Results 16 to 28 of 28
Thread: βοηθειααα!!!!!
-
25-04-2014, 12:15 #16
Ναι..απλα οταν εισαι μεσα στην τρικυμια νιωθεις πως δεν θα περααει ποτε . Νιωθεις μονος..σαν να κρεμεσαι απο εναν γκρεμο κ παρακαλας μη σαφησει η τριχα που σε κραταει..να πεσεις.νιωθω οτι κρατιεμαι απο μια τριχα.ποσο δυσκολο ειναι.πριν λιγο ξεσπασα σε κλαματα με λυγμους.πηγα στην εκκλησια κ ζητησα απο τον παπα κ μου διαβασε μια προσευχη.χανομαι ..λες κ εχω πλοκαμια μεσα μου απο αυτο που δεν ξεμπλεκουν με τιποτα. .φοβαμαι παιδια...φοβαμαι..βοηθεια..σ� �μερα εχω ραντεβου με τον ψυχοθεραπευτη μου.ευτυχως.
- 25-04-2014, 12:25 #17
Επισης, το οτι θελεις, επιδιωκεις και ανακουφιζεσαι απο τη συναντηση σου με τον ψυχοθεραπευτη σου ειναι πολυ θετικο και αντιθετο με τις ασθενειες που φοβασαι. το πολυ κακο με τις πολυ σοβαρες ασθενειες ειναι οτι αρνουνται πεισματικα την επισκεψη στον ειδικο και την αγωγη. Ειναι απολυτα σεβαστα τα συναισθηματα που βιωνεις, ομως κατα την ταπεινη μου αποψη συντομα θα ειναι παρελθον η περιπετεια σου. Απλα ισως θα πρεπει να προετοιμαστεις ψυχικα για την επομενη φορα που πιθανον θα ξανανοιωσεις ασχημα να μπορεσεις να αντεπεξελθεις επαρκως. Ενα μηνυμα αισιοδοξιας που θα ηθελα να σου μεταφερω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι στο παρελθον εξαιτιας της διαταραχης πανικου που ειχα, υπηρχε περιοδος οπου δυσκολευομουνα να παω στο απεναντι περιπτερο και τωρα ταξιδευω μονος μου επαγγελματικα παντου.
25-04-2014, 13:05 #18
Το χω βιωσει κ αυτο.τωρα δεν εχω πανικο κ αγοραφοβια..εχω συνεχομενο στρες και φοβο πως θα ειμαι για παντα ετσι..οταν ηρεμω καπως..ειδικα μετσ απο ενα καυτο ντους..μονο τοτε νιωθω καπως πιο αισιοδοξη.
25-04-2014, 13:39 #19
Συμφωνω με τον JFK1979 απολυτα. Παληκαρι μου εχεις δικιο,παντα μετα την μπορα ερχεται η λιακαδα,αυτο ειναι κανονας της ζωης! Μπορει οσο διαρκει η καταιγιδα να φαινονται ολα μαυρα αλλα πρεπει να εχουμε στο νου μας οτι καποια στιγμη θα ξεσπασει το κακο και θα ανατειλει η χαρα και η ειρηνη στις καρδιες μας. Τελικα η υπομονη και η ελπιδα ειναι μεγαλη υποθεση και ευχομαι σε ολους να γεμισουν οι καρδιες μας μ'αυτες! Καλη μου ΒΟΟΜ το λαντοζ το εχω παρει 3,4 φορες στο παρελθον και μπορω να σου πω οτι, ναι αργει να δρασει και μαλιστα μεχρι να ερθει εκεινη η ευλογημενη ωρα,οντως επιδεινωνεται το προβλημα ειτε του αγχους,ειτε της καταθλιψης,αλλα προκειται για προσωρινο φαινομενο.
25-04-2014, 13:50 #20
Δωσε λιγο χρονο και στο φαρμακο και στον εαυτο σου σε παρακαλω. Αλλωστε στο παρελθον δεν ειχες ξαναπερασει κατι αναλογο,το οποιο και ξεπερασες με επιτυχια;Αυτες οι καταστασεις θελουν τον χρονο τους,κατι σαν τις ιωσεις ενα πραγμα.Θελω να πω οτι ισως ειναι κατι που πρεπει να κανει τον κυκλο του. Τιποτε σ'αυτη την ζωη δεν ειναι μονιμο.Τα καλα και τα χειροτερα αποτελουν μια αλληλοδιαδοχη κατασταση ουτως η αλλως. Ας προσπαθησουμε τουλαχιστον οσο μπορουμε να κραταμε τα κακα μακρια μας,εννοω μεσα απο τον τροπο ζωης μας,τις σκεψεις μας και γενικοτερα ολη την σταση της ζωης μας.Νομιζω πως αυτο ειναι εφικτο σε πολυ μεγαλο βαθμο.
25-04-2014, 15:07 #21
Ειναι σαν ιωση οντως....απλα παντα φοβαμαι τοσο!ποσο σας ευχαριστω!!!!
25-04-2014, 15:23 #22
γεια σου και απο εμενα, ειπες οτι μονο στην ψυχοθεραπεια αισθανεσαι καλα αλλα μονο για λιγο,καταρχας ειναι πολυ νωρις ακομα για να δεις θετικα αποτελεσματα και σιγουρα πρεπει να ξερεις οτι αυτη ειναι η ποιο καταληλλη μεθοδος για να αντιμετωπησεις το προβλημα σου. τωρα σχετικα με τα φαρμακα επειδη εχω παει και εγω σε ψυχιατρο μου ειπε οτι το ποιο δραστικο φαρμακα ειναι το Xanax και οτι δινει αμεσα αποτελεσματα, ομως με τα φαρμακα δεν γινεται δουλεια, τα προβληματα ειναι μεσα μας και πρεπει να τα βγαλουμε. Αυτα ηθελα να σου πω και κανε υπομονη οσον αφορα τις ψυχοθεραπειες θα δεις αποτελεσμα σιγουρα το μειωνεκτημα ειναι οτι ειναι χρονοβορες ε και σιγουρα κοστοβορες.
25-04-2014, 15:29 #23
Ειναι παρα πολυ δυσκολο ενας ανθρωπος, ενα νεο κοριτσι, να ζηταει βοηθεια και να νοιωθει τοσο ασχημα. Συνηθως δεν μπορεις να νοιωσεις ευκολα τα συναισθηματα του αλλου εκτος εαν τα εχεις βιωσει και εδω μεσα ξερεις καλα οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε βιωσει παρομοια ασχημα συναισθηματα. Παρε κουραγιο απο τις ιστοριες ολων μας και δειξε δυναμη να αντιμετωπισεις τις οποιες δυσκολιες. Να εισαι καλα, να εμπιστευεσαι ανθρωπους που αγαπας, να συμβουλευεσαι τον ιατρο σου και προσπαθησε να βαλεις χρωμα στη ζωη σου. Πιθανον εισαι νεο κοριτσι, εξυπνο και μορφωμενο. Ονειρεψου, ερωτευσου, φροντισε τον εαυτο σου και ζησε χωρις ενοχες. Μην αφηνεις τον φοβο να καθοριζει τη ζωη σου. Και αν δεν μπορεις να τον αντιμετωπισεις, ισως χρειαστει να συμβιωσεις μαζι του. Ζησε αρμονικα με τις φοβιες που ολοι εχουμε. Κανε το φοβο φιλο, απλα μην τον ερωτευτεις κιολας.
25-04-2014, 15:40 #24
Καλησπέρα και από εμένα. Είδα πως γράφεις ΄γενικως μου καρφωνονται διαφορες πεποιθησεις κ δνε ξεκολλανε΄ και ΄εχω συνεχομενο στρες και φοβο πως θα ειμαι για παντα ετσι΄. Επειδή μου θύμισες τον εαυτό μου, έχει σκεφτεί μήπως το άγχος σε οδήγησε σε μια μορφή ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, ίσως ιδεοληψίες? Αυτό που έχω να σου πω είναι αδιαφόρησε για τις σκέψεις αυτές και μην τις παίρνεις στα σοβαρά. Άστες να υπάρχουν απλά και να μη σε επηρεάζουν. Θα φύγουν, θα γίνουν μια άλλη σκέψη ίσως, άστη κιαυτή να κάνει τον κύκλο της.
25-04-2014, 16:39 #25
Ναι εχω και ιδεοληψιες..παλια διαγνωση..γενικα η διαγνωση μου ηταν και ειναι αγχωδεις διαταραχες με η χωρις κριση πανικου,καταθλιψεις κ ιδεοληψιες.η βλακεια ειναι οτι πριν απο το τωρινο επεισοδιο κ υστερα απο 14 χρονια ψυχαναλυσης ενιωθα δυνατη.ενιωθα πως δεν θα το ξαναπαθω.ειμαι κοινωνικο ατομι με ωραιες δραστηριοτητες..μονιμη κ ασφαλη δουλεια ..εχω εναν υπεροχο αντρα..χτισαμε την ζωη μας με πολλες δυσκολιες..κ τωρα εγω επειδη αχωθηκα με καποιο ζητημα υγειας δικο μου..αρχισα να πεφτω,να πεφτω κ δεν το ειχα καταλαβει.μεχρι που μια μερα ενιωσα να με καλυπτει ενα πεπλο ανησυχιας και μελαγχολιας κ τελικα ξεφυγε το πραμα..σταματησα να πλενομαι κ να τρωω..να κλαιω συνεχομενα να τρεμω κ να κανω αποπραγματοποιηση.ζητησα αμεσως βοηθεια απο ολους καθως ειμαι αρκετα εξωστρεφες ατομο κ δεν ντρεπομαι.ηξερα οτι με περιμενει γολγοθας..τωρα η μονη βελτιωση ειναι πως πηγα στην δουλεια 2 μερες..τρωω περισσοτερο κ απλα κανω μπανιο.ο πανικος ομως που νιωθω ειναι απεριγραπτος..ευτυχως που ειστε κ σεις εδω κ καταλαβαινομαστε.ο αντρας μου ευτυχως με στηριζει σε ολα κ με παρηγορει..τι να πει κ αυτος ο ερμος.
26-04-2014, 00:42 #26
Ο θεραπευτης μου, μου ειπε να αγαπησω αυτο που μου συμβαινει ..να το αποδεχτω καθως ειναι μια προσωρινη κατασταση..θα προσπαθησω...
26-04-2014, 12:16 #27
Εισαι δυνατη και θα το αποδειξεις! Να σκεφτεσαι ποσο δυνατη και ποσο ποιο αισιοδοξη θα νοιωθεις μετα το τελος της δοκιμασιας. Απλα πρεπει και αυτο το λεω και στον εαυτο μου, να μαθουμε να αντιμετωπιζουμε τις οποιες αντιξοοτητες και δυσκολιες της ζωης,με ψυχραιμια,θαρρος, ελπιδα και πιστη στο Θεο. Να μαθουμε να μην λυποψυχουμε με την παραμικρη αναποδια. Και το ποιο ειρωνικον του πραγματος ειναι,οτι πολλες φορες η οποια δυσκολια που πυροδοτει την ψυχικη διαταραχη,μετα απο λιγο εξαφανιζεται και μας μενει προικα το ψυχολογικο! Ε, δεν ειναι να τρελενεται κανεις;
26-04-2014, 18:01 #28
Μηπως επειδη δεν εχουμε κανει σωστες θεραπειες?εννοω ψυχοθεραπειες?ξερω οτι για αυτο που εχω επρεπε να ειχα κανεισυμπεριφοριστικη κ γω εκανα κατι ασχετο.βλεπω οτι τωρα με βοηθαει πιο πολυ η συμπεριφοριστικη ..