terma stin zwh mou? eimai mono 16 xronon kai den exw kataferei tipota simantiko stin zhw mou, anthrwpoi pou pontara tosa polla se autous me exoun prodwsoi , me exoun egkatalipsei i exw figei exw apo autous giati eite den tous aksiza eite giati den aksizan se emena! den lew oti eimai kai toso megalh omws den niwthw oti ekana mia epitixia se auth m tin zwh... ola gia mena exoun xasei to noi ma tous thelw na vrw enan tropo gia na valw terma stin zwh mou, pws mporw na to kataferw auto? ξερω πωσ υπαρχουν ανθρωποι που παρακαλανε να μην πεθανουν και εγω θελω να χαραμισω την ζωη μου ;/ απλα δεν αντεχω... ειμαι ανηλικη και το εχω επιχειριση αρκετεσ φορεσ απλα δεν καταφερα να το πετυχω ακομη και στην αυτοκτονια ειμαι τοσο αχρηστη σασ παρακαλω βοηθηστε με! θελω να βαλω ενα τελοσ στην ζωη μου.... ολοι οι δικοι μ ανθρωποι απομακρυνθηκαν απο μενα και ισωσ να εκαναν καλα δεν αξιζω σε κανενα ειμαι ενασ σκαρτοσ χαρακτηρασ για αυτο και μου αξιζει να πεθανω! αυτοσ ο θανατοσ μου αξιζει για αυτο σασ παρακαλω βοηθηστε με εχω πει καμια 10αρα panadol mia fora alla den ekanan mia alli fora eipia kamia 20aria panadol cold and flu kai mia alli fora eixa smiksi panadol me nourofen alla den katafera tipta ti allo mporw na piw gia na to kataferw?

Senior Member
    καλησπέρα, και τι είναι αυτό που δεν έχεις καταφέρει και θέλεις να βάλεις τέρμα στη ζωή σου μικρή μου.. ;;;

Senior Member
    Για πες μας, τι σε έχει απογοητεύσει τόσο, που λες ότι θες να πεθάνεις;
    Ερωτική απογοήτευση; Δεν έχεις φίλες; Οι φίλες σου έχουν αγόρι κ εσύ όχι; Ποια είναι τα προβλήματά σου;
    Last edited by Aeon; 28-04-2017 at 12:02.

Senior Member
    Μη σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, έχεις πολύ χρόνο να πετύχεις στη ζωή σου! Με τους γονείς σου ποιες είναι οι σχέσεις σου? Πολλοί έχουν κακή εφηβεία αλλά περνάνε ωραία φοιτητικά χρόνια, γιατί να μην το κάνεις κιεσύ? Μια και έχεις κάνει ήδη απόπειρες, μήπως να πας σε έναν ειδικό? Εγώ προτείνω να πας και σε έναν ιερέα, είναι και δωρεάν, και αν πετύχεις έναν σωστό θα δώσει νόημα στη ζωή σου, δοκίμασέ το, δουλεύει! Εγώ είμαι η απόδειξη, δε ξέρω που θα ήμουν τώρα χωρίς ένα σπουδαίο πνευματικό.

Senior Member
    Θα σε ρωτησω κατι...
    Αυτοκτονωντας θα φυγεις.Θελεις να φυγεις νικημενη?Τοσο κατακαρδα παιρνεις τις αποτυχιες!οι αποτυχιες μαναρακι μου ειναι το τσιμεντενιο σου σκαλι,πανω σε αυτο θα πατησεις για να πεταξεις!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Ισως αν μας ελεγες λιγα παραπανω για το τι σου συμβαινει να μπορουσαμε να σε βοηθησουμε. Η αυτοκτονια μοιαζει ευκολη λυση σε ολα τα προβληματα αλλα δεν ειναι. Να ξερεις πως οταν παλεψεις και ξεπερασεις αυτα που σε προβληματιζουν θα νοιωσεις πιο ωραια απο ποτε.

Senior Member
    Κοπελα μου για ονομα του θεου!Εδωπερα ειναι φορουμ στηριξης κ δεν προκεται να σου πουμε πως θα βαλεις τερμα αλλα πως θα ζησεις καλυτερα,Εισαι πολυ μικρη κ μπορεις να καταφερεις ο,τιδηποτε μελλοντικα,Πιστευω οι δικοι σου πρεπει να πληροφορηθουν αμεσα την προθεση σου κ να βοηθησουν αναλογα δινοντας σου περισσοτερη σημασια πηγαινοντας σε καταλληλο ειδικο κ το καλυτερο σε πνευματικο εκκλησια,ετσι κ θελεις πες μας περισσοτερα για να βοηθησουμε κ εμεις εδωπερα,καλο κουραγιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous77 View Post
    pws mporw na kataferw na valw terma stin zwh mou? eimai mono 16 xronon kai den exw kataferei tipota simantiko stin zhw mou, anthrwpoi pou pontara tosa polla se autous me exoun prodwsoi , me exoun egkatalipsei i exw figei exw apo autous giati eite den tous aksiza eite giati den aksizan se emena! den lew oti eimai kai toso megalh omws den niwthw oti ekana mia epitixia se auth m tin zwh... ola gia mena exoun xasei to noi ma tous thelw na vrw enan tropo gia na valw terma stin zwh mou, pws mporw na to kataferw auto? ξερω πωσ υπαρχουν ανθρωποι που παρακαλανε να μην πεθανουν και εγω θελω να χαραμισω την ζωη μου ;/ απλα δεν αντεχω... ειμαι ανηλικη και το εχω επιχειριση αρκετεσ φορεσ απλα δεν καταφερα να το πετυχω ακομη και στην αυτοκτονια ειμαι τοσο αχρηστη σασ παρακαλω βοηθηστε με! θελω να βαλω ενα τελοσ στην ζωη μου.... ολοι οι δικοι μ ανθρωποι απομακρυνθηκαν απο μενα και ισωσ να εκαναν καλα δεν αξιζω σε κανενα ειμαι ενασ σκαρτοσ χαρακτηρασ για αυτο και μου αξιζει να πεθανω! αυτοσ ο θανατοσ μου αξιζει για αυτο σασ παρακαλω βοηθηστε με εχω πει καμια 10αρα panadol mia fora alla den ekanan mia alli fora eipia kamia 20aria panadol cold and flu kai mia alli fora eixa smiksi panadol me nourofen alla den katafera tipta ti allo mporw na piw gia na to kataferw?
    σε κανενα 16χρωνο δεν αξιζει να πεθαινει οσο σκατοχαρακτηρας και αν ειναι!εδω απαλασονται οι ανηλικοι φονιαδες!!!
    εχεις ολη την ζωη μπροστα σου να κανεις οσα λαθη θες και να να μαθεις μεσα απο αυτα και να γινεις οπως ΕΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ!
    Ειναι δυσκολη η ζωη αλλα χωρις τον πονο δεν θα καταλαβαιναμε το νοημα της χαρας!
    μην το βαζεις κατω ειναι μια δυσκολη φαση που θα περασει,ολοι εχουμε περασει τετοιες φασεις στην ζωη μας!
    θα ερθουν και καλιτερες μερες αυτο να το θυμασαι,υσχυει για ολους!
    μετα τον χειμωνα ερχεται η ανοιξη!

Member
    anonymous77, βλέπεις; Τόσοι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημά σου και απάντησαν για να σε βοηθήσουν! Τί έχεις να πεις; Πες μας κάτι! Ο,τιδήποτε!

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι θελεις να βαλεις τερμα στη ζωη σου βοηθεια ζητας!! Δεν ξερω τι προβληματα μπορει να αντιμετωπιζεις αν θες μιλησε γι αυτα να βρεις μια ακρη. Δεν θα σου πει κανενας πως να αυτοκτονησεις!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από το: η αυτοκτονία είναι η έσχατη και πιο δειλή λύση.

δε νομίζω να έχεις τόσα προβλήματα που να θες τόσο πολύ να αυτοκτονήσεις.Σκέψου τι έχουν άλλοι άνθρωποι και ακόμη συνεχίζουν..

Member
    οτι εχω προσπαθησει να κανω παντα εχω αποτυχια, δεν καταφερα να κανω ουτε μια φορα τα δικα μου ατομα χαρουμενα!

Member
    εχω παει και εγω δυο-τρεισ φορεσ σε πνευματικο απλα δεν τολμησα ποτε να του το πω αυτο! δεν ξερω, ξερω πωσ φερομαι εγωιστικα απλα θελω να βαλω ενα τερμα στην ζωη μου....

Banned
    Quote Originally Posted by anonymous77 View Post
    οτι εχω προσπαθησει να κανω παντα εχω αποτυχια, δεν καταφερα να κανω ουτε μια φορα τα δικα μου ατομα χαρουμενα!
    και λες ''α,δεν αυτοκτονώ μιά ώρα αρχύτερα γιατί ούτως ή άλλως απέτυχα;;; 16 είμαι πέρασαν τα χρόνια για να προσπαθήσω κι άλλο,βαρέθηκα''

άκου λίγο τι λες και λογικέψου.

δεν είναι λογικό να το λέει αυτό κάποιος στην ηλικία σου,αλλά και γενικότερα!

Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Θα σε ρωτησω κατι...
    Αυτοκτονωντας θα φυγεις.Θελεις να φυγεις νικημενη?Τοσο κατακαρδα παιρνεις τις αποτυχιες!οι αποτυχιες μαναρακι μου ειναι το τσιμεντενιο σου σκαλι,πανω σε αυτο θα πατησεις για να πεταξεις!
    ισωσ να ειμαι δειλη, απλα θελω να φυγω απο αυτη την ζωη οπωσ και να΄χει!

Page 1 of 7 123 ... LastLast