Results 31 to 45 of 48
-
30-04-2014, 20:18 #31
δεν ειμαι ακριβως νοστιμη, αρκετα μετρια θα με ελεγα απλως οχι κ ασχημη...μου αρεσουν ανα διαστηματα πολλα παιδια...αλλα ντρεπομαι να τους πλησιασω...φοβαμαι οτι θα φαω χι...σ αυτο το σημειο θελω να πω κατι που δεν ειχα πει αρχικα...στο λυκειο ενας συμμαθητης με ειχε πει 'μπαζο'..γενικα δεν εχω ακουσει ποτε γνωμη ανδρων για την εμφανιση μου...εννοω δεν εχω ξανακουσει καποιος να πει οτι ειμαι μπαζο ή δεν ειμαι...απλως απο τοτε το κουβαλαω αυτο...επισης ενα αλλο που με ειχε σημαδεψει κ μου εχει ριξει πολυ την αυτοπεποιθηση ειναι οταν ειχα πει στη μια κολλητη μου μ αρεσει αυτος αλλα τον εχω δει με εμφανισιμες κοπελες και μου ειπε τωρα μπορει να αλλαξε γουστα...δεν το πε για να με θιξει απλως νταουνιασα γτ ηταν σα να μου λεει οτι ειμαι χαλια...γενικα αυτα τα 2 με εχουν ριξει κ με εχουν βαλει στο τριπακι να σκεφτομαι οτι ειμαι μπαζο οπως το χε πει αυτος τοτε...δε βρισκω κατι τοσο ασχημο, ας πουμε εχω ωραιο σωμα, ωραια ανοιχτα μεγαλα ματια...απλως καθε φορα που γυρναω σπιτι κ λεω παλι σ αυτες ριχνονταν σκεφτομαι αφου εσυ εισαι ασχημη πώς περιμενεις να ριξεις καποιον? αν δεν ειχαν γινει αυτα τα 2 θα ειχα αλλη αποψη για τον εαυτο μου...απλως καθε αδιαφορια των ανδρων μου θυμιζει το σχολιο του συμμαθητη και κλαιγομαι...οποτε κ να θελω να πλησιασω καποιον στη σχολη φοβαμαι...πρωτον οτι θα με απορριψει κ θα με πει ασχημη ή αντιερωτικη κ δευτερον οτι θα δει αμεσως κ τις φιλες μου κ θα χασω στη συγκριση...
- 30-04-2014, 20:25 #32
Κοιταξε στελα μεχρι την ηλικια που εισαι εσυ και ακομα περισσοτερο στην εφηβεια, χτιζουμε διαρκως την αυτοεικονα μας και την κοσμοθεωρια μας. Ειναι λογικο λοιπον να σε πειραξε το σχολιο του συμμαθητη. Υπαρχουν ομως ορισμενες παραμετροι που δεν πρεπει να μας ξεφευγουν. Ειναι σιγουρο οτι θα χεις παρατηρησει πολλους συμμαθητες να εχουν αλλαξει εμφανιση. Κοπελες δηλαδη που ηταν κουκλες στο σχολειο, τωρα να χουν γινει ασχημες ή κανονικες και το αναποδο φυσικα. Και στα αγορια συμβαινει αυτο. Αλλαζει η εμφανιση σ αυτες τις ηλικιες. Ειναι ενα μεταιχμιο. Δε μας απασχολει λοιπον η τοτε εικονα σου αλλα η τωρινη που πιστευω οτι ειναι στο μεσο ορο αλλα δειχνει η διαφορα οταν εισαι μαζι με τις αλλες. Το τι αλλαγες εχω δει εγω στους συμμαθητες μου, δεν περιγραφεται!!!
30-04-2014, 20:31 #33
θα σου πω οτι τις καλυτερες στιγμες τισ εζησα με κοπελα που δν ηταν τοσο εμφανισιμη οσο οι πρωιν μου αλλα ταιριαζαμε απολυτα...και για αυτο τν προσεγγισα γτ ηταν σε μια παρεα που το παιζαν οι αλλες μοντελα και για να τις την σπασω και να τις ριξω τν εγωισμο και το υφακι πηγα και επιασα κουβεντα στην λιγοτερο προκλητικη και "ομορφη" (που μια χαρα κοριτσαρα ηταν)...και κολησαμε με τν μια,αυτο που πηγα να κανω για σπασιμο μου χαρισε τν ανθρωπο μου!!δν παιζει ρολο, προσπαθησε να βρεις ανθρωπους με ιδια ενδιαφεροντα και ασε τους κομπλεξισμους σε φαση "θα φαω Χ" αυτα τα καναμε οταν ειμασταν μικροι...
30-04-2014, 20:54 #34
κοπελια!! ολο αυτό που περνας!ολες αυτές οι σκεψεις που σε τυρανανε από μια πλευρα είναι θετικο γτ. πολύ απλα στα αλλα περνας μια χαρα, εισαι μια χαρα αφου δλδη στςεναχοριεσαι με περιτα πραματα!
από το κειμενοσου δειχνεις για κοπελιτσα με πολύ ευαισθητο χαρακτήρα! πρεπει να εχεις καλη καρδια, να εισαι στοργικο ατομο κι γενικα να μην εχεις "κακια"ζηλια κι φθονο, απλα να ζητας να "ζηλευεις" αλλα με ομορφο κι αθωο τροπο. ετσι λοιπον σε εχω για καλο κοριτσι κι με ηθικες αξιες.
προσωπικα δεν είμαι δάσκαλος ηθικης! -μονο αυτό δεν είμαι- αλλα θα σου ελεγα δυο-τρια πραματα, από μεριας μου καλο είναι να αποφυγεις να "τα ρηξεις" σε καποιο αγορι!! οσο κι να τον γουστάρεις, οποιες κι αν είναι οι συνθηκες!! καλο θα είναι απλα να τον κοιτάξεις, να του χαμογελασεις με πλαινο μορφασμο κι να τον αφησεις αυτόν να κανει παιχνιδι!!! να αποφευγεις εσυ να αρχιζεις την κουβεντα!! ο ανδρας πρεπει!! αυτος είναι ο κυνηγος!! αν αλλαξεις τους ρολους κι κακο ονομα θα σου βγει κι οσο καλο παιδι κι να είναι, οσο εκτιμηση κι να σου εχει θα την χασει!! βλέπεις είναι υποσηνιδιτες οι κακες σκεψεις για μια κοπελα που την πεφτει!! ασε να το κανουν άλλες αυτό!! εσυ συνεχιζε ετσι, κι θα βρεις τον πριγκιπασου!! κατι μου λεει ότι αξίζεις να βρεις καποιον πολύ σωστο, καποιον με ανταξια συναισθηματα!! με σοβαρες αρχες κι να σε αγαπησει! κι να αργησει λιγάκι μην τρελενεσαι!!
κι τελος, να ξερεις ότι οι ανδρες, προτιμανε ένα ομορφο κορμι παρα μοναχα ομορφο προσωπο!! βεβαια όλα καλα είναι, αλλα στην ηλικιασου το κορμι μετραει πολύ!! ετσι λοιπον κοιτα να το προσεχεις, να αθλησαι,να τρως σωστα,γενικα να το προσεχεις!! όπως κι να φορας εσώρουχα που δεν θα σου κανουν ζημιες!! να ασχοληθείς με το κορμακισου κι να προσπαθεις να το τονιζεις με ντεκολντε κι με φουστες, εξαλου ερχετε κι καλοκαιρι!! αρα?? αν είναι το ατουσου αυτό κι τονιζεις το σωμασου θα δεις πως θα σε κυνηγάνε!! δεν θα σε αφηνουν σε ησυχια!! όμως με μετρο, μην πεταξεις εξω το στηθως σου, ουτε να δειχνεις τα παντα, αξιοπρεπεια!! πανω από όλα!! να δειχνεις ότι ναι, εχεις κορμι ομορφο, ότι ναι!! το σεξ μαζισου θα είναι υπεροχο αλλα όχι να υπερβαλεις!!! κι μην εχεις διπλασου φιλες πονηρες! αλλα ουτε κι να πικρενεσαι με απλα σχολια, ειδικα των αγοριων, να ξερεις ότι πεταμε κουβέντες που ουτε καν τις σκεφτόμαστε!!προσωπικα ειχα πει μικρος τοσες βλακείες!! ειχα πικρανει κοριτσακια που ειχαν καλο σκοπο ,κι που μετα καταλαβα ποσο βλακας ειμουν ,αλλα σου πα!! τα λεμε χωρις να το ενοουμε!! ετσι, τα πεταμε, για αυτό μην πικρενεσαι ρε κοριτσακιμου!!
