Results 31 to 34 of 34
-
06-06-2014, 01:41 #31
Remedy είπα πλάκα κάνω!!!
Giorgo Panou σίγουρα δε θα βρω κάποιΟΝ να τον κοροϊδέψω για να ξεχάσω τον πόνο. Ελπίζω να βρω κάποιον που θα ερωτευτώ και θα αγαπήσω για να με βοηθήσει να συνεχίσω την ζωή μου.. Αν ήταν να βρω τον πρώτο θύμα που θα έπεφτε μπροστά μου θα είχα κάνει 10 σχέσεις αυτούς τους 10 μήνες...
- 18-06-2014, 21:13 #32
22-06-2014, 23:29 #33
Δεν μου φαίνεται κυνικό, μου φαίνεται ακαταλαβίστικο! Όντως έχω πολλά θέματα που πρέπει να λύσω απλά μου έκατσε και ο χωρισμός ... είναι αυτό που λένε ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ
Τι ακριβώς εννοείς να δώσω σημασία στον εαυτό μου; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Ίσως να υπάρχει αλλά δεν το βλέπω!
23-06-2014, 22:12 #34
Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι πως ισως καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις και τα προβλήματα και το χωρισμό περισσοτερο εγωιστικά και εγωκεντρικά.
Μια απορία που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας παραπάνω είναι αν τα υπόλοιπά θέματα (αγοραφοβία κτλ. ) προέκυψαν πριν τη σχέση ή κατα τη διάρκεια της?
Αν προέκυψαν πριν μήπως να σκεφτείς αν επαναπάυτηκές λίγο στη σχέση και παραμέλησες τις πραγματικές σου αναγκές. Αυτές που σε οδήγησαν στα προβλήμτα?
Αν πάλι προέκυψαν κατα τη διάρκεια, μήπως να σκεφτείς πόσο η σχέση συνέβαλλε σ αυτά.
Αν η αγοραφοβία σου έχει φτάσει στο φουλ οπως λες μήπως να σκεφτείς πως είχε περιοριστεί πριν το χωρισμό? Ηταν κάτι που έκανες έσυ? Ηταν η ασφάλεια που ένοιωθες στη σχέση? Ηταν κάτι άλλο το οποίο το έχεις ακόμη ως κεκτημένο?
Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες και διάφοροι που σε πιέζουν, πλην της σχέσης ή του χωρισμού. Αλλά αυτή τη στιγμή, ο μόνος που έχεις να φροντίσεις είναι ο εαυτός σου και μόνο. Ο ίδιος που θα έπρεπε να είναι ανέκαθεν πρώτη προτεραιότητα σου.
Αν χρειάζεσαι κάτι πχ. απέξω, θα πρέπει να πας να το πάρεις. Το οφείλεις στον εαυτό σου. Δε χρειάζεσαι μια σχέση που θα υπάρχει αγάπη κι ολα τα υπόλοιπα όμορφα μιας σχεσης και ίσως εξυπηρετεί και τις ανάγκες σου και τις φοβίες σου.
Γενικά κάνε πράγματα για τον εαυτό. Οσο μικρά, ασήμαντα ή ανέφικτα σου φαίνονται. Συγκεντρώσου σ αυτά και σκέψου θετικά οτι θα γίνουν.
Σε μια σχέση θεωρώ πως πρέπει να μπορούμε να περνάμε καλά και να γινόμαστε καλύτεροι, αν κάτι απο αυτά δεν ισχύει, τότε μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίζεις την αξία της σχέσης.