Κολλητοί ή ''κολλητοι'' Συμβουλες..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

Κολλητοί ή ''κολλητοι'' Συμβουλες..

Καλησπέρα σας, εδώ και 4 χρόνια κάνω παρέα με μια κοπέλα με την οποία φαίνεται ότι είμαστε κολλητοί αλλά πολλές φορές δεν φέρεται έτσι! Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να της εξηγήσω ότι κάποια πράγματα που κάνει δεν είναι φιλικά αλλά δυστυχώς δεν λέει να το καταλάβει! Σε καμία περίπτωση δεν είναι 'ερωτικά' , αλλά περισσότερο 'παιχνίδια' του μυαλού! π.χ ανεβάζω στίχους (για το άλλο μου μισό) επειδή μ` αρέσουν. Και εκείνη χώρις καν να μιλάμε μου στέλνει εσύ είσαι το άλλο μου μισό. Αυτό δεν είναι φιλικό όπως και πολλά άλλα..
    Είμαι από τα άτομα που άμα δεν μου δείξουν ενδιαφέρον δεν θα τα δω αλλιώς, καθώς φοβάμαι την απόρριψη (σε όλα τα θέματα)
    Αυτά λοιπόν έχουν ως αποτέλεσμα κατά καιρούς να προσπαθώ να αποστασιοποιούμαι γιατί δεν θέλω κολλήσω μαζί της. Έτσι όσο περνάει ο καιρός νιώθω χειρότερα και κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου!
    Δεν περιμένω να μου πείτε η κοπέλα σε γουστάρει ή να προσπαθήσω να κάνω κάτι. Όπως θα ξέρετε είδη οι κοπέλες τις ηλικίας μου(17) τα έχουν κάνει πολύ εύκολα τα πράγματα για τα αγόρια και γιαυτό ψάχνω κάτι διαφορετικό δηλαδή να μην είναι '''*******''' :p
    Σαφώς και νοιάζομαι για τι κοπέλα αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ με εκείνη! Γιαυτό θα ήθελα τις γνώμες σας μπας και ξεμπερδευτεί το 'αθώο' μου μυαλό!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :)

Member
    Quote Originally Posted by Κωστας8 View Post
    Είμαι από τα άτομα που άμα δεν μου δείξουν ενδιαφέρον δεν θα τα δω αλλιώς, καθώς φοβάμαι την απόρριψη (σε όλα τα θέματα)
    Αυτά λοιπόν έχουν ως αποτέλεσμα κατά καιρούς να προσπαθώ να αποστασιοποιούμαι γιατί δεν θέλω κολλήσω μαζί της. Έτσι όσο περνάει ο καιρός νιώθω χειρότερα και κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου!

Σαφώς και νοιάζομαι για τι κοπέλα αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ με εκείνη! Γιαυτό θα ήθελα τις γνώμες σας μπας και ξεμπερδευτεί το 'αθώο' μου μυαλό!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :)
    κ γιατι δλδ να φοβασαι την απορριψη? μπορει κ η αλλη να σκεφτεται οπως εσυ (γενικα μιλαω) .. κ ετσι πως θα μαθεις αν δεν ρισκαρεις? επεισης απορω γτ να μην μπορεις να φανταστεις τον εαυτο σου μαζι με τη φιλη σου??? πρεπει να σου πω πως απο απο τις απλες φιλιες προηλθαν κ οι πιο μεγαλοι ερωτες!!!
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Senior Member
    Καλησπερα!
    Δεν την βλεπεις ερωτικά?Της το λες σταρατα και ντομπρα!!!Επισης καμία δεν ειναι ******* επειδη σου την πέφτει!!!Επισης στα 17 ψαχνεσαι γενικώς και κυρίως στα επαγγελματικά!!!Μην κουράζεσαι με τέτοιες καταστάσεις και κυρίως μην χάνεις τον χρόνο σου με ανούσια πραματα

Junior Member
    Δεν ξέρω απλα φοβάμαι την απόρριψη! :/
    Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου μαζι της γιατι ειμαστέ τελείως διαφορετική κόσμοι!
    για να καταλάβεις :P εχω 30 φιλους στο φβ μονο με αυτους που μιλάω και εχει πανω απο 2χιλιαδες :P
    και μιλάει με τους πάντες γιαυτο δεν μπορώ και δν γίνεται :P

Junior Member
    Μωρε εγω το εχω πει αρκετες φορες να μην τα κανει για να μην κολλησω αλλα δεν καταλαβένει..
    Δεν ηθελα να πω οτι ειναι ******* απλα αμα ηξερες πως εχουν γινει η κοπελες τωρα θα καταλαβενες.. :P
    πιστεψε με δουλευω απο τα 12μου στο οικογενιακο μαγαζι γιατι νιωθω τύψεις να ζητάω λεφτά απο τους γονεις μου
    και πρόσφατα δουλεύω και ως διανομέας :P

Senior Member
    θα το πω οπως το λενε στο χωριο μου..."πολλες φορες στα φιλικα μπαινουν τα καλητερα γκολ"...

Junior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    θα το πω οπως το λενε στο χωριο μου..."πολλες φορες στα φιλικα μπαινουν τα καλητερα γκολ"...
    Μονο και μονο απο αυτα ξερεις τι χυλοπιτες εχουνε πέσει;;; (γενικα) :P
    αυτα να μην υπήρχαν και θα ήταν πιο απλά τα πράματα ! :D

Senior Member
    αντε ρε ο πρωτος ή ο τελευταιος θα σε??μονο μην συνηδιτοποιισεις οτι εκανες λαθος και το μετανιωσεις αργοτερα!!το καλυτερο ειναι να τν πιασεις και να κανεις μια καλη κουβεντα και να δεις τι πραγματικα θελει και να της διξεις τι πραγματικα θες (αμα ξερεις :p)

Junior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    μονο μην συνηδιτοποιισεις οτι εκανες λαθος και το μετανιωσεις αργοτερα!!το καλυτερο ειναι να τν πιασεις και να κανεις μια καλη κουβεντα και να δεις τι πραγματικα θελει
    Γιαυτο ειμαι μπερδεμένος και δεν ξερω τι να κανω!
    της εχω πει να μην φέρεται ετσι αλλα δεν λεει να καταλαβει και νομιζει οτι ειναι και φιλικα οποτε δεν θα βγάλεις άκρη... :/

Member
    ουφφφφ!! μωρε πιασε την κ φιλα την να τελειωνει η ιστορια!! τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!!!!!
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Angel_Love View Post
    ουφφφφ!! μωρε πιασε την κ φιλα την να τελειωνει η ιστορια!! τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!!!!!
    πες το έτσι !
    και το πολύ πολύ εδω είμαστε πάλι για να ξεπεράσουμε πιθανών χυλόπιτα :D

Senior Member
    τον δικο σου φοβο απορριψης γιατι τον μπλεκεις στην ιστορια αυτη?
    δηλαδη, θα την διεκδικουσες αν ησουν βεβαιος οτι δεν θα σε απορριψει?
    ολα τα υπολοιπα πλην της απορριψης, δινουν την εντυπωση οτι δεν την βλεπεις ερωτικα την κοπελα, αλλα μονο φιλικα.
    ισχυει? ναι η ου????
    αν ναι, η απορριψη που κολλαει?

Banned
    γιατί δεν θέλω κολλήσω μαζί της.
    δε ξερω αλλα ετσι οπως το λες μου δινεις την εντυπωση οτι θες να πισεις τον εαυτο σου οτι δε θα κολησεις μαζι της

Σαφώς και νοιάζομαι για τι κοπέλα αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ με εκείνη!
    μ καλα οπου ακους μεγαλα λογια κρατα μικρο καλαθι

οταν γνωρισα τη κοπελα μου η πρωτη της κουβεντα ηταν οτι δε θα μου δοθει ποτε αλλα οταν ακουω τη λεξη ποτε σκεφτομαι ποτε μη λες ποτε

της το παιζεις δυσκολος μου φαινετε

Member
    Quote Originally Posted by Κωστας8 View Post
    πες το έτσι !
    και το πολύ πολύ εδω είμαστε πάλι για να ξεπεράσουμε πιθανών χυλόπιτα :D
    βρε παιδι μου σταματα να σκεφτεσαι αρνητικα!! δεν παει ετσι... ξεκολλα κ προχωρα!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τον δικο σου φοβο απορριψης γιατι τον μπλεκεις στην ιστορια αυτη?
    δηλαδη, θα την διεκδικουσες αν ησουν βεβαιος οτι δεν θα σε απορριψει?
    ολα τα υπολοιπα πλην της απορριψης, δινουν την εντυπωση οτι δεν την βλεπεις ερωτικα την κοπελα, αλλα μονο φιλικα.
    ισχυει? ναι η ου????
    αν ναι, η απορριψη που κολλαει?
    Δεν νομίζω... Μακαρι να ήξερα φίλε μου!
    στο απο πάνω αστειευόμουν περισσότερο..
    αλλα για την απορριψη το ειπα γιατι τι φοβαμαι ..

Page 1 of 2 12 LastLast