Εγώ φοιτήτρια, αυτός καθηγητής 5 χρόνια ιστορία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54
    Senior Member

Εγώ φοιτήτρια, αυτός καθηγητής 5 χρόνια ιστορία

Καλησπέρα σας,

Εδώ και 5 χρόνια (από τα 19 μου) είμαι τρελά ερωτευμένη με τον καθηγητή μου στη σχολή. Αυτός τώρα είναι 43, αλλά φαίνεται πιο νέος.Την πάτησα με το που τον είδα πρώτη φορά να μπαίνει στο αμφιθέατρο...Γρήγορα τον προσέγγισα με ερωτήσεις, απορίες κλπ.. Ηταν πολύ φιλικός και από το έτος μου (γύρω στα 100 άτομα) ήμουν η μοναδική που με φώναζε με το όνομά μου..Αποκτήσαμε πολύ οικειότητα, πήρα πτυχιακή μαζί του και μιλούσαμε γενικά πάρα πολύ σαν να είμαστε φίλοι και για άσχετα θέματα ( την μητέρα του, τον πατέρα το που έχει πεθάνει, ταξίδια που έχει κάνει, ακόμα και γενικές κοινωνικές ή θεωρητικού τυπου συζητήσεις). Με τα χρόναι εμπέδωσα ότι γενικά μιλάει αρκετά... Κάποια στιγμή, επειδήδεν μπορούσα να του το πω, του έστειλα ένα γράμμα και όταν πήγα στο γραφείο του αρνήθηκε οτι το έχει πάρει και ότι δεν γίνεται. Γενικα δεν είναι τόσο ωραίος, αλλά πολύ γοητευτικός και του την πέφτουν πολλές. Λόγω αυτού άφησα την πτυχιακή μου και για ένα διάστημα χαθήκαμε.. Όταν πέρασα στο μεταπτυχιακό δεν ήταν τυπικός μαζί μου, αλλά συνεχίζει να μου φέρεται με πολλή οικειότητα και να με πειράζει.. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα να κάνω τη διπλωματική μου μαζί του (ενώ την 1η φορά τον είχα μπαρατήσει),γενικά άμα περνάει καιρός και δεν παω σχολή ρωτάει που είμαι και χαίρεται όταν με βλέπει, ενώ είμαι η μοναδική φοιτήτρια που έχει τσακωθεί μαζί μου μέσα σε μάθημα. Έχουμε φιληθεί 2φορές στο μάγουλο.. Γενικά είναι πολυ δειλός και εγώ φροντίζω να του δείχνω ότι τον θέλω και τότε νιώθει πολύ αμήχανα. Δν ξέρω αν με θέλει... Αν δεν με ήθελε, αφού ξέρει δεν θα έπρεπε να είναι πολύ τυπικός μαζί μου; Να πάω να του μιλήσω ευθέως και να του πω τι νιώθω..Για να το ξεκαθαρίσω δεν θέλω απλά σεξ, αλλά σοβαρή σχέση.

Senior Member
    Καλησπερα!!!
    Η διάφορα ηλικίας ειναι μεγάλη...σοβαρή σχεση δεν θα υπάρξει.Ειστε στον ίδιο χώρο κι αυτο δεν ειναι και τόσο καλο...για αυτόν!Σκεψου τι θα πουν για αυτόν,για εσένα.Σκεψου τι θα συμβεί αν φτάσει παραπάνω!

Senior Member
    Το έχω σκεφτεί αυτό και γενικά τον ενδιαφέρει τι θα πουν. Αλλά συνεχίζει αυτό το παιχνίδι και σε δύο καθηγητές (άντρα και γυναίκα) φίλοι του που είναι σε άλλη πόλη έχει μιλήσει για μένα...

Member
    σοφια.. υπαρχουν δυο επιλογες.. ή θα πας κ θα τα πεις ολα σε εκεινον για να τα βγαλεις απο μεσα σου (δεν εννοω να γραψεις γραμμα ή να τον παρεις τηλ) αλλα να τον πιασεις κ να του μιλησεις face to face.. ετσι θα του δειξεις ποσο το θες κ ποσο ετοιμη εισαι να το αντιμετωπισεις.. η αλλη επιλογη ειναι να συνεχισεις αυτο το παιχνιδι που στην ουσια δεν καταληγει καπου αφου ουτε αυτος τολμαει να κανει κατι για τους δικους του λογους κ ουτε εσυ κανεις κατι για τους δικους σου λογους αντιστοιχα... καλη δυναμη κοπελα μου γιατι απο οτι καταλαβα λογω της δουλειας του δυσκολα θα προχωρησει μαζι σου.. ισως να εχει θεμα κ με την ηλικια. που κ αυτη ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα της.. τι να πω? κανε οτι σου λεει η καρδια!! καλημερα!!
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Είναι παντρεμενος?
    Του εστειλες γραμμα, απ ότι λες εκει του εξηγουσες πως νοιωθεις γι αυτον, αλλα ειπε πως δεν το ειχε παρει κι οτι δεν γινεται.... Απ τα συμφραζομενα του το πηρε. Με αλλα λογια του εκανες σαφεις τις προθεσεις σου. Ετσι αν ήθελε θα εκδηλωνόταν μεχρι τωρα. Εκτος κι αν δεν του αρεσεις σε ερωτικο επιπεδο ως γυναικα ή λόγω της θεσης του ειναι διακριτικος και κραταει αποστασεις. Μπορει και να σου επιφυλάσσει το να εκδηλωθει όταν θα εχεις τελειωσει με τις σπουδες οποτε θα ειναι ανετος για τετοια ...... Επίσης, αν ενδιαφεροταν σε ερωτικο επιπεδο/σχεση θα ειχατε ανταλλάξει και τηλεφωνα και θα τα λεγατε κι εκτος σχολής.
    Απο μερους σου ενας ενθουσιασμος ειναι, ο οποιος καποτε παιρνει την κατιούσα. Ειναι μέχρι που να πεσεις πανω σε καποιον περιπου της ηλικιας σου ή αυτος σε σενα, οποτε όλες αυτες οι σκεψεις για τον καθηγητη θα τελειωσουν.
    γιάννης

Banned
    Καλησπέρα σας,

σχέση.
    Σε καταλαβαίνω.Κάτι τέτοιοι βγάζουν μιά γοητεία,δε λέω.
    Εμένα μου άρεσε ένας στο λύκειο,θα ήταν εκεί κάπου στα 45.
    Ήταν.............! αλλά εννοείται πως τότε απλά φαντασιωνόμουν δεν περίμενα κάτι.
    Εσένα η δική σου περίπτωση είναι πολύ διαφορετική.
    Είσαι πιο ώριμη τώρα,δεν είσαι παιδάκι.Προσέγγισε τον κι ας νιώθει αμηχανία.Δε θα την ξεπράσει
    ποτέ άμα δεν του την πέσεις.Άλλωστε εσύ το θες οπότε κάντο.Μην πας με στόχους όμως,π.χ.
    όπως είπες ότι θες σοβαρή σχέση.Επειδή σου άρεσε δε σημαίνει ότι θα σου δώσει ακριβώς αυτό που
    θες.Κινήσου αρχικά στα λημέρια του.Μη ζητήσεις κάτι,απλά ζήσε το.

Senior Member
    Τίποτα από αυτά που περιγράφεις δεν δίχνει ότι ο καθηγητής σου σε γουστάρει ερωτικά. Μπορεί όντως να σε συμπαθεί πάρα πολύ αλλά αυτό δεν έχει σχέση με ερωτική διάθεση. Λες ότι ήξερε το όνομά σου ανάμεσα σε 100 άτομα. Στο πρώτο έτος κανείς δεν ασχολείται να πάει να ρωτάει ένα καθηγητή για τα μαθήματα. Όλοι έχουν στο μυαλό τους να πάνε για καφέ και να γνωρίσουν κόσμο. Λογικό αν ήσουν το μοναδικό από 100 άτομα που τον επισκεπτόταν να έμαθε το όνομά σου, είδικά αν αυτές οι επισκέψεις και οι απορίες ήταν συχνές. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι αυτό που σου δίδασκε ήταν και το αντικείμενό του και προφανώς θα του άρεσε που κάποια φοιτήτρια ενδιαφέρεται για αυτό (είναι το αντικείμενο που ενδιαφέρει και εκείνον και επίσης, εμμέσως πλην σαφώς το ότι σου κέντρισε το ενδιαφέρον για το μάθημα είναι και μια επιβεβαίωση για αυτόν ότι είναι καλός καθηγητής).

Το περιστατικό που γράφεις με το γράμμα... Εμένα μου δείχνει ότι το πήρε αλλά δεν ήθελε να το παραδεχτεί γιατί τότε θα έπρεπε να συζητήσει μαζί του το περιεχόμενό του. Αλλά ακόμη και να μην το πήρε, υποψιαζόταν τι υπήρχε μέσα αλλιώς θα σε τρέλαινε στις ερωτήσεις τύπου: Καλά γιατί μου έστειλες γράμμα, τι έγραφες εκεί κλπ

Το γεγονός ότι μίλησε για σένα σε δυο φίλους του καθηγητές πραγματικά δεν δίχνει τίποτα. Μπορεί να σε θεωρεί πολύ καλή φοιτήτρια και να θέλει να σε βοηθήσει από τη στιγμή που ξεχωρίζεις.

Συμβουλή: μην πας να του μιλήσεις, τουλάχιστον όχι όσο είσαι φοιτήτριά του. Μόλις τελειώσεις με το μεταπτυχιακό πες του να βρεθείτε για να σε συμβουλεύσει πώς να προχωρήσεις μετά τις σπουδές σαν πιο ειδικός με το αντικείμενο. Τότε θα δεις αν ενδιαφέρεται. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά θα κάνει εκείνος το πρώτο βήμα εφόσον πλέον δεν θα υπάρχει το εμπόδιο ότι είσαι φοιτήτριά του. Διαφορετικά, τώρα μπορεί πάντα να το ρίξει εκεί χωρίς να είναι αυτός ο λόγος κι εσύ να συνεχίζεις να ελπίζεις.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Δεν είναι παντρεμένος, μου το έχει πει, αλλά το ξέρω και από τους άλλους καθηγητές του μεταπτυχιακού. Στο γράμμα έκανα τη βλακεία και δεν του έγραψα τα συναισθήματά μου και ήταν και ανώνυμο...Ξέρω ότι το έχει πάρει. Τώρα για το αν και πόσο ενδιαφέρεται δεν ξέρω βρε παιδιά.. Φανταστείτε όταν πήγα στο γραφείο του είχε σκύψει το κεφάλι στο πάτωμα έκανε ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω και μου έλεγε εγώ δεν πήρα τίποτα. Γενικά αντί να τα χάσω εγώ τα είχε χάσει αυτός.. Συνεχίζει όμως να μιλάει μαζί μου σαν να μην συμβαίνει τίποτα και το τρέφει όλο αυτό αντί να είναι τυπικός, ίσως γιατί τον κολακεύει κιόλας (αν και δεν είμαι η μοναδική που τον θέλω). Σκέφτομαι να πάω να του μιλήσω, να τα βγάλω από μέσα μου.. Σε επίπεδο σπουδών δεν έχω να χάσω κάτι. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και αν ήθελε να μου δημιουργήσει πρόβλημα θα μπορούσε να το έχει ήδη κάνει.

Senior Member
    Καταρχην ευτυχως που δεν ειναι παντρεμενος γιατι τοτε δε θα ειχε μελλον το οτιδηποτε. Κοιταξε σοφακι, εγω δεν ειμαι αντιθετος στις διαφορες ηλικιας, συνηθως οι ''αλλοι'' ειναι αντιθετοι. Η κολαση ειναι η αλλοι που ελεγε και ο σαρτρ. Παρε παραδειγμα τον ελυτη που η τελευταια του γυναικα ηταν σημαντικα μικροτερη. Και υπαρχουν κ πολλα αλλα παραδειγματα. Το προβλημα απ οτι καταλαβα ειναι οτι ο καθηγητης ειναι ντροπαλος. Εγω παντως θα σου προτεινα να το επιδιωξεις.

Junior Member
    και το γραμμα πηρε και το τι εχεις μεσα στο κεφαλι σου ξερει Πιο εξυπνη η αλεπου η το αλεπουδακι ? ο ανθρωπος εχει την ιδια συμπεριφορα εφοσον κανει οτι δε ξερει και καλα τιποτε Και συ μη χασεις αμεσως να του εξομολογηθεις Λες και αν ηθελε γυναικα δε θα ειχε το θαρρος να της το πει Απο το δικο σου κουραγιο θα κρεμοταν

Banned
    Quote Originally Posted by Filomena View Post
    και το γραμμα πηρε και το τι εχεις μεσα στο κεφαλι σου ξερει Πιο εξυπνη η αλεπου η το αλεπουδακι ? ο ανθρωπος εχει την ιδια συμπεριφορα εφοσον κανει οτι δε ξερει και καλα τιποτε Και συ μη χασεις αμεσως να του εξομολογηθεις Λες και αν ηθελε γυναικα δε θα ειχε το θαρρος να της το πει Απο το δικο σου κουραγιο θα κρεμοταν
    χαλαρωσε !!!!!!!!
    ο,τι θελει θα κανει δεν καταλαβα θα την κατακρινεις επειδη θελει να κανει κινηση;;; και ας ειναι ντροπαλος ο καθηγητης,και;;;;;;;
    να κατσει να ψαχνεται μηπως αν αυτος τη θελει ή οχι;;;; δε θα μαθει ποτε ετσι!
    να πας να του πεις ο,τι νιωθεις!
    και δε σημαινει τιποτα το οτι δεν ειπε τπτ για το γραμμα! μπορει να μην ηθελε να τη φερει σε δυσκολη θεση!
    που ξερεις εσυ αμα βγουνε καμια μερα και προχωρησουνε;;;;
    τιποτα δεν ειναι σιγουρο και με το να μαντευουμε και να λεμε ''αυτο ειναι ακομα δεν το καταλαβες;;;'' σε μια τετοια περιπτωση που ειναι
    τελειως φλου,ειναι γελοιο!
    καθιστε να δουμε και την ανταποκριση του καθηγητη και μετα βλεπουμε!!!

Senior Member
    Κι εγώ πιστεύω ότι ένας άντρας 43 ετών όσο ντροπαλός και να είναι, δεν είναι ούτε τόσο χαζός ούτε τόσο άτολμος, ώστε να φοβάται να εκδηλωθεί, όταν μάλιστα πρόκειται για ένα κοριτσάκι είκοσι χρόνια μικρότερό του. Αν ήθελε να μπλέξει θα έμπλεκε.
    Προφανώς έχει καταλάβει και προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα, έτσι ώστε να μη σε προσβάλει.
    Πάντως απ' ότι φαίνεται δεν θέλει να εμπλακεί, είτε λόγω θέσης είτε γιατί δεν ενδιαφέρεται.

Senior Member
    αν και πιστευω οτι η διαφορα ηλικιας εχει πολλα αρνητικα σε μια σχεση αν νιωθεις τοσο εγκλωβισμενη με τα συναισθηματα σου γι αυτον πηγαινε πιαστον και μιλησε του !! τουλαχιστον να σου φυγει η απορια για το αν ενδιαφερεται η οχι!! ειναι και 5 χρονια ολο αυτο και απορω πως αντεχεις!!! δεν ξερεις κατι για την προσωπικη του ζωη μονο οτι δεν ειναι παντρεμενος ξερεις, μπορει να εχει μια σχεση το γεγονος οτι δεν ειναι παντρεμενος δεν σημαινει οτι δεν τρεχει κατι στη ζωη του!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Ξέρω ότι δεν έχει σχέση από δικές του κουβέντες. Ξεκάθαρα δεν μου το έχει πει. Ισχύει ότι ένας άντρας 43 χρονών δεν είναι τόσο άτολμος, αλλά όχι στην περίπτωση του συγκεκριμένου. Όταν είμαστε μόνοι μας στο γραφείο νιώθει αμηχανία και πάει πάνω-κάτω, γενικώς χάνει τα λόγια του και μια φορά που τον είχα φιλήσει στο μάγουλο (γιατί με είχε βάλει δωρεάν στο συνέδριο που διοργάνωνε) τραύλιζε και ψέλλισε απλά "ωραία". Οπότε ναι είναι ΠΟΛΥ ντροπαλός, ενώ εγώ όχι. Δεν ξέρω αν σχετίζεται γενικά η ντροπή με την ηλικία, αλλά εγώ γενικά θεωρούμε από τους γύρω μου αρκετά δυναμικό άτομο και από τον ίδιον φυσικά. Δηλαδή, ό,τι έχω ζητήσει για παρατάσεις, προθεσμίες, εξετάσεις (για όλο το τμήμα) τα έχει κάνει. Δεν έχω σκοπό να του το πω, γιατί του λείπει γυναίκα.... 5 χρόνια πάνε και δεν αντέχω άλλο να κάνω πώς δεν συμβαίνει τίποτα.. Για μένα θέλω να το κάνω, δεν περιμένω κάποια απάντηση... Πάντως πρόσφατα που βρεθήκαμε σε ένα πάρτυ-έκπληξη που διοργάνωσα για εκείνον (έκανε εγχείρηση στη μέση και ανάρρωσε) φρόντισα να δείξω ότι έχω σχέση με κάποιον συμφοιτητή μου (που έχει στενή επαφή μαζί του) και ένιωσε πολύ αμήχανα. Δεν μου μιλούσε και άρχισε να μου μιλάει ξαφνικά..Με ρώτησε αν θα φύγουμε μαζί και του είπα ότι θα φύγω με το παιδί και ένιωσα ότι δεν του άρεσε.

Senior Member
    σοφια εγω ειχα καθηγητη ανω των 50 που ηταν πολυ ντροπαλος, δεν παιζει ρολο η ηλικια, ειναι πολλοι παραγοντες. Αλλα διαβαζω τωρα οτι επαιξες οτι εχεις σχεση με αλλον? Γιατι κουκλα μου τα κανεις αυτα? Με τι κοτσια μετα ο αλλος θα κανει ενα βημα? Δε σε καταλαβαινω...

Page 1 of 4 123 ... LastLast