τρελλοφοβια..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

τρελλοφοβια..

εχει κανεις τον φοβο της τρελλας εντονο?να τσεκαρεις τις κινησεις σου να δεις αν ειναι οκ κ νορμαλ?το κανω συνεχεια.

Καλη μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ δεν εσαι τρελη! Εισαι απολυτα φυσιολογικη μακαρι να ημουν εκει να σου το υπογραψω με δεκα χερια! Απλα αυτό το παλιοαγχος σου δημιουργει αυτή την ψευδαισθηση!

Senior Member
    ρε το αγχος τι κανει ε?
    αν ειχα επιλογη για μια αλλη ζωη θα επελεγα να ημουν ενα ατομο εντελως κουλ.να μη με νοιαζει τιποτα για τιποτα ομως.
    πφφφφ...
    υ.γ. κ ο γιατρος μου τα ιδια μου λεει, οτι μου υπογραφει οτι δεν ειμαι μουρλη.χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εχει κανεις τον φοβο της τρελλας εντονο?να τσεκαρεις τις κινησεις σου να δεις αν ειναι οκ κ νορμαλ?το κανω συνεχεια.
    προσπαθησε να αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο,κανε θετικες σκεψεις,καποια πραγματα προασπαθησε να τα δεις διαφορετικα,απο την θετικη τους πλευρα!αυτους που βλεπεις και νομιζεις οτι ειναι νορμαλ,μπορει να ειναι οντως τρελοι απλα ξερουν να φορανε μασκα και να το κρυβουν!βρες να κανεις κατι που σε ευχαριστει,πανε βολτα,πανε στη θαλασσα,κανε μια ασκηση,διαβασε κατι,ακου μουσικη,πανε μινι διακοπες,ισως χρειαζεται να ξεφυγεις απο την ρουτινα την καθημερινη!κατσε ενα βραδυ πριν κοιμηθεις και αριθμησε,τα θετικα σου και τα αρνητικα σου η γραψτα κι ολας σε ενα χαρτι!εγω δεν ειμαι τελειως,εχω κι εγω τα στραβα μου,και καθε βραδυ πριν κοιμηθω κανω απολογισμο της ημερας,τι μπορουσα να κανω και δεν εκανα,τι εκανα που δεν επρεπε να κανω και καπως ετσι μπορεις να ανακαλυψεις πραγματα του εαυτου σου!και πολλες φορες αυτα τα ψυχοτρελα που εχω κι εγω ωρες ωρες,προσπαθω να βρω την πηγη του προβληματος,δλδ. καθομαι και προσπαθω να θυμηθω ακομα και απο την παιδικη μου ηλικια καποια πραγματα που μπορει να με οδηγησαν,εκει που με πηγαν!με βοηθαει εμενα,προσπαθησε το!να σου πω ενα παραδειγμα για εμενα!πιανω τον εαυτο μου πολλες φορες να ειναι διστακτικος σε καποια ενεργεια/δραστηριοτητα,δουλεια,π.χ ας πουμε περπαταω με ενα φιλο και παει να σκαρφαλωσει σε ενα δεντρο,η κανει ενα αλματακι απο μια κουνια,ενα πολυ ψηλο σκαλοπατι,ελα μου λεει καντο κι εσυ,δεν θα το κανω η θα το κανω πολυ διστακτικα,γιατι μου βγαινει ομως αυτο?επειδη οταν ημουν μικρος μεγαλωσα σε ενα περιβαλλον "μην κανεις αυτο,μην κανεις εκεινο,μην θα χτυπησεις,οχι αυτο οχι εκεινο,δεν αυτο δεν εκεινο"μεγαλωσα με αυτον τροπο!οποτε σκεψου τι με κραταει,που προσπαθω το ξεπερναω,αν και 28 χρονων!στο λεω για να προσπαθησεις να βρεις τι φταιει!

Ειναι να μην σου μπει η ιδεα. Συνηθως όμως η ιδεα έχει καποιο πραγματικο υποβαθρο, (δλδ στο πως τα παμε την τρεχουσα περίοδο ή τα ταδε περιστατικά ή η χι υποχρέωση, με αλλα λογια σ' αυτα που συμβαινουν στη ζωη μας), αν και αυτο το υποβαθρο η σκεψη μας το εχει διαστρεβλωσει και το εχει μετατρεψει σ' αυτη την έμμονη ιδέα.
    Αν κανεις όμως καποια πραγματα σαν κι αυτα που σου προτεινει ο manosthess θα νιωθεις καπως καλύτερα. Δε συνιστω όμως το πολλή παρε δωσε με το παρελθον, ιδιως αν αυτο αφορα τραυματικες εμπειριες.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ειναι να μην σου μπει η ιδεα. Συνηθως όμως η ιδεα έχει καποιο πραγματικο υποβαθρο, (δλδ στο πως τα παμε την τρεχουσα περίοδο ή τα ταδε περιστατικά ή η χι υποχρέωση, με αλλα λογια σ' αυτα που συμβαινουν στη ζωη μας), αν και αυτο το υποβαθρο η σκεψη μας το εχει διαστρεβλωσει και το εχει μετατρεψει σ' αυτη την έμμονη ιδέα.
    Αν κανεις όμως καποια πραγματα σαν κι αυτα που σου προτεινει ο manosthess θα νιωθεις καπως καλύτερα. Δε συνιστω όμως το πολλή παρε δωσε με το παρελθον, ιδιως αν αυτο αφορα τραυματικες εμπειριες.
    δεν χρειαζεται πολλη παρε δωσε,ενα τσεκ ιν και μετα προσπαθεις να το διορθωσεις!ξερω ενα φιλο ας πουμε,που καθεται διαβαζει βιβλια ψυχολογιας για να διορθωσει καποια πραγματα,και λεει πραγματα ας πουμε απο το βιβλιο,τα οποια ειμαι σιγουρος οτι δεν τα πιστευει!οποτε ποιος ο λογος να πω κατι που δεν με εκφραζει που δεν το πιστευω?

Senior Member
    δεν ξερω ρε παιδια.δεν θελω να πολυσκεφτομαι κ το παρελθον.δεν με βηθαει.εγω το στρες μου θελω να αντιμετωπισω τωρα.την τρεχουσα κατασταση με την βοηθεια του ειδικου.κανω ο.τι πρεπει να κανω καθε μερα.παω δουλεια δραστηριοτητες παρεα φιλους κλπ.απλα μου μπαινουν εμμονες ιδεες.το στρες τα κανει ολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    δεν ξερω ρε παιδια.δεν θελω να πολυσκεφτομαι κ το παρελθον.δεν με βηθαει.εγω το στρες μου θελω να αντιμετωπισω τωρα.την τρεχουσα κατασταση με την βοηθεια του ειδικου.κανω ο.τι πρεπει να κανω καθε μερα.παω δουλεια δραστηριοτητες παρεα φιλους κλπ.απλα μου μπαινουν εμμονες ιδεες.το στρες τα κανει ολα.
    μινι διακοπες!