Φίλοι.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42

Thread: Φίλοι..

Junior Member
    συμφωνω με αυτα που λετε!! βρισκομαι ακριβως στην ιδια θεση με τον th93

Junior Member
    συμφωνω με οσα λετε!!!!!! και εγω βρισκομαι στην ιδια θεση με τον th93

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μιλησες καθολου για γυναικες.
    εφοσον το αιτημα σου ειναι η φιλια, γιατι δεν επιδιωκεις φιλιες και με γυναικες?
    το γεγονος οτι ενω μιλας για φιλια, αναφερεσαι μονο σε ανδρες και σε απογοητευση, μαζι με το οτι δεν νοιωθεις καλα για την ομοφυλοφιλια, δεν την εχεις κοινοποιησει, δεν εχεις προχωρησει ερωτικα, μου δημιουργουν την πεποιθηση οτι μπλεκεις την φιλια με τον ερωτισμο....
    δηλαδη, οτι κατα βαθος ή και υποσυνειδητα ακομα, στην ανδρικη φιλια που θελεις και δεν εχεις καταφερει να αποκτησεις, θα επενδυσεις και ερωτικες προσδοκιες, ερωτικο ενδιαφερον, ενω δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα βρεις καποια ανταποκριση αν δεν φροντισεις να απευθυνθεις μονο σε γκει ανδρες.
    μπλεκει το πραγμα δηλαδη....

η γνωμη μου ειναι οτι πραγματι χρειαζεσαι μερικους κοντινους και εμπιστους φιλους.
    το καλυτερο κατα τη γνωμη μου θα ηταν για σενα να βρεις γκει ατομα να κανεις παρεα, ειδικα διοτι εχεις αυτες τις αναστολες. θα μπορεις με αυτους να συζητας ανετα αυτα που νοιωθεις και θελεις και ισως η δικη τους καλυτερη ένταξη σε βοηθησει να απελευθερωθεις καπως κι εσυ και να ζησεις αυτο που εισαι, απενοχοποιημενα.

οι γυναικες, ακομα και οι στρειτ, ειναι κατα κανονα gay friendly ατομα και θα μπορουσες να βρεις εκει στηριξη και παρεα.
    οι στρειτ ανδρες αντιθετα, ειναι οι περισσοτεροι ομοφοβικοι ειτε φανερα , ειτε κρυφα και νομιζω οτι το να επιδιωξεις φιλιες μαζι τους τωρα που εισαι ακομα φοβισμενος για το πως θα εκδηλωθεις ερωτικα, θα σε παει πισω, ασε που αν σου προκυψει ερωτικο ενδιαφερον για καποιον απο αυτους, θα ζησεις οδυνηρη ματαιωση. για ποιον λογο να το κανεις?
    βεβαιως, οποιαδηποτε στιγμη συναντησεις ανοιχτομυαλα ατομα ειτε στρειτ ειτε γκει να επιδιωξεις παρεα μαζι τους, δεν το συζητω.
    απλα λεω οτι εφοσον εισαι τοσο ζορισμενος, να αποφυγεις για αρχη παρεα με τοξικα ατομα, ομοφοβικα. μονο περισσοτερο αγχος θα σου προκαλεσουν.
    Στην "παρέα" που έχω στη σχολή, υπάρχουν και δυο κοπέλες αλλά δεν μου δείχνουν ότι είναι gay friendly.. Χαρακτηριστικά από τη μία έχω ακούσει "άσε μας με τα πουστρ@κι@ που πηδ@#$@#$ με όποιον βρουν". Προσπάθησα να την πείσω ότι δεν ισχύει για όλους του gay κάτι τέτοιο αλλά ήταν αμετάπειστη. Από την άλλη σε συζήτηση που είχαμε οι δυο μας έχω ακούσει "φαντάζεσαι να ήταν κάποιος από την παρέα gay; εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί του". Τη ρώτησα γιατί και μου λέει "ε είναι κάτι παράταιρο από εμάς"..
    Καταλαβαίνεις Remedy ότι στην παρέα μου έπιασα το λαχείο.. :P

Τώρα για αντρική φιλία δεν επιδιώκω σε κάτι ερωτικό, απλά νιώθω ότι θα είμαι άνετα με κάποιον σαν και μένα.. Είναι κουραστικό να υποκρίνεσαι, θες και κάπου να νιώθεις ο εαυτός σου. Και πιστεύω ότι ένας άντρας θα με καταλαβαίνει καλύτερα, χωρίς να αποκλείω τις γυναίκες..
    Προσπαθώ όσο μπορώ να μη δίνω σημασία σε ομοφοβικά σχόλια της παρέας μου αλλά όποτε ακούω με αποθαρρύνουν ακόμα περισσότερο από το να τους πω κάτι..

Και γω πιστεύω ότι το καλύτερο για μένα θα ήταν να βρω γκει άτομα για να με "ξεμπλοκάρουνε" σε αυτό το θέμα, αλλά μέχρι στιγμής όσα άτομα γνώρισα με απογοήτευσαν. Ίσως είναι λάθος ότι ψάχνω σε site γνωριμιών αλλά πού αλλού;
    Last edited by th93; 30-04-2014 at 16:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by th93 View Post
    Στην "παρέα" που έχω στη σχολή, υπάρχουν και δυο κοπέλες αλλά δεν μου δείχνουν ότι είναι gay friendly.. Χαρακτηριστικά από τη μία έχω ακούσει "άσε μας με τα πουστρ@κι@ που πηδ@#$@#$ με όποιον βρουν". Προσπάθησα να την πείσω ότι δεν ισχύει για όλους του gay κάτι τέτοιο αλλά ήταν αμετάπειστη. Από την άλλη σε συζήτηση που είχαμε οι δυο μας έχω ακούσει "φαντάζεσαι να ήταν κάποιος από την παρέα gay; εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί του". Τη ρώτησα γιατί και μου λέει "ε είναι κάτι παράταιρο από εμάς"..
    Καταλαβαίνεις Remedy ότι στην παρέα μου έπιασα το λαχείο.. :P

Τώρα για αντρική φιλία δεν επιδιώκω σε κάτι ερωτικό, απλά νιώθω ότι θα είμαι άνετα με κάποιον σαν και μένα.. Είναι κουραστικό να υποκρίνεσαι, θες και κάπου να νιώθεις ο εαυτός σου. Και πιστεύω ότι ένας άντρας θα με καταλαβαίνει καλύτερα, χωρίς να αποκλείω τις γυναίκες..
    Προσπαθώ όσο μπορώ να μη δίνω σημασία σε ομοφοβικά σχόλια της παρέας μου αλλά όποτε ακούω με αποθαρρύνουν ακόμα περισσότερο από το να τους πω κάτι..

Και γω πιστεύω ότι το καλύτερο για μένα θα ήταν να βρω γκει άτομα για να με "ξεμπλοκάρουνε" σε αυτό το θέμα, αλλά μέχρι στιγμής όσα άτομα γνώρισα με απογοήτευσαν. Ίσως είναι λάθος ότι ψάχνω σε site γνωριμιών αλλά πού αλλού;
    επιασες λαχειο, ακριβως οπως το λες..

σκεψου ομως και το αλλο , για να μην βγαζεις την ουρα σου απο την μεση.
    ειναι δυνατον ατομα με τετοιες αποψεις να ειναι σωστα ατομα, η να συμφωνειτε σε ΟΛΑ τα αλλα???
    για μενα δεν ειναι δυνατον.
    οποτε, παραδεξου οτι κανεις παρεα με καραγκιοζηδες για να εχεις καποια παρεα και κανε μια προσπαθεια να βρεις σοβαρα ατομα να κανεις παρεα.
    εμενα ποτε οι φιλες μου δεν ειχαν τετοιες αποψεις και δεν ειμαι γκει, ουτε εκεινες, απ οσο ξερω και ειμαι αρκετα μεγαλυτερη σου ωστε να εχω γνωρισει παρα πολλες φιλες. δεν ειναι τυχαιο. κανεις επιλογες στην ζωη σου. γνωριζεις ακυρα ατομα? τυχαινει κι αυτο. ΖΑΡΤ!
    υπαρχουν εξω ολα τα αξιολογα ατομα που σου αξιζουν κι αν κολλας με ακυρους ενω ξερεις την κατασταση τους, ειναι πλεον δικη σου ευθυνη...

το ξερω οτι δεν επιδιωκεις κατι ερωτικο. αυτο που ειπα ειναι, μηπως ψαχνοντας για ανδρα φιλο, υποσυνειδητα ισως ψαχνεις εναν συντροφο. κι αν ο φιλος που θα βρεις ειναι στρειτ κι εσυ ως φοβισμενος δεν εισαι ικανοποιημενος απο σχεση με καποιον αλλον, ισως πεσεις στην παγιδα να τον δεις ερωτικα και να μπλεχτεις ακομα περισσοτερο.

νομιζω οτι τα σαιτ γνωριμιων ειναι λαθος κινηση αν ψαχνεις για φιλια. συνηθως εκει ψαχνονται για σεξ. αν πας σε μπουρδελο και παραπονιεσαι οτι δεν υπαρχει συναισθημα, δεν φταιει η *******...
    δεν μπορω να καταλαβω πως δεν βρισκεις γυρω σου γκει ατομα, εκει που κινεισαι. υπαρχουν παντου.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μιλησες καθολου για γυναικες.
    εφοσον το αιτημα σου ειναι η φιλια, γιατι δεν επιδιωκεις φιλιες και με γυναικες?
    το γεγονος οτι ενω μιλας για φιλια, αναφερεσαι μονο σε ανδρες και σε απογοητευση, μαζι με το οτι δεν νοιωθεις καλα για την ομοφυλοφιλια, δεν την εχεις κοινοποιησει, δεν εχεις προχωρησει ερωτικα, μου δημιουργουν την πεποιθηση οτι μπλεκεις την φιλια με τον ερωτισμο....
    δηλαδη, οτι κατα βαθος ή και υποσυνειδητα ακομα, στην ανδρικη φιλια που θελεις και δεν εχεις καταφερει να αποκτησεις, θα επενδυσεις και ερωτικες προσδοκιες, ερωτικο ενδιαφερον, ενω δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα βρεις καποια ανταποκριση αν δεν φροντισεις να απευθυνθεις μονο σε γκει ανδρες.
    μπλεκει το πραγμα δηλαδη....

η γνωμη μου ειναι οτι πραγματι χρειαζεσαι μερικους κοντινους και εμπιστους φιλους.
    το καλυτερο κατα τη γνωμη μου θα ηταν για σενα να βρεις γκει ατομα να κανεις παρεα, ειδικα διοτι εχεις αυτες τις αναστολες. θα μπορεις με αυτους να συζητας ανετα αυτα που νοιωθεις και θελεις και ισως η δικη τους καλυτερη ένταξη σε βοηθησει να απελευθερωθεις καπως κι εσυ και να ζησεις αυτο που εισαι, απενοχοποιημενα.

οι γυναικες, ακομα και οι στρειτ, ειναι κατα κανονα gay friendly ατομα και θα μπορουσες να βρεις εκει στηριξη και παρεα.
    οι στρειτ ανδρες αντιθετα, ειναι οι περισσοτεροι ομοφοβικοι ειτε φανερα , ειτε κρυφα και νομιζω οτι το να επιδιωξεις φιλιες μαζι τους τωρα που εισαι ακομα φοβισμενος για το πως θα εκδηλωθεις ερωτικα, θα σε παει πισω, ασε που αν σου προκυψει ερωτικο ενδιαφερον για καποιον απο αυτους, θα ζησεις οδυνηρη ματαιωση. για ποιον λογο να το κανεις?
    βεβαιως, οποιαδηποτε στιγμη συναντησεις ανοιχτομυαλα ατομα ειτε στρειτ ειτε γκει να επιδιωξεις παρεα μαζι τους, δεν το συζητω.
    απλα λεω οτι εφοσον εισαι τοσο ζορισμενος, να αποφυγεις για αρχη παρεα με τοξικα ατομα, ομοφοβικα. μονο περισσοτερο αγχος θα σου προκαλεσουν.
    και γω αυτο δεν εχω καταλαβει.γιατι ζητας μονο ανδρικη παρεα? οι περισσοτεροι γκει εχουν γυναικες φιλες που τους νοιαζονται κ τους στηριζουν. ισως φοβασαι μη σε πουν γκει αμα σε δουν να κανεις παρεα με κοριτσια? ισως νιωθεις οτι εχεις περισσοτερο ανδρικα ενδιαφεροντα και ενα κοριτσι σου φαινεται βαρετο λογω ελλειψης κοινων? αν θες να βρεις φιλους, πλησιασε πρωτα κοριτσια καθως σε αυτες θα μπορεις να ανοιχτεις. ποσο σοβαρη σχεση φιλικη θα μπορεις να εχεις με εναν ανδρα, αν αυτος οταν του πεις το 'θεμα ' σου θα φρικαρει? εκτος αν ειναι κ αυτος γκει οποτε ομως εκει μπορει να καταληξει σε ερωτικο. καλυτερα να ξεκινησεις απο γυναικες ειναι η γνωμη μου που θα σαι κ πιο γνησιος και αυτες μπορουν να σου γνωρισουν κ ανδρες φιλους τους. ισως δεν εχεις καταφερει να δεθεις με κανεναν γιατι ειναι ομοφοβικοι οι περισσοτεροι ανδρες. γ αυτο δυσκολευεσαι να δεθεις , ετσι πιστευω. ακομη νομιζω οτι το μη δεσιμο ειναι κ δικο σου θεμα, εννοω οτι υποσυνειδητα πιστευεις ισως οτι θα σε κρινουν απο την επιλογη σου και θα σε απορριψουν γ αυτο δεν συζητας ενδεχομενως και πιο προσωπικα μαζι τους? ξεκινα απο γυναικες που ειναι ανοιχτες στο θεμα γκει και ανδρων φιλων γενικα. και εχοντας καποια γυναικεια παρεα, θα νιωσεις πιο φρι να κανεις κ ανδρικες πλεον. ειναι η μονη λυση που βλεπω προσωρινα, παντως να ξερεις οτι η φιλια οπως κ ο ερωτας ειναι σε μεγαλο βαθμο θεμα τυχης οποτε απο το να μεμψιμοιρεις παρε τη ζωη στα χερια σου και επιδιωξε το διαφορετικο, γυναικεια παρεα που θα σε βοηθησει να αισθανθεις καλυτερα με τον εαυτο σου!

Junior Member
    Λοιπον th93επειδη ξερω ακριβως πως αισθανεσαι θα σου προτεινα να εισαι ο εαυτος σου με κεσενααι σε οποιον αρεσεις...θα πρεπει να κανεις υπομονη για να βρεις αυτο που ψαχνεις ...ξερω ειναι δυσκολο αλλα στο τελος θα καταφερεις να δομησεις μια στεννη φιλικη σχΕση....το οτι ψαχνεις σε σαιντ γνωριμιών ειναι το χειροτερο για σενα..εγω προτιθεμαι να κανω παρεα μαζι σου.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ !!

Η αλήθεια είναι ότι η παρέα μου δεν είναι η καλύτερη, απλά επειδή ταιριάζαμε σε βασικά πράγματα είπα να κάτσω με αυτούς, άλλωστε πριν δεν είχα άνθρωπο να μιλήσω..

Δεν είπα παιδιά ότι αποκλείω τις φιλίες με γυναίκες, απλά νιώθω ότι με έναν άνδρα γκέι θα είμαι ακόμα πιο άνετα. Τώρα το θέμα του ερωτικού δεν μπορώ να το ελέγξω.. Σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που είναι απόλυτα δεκτές σε αυτό το θέμα..
    Το ξέρω ότι τα sites είναι ό,τι χειρότερο αλλά πώς ακριβώς να γνωρίσω άλλα άτομα; Στη σχολή πια ο καθένας έχεις τις παρέες του.. Σε παλιότερη συζήτηση μου χε πει κάποιος να πάω σε gay bar αλλά μόνος μου δεν έχω το θάρρος..
    Last edited by th93; 30-04-2014 at 21:56.

Junior Member
    μαλιστα νομιζω οτι ειχεις αναγκη απο εναν καλο φιλο ...αν θες θελω να επικοινωνισουμε..

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι δύο πράγματα έντονα..
    Το ένα είναι να πω σε μία κοπέλα (η οποία φαίνεται εντάξει χαρακτήρας και γενικά μιλάμε) για μένα, δηλαδή ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν ξέρω αν θα με κάνει να νιώσω καλύτερα.. Ίσως νιώσω κάπως "ξαλαφρωμένος" αλλά ίσως και να χαλάσω τη σχέση που έχω με αυτήν την κοπέλα..
    Το άλλο είναι ότι μου περνάει από το μυαλό να πάω στο συμβουλευτικό κέντρο της σχολής μου που έχει ψυχολόγους και είναι και δωρεάν, αλλά δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει..
    Εσείς τι λέτε;

Δεν το μπορώ αυτό το πράγμα να νιώθω μόνος μου. Με σκοτώνει. Δεν έχω ούτε διάθεση να διαβάσω για τη σχολή ούτε τίποτα. Δεν το αντέχω :(

Member
    Να πας στον ψυχολογο, που ειναι και δωρεαν......... μπορει να σου μειωσει το συναισθημα της μοναξιας και θα σε βοηθησει και να καταλαβεις καλυτερα τον εαυτο σου και τις ανησυχιες σου.
    Last edited by rose70; 19-06-2014 at 00:34.

Τελείωσε η σχολή ουσιαστικά, τώρα από Σεπτέμβρη..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πωσ σκατα η παρεα σου δεν εχει καταλαβει τπτ για σεναθα με τρελανεις? Θυμαμαι τα παιδια που ξεχωριζαν σε αυτο το θεμα απο την πρωτη δημοτικου τα καταλαβαιναμε. ειδικα οι αντρες, οι γυναικες ειναι λιιιιγο πιο δυσκολο σε τοσο μικρη ηλικια. Αλλα αυτα φαινονται βρε παιδια, εκτος κι αν κανεις παρεα με κουκουρουκου, εγω ξερω οτι οταν καποιος αποφασιζει να βγει απο το ντουλαπι η αλλοι του λενε το ξεραμε χρονιατωρα περιμεναμε να μας το πεις. Δεν εχω πεσει ποτε απο τα συννεφα για τετοιο θεμα. Εχω πεσει οταν βλεπω γκει αντρες και γυναικες να παριστανουν τους στρειτ να κανουν σχεσεις και να παντρευονται. Αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Λοιπον ή κανεις παρεα με κουκουρουκουή σε εχουν παρει χαμπρι αλλα δε λενε κατι απο ευγενεια, η σε εχουν παρει χαμπαρι αλλα δε λενε κατι γιατι δε θελουν να τους χαλασεις την στρειτ ψευδαισθηση που εχει αναγκη η παρεα σου. Αυτα τεταρτη επιλογη για μενα δεν υπαρχει.

Member
    Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω τις σεξουαλικες προτιμησεις του αλλου χωρις να μου τις πει ο ιδιος, εκτος κι αν ειναι κουνιστος, αλλα δεν ειναι ολοι οι ομοφυλοφυλοι κουνιστοι

αυτό ακριβώς.κάποιοι δε φαίνονται ότι είναι.και εγώ είχα ένα φίλο στη σχολή και που κάναμε πολύ καλή παρέα και μιλούσαμε για αρκετά πράγματα πλην σχέσεων.αυτός βέβαια με πλησίασε απο την αρχή με σκοπό να κάνει κάτι μαζί μου,γιατί έβλεπε ότι εγώ δεν πολυμιλούσα με κοπέλες--->ανεξάρτητα αν εγώ το έκανα επειδή είμαι ντροπαλός και κάποιες φορές μιλούσα με τον κολλητό μου φίλο στο κινητό και αυτός νόμιζε ότι ήταν ο σύντροφος και γιαυτό δε μου είπε ποτέ κάτι.μου το είπε 4 χρόνια μετά τη σχολή σε στυλ "πεσίματος" πάνω σε γενική συζήτηση που είχαμε.εγώ εκπλήχτηκα που μου το είπε και αρνήθηκα να κάνω κάτι μαζί του,γιατί δεν είναι αυτές οι προτιμήσεις μου.Το σίγουρο είναι ότι λεγοντας το,χάλασε μια φιλία και έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε όχι γιατί έχω πρόβλημα να τον έχω φίλο αλλά γιατί πλέον υπάρχει αυτή η αμηχανία μεταξύ μας

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast