Results 31 to 42 of 42
Thread: Φίλοι..
-
19-06-2014, 12:51 #31
κι αν αυτους που "δεν φαινονται", απλα δεν τους καταλαβες ποτε, επειδη δεν στο ειπαν????? το σκεφτηκες?
θα συμφωνησω με τον κοζχρ. καποιοι φαινονται ,αλλα καποιοι βρισκονται σε μια γκριζα ζωνη που εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα με εναν συνεσταλμενο, ευγενικο, πολιτισμενο και μοντερνο ανδρα (τυπου: μετροσεξουαλ), που δεν εχει ομως την παραμικρη επιθυμια ουτε για ανδρες, ουτε να νοιωσει γυναικα....
για τις γυναικες θα συμφωνησω. πολυ δυσκολα φαινονται, εκτος αν αισθανονται ανδρες, περα απο το οτι θελουν γυναικες. εκεινες, ναι. κανουν μπαμ.. υπαρχουν ομως πολλες θηλυκοτατες γυναικες που ειναι ομοφυλοφιλες.
για τους ανδρες, προσωπικα εχω καταληξει, οτι οσοι ειναι θηλυπρεπεις, ειναι σιγουρα γκει, ειτε εχουν κανει σεξ ειτε οχι, αλλα οσοι δεν ειναι θηλυπρεπεις, μπορει να ειναι, μπορει και οχι, ακομα κι αν ειναι παντρεμενοι...
- 19-06-2014, 16:56 #32
- In this old house where every door is open
δεν το σκεφτηκα γιατι τοσα χρονια θα ειχε τυχει εστω μια περιπτωση να το μαθω η να μου το πανε και να μην το περιμενω. Δεν εχει τυχει ακομα. Δεν το αποκλειω βεβαια.. Αλλα ίσως φταιει που ειμαι ανοιχτη σε ολα τα ενδεχομενα σαν ανθρωπος και σπανιως κατι μου κανει εντυπωση η με ξενιζει. θα συμφωνησω μαζι σου ομως, γιατι υπαρχει και η μεριδα των bi, και αυτοι ειναι επισης δυσκολο να τους ξεχωρισεις και ευκολα τους μπρεδευεις ειτε με στρειτ ειτε με γκει, καθως υπαρχει και ο γνωστος μυθος οτι οι bi δεν υπαρχουν.
19-06-2014, 22:14 #33
Συγνώμη λιλιουμ αλλά οι gay δεν ξεχωρίζουν από μακριά. Δεν παίζουμε το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού να ψάχνουμε ποιος είναι gay, ποιος straight κλπ. Κανονικοί άνθρωποι είμαστε όπως όλοι. Το ότι κάποιος είναι gay δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι χάνει από τον ανδρισμό και είναι θυληπρεπής. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Η παρέα μου μια χαρά άνθρωποι είναι, άσχετα αν εγώ δεν νιώθω κάποιον πιο κοντά μου. Δεν διαφωνώ στο ότι κάποιοι gay φαίνονται, σαφώς, και καλά κάνουν και εκφράζονται έτσι εάν θέλουν. Αλλά δεν είναι κανόνας αυτός.
Εγώ προσωπικά δεν νιώθω λιγότερο άντρας επειδή είμαι gay. Τώρα αυτό για την straight ψευδαίσθηση δεν το πιστεύω. Απλά εγώ δεν θέλω να τους ανοιχτώ. Όταν θελήσω θα το κάνω.
Αυτό που έγραψα είναι ότι νιώθω μόνος. Ένας άνθρωπος μπορεί να νιώθει μόνος, ό,τι σεξουαλικό προσανατολισμό και να χει.
19-06-2014, 22:22 #34
ναι αλλα εσυ εχεις βαλει τον σεξουαλικο προσανατολισμο σου ως αιτια της μοναξιας σου. και ειναι λογικο δεν ακους κανεναν στρειτ να το λεει αυτο.
δεν καταλαβαινω πως θες να σε βοηθησουμε. να σου πουμε παρατα την παρεα σου βρες αλλη? να σου πουμε πες τα ολα? μη λες τπτ και κατσε παντα ετσι? Εσυ ξερεις τι ειναι ειναι το πιο σωστο να κανεις και τι θελεις να κανεις.. εγω οπωσδηποτε δεν ξερω τι θελεις να κανεις, ουτε τι εισαι διατεθειμενος. Αφου δεν ξερεις ουτε εσυ.
19-06-2014, 22:31 #35
19-06-2014, 22:34 #36
δεν ειπε κανεις κατι τετοιο. αυτο που λεω ειναι οτι ειναι καλο να βρεις τι θελεις και τι εισαι διατεθειμενος να κανεις.. κι αμα δε σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα. και η φαση σου φιλε μου είναι παλούκι. αλλά πρεπει να ζησεις τη ζωη σου ΤΩΡΑ. δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη. το στυλ το αναβαλω για αργοτερα.. απλα αναβαλεις τη ζωη σου. και ειναι μια.
19-06-2014, 22:36 #37
Δηλαδή; Αν ήσουν στη θέση μου τι θα έκανες;
19-06-2014, 22:56 #38
οτι θα ηταν πιο οκ για μενα. δλδ θα εκανα μια λιστα. απο αυτο που δεν την παλευω να κανω με τπτ, πχ. να το πω στους γονεις μου, μεχρι αυτο που θα το εκανα με μια πολυ πιο μικρη δυσκολιά, πχ να το πεις σε αυτη τη φιλη σου που εμπιστευεσαι περισσοτερο. μετά θα προσπαθούσα να γνωρίσω γκέι άτομα οχι σε dating sites, αλλα οριστε ακομα και σε αυτο το φορουμ, αν εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες, μπορεις να κανεις καποια γνωριμια. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟΝΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
Αν εχεις ανοιχτες κεραιες και πραγματικα ενδιαφερεσαι μπορεις να γνωρισεις ατομα του ιδιου προσανατοσλισμου και φυλου, δεν ειναι δα και ειδος υπο εξαφανιση!! Στο γυμναστηριο, στη σχολη, στη δουλεια.
Εσυ εισαι σιγουρος ότι το θες τοσο πολυ αυτο να γίνει?? Γιατι συνηθως αν κανεις το θελει πολυ με τη συμπεριφορα του το φερνει στη ζωη του γιατι φερεται αναλογα. Πχ ειναι πιο ανοιχτος, ψαχνεται, γνωριζει κοσμο, μιλαει, κοιταει, ενδαιφερεται. Εσυ μου δινεις την εικονα φοβισμενου και κλεισμενου που νιωθει εγκλωβισμενος.. Οποτε ειναι λογικο και σε αυτη την στρεητ παρεα σου να νιωθεις τοση μοναξια..
Μηπως πρεπει να αρχισεις απο το να αποδεχτεις τον εαυτο σου και αυτο που θελει? Λεω εγω τωρα..
19-06-2014, 23:01 #39
Ξέρεις τι; Είναι δύσκολο έξω να προσπαθήσεις να γνωρίσεις άτομα τέτοιου προσανατολισμού γιατί πολύ απλά ο κόσμος δεν ξέρει για σένα. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες.. ΄
Είχα σκοπό να ανοιχτώ σε αυτή τη φίλη αλλά έγιναν κάποια πράγματα που με έκαναν να καταλάβω ότι κάποια θέματα τα αντιμετωπίζει με ανωριμότητα. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι η ιδέα μου. Θέλω να είμαι σίγουρος όταν θα το κάνω αυτό.
19-06-2014, 23:13 #40
πρεπει να αποδεχτεις οτι δεν ειναι τοσο ευκολο για σενα οσο για καποιον αλλον στην δεδομενη ελληνικη κοινωνια/οικογενεια/νοοτροπια να κανεις αυτο που θες και να εισαι αυτος που θες ελευθερα. ή σπας τα αυγα και κανεις ομελετα, δλδ δεχεσαι τις οποιες συνεπειες, καποιες φορες μικροτερες, καποιες φορες μεγαλυτερες απο αυτες που περιμενουμε η φανταζομαστε, ή τι? καθεσαι για παντα ετσι? στη ντουλαπα? παιζει αυτη η επιλογη? για αυτο ναι πρεπει να νιωσεις σιγουρος και ετοιμος, εχεις δικιο.
αλλα αυτο το δε μπορεις να γνωρισεις ατομα τετοιου πρσανατοσλισμου γιατι ο κοσμος δεν το ξερει για σενα δεν το καταλαβαινω. Η μαλλον το καταλαβαινω αν εισαι σε κανα χωριό ή κωμοπολη. Αν εισαι στην ΑΘηνα ή σε αλλη μεγαλη πολη μπορεις να γνωρισεις ανετα κοσμο. Δε χρειαζεται να βαλεις τον τελαλη να το διαδωσει στη γειτονια, ουτε να γνωρισει τους φιλους σου αμα δε θες. Ναι να κρυβεσαι κλπ δεν εχει πλακα, αλλα να ζεις κατι και να χαιρεσαι για αυτο εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
19-06-2014, 23:24 #41
Παντως με ψιλοπροβληματιζει που στα 21 σου δε θες να ερωτευτεις, αλλα θες ενα φιλο.. κολλητο.. πλατωνικα δλδ? να ειστε απλα μονο φιλοι? η μετα να γινετε και κατι παραπανω? δεν εχεις ερωτευτει ποτε? φοβασαι I guess και ειναι λογικο μιας και δεν εχεις ξαναπαιξει αυτο το παιχνιδι του ερωτα.. ξερεις τι λενε λοιπον, αν θες αν αποκτησεις εναν πολυ καλο φιλο, γινε ενας πολυ καλος φιλος.
20-06-2014, 00:10 #42
Το να βρω ένα φίλο, και όταν λέω φίλο εννοώ μόνο φίλο, το έχω με την μεγαλύτερη προτεραιότητα. Φυσικά και θέλω και να γνωρίσω κάποιον για σχέση και να ερωτευτώ (όχι δεν έχω ερωτευτεί ποτέ). Απλά το να έχω έναν καλό φίλο το θεωρώ πιο αναγκαίο από μία σχέση..