Εγώ φοιτήτρια, αυτός καθηγητής 5 χρόνια ιστορία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    μωρε εχει πλακα!! εσυ βασανιζεσαι ομως!!!
    To ξέρω.. Άλλες φορές κλαίω και άλλες φορές μόλις τον βλέπω πετάω.. Γενικά, έχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο, αλλά τα χρήματα είναι πολλά. Πφφ

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    To ξέρω.. Άλλες φορές κλαίω και άλλες φορές μόλις τον βλέπω πετάω.. Γενικά, έχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο, αλλά τα χρήματα είναι πολλά. Πφφ
    it' s up to you!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Κοπελα μου η διαφορα ηλικιας ειναι μεγαλη καλυτερα να βρεις ενα ανθρωπο της ηλικιας σου,επισης ο συγκεκριμενος πιθανον να εχει σχεση,αλλωστε δεν εχεις καμμια ενδειξη οτι σε βλεπει αλλιως κ ολα τα ενδεχομενα ειναι πιθανα ετσι κ του μιλησεις,Ετσι κ το θελεις ομως κανε το κ προετοιμασου για ολα,καθε σχεση ειναι ρισκο αλλωστε

....Δεν έχω σκοπό να του το πω, γιατί του λείπει γυναίκα.... 5 χρόνια πάνε και δεν αντέχω άλλο να κάνω πώς δεν συμβαίνει τίποτα.. Για μένα θέλω να το κάνω, δεν περιμένω κάποια απάντηση... ... Πάντως πρόσφατα που βρεθήκαμε σε ένα πάρτυ-έκπληξη που διοργάνωσα για εκείνον (έκανε εγχείρηση στη μέση και ανάρρωσε) φρόντισα να δείξω ότι έχω σχέση με κάποιον συμφοιτητή μου (που έχει στενή επαφή μαζί του) και ένιωσε πολύ αμήχανα. Δεν μου μιλούσε και άρχισε να μου μιλάει ξαφνικά..Με ρώτησε αν θα φύγουμε μαζί και του είπα ότι θα φύγω με το παιδί και ένιωσα ότι δεν του άρεσε.
    Χμ....κάτι λεει αυτό. Παίζει το σενάριο να το εχει απο καιρο παρει ειδηση οτι τον γουσταρεις, κατα βαθος τ΄αρεσεις αλλα ενεκα της θεσης του, επειδη φοβαται μην βρεθει εκτεθειμενος, δεν μπορει να εκφραστει, και η φαση με το συμφοιτητη σου ηταν λες και ζηλεψε ή φοβηθηκε μη σε εχασε. Μπορει βεβαια η σταση του αυτη να ηταν, απλα απόρησε, πως ειναι δυνατον αυτη να μου φερεται τοσο όμορφα και να ναι σε σχεση με συμφοιτητη της και η σκεψη του μεχρι εκει. Απλα η φαση αυτη δεν μου βγαζει κατι πλήρως αδιαφορο....
    Εσυ περιμενε πρωτα να τελειωσεις το μεταπτυχιακο, κι οπως σου προειπε αλλο μελος κανονιζεις τοτε συναντηση/εις μαζι του υποτιθεται για θεματα επαγγελματικα/σταδιοδρομιας για να ζητησεις καθοδηγηση κι εκει βρισκεις το θαρρος να εκδηλωθεις κι οτι ηθελε προκυψει απο μερους του. Τοτε δλδ που λόγω της θεσης του θα ειναι πιο ανετος. Κι αν εισαι και εμφανισιμη θα του ειναι ακομα πιο ευκολα τα πραγματα.

Τα 5 χρονια για τα οποια μιλας τι ειναι? τοσο καιρο ερεωτευμενη μαζι του? ολο αυτα τα χρονια δεν ειχες σχεση ή προτασεις?

Πάντως η εμπειρια λεει πως σε τετοιες περιπτωσεις μιλαμε για ενθουσιασμο ο οποιος καποτε παιρνει την κατιουσα ή για σχεσεις συντομης συνηθως διαρκειας.
    γιάννης

Senior Member
    σαχλαμαρα εκανες με τον συμφοιτητη.
    καποιος/α που δεν ειναι προβληματικος, με χοντρο θεμα αυτοεκτιμησης, οταν δει καποιον δεσμευμενο, ξενερωνει και απομακρυνεται, δεν διεκδικει.
    αν σε διεκδικησει επειδη θεωρησε οτι εισαι με αλλον, ενω σε αγνοουσε ερωτικα για 5 χρονια. εχει μεγαλο προβλημα ο τυπος.

το ανωνυμο γραμμα, τι ελεγε τελικως, εφοσον δεν ελεγε για τα αισθηματα σου???

τα 5 χρονια που γουσταρεις τον καθηγητη,ειχες σχεσεις με καποιον/ους αλλον/ους???γενικοτερα, ειχες ποτε ολοκληρωμενη σχεση με ανδρα και μονιμο δεσμο?
    εκεινος σιγουρα θα ειχε. δεν υπαρχει περιπτωση ανδρας της ηλικιας του να ειναι 5 χρονια ανεραστος, ακομα κι αν δεν εχει μονιμη σχεση.
    επισης, ολες αυτες οι συζητησεις που περιεγραψες ειναι σε επιπεδα φιλικα/κοινωνικα.το αν αυτο οφειλεται στο οτι δεν σε βλεπει ερωτικα , στο οτι θελει καποια αλλη,η στο οτι δεν θελει να κανει κατι απο την θεση που ειναι,δεν το ξερουμε.

αν απλα σε αντιμετωπιζει σαν μια συμπαθητικη φοιτητρια που τον κολακευει με το ενδιαφερον της, δεν θα καθοταν να σου λεει τα συναισθηματικα του. μπορει να εχει ηδη σχεση, λοιπον, ειτε του αρεσεις, ειτε οχι.

Junior Member
    εγω παλι απορω που δε βρεθηκε κανεις εδω και 5χρονια να σου πει οτι οταν ενας ανδρας ενδιαφερεται για μια γυναικα δεν αφηνει να περασουν 5 χρονια Εκτος και αν εσενα σε βολευει αυτη η πλατωνικη κατασταση Αυτος καταλαβε οτι τον θελεις Τι στο καλο τα ματια μιλανε απο μονα τους - ασε τα γραμματα- αλλα ενδιαφερεται για γυναικες η θελει δεσμο? Ποιος ξερει αφου δε γνωριζεστε στην ουσια Μεγαλο φαλτσο το οτι επαιξες θεατρο Θα νομιζει οτι η ετσι εισαι γενικα η οτι ο , τι σου κατσει

Senior Member
    Ναι, τόσα χρόνια είμαι ερωτευμένη μαζίτου.. Σχέσεις έχω κάνει αρκετές και φυσικά ολοκληρωμένες 24 χρονών είμαι... Αλλά όλους τους συγκρίνω μαζί του... Ο συγκεκριμένος ντρέπεται πάρα πολύ, οπότε και να με βλέπει αλλιώς δεν θα έκανε κάτι...Επισης, πριν παρω πτυχίο με είχε φωνάξει μέσα στο αμφιθέατρο όσο είχαμε διαλειμμα με το όνομα μου φυσικα και μόλις γύρισα μου κούνησε το δαχτυλάκι να πάω κοντά.Όπως καταλαβαίνετε είχαν κυκλοφορήσει φήμες για εμας, που δεν είχα διαδώσει εγώ.. Εννοώ ότι ίσως επειδή γοητεύεται το τρέφει όλο αυτό. Για τον συμφοιτητή έκανα βλακεία και ξέρω ότι θα μου το πετάξει αργά ή γρήγορα.. Τι να πω τότε;;

Banned
    Ναι, τόσα χρόνια είμαι ερωτευμένη μαζίτου.. Σχέσεις έχω κάνει αρκετές και φυσικά ολοκληρωμένες 24 χρονών είμαι... Αλλά όλους τους συγκρίνω μαζί του... Ο συγκεκριμένος ντρέπεται πάρα πολύ, οπότε και να με βλέπει αλλιώς δεν θα έκανε κάτι...Επισης, πριν παρω πτυχίο με είχε φωνάξει μέσα στο αμφιθέατρο όσο είχαμε διαλειμμα με το όνομα μου φυσικα και μόλις γύρισα μου κούνησε το δαχτυλάκι να πάω κοντά.Όπως καταλαβαίνετε είχαν κυκλοφορήσει φήμες για εμας, που δεν είχα διαδώσει εγώ.. Εννοώ ότι ίσως επειδή γοητεύεται το τρέφει όλο αυτό. Για τον συμφοιτητή έκανα βλακεία και ξέρω ότι θα μου το πετάξει αργά ή γρήγορα.. Τι να πω τότε;;
    άμα σου το πετάξει σημαίνει ότι νοιάζεται.
    και εσύ εφόσον θα έχεις πάρει το σήμα,δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
    ποιός χέστηκε μετά τι θα απαντήσεις; εκεί είναι το θέμα;
    πες ότι ήταν κάτι της στιγμής..:p :o μπούρδα.

Δλδ αυτα τα πέντε χρόνια είχες κανει σχέσεις με αλλους ενώ στο βαθος του μυαλου σου ησουν ερωτευμενη μαζι του?
    Απ την αντιδραση του που σε ειδε με το συμφοιτητη σου στο παρτι εμενα μου βγαζει ότι ενδιαφερεται. Δε θα το απεκλεια όλα αυτα τα χρονια ναι να ενδιαφερεται για σενα αλλα δεν κανει την κινηση, σαν αντρας, ειτε λογω ντροπαλότητας όπως λες, ειτε λόγω της θεσης του, με αλλα λόγια η μεγαλη χρονικη περιοδος δεν παιζει ρολο.
    Και το τι θα πεις αμα σου πεταξει τι εκανες με το συμφοιτητη, αν του πεις την αληθεια θα το εκτιμησει κι ισως αυτο του δωσει εναυσμα να σου ξανοιχθει στο πως νοιωθει κι αυτος για σενα, ή πες ότι ηταν κατι της στιγμης (συμφωνω με κοπελα93 σ' αυτο), μόνο μην πας να φτιαξεις ολοκληρη ιστορια γιατι αυτο θα του κλονησει την εμπιστοσυνη του για σενα και θα του προκαλεσει αμφιβολιες για σενα, επειδη το ψεμα ευκολα πιανεται. Κρατα την καλη σου επαφη μεχρι να τελειωσει το μεταπτυχιακο και με το τελος του, όπως σου ξαναπα, κανε την κινηση.
    γιάννης

Senior Member
    τι ειναι παλι αυτο? απο που θα επρεπε να το καταλαβουμε? ποιος διεδωσε τετοιου ειδους φημες, δηλαδη??
    και, τι περιειχε το ανωνυμο γραμμα αν οχι τα αισθηματα σου, δεν μας ειπες τελικα...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ειχε και ο ιδιος ερωτικες και σεξουαλικες σχεσεις τα πεντε αυτα χρονια.
    εφοσον δεν τις ξερεις λοιπον, δεν στα ειπε στις συζητησεις σας, σημαινει οτι δεν σου λεει τα πολυ προσωπικα του και μπορει να συμβαινει το οτιδηποτε στην ζωη του, οπως το να εχει καποια σχεση η να θελει καποια αλλη.

οσο και να ντρεπεται, ειναι βεβαιο οτι εχει καταλαβει το ενδιαφερον σου, οπως και το οτι ελαβε το γραμμα. αν ηθελε να κανει κατι, θα το εκανε. κανενας 40ρης δεν ντρεπεται ΤΟΣΟ πολυ, οταν εχει ξεκαθαρα το πρασινο φως.
    η δεν σε θελει, η δεν θελει να κανει κατι απο την θεση του. οταν τελειωσεις με την σχολη, θα δεις αν αλλαξει κατι.
    επειδη ομως εχεις παρει ηδη πτυχιο, πιστευω οτι αν σε ηθελε θα εκανε καποια κινηση. ισως ειναι στο μυαλο σου το παραπανω ενδιαφερον

αν σου μιλησει για τον συμφοιτητη θα πεις απλα οτι δεν τρεχει τιποτε.

Senior Member
    Κοίτα, από τη στιγμή που λες ότι είσαι αποφασισμένη ότι θα πας να του μιλήσεις, δε νομίζω ότι κανείς από εμάς μπορεί να σου αλλάξει τη γνώμη αυτή. Στην τελική δική σου η ζωή, δική σου και η απόφαση.

Πιθανόν αν ήμουν Ελλάδα κι εγώ θα σκεφτόμουν έτσι, αλλά έχοντας σπουδάσει σε μια χώρα που οι άνθρωποι ξέρουν να διαχωρίζουν τους ρόλους τους και οι καθηγητές μπορούν να πάνε με τους φοιτητές τους για μια μπύρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνανε φιλαράκια δεν μπορώ να δω από τις ενδείξεις που δίνεις ότι σε γουστάρει.

Ίσως το να πας να σου κάνει καλό από την άποψη ότι όταν του κάνεις κατά μέτωπον επίθεση θα πρέπει να σου δώσει πλέον αναγκαστικά μια ξεκάθαρη απάντηση. Ακόμη και αν αυτή είναι αρνητική, θα μπορείς πλέον να προχωρήσεις στη ζωή σου χωρίς να σε τρώει μήπως και αν του έδειχνες κάτι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να σκεφτείς και τα δύο ενδεχόμενα. Δηλαδή, και το υπέροχο σενάριο που σου λέει ότι κι αυτός νιώθει έτσι για σένα και το σενάριο που σου λέει ότι δεν νιώθει τίποτα. Το χειρότερο για μένα αν πας τώρα, θα είναι όπως σου είπα να μην σε θέλει αλλά να κολακεύεται και αντί να σου πει την αλήθεια να το ρίξει στο ότι είναι καθηγητής σου. Ετσι και δεν θα έχεις πάρει αυτό που ήθελες και δεν θα μπορείς να αποδεσμευτείς γιατί δεν θα έχεις λάβει μια ξεκάθαρα αρνητική απάντηση.

Σκέψου πολύ καλά πώς θα νιώσεις στην περίπτωση που σου πει ότι δεν σε βλέπει ερωτικά. Είσαι έτοιμη για μια τέτοια απόρριψη από κάποιον με τον οποίο είσαι ερωτευμένη 5 χρόνια; Αν ναι, τότε προχώρα.

Επίσης, αν ήμουν εσύ πέρα από το τι να κάνω και πώς να προχωρήσω, θα φρόντιζα κάποια στιγμή να ψάξω μέσα μου γιατί μπήκα στη διαδικασία να μου αρέσει ένας άντρας τόσα χρόνια μεγαλύτερός μου. Τι είναι αυτό που μου λείπει και έκανα μια τέτοια επιλογή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Κοίτα, από τη στιγμή που λες ότι είσαι αποφασισμένη ότι θα πας να του μιλήσεις, δε νομίζω ότι κανείς από εμάς μπορεί να σου αλλάξει τη γνώμη αυτή. Στην τελική δική σου η ζωή, δική σου και η απόφαση.

Πιθανόν αν ήμουν Ελλάδα κι εγώ θα σκεφτόμουν έτσι, αλλά έχοντας σπουδάσει σε μια χώρα που οι άνθρωποι ξέρουν να διαχωρίζουν τους ρόλους τους και οι καθηγητές μπορούν να πάνε με τους φοιτητές τους για μια μπύρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνανε φιλαράκια δεν μπορώ να δω από τις ενδείξεις που δίνεις ότι σε γουστάρει.

Ίσως το να πας να σου κάνει καλό από την άποψη ότι όταν του κάνεις κατά μέτωπον επίθεση θα πρέπει να σου δώσει πλέον αναγκαστικά μια ξεκάθαρη απάντηση. Ακόμη και αν αυτή είναι αρνητική, θα μπορείς πλέον να προχωρήσεις στη ζωή σου χωρίς να σε τρώει μήπως και αν του έδειχνες κάτι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

....
    μελισσα, στην ελλαδα ειναι ακομα πιο χαλαρα τα πραγματα, μην κρινεις απο την ιστορια της κοπελας.
    στο πανεπιστημιο οι ερωτικες σχεσεις καθηγητων με φοιτητες ειναι πολυ συχνες και μαλιστα γνωστες στους υπολοιπους.
    για την κοινωνικοτητα εξω, δεν το συζητω, ειναι απολυτα συχνο και αποδεκτο φαινομενο.

εμενα η γνωμη μου ειναι οτι και ξερει πολυ καλα το ενδιαφερον της και δεν θελει να προχωρησει. ο λογος ειναι ειτε ελλειψη ικανης επιθυμιας , ειτε αλλες σχεσεις.
    στο οτι κολακευεται, συμφωνω.

Junior Member
    το 5αρι κανει τη σχεση ηδη αρρωστημενη Μη τρως τα νιατα σου Μπορει μολις τον γνωρισεις να μη σου κανει Πες μας τι ελεγε λοιπον το γραμμα γιατι τσαμπα καιει η λαμπα με την ιστορια σου που μαλλον μονο στο μυαλο σου υπαρχει Το οτι σε αποκαλεσε στο αμφιθεατρο με το ονομα σου το θεωρεις φλερτ? μη τρελλαθουμε κιολας Και κατι αλλο. Οσο ο ανθρωπος ειναι σ αυτη τη θεση και αξιολογει την εργασια σου δε μπορει να κανει τιποτε με σενα γιατι θα θεωρηθει ακυρος λογω συγκρουομενων συμφεροντων Απο την αλλη μη περιμενεις να τελειωσεις την επιστημη σου για να ξεκαθαρισεις αυτο που δημιουργησεις και στο μεταξυ παραμυθιασεις κιολας και τους συνομηλικους οτι ενδιαφερεσαι ενω εχεις το μυαλο σου αλλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ειναι παλι αυτο? απο που θα επρεπε να το καταλαβουμε? ποιος διεδωσε τετοιου ειδους φημες, δηλαδη??
    και, τι περιειχε το ανωνυμο γραμμα αν οχι τα αισθηματα σου, δεν μας ειπες τελικα...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ειχε και ο ιδιος ερωτικες και σεξουαλικες σχεσεις τα πεντε αυτα χρονια.
    εφοσον δεν τις ξερεις λοιπον, δεν στα ειπε στις συζητησεις σας, σημαινει οτι δεν σου λεει τα πολυ προσωπικα του και μπορει να συμβαινει το οτιδηποτε στην ζωη του, οπως το να εχει καποια σχεση η να θελει καποια αλλη.

οσο και να ντρεπεται, ειναι βεβαιο οτι εχει καταλαβει το ενδιαφερον σου, οπως και το οτι ελαβε το γραμμα. αν ηθελε να κανει κατι, θα το εκανε. κανενας 40ρης δεν ντρεπεται ΤΟΣΟ πολυ, οταν εχει ξεκαθαρα το πρασινο φως.
    η δεν σε θελει, η δεν θελει να κανει κατι απο την θεση του. οταν τελειωσεις με την σχολη, θα δεις αν αλλαξει κατι.
    επειδη ομως εχεις παρει ηδη πτυχιο, πιστευω οτι αν σε ηθελε θα εκανε καποια κινηση. ισως ειναι στο μυαλο σου το παραπανω ενδιαφερον

αν σου μιλησει για τον συμφοιτητη θα πεις απλα οτι δεν τρεχει τιποτε.
    To γράμμα περιείχε ένα στιχάκι. Το όπως καταλαβαίνετε είναι έκφραση, δεν εννοώ ότι έπρεπε να καταλήξετε εκεί. Το ποιος το διέδωσε είναι πολύ απλό.. Είμαι σε μια σχολή γεμάτη κοπέλες.. Επίσης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα ότι αποκλείεται να είχε σχέση αυτά τα χρόνια.. Τυπικά είμαι φοιτήτρια, αλλά δεν περιμένω βαθμό από εκείνον.

Senior Member
    To γράμμα περιείχε ένα στιχάκι. Το όπως καταλαβαίνετε είναι έκφραση, δεν εννοώ ότι έπρεπε να καταλήξετε εκεί. Το ποιος το διέδωσε είναι πολύ απλό.. Είμαι σε μια σχολή γεμάτη κοπέλες.. Επίσης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα ότι αποκλείεται να είχε σχέση αυτά τα χρόνια.. Τυπικά είμαι φοιτήτρια, αλλά δεν περιμένω βαθμό από εκείνον.
    επομενως, εφοσον ειχε σχεσεις τις οποιες δεν ξερεις εσυ, που το ξερεις οτι δεν εχει και τωρα σχεση???

σοφια μου, μαλλον το ενδιαφερον σου το εχουν καταλαβει στον περιγυρο και γινεται καλαμπουρι...
    αν ενδιαφεροταν ο τυπος, θα το ειχε δειξει 5 χρονια και ειδικα μετα το πτυχιο σου..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast