facebook και προσωπικη ζωη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Member

facebook και προσωπικη ζωη

γεια σας κ παλι!! αυτη τη φορα εχω ενα θεματακι με το facebook και κατι περιεργα πραγματα που συμβαινουν τον τελευταιο καιρο.. μια κοπελα η οποια ηταν πελατισσα μου στο μαγαζι κ δεν ειναι απο το νησι που μενω τωρα... χωρις καν να ξερει το αγορι μου του εκανε αιτημα φιλιας στο facebook επειτα του επιασε κουβεντα κ φαινοταν ξεκαθαρα πως του την επεφτε... βεβαια αυτη παρουσιαστηκε ως κ καλα μια που τον συναντησε τυχαια στις προτασεις.. κ ετσι του εστειλε το αιτημια φιλιας.. να σημειωσω πως εγω μια φορα της εχω μιλησει απο κοντα κ εκτοτε δεν την ξανα ειδα αλλα ειμαστε φιλες στο προφιλ του μαγαζιου... λοιπον συνεχιζω πως αυτη δεν ειχε ιδεα πως τα εχω με το αγορι αυτο που μιλαει.. τεσπα για να μην τα πολυλογω εκεινος αμεσως μου το ειπε κ της ξεκαθαρισε την κατασταση κ ετσι αποφασισαν να μιλανε φιλικα.. εκεινη ομως επεμενε να τον συναντησει εστω κ φιλικα κρυφα απο μενα.. ο δικος μου αρνηθηκε κ εκει τελειωσε.. το παραξενο ειναι πως αυτη εσβησε το προφιλ της κ δεν υπαρχει πια.. με την δικαιολογια πως ειχε προβληματα με εναν πρωην της που την ενοχλουσε...

το θεμα ομως ειναι πως εμενα μου φαινεται παραξενο ολο αυτο.. νομιζω πως δεν ηταν αυτη αλλα μια αλλη κ κανει παιχνιδακια.. θελω να μου πειτε τωρα πως μπορω να ανακαλυψω ποιος ή ποια ειναι πισω απο ολο αυτο ακομα κ αν δεν υπαρχει το προφιλ της μπορω να τη βρω αφου εχουμε ανταλλαξει μυνηματα? καποιος χακερ ας με βοηθησει !!!! ή καποιος που να ξερει καλα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!

ευχαριστω πολυ!!
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Καταλαβαινεις οτι μας ζητας κατι παρανομο ετσι? Φυσικα και υπαρχει τροπος αρκει να μην εχουν σβηστει τα μηνύματα

Banned
    Quote Originally Posted by Angel_Love View Post
    γεια σας κ παλι!! αυτη τη φορα εχω ενα θεματακι με το facebook και κατι περιεργα πραγματα που συμβαινουν τον τελευταιο καιρο.. μια κοπελα η οποια ηταν πελατισσα μου στο μαγαζι κ δεν ειναι απο το νησι που μενω τωρα... χωρις καν να ξερει το αγορι μου του εκανε αιτημα φιλιας στο facebook επειτα του επιασε κουβεντα κ φαινοταν ξεκαθαρα πως του την επεφτε... βεβαια αυτη παρουσιαστηκε ως κ καλα μια που τον συναντησε τυχαια στις προτασεις.. κ ετσι του εστειλε το αιτημια φιλιας.. να σημειωσω πως εγω μια φορα της εχω μιλησει απο κοντα κ εκτοτε δεν την ξανα ειδα αλλα ειμαστε φιλες στο προφιλ του μαγαζιου... λοιπον συνεχιζω πως αυτη δεν ειχε ιδεα πως τα εχω με το αγορι αυτο που μιλαει.. τεσπα για να μην τα πολυλογω εκεινος αμεσως μου το ειπε κ της ξεκαθαρισε την κατασταση κ ετσι αποφασισαν να μιλανε φιλικα.. εκεινη ομως επεμενε να τον συναντησει εστω κ φιλικα κρυφα απο μενα.. ο δικος μου αρνηθηκε κ εκει τελειωσε.. το παραξενο ειναι πως αυτη εσβησε το προφιλ της κ δεν υπαρχει πια.. με την δικαιολογια πως ειχε προβληματα με εναν πρωην της που την ενοχλουσε...

το θεμα ομως ειναι πως εμενα μου φαινεται παραξενο ολο αυτο.. νομιζω πως δεν ηταν αυτη αλλα μια αλλη κ κανει παιχνιδακια.. θελω να μου πειτε τωρα πως μπορω να ανακαλυψω ποιος ή ποια ειναι πισω απο ολο αυτο ακομα κ αν δεν υπαρχει το προφιλ της μπορω να τη βρω αφου εχουμε ανταλλαξει μυνηματα? καποιος χακερ ας με βοηθησει !!!! ή καποιος που να ξερει καλα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!

ευχαριστω πολυ!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ που εστω ο δικός σου δεν έδωσε σημασία.
    τι άλλο ζητάς; τι σενάρια κάνεις στο μυαλό σου;;
    αφού το έσβησε το προφίλ,τι άλλο θες;
    και προπάντων ο δικός σου δε δίνει σημασία,μη φοβάσαι ότι θα τον χάσεις.
    αν και άμα είναι να σε κερατώσει θα το κάνει.
    χαλάρωσε,κάνε στην άκρη τις ανασφάλειες και χωρίς στοιχεία μην
    πλάθεις διάφορα με το μυαλό σου.

θα μπλέξεις άμα συνεχίσεις.άστο έτσι,όλα καλά!
    δεν υπάρχει πρόβλημα με τον δικό σου.χαλάρωσε και άσε τα
    προφίλ!!! ο κόσμος είναι έξω άμα είναι να του την πέσει
    από το φβ δε θα καταφέρει τίποτα.

Member
    καταλαβαινω πως ειναι παρανομο απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να βρεθει αφου σβηστηκε το προφιλ της... ειμαι ευγνωμον ναι... αλλα ο δικος μου πιστευει πως ειμαι μπλεγμενη κ εγω σε αυτο κ οτι ξερω κ δεν μιλαω... γιαυτο κ θελω να το ψαξω...
    ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!

Εφόσον ο άνθρωπος σου φέρθηκε σωστά, δεν υπάρχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Πες οτι βρήκες ποιος είναι τι έγινε? Κακό μπορεί να βγει απο μια τέτοια ιστορία καλό δεν νομίζω.

Member
    το αφησα το θεμα.. ξεχαστηκε κ εχουμε ηρεμησει προς το παρον.. τι να πω ισως να ηταν απλα μια φαρσα.. δεν ξερω...

Χαίρομαι, πιστεύω έκανες την καλύτερη επιλογή!

Senior Member
    Bασικα τι υποψιαζεσαι?

Member
    βασικα περνανε πολλα απο το μυαλο μου.. ισως να ειναι καμια πρωην του που να θελει να μας χωρισει.. ισως να ειναι καμια δικη μου <φιλη> που επισης εχει τον ιδιο σκοπο.. κατι γινεται παντως.. δεν ειναι τυχαια ολα αυτα.. το θεμα ειναι πως δεν τα αφησαμε να ειναι αναμεσα μας.. αλλα η περιεργεια ειναι περιεργεια γτ ασχολουνται με την προσωπικη μου ζωη ενω εγω δεν το κανω.. τεσπα.. το αφησα οπως εχει το θεμα.. μεχρι νεοτερας δλδ.. θα δειξει... καλημερα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Angel_Love View Post
    βασικα περνανε πολλα απο το μυαλο μου.. ισως να ειναι καμια πρωην του που να θελει να μας χωρισει.. ισως να ειναι καμια δικη μου <φιλη> που επισης εχει τον ιδιο σκοπο.. κατι γινεται παντως.. δεν ειναι τυχαια ολα αυτα.. το θεμα ειναι πως δεν τα αφησαμε να ειναι αναμεσα μας.. αλλα η περιεργεια ειναι περιεργεια γτ ασχολουνται με την προσωπικη μου ζωη ενω εγω δεν το κανω.. τεσπα.. το αφησα οπως εχει το θεμα.. μεχρι νεοτερας δλδ.. θα δειξει... καλημερα!!
    πολυ μπερδεμενα μας τα λες, βρε ειντζελ.
    αν σκεφτεσαι οτι μπορει να ειναι πρωην του, πως γινεται να υποπτευεται κι αυτος οτι εισαι η ιδια ανακατεμενη σ αυτη την ιστορια?
    ξεμπερδεψου και μετα πες τα μας...
    να σου δωσω μια γενικη συμβουλη ομως αν θες, που δεν θα σου βγει ποτε σε κακο.
    να εισαι εσυ παντα καθαρη και καλα με τον αγαπημενο σου και ασε τις κακομοιρες να στηνουν σκευωριες και να χοροπηδανε γυρω-γυρω μηπως καταφερουν να του γλειψουν .. κανενα κοκκαλακι.:p
    εις βαρος τους θα καταληξουν οσο ειστε ευτυχισμενοι μαζι, να εισαι βεβαιη γι αυτο:rolleyes:
    μην ανακατευεσαι ΠΟΤΕ με τετοιου ειδους παρασκηνιο.
    αστο να βραζει στο ζουμι του και να τρωει τις σαρκες του. εσυ εχεις αυτον που κυνηγαει κι ονειρευεται, δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο.
    καντε την μπλοκ απο παντου, να μιλαει με τις ομοιες της και μην ασχολεισαι.:o

Member
    remedy... δεν τα λεω μπερδεμενα.. ισως αυτο το να πει πως ειμαι μπερδεμενη κ εγω το εκανε για να μου ριξει σταχτη στα ματια ή να με κανει να ομολογησω κατι που ισως να ξερω κ να φοβαμαι να το πω... σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου απλα ειμαι κ λιγο ζηλιαρα γιαυτο κ ηθελα να το ψαξω αλλα αυτο ειναι που θελουν να καταφερουν αυτες κ δεν θα το πετυχουν ;)

Senior Member
    ακριβως!
    καλα που το καταλαβες..
    το μονο που τις καιει ειναι οτι ειστε μαζι και δεν καταφερνουν να χωθουν.
    ασε να μεινουν με την ορεξη και ασχολησου με το αγορακι σου.

Member
    εμ ναι !! καπως ετσι!! παντως το να ζηλευουν κατι που σου ανηκει κ να το διεκδικουν με τετοιο τροπο πεφτουν σε πολυ χαμηλο επιπεδο..! με εξιταρει μεν αλλα με νευριαζει δε γιατι αλλη δουλεια δεν εχουν να ασχολουνται με τις ζωες αλλων... get a life people!!:D