30-04-2014, 21:04 #35
σκαλωμενα μυαλλα
01-05-2014, 13:03 #36
01-05-2014, 13:29 #37
καλο μηνα ¨), χαιρομαι όταν ακουω νεα παιδια -σαν εσενα που εισαι μικρη ακομα- να αλλαζουν σκεψεις, φιλοσφια στην ζωη τους! να αλλαζουν σε κατι καλητερο!! σε κατι πιο χαλαρο.
μπορει στην αρχη να τρως "σκαλοματα" να γυρνας πισω, η γενικα να νιώθεις ακομα όπως πριν αλλα σαν περασει ο καιρος, κι γινουν κι οι λλαγες πανω σου, κι αλλαξει κι η αντιμετοπση των αγοριων προς εσενα θα δεις"), μετα μονο του θα πηγαινει κι γενικα θα είναι όλα καλητερα!! γτ. αν από μικρος "διωξεις" τις κακες σκεψεις θα εχεις μια υπεροχη ζωη!!!
κι γενικα, να μην ακους τι σου λεει ο κάθε ενας για τον κάθε αλλο¨)¨), παντα να κρατας "πισινη", να μην πιστευεις ότι σου λενε!! ποσο μαλον αγνωστοι!
05-05-2014, 14:50 #38
Καλησπέρα, έχεις σκεφτεί την πιθανότητα κάποιου dating site? Κάποιοι φίλοι μου γνώρισαν τις κοπέλες τους με αυτόν τον τρόπο*
(Ο ένας μάλιστα παντρεύτηκε κι όλας πριν λίγο καιρό) Το θετικό είναι ότι έτσι θα μπορέσεις να ανταλάξεις ποιο εύκολα απόψεις
και πιστεύω σίγουρα θα βρεις κάποιον που να ταιριάζετε πραγματικά (και δεν θα κολλάει αποκλειστικά στο θέμα εμφάνισης)
13-06-2014, 17:45 #39
Καλα πώς μπορεις να κρινεις κατι απτη στιγμη που δεν το χεις ζησει ποτε ο ιδιος? Ειχες υπαρξει ποτε γυναικα και μπορεις να τα λες αυτά με τοση ανεση? Κακα τα ψεματα αυτή η λογικη, του τυπου να κανεις παρεα με γυναικα ιδιου επιπεδου ομορφιας κυριαρχει στις γυναικειες φιλιες, ειναι πολύ κοινο τοσο σε συνειδητο οσο και σε ασυνειδητο βαθμο. Και δεν είναι κακο. Όλα συνυπολογίζονται, και η χημεια και η καλη επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων αλλα όμως ΚΑΙ αυτό.
Και εσυ ακομα αν δεν ειχες γεννηθεί αντρας μπορει να σκεφτοσουν ετσι. Οποτε σταματα να μιλας και να κρινεις εκ του ασφαλους φιλε !!
13-06-2014, 17:49 #40
Μηπως εχεις και εσυ υψηλα στανταρ στους αντρες και όταν σε φλερταρει καποιος που θεωρεις ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, δεν δινεις σημασια? Γιατι μου φαινεται περιεργο να λες ότι εισαι οκ στην εμφανιση και να μη σου την εχει πεσει κανενας μα κανενας τοσο καιρο! Γιατι μπαζα και πεφτουλες υπαρχουν οποια πετρα και αν σηκωσεις!!
13-06-2014, 18:27 #41
Οι φιλες δεν μπορουν να σου γνωρισουν τους φιλους των γκομενων των?
13-06-2014, 18:32 #42
13-06-2014, 18:50 #43
Πεφτουλας εστιν ως ο φερομενος α-γαμισακιας, που μετα το περας μιας ορισμένης μακρας χρονικης διαρκειας καθολικης αποχης από την γενετησια πραξη, εχει το σύμπτωμα της διογκοσεως των ορχεων και κατά συνεπειαν την αυξημενη παρορμηση να επιδίδεται στην ανωτερω προαναφερθεισα πραξη, με οποιοδηποτε διαθεσιμο θηλυκο και μη.
Last edited by Gamer85; 13-06-2014 at 19:49.
13-06-2014, 19:24 #44
13-06-2014, 19:48 #45