γιατι ρε παιδια ειμαι τοσο χαλια?βοηθηστε με.. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 281
    Καλημερα! Χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας! Στην currant και στον sfardakla επισης να ευχηθουμε καλη αρχη και υπομονη,δεν θα ειναι παντα ετσι τα πραγματα,οι καλες μερες ερχονται παιδια,γι'αυτο το καφαλι ψηλα! Αυτα που ειπα currant δεν τα ειπα σε'σενα,σε καμια περιπτωση δεν θα τολμουσα να προσβαλω εναν συνανθρωπο μου,που δινει τον αγωνα του και προσπαθει να σταθει στα ποδια του. Κυριως τα λεω απευθυνομενος στον κακο μου εαυτο,γιατι τετοιος ειμαι. Μολις μου συμβει κατι με παιρνει απο κατω και αρχιζω να κανω ολα αυτα που ειχα αναφερει. Αλιμονο αν τα ελεγα σε'σενα η στα αλλα παιδια,που στο κατω,κατω,δεν σας γνωριζω και τοσο καλα.Συμφωνω με την μπουμ σε ολα. Ετσι ακριβως ειναι.Ολα τα οπλα εχουν την θεση τους στον αγωνα αυτο! Ασε μπουμ,με μενα μην με ρωτας ,γιατι ειμαι μες τα νευρα μου απο χθες! Εκανα την βλακια και εφαγα φακες!!Οπως καταλαβαινεις μου τιναξανε το εντερο στον αερα! Πηρα ενεργο ανθρακα εχθες το βραδυ και ηρεμησα. Τωρα ομως εχω αγχος για το μεσημερι που θα παρω το λαντοζ...Οσο για την συναντηση καλα θα ηταν αλλα δεν ξερω αν βολευουν οι πολεις μας.

Για την σχεση μου εμενα ρωτας μπουμ;

Senior Member
    οχι, οχι..σορυ..χααχ αυτο πηγαινε στην currant!χχαχαχα σορυ ετσι οπως το εγραψα τα μπερδεψα.

Senior Member
    βρε καλε μου εχεις συνδρομο ευερεθιστου εντερου κ γι αυτο νιωθεις ετσι. το χω κ γω απο μικρη κ δεν μπορω να φαω οσπρια με τιποτα!!! ουτε γαλα.
    πινω μονο γαλα χωρις λακτοζη.ουτε γιαουρτια .αυτα βασικα με πειραζουν.το γαλα, γιαουρτι κ οσπρια.
    κ μου αρεσουν παρα πολυ τα οσπρια.ευτυχως δεν με πειραζουν οι πρασινες σαλατες.
    εγω μενω αθηνα.εσεις που μενετε?

Ελα βρε μπουμ,πως με ηρεμεις δεν ξερεις..Λοιπον γαλα δεν το βαζω στο στομα μου,γιαουρτι και τυρι ομως τρωω. Τωρα το πρωι εφαγα ενα κατσικισιο γιαουρτρακι!Λες; Μη μου βαζεις ιδεες!!Οσο για τα οσπρια απο'δω και περα,εχω οπλισει την καραμπινα!! Και μονο που θα ακουω την λεξη οσπρια θα ριχνω στο ψαχνο!!Οι σαλατες ουτε εμενα με πειραζουν.Εσυ τρως και ωμες σαλατες η μονο βραστες;Τωρα για παραδειγμα το μεσημερι θα φαω ψαρια και δεν ξερω αν πρεπει να φαω και βραστα χορτα.Εγω μενω 524 χλμ βορεια απο'σενα! Παντως για το ευερεθιστο σου συνιστω να βρεις εναν καλο ομοιοπαθητικο,σου μιλαω οτι θα δεις θαυματα! Σου το λεω εκ πειρας. Τωρα τι να κανω το μεσημερι που θα εχω αγχος με το λαντοζ;

Senior Member
    λεπον..ακου με προσεκτικα sfrdakla..αυτο που περιγραφεις ετισ ακριβως..εχω κ γω.
    οι κρισεις πανικου αν δεν επεξεργαστουν απο ειδικο κ σενα , καταληγουν σε γενικευμενη αγχωδη διαταραχη που κ αυτη απλη ειναι μη σε τρομαζει, απλα ειναι συνεχομενο το στρες κ αφορητο..ολα οσα περιγραφεις ειναι απο αυτο.καρδια δεν παθαινεις με τιποτα που να κωλοχτυπιεσαι!
    αυτο που μπορεις να παθες μονο ειναι απλα ολα αυτα που νιωθεις ηδη.γι αυτο ξεκολλα.
    τα φαρμακα θα σε βοηθησουν παρα πολυ.οι ανθρωποι με γενικευμενη αγχωδη διαταραχη δυσκολευονται πολυ να κανουν αλλαγες.ειναι λογικο κ αναμενομενο να σε επιασε οταν σου εγινε προταση στο εξωτερικο.κ γω ετσι παθαινω κ γι αυτο το δουλευω τωρα για να καταφερω να δεχομαι πιο σωστα τις αλλαγες.
    το αλλο που επισης μπορουμε να κανουμ ειναι ΑΠΟΔΟΧΗ. οταν αποδεχεσαι τον εαυτο σου με αυτα που εχεις τοτε κ αυτες οι αδυναμιες εξασθενουν.
    το πρωτο πραμα που πρεπει να κανεις ειναι να αποδεχτεις τωρα οτι δεν εισαι καλα , δηλαδη λεγε απο μεσα σου "δεν ειμαι καλα ΤΩΡΑ, οχι για παντα..οκ..περναω μια δυσκολη φαση κ εχω αυτην την αντιδραση αυτην την στιγμη, ομως ξερω οτι θα ειμαι καλα σε λιγο καιρο".
    αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο πρωτο βημα για να αποφορτισθεις. μην αντιστεκεσαι σοτν εαυτο σου..ακουσε τον τι θελει να σου πει, ειναι πιεσμενος.δωστου λιγο χρονο κ σεβασου τον κ βοηθησε τον.

Senior Member
    Καλημερα σας παιδια!!
    Χαιρομαι πολυ που νιωθεις πολυ καλυτερα απο πριν Boom!!
    Πολυ μου αρεσε η ιδεα σου Boom -περι συναντησης :-) :-)
    Εχω παρατηρησει -εδω κ 3 μερες-οτι περιπου τις πρωτες δεκα ωρες μου φερνει ζαλαδα,υπνηλια,αποπροσωποι ηση (κ για αυτο εγραψα χθες οταν ειμαι σαν να βλεπεις ταινεια σε slow motion) Μετα (τις υπολοιπες ωρες) ειμαι σε υπετενταση.Σαν να θελω να πεταξω- οπως ακριβως ειπατε κ εσεις :-) :-)
    Για αυτο απο σημερα θα τα παιρνω το βραδυ.( Επειδη το συζυτησα με τον γιατρο)
    Κ ναι Boom αλλες φορες επαιρνα κ αγχολυτικο μεχρι να δρασει το αντικαταθλιπτικο,
    Τωρα αν χρειαστει θα παρω παλι.
    Στελιο θα με συγχωρεσεις, οπως σου εξηγησα κ χθες τους λογους, ηταν λαθος το συμπερασμα που εβγαλα.
    Το λαντοζ με ειχε βοηθησει κ μενα. Τωρα δεν θυμαμαι γιατι το εκοψα. Επειδη εκτος του λαντοζ πηρα κ αλλα αντικαταθλιπτικα τα οποια δεν με βοηθησαν κ πολυ.

Senior Member
    Οσο για την σχεση μου Boom, ουτε μπρος ουτε πισω.
    Τα ιδια κ τα ιδια.. Τωρα κοιταω να γινω καλα. Δεν θα αρρωστησω ξανα για εκεινον.
    Αν ειναι να χωρισουμε- που δεν θα ειναι η πρωτη φορα- θα πρεπει να το παρω επιτελους αποφαση κ γενικα να παψω να ΕΛΠΙΖΩ. Επειδη σε καποιες περιπτωσεις ισως κ να μην υπαρχει καμια ελπιδα ..

Senior Member
    καθε τελος ειναι μια καινουρια αρχη.
    μηπως αποπροσωποποιηση ειναι δικη σου κ οχι απο το αντικαταθλιπτικο?
    εγω την ειχα πριν παρω.αφου πηρα μου περασε λιγο κ σιγα σιγα εχει φυγει..καθε μερα κ καλυτερα δηλαδη.μη διαβαζεις επισης τις παρενεργειες τους.
    αν θελετε συναντιομαστε για εναν καφε.οσοι κ οπου μπορειτε.εγω μενω αθηνα.εσεις που μενετε?
    κ για την συναντηση θα την κανουμε με προσωπικα μνμτα εννοειται.

Senior Member
    βρε στελιο! δνε θα παθεις τιποτα παραπανω απο οσα παθαινεις!! παρε το φαρμακακι σου κ επειδη το εντερο σου ειναι ερεθισμενο απο χτες μη φας χορτα μαζι με το ψαρι.
    οι ωμες σαλατες δνε με πειραζουν.αντιθετως οι βραστες με σακατευουν.παθαινω κολικους.
    ξερω το προβλημα κ προσεχω πια.
    δεν σε πειραζει το λαντοζ στανταρ.εγω ρωτησα τον ψυχιατρο μου παντως κ του ειπα οτι εχω εναν φιλο κ τον πειραζει στο εντερο κ μου ειπε "αποκλειεται, απο κατι αλλο τον ποναει το εντερο, το λαντοζ δεν πειραζει το εντερο" αρα λοιπον ειναι απο το ευερεθιστο εντερο.
    φαε ψαρι κ φρυγανιες ..αν τρως γιαουρτι μπορει κ αυτο να σε πειραζει κ να νομιζεις οτι ειναι απο το λαντοζ.εγω εχω τρομερο προβλημα με το εντερο.καθε τοσο νοσοκομειο με κολικους κ το λαντοζ ουτε καν με εχει πειραξει.κατι δεν κανεις καλα με τις τροφες καλε μου ειμαι σιγουρη.
    τοσο μακρυα εισαι???ααααα..θεσσαλονικη δηλαδη..mmm..ελα αθηνα καμια εκδρομη ή θα ρθουμε εμεις με την currant!!! aaxxaxxaxxa!

Senior Member
    Καλη ιδεα Boom!!!
    Βρε κοριτσι επιτελους θυμηθηκα να ρωτησω. Εγω ποτε θα μπορεσω να στειλω προσωπικο μνμ??
    Μην μου πεις στις 50 δημοσιευσεις..!! Επειδη μπερδευτηκα. Αρχικα νομιζα στα 50 μηνυματα-κ εχω 48. Αλλα οι δημοσιευσεις ειναι τα θεματα που βαζει ο καθενας? Επειδη εχω μονο 2 θεματα

Senior Member
    εχω την αισθηση οτι ολο αυτο που επαθα τον απριλιο το πυροδοτησε η ομοιοπαθητικη που ξεκινησα αρχες μαρτιου για τις ημικρανιες μου.
    μου εδωσαν ενα βαρυ στοιχεια απο οτι εμαθα μετα το οποιο το πηρα για 1 μηνα..σιγα σιγα αρχισα να πεφτω ψυχολογικα..πηρα τηλ τον ομοιοπαθητικο μου κ του το πα..μου πε οτι κανω ομοιοπαθητικη επιδεινωση κ αυτο ειναι καλο επειδη με πιανει το στοιχειο, ομως εγω αρχισα να τα βλεπω ολα μαυρα κ εφτασα να μην κοιμαμαι κ να τρωω τον ξαναπηρα κ μου ειπε κανε υπομονη, του ειπα "δεν μπορω αλλο ειμαι σε αθλια κατασταση παθαινω συνεχομενο στρες δεν τρωω δεν κοιμαμαι, ειμαι για ψυχιατρο, τρεμω συνεχομενα κ εχω κανει αποπραγματοποιηση" μου απαντησε να κανω παλι υπομονη κ οτι δνε πρεπει να μου αλλαξει το στοιχειο.τελικα το σταματησα μονη μου την παρασκευη 6/4 κ βρεθηκα στον ευαγγελισμο εξω απο τον ψυχιατρο να παιρνω λεξοτανιλ κ xanx..δνε θελω να ξανακανω ομοιοπαθητικη, ενω την εμπιστευομουν παρα πολυ.
    αργοτερα εψαξα για το στοιχειο που μου εδωσε κ βρηκα οτι φερνει ταραχη, στρες, πανικο κ το χειροτερο οτι ειναι ανταγωνιστης της θυροξινης που εγω παιρνω καθημερινα Τ4 γιατι εχω προβλημα με τον θυρεοειδη.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!

Banned
    Quote Originally Posted by currant View Post
    Καλη ιδεα Boom!!!
    Βρε κοριτσι επιτελους θυμηθηκα να ρωτησω. Εγω ποτε θα μπορεσω να στειλω προσωπικο μνμ??
    Μην μου πεις στις 50 δημοσιευσεις..!! Επειδη μπερδευτηκα. Αρχικα νομιζα στα 50 μηνυματα-κ εχω 48. Αλλα οι δημοσιευσεις ειναι τα θεματα που βαζει ο καθενας? Επειδη εχω μονο 2 θεματα
    στα 50 μυν εκτος αν το πηγαν παραπανω

Senior Member
    Μαλιστα..Δεν εχω κανει ποτε ομοιοπαθητικη. Αλλα ειχε κανει παλιοτερα μια φιλη. Τωρα κατα ποσο την βοηθησε δεν γνωριζω. Απο οτι μου ελεγε μετρια κατασταση. Μπουμ απαντησε μου σε παρακαλω για τα μνμ που ρωτησα please :-) :-)

Senior Member
    Ευχαριστω Αλεξανδρε. Ειμαι ηδη στα 51 κ δεν εχει ενεργοποιηθει κατι.
    Μαλλον εχεις δικιο. Μπορει να το πηγαν παραπανω. Κριμα

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast