Λέει πως μ'αγαπάει αλλα αποφεύγει το σεξ μαζί μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Banned
    Quote Originally Posted by merylin15 View Post
    Kopela93, Καλημέρα :) Είχαν μπει ψύλλοι στ' αυτιά μου αλλα τελικά όχι, δεν έχει άλλη. Είναι σίγουρο αυτο που λέω, οπότε το αποκλείουμε... Δεν έχει σταματήσει γενικά να μου μιλάει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μου μιλούσε και στην αρχή και η συχνότητα που μου λέει κάποια πράγματα (όπως "μου λείπεις", "σ'αγαπώ" κλπ) δεν έχει αλλάξει... Οπότε μάλλον καταλήγουμε στο οτι μάλλον ψυχολογικό είναι το θέμα...
    μάλλον ναι.αλλά άμα δε σου το λέει μην εμπλακείς.περίμενε να σου τα πει όλα αυτός κάποια μέρα.

Senior Member
    Ωραια θα σου προτεινα να του πεις κατι που δεν ειναι επικριτικο αλλα ταυτοχρονα να εκφραζεις το προβλημα πχ μη λες γιατι δε μου κανεις ερωτα, πες δε νιωθω να καλυπτομαι ερωτικα. Τωρα να εχει ψυχολογικα προβληματα δε νομιζω, θα το καταλαβαινες.

Senior Member
    τι το αναλυεται απλα ειναι φουστης και θελει μια κοπελα διπλα του να μη τον καταλαβουν...

Senior Member
    Στην αγαπη δεν κρυβεσαι λοιπον..ζητα του να σ δωσει χωρο να τον βοηθησεις κ να προστατευσετε την σχεση σας :-)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μερικοι ανθρωποι απλα δεν το εχουν με το σεξ. υπαρχουν πολλες σχεσεις χωρις σεξ γυρω μας και οχι δεν αναφερομαι σε παντρεμενους 50 χρονια είτε "λευκες" σχεσεις. Εννοω σχεσεις με αγαπη γουτσου γουτσου αγκαλιτσες αλλα σεξ γιοκ. συνηθως αυτο δειχνει απο την αρχη. καλη συνεχεια.

Senior Member
    Ισως εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα που τον εχει μπλοκαρει εγω στη θεση σου θα ελεγα ξεκαθαρα αυτο που σκεφτομαι πολυ πιθανον να θελει να σου μιλησει και ο ιδιος αλλα να νιωθει αβολα. Ας ειναι λεπτο το θεμα ειστε οικογενεια απο τη στιγμη που μενετε μαζι και αγαπιεστε μην κολλας, φιλη μου, ισως χρειαζεται την βοηθεια σου.

Junior Member
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει κάποια άλλη...ξεκίνα και ψάξε τα πάντα για αυτόν για να μην μήνεις με την απορία στο τέλος..να ξέρεις πως θα πονέσει όμως...εγώ έτσι έκανα..

Το πιθανοτερο ειναι οτι εχει βρει αλλη.Ενας αντρας δυσκολα μενει μερικες μερες χωρις σεξ,ειδικα αν εχει ηδη κατι διπλα του.
    Οι ερωτικες σχεσεις,περα απο την επικοινωνια,τον σεβασμο κλπ,βασιζονται πανω απ ολα στο σεξ.ΜΟΝΟ με αυτο,δε στεκεται μια σχεση,αλλα ΑΝ χαθει,διαλυονται ολα,και ας λενε τα ζευγαρια μεσα στον ερωτα τους,για αγαπες κλπ.Το εχω δει απειρες φορες,ολα ειναι μια επιθυμια.

Καντου κουβεντα οσο πιο συντομα γινεται.

Junior Member
    λοιπον θα σου πω επειδη μενω κ εγω με τον συντροφο μου κ αυτο δεν μου εχει συμβει οκ δεν το κανουμε καθε μερα η ολη μερα αυτα ειναι στην αρχη στα μελια...οταν πχ ειναι πολυ κουρασμενος η ειμαι αδιαθετη δεν εχει κοκο.αλλα καθολου οπως λες οχι δεν ειναι φυσιολογικο 1. Η εχει αλλη 2. η δεν ειναι καλα η ψυχολογια του η 3. εχουν αλλαξει τα γουστα του κ δεν τον τραβανε γυναικες πια.σε αλλα θεματα πως ειναι πχ τον ικανοπειις με το στομα αν τα δεχεται αυτα τοτε απλα εχει βαρεθει το σεξ μαζι σου εχεις γινει ρουτινα στο κρεβατι.καθε μερα μακαρονια με κιμα θα τρωει δεν γινεται εννοοω αν ειναι αυτος ο λογος πρεπει να αλλαξεις λιγο στο κρεβατι βαλε λιγο φαντασια τρελανε τον εμεις οι γυναικες τα ξερουμε τα κολπα μας.

Junior Member

Γεια σου Μέριλιν

Λοιπόν επειδή ως ενα σημείο η ιστορία σου ταίριαζε με τη δική μου (γιατι κι εγω έμεινα με το αγόρι μου αμέσως και τώρα συζούμε 3 χρόνια μαζί ενω συνολικά είμαστε μαζί 5 χρόνια), θα σου πω αυτο που πιστεύω. Πρωτα απ' όλα δεν πιστευω ότι εχει πάψει να σε αγαπάει όπως διάβασα παραπάνω (γιατι αν ειχε πάψει δεν θα συνέχιζε να στο λέει απο μόνος του ούτε θα σου έλεγε ότι του λείπεις όταν είστε μακριά..απλά θα απέφευγε να τα λέει). Αλλά απο την άλλη μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει καθόλου σεξουαλική επαφή. Σίγουρα μετά απο κάποια χρόνια σχέσης ο ρυθμός μειώνεται (ενώ μπορεί για παράδειγμα στην αρχή της σχέσης να το κάνατε καθε μέρα ή και πολλές φορές τη μέρα, με τη πορεία του χρόνου αυτό μειώνεται σε μερικές φορές την εβδομάδα) αλλα καθόλου? Είναι λίγο περίεργο...εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει..ο δικός μου πολλές φορές εχει τύχει να μη μου ζητάει επειδή για παράδειγμα ειναι κουρασμένος απο τη δουλεια..αλλά μετα απο μια το πολύ δυο μέρες θέλει σαν τρελός λες και τον είχες βάλει στην απομόνωση..και πιστευω ότι όλοι οι άντρες ετσι ειναι λιγο πολυ ειναι στη φυση τους δεν γινεται να μην εχουν ανάγκη την επαφη με το γυναικειο σώμα είτε μας αρέσει αυτό είτε όχι! Αυτό προφανώς ισχύει και για τις γυναίκες (φαντάζομαι εσένα θα σου έχει λείψει πολύ η επαφή μαζί του διαφορετικά δεν θα έγραφες εδω να ζητήσεις τη γνωμη μας..) άρα γιατι να μη το νιωθει κι αυτος αυτο? Αυτό που πιστευω εγω ειναι ότι πρωτα απ ολα πρεπει να σκεφτεις και να δεις βαθυα μεσα σου τί Πραγματικα φοβάσαι απο τη συζήτησή σου μαζί του..φοβάσαι μήπως τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα..ή μήπως φοβάσαι αυτό που θα ακούσεις απο αυτόν? Εγω είμαι της άποψης ότι πρέπει οποσδήποτε να του μιλήσεις..κι αν δεν θέλεις ακόμα τότε δοκίμασε το μια να τον διεγείρεις (για παράδειγμα φορα κατι σέξι μια νύχτα, κάνε του λίγο στριπτιζ...οτιδήποτε έχεις καιρό να του κάνεις) κι αν πάλι δεις ότι δεν κάνει κάτι..τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά και επιβάλλεται πια να του μιλήσεις. Δεν οφελεί κανέναν σας (και ειδικά εσένα) να κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας! ;)

Πρωτα απ' όλα δεν πιστευω ότι εχει πάψει να σε αγαπάει όπως διάβασα παραπάνω (γιατι αν ειχε πάψει δεν θα συνέχιζε να στο λέει απο μόνος του ούτε θα σου έλεγε ότι του λείπεις όταν είστε μακριά..απλά θα απέφευγε να τα λέει).
    Οι αντρες πολλα θα πουν για να ριξουν ή να κρατησουν καποια διπλα τους,δεν σημαινει κατι.

Junior Member
    Ναι σίγουρα δεν αμφιβάλω..αλλά γιατι να το κάνει αυτο απο τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεται? Γιατι να πει κάτι για να τη ρίξει εφόσων τελικά ΔΕΝ τη ρίχνει??

Senior Member
    καλησπερα! αφου εχω περασει ι εγω το ιδιο...εχω να σου πω τη μοναδικη λυση !!!Σε εμεναηρθε απο μονη της βεβαια,αλλα εσυ ας το κινησεις το θεμα. Ειχα δοκιμασει τα παντα κι εγω...ξαι τιποτα. Η μονη λυση λοιπον ειναι η ΖΗΛΙΑ. Εκει ξυπνάει το δικό τυος πρωτόγονο συναίσθημα και γίνοντε ξανα λιονταρια...Καντο κ θα με θυμηθεις.Εγω απο τοτε περναω σουπερ!

Senior Member
    Κοίτα,είναι 2 οι φάσεις που παίζουν...
    Η ήταν πονηρούλης και κόλλησε τίποτα,και μιας και σε υπολογίζει κλπ δεν θέλει να σε κολλήσει,η γύρισε η φάση της φιλιας περισσότερο και είσαι σαν αδερφούλα του...
    Τώρα αυτά που λέω,μπορεί να ισχύουν,μπορεί να μην "ιχυουν","γιαυτο" και όλας θα σου πρότεινα να κάτσετε,να τα βάλετε κάτω τα πράγματα,και να βρείτε τι παίζει μεταξύ σας...
    Όλοι οι υπόλοιποι,συγγραφές η μη,είμαστε τρίτοι...Οποτε ότι και να πούμε...Δεν...
    Οποτε,χρησιμοποίησε αυτό που σου χάρισε η φύση,σαν άνθρωπος,και επικοινώνησε...Απλό.
    Τα λέγαμε.
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Quote Originally Posted by Amarilys View Post
    Ναι σίγουρα δεν αμφιβάλω..αλλά γιατι να το κάνει αυτο απο τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεται? Γιατι να πει κάτι για να τη ρίξει εφόσων τελικά ΔΕΝ τη ρίχνει??
    Για να την κρατησει κοντα του.Ο φοβος της μοναξιας ειναι εξισου ισχυρος με το παθος.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast