καταθλιψη αγχος φοβιες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    Senior Member
    νομιζω πως θα πρεπει να μην δινεις σημασια σε ο.τι νιωθεις καθε στιγμη.μη ρωτας τον εαυτο σου γιατι αυτο κ γιατι το αλλο.ετσι εισαι αυτη την στιγμη αποδεξου το.μου θυμιζεις εμενα.κ γω ετσι κανω.κ ο ψυχοθεραπευτης μου μου ειπε να μην δινω σημασια στο τι νιωθω καθε στιγμη.ειμαστε συναιασθηματικα φορτισμενοι κ ειναι λογικο να μην ξερουμε τι θελουμε..δεν ανακουφιζομαστε πουθενα κ νιωθουμε περιεργα.εγω βασικα νιωθω μουρλη.χααχ! μερικες φορες νιωθω απλα καλα.αλλες παλι νιωθω τιποτα.ενα μηδεν.μετα απο λιγο μπορει να νιωσω κλαμα.ο.τι να ναι.αυτο συμβαινει στην καταθλιψη κ στις διαταραχες πανικου.ετσι ειναι ολο αυτο.κ ξεπερνιεται.σιγουρα σου το λεω.το εχω περασει τοοσες φορες.
    σημερα ξυπνησα με τρεμουλα κ αγχος μετα απο λιγο σταματησε.μετα δεν ενιωθα τιποτα.τωρα νιωθω φοβο.γενικα οι διαθεσεις αλλαζουν απο στιγμη σε στιγμη.δεν εισαι μονη σου παντως οπως βλεπεις.

Banned
    νομιζω πως θα πρεπει να μην δινεις σημασια σε ο.τι νιωθεις καθε στιγμη.
    κ ο ψυχοθεραπευτης μου μου ειπε να μην δινω σημασια στο τι νιωθω καθε στιγμη.
    αλλα να δινεις σημασια σε οτι σε ενοχλει γυρω σου κ να το λες

Senior Member
    Ναι συμφωνω.ωχ πριν λιγο με επιασε ενας φοβος μια ταραχη κ τα παιξα παλι.νιωθω τρελλη...δεν ειμαι καλα.μπηκα να κανω ενα μπανιο κ ηθελα να πεταχτω τρεχοντας..τι στο καλο συμβαινει?μουρλαθηκα?

Banned
    νιωθω τρελλη.
    κατα πασα πιθανοτητα συμβαινει οτι δικαιολογεις οσους σου ειπαν οτι δεν εισαι καλα κ εριξες το αδικο στον εαυτο σου εχω περασει απο αυτο το σταδιο... κ επιδη νιωθεις τρελη οπως ανεφερες για αυτο εισαι ετσι επιδη απλα βλεπεις ετσι τον εαυτο σου τον αξιολογεις αρνητικα κλπ διαβασε αυτο http://e-psychology.gr/personality/6...ndios-nikolaos

Senior Member
    παιδια ενω χθες το βραδυ ενιωθα απλα ενα κενο σημερα που ξυπνησα παλι χαλια νιωθω παλι αυτο οτι τπτ δεν εχει νοημα και οτι ειμαι μια αχρηστη και δεν μπορω να βρω πουθενα χαρα και οτι δεν θα μπορεσει ν αλλαξει ποτε αυτο για αυτο μου ρχεται στο μυαλο οτι θελω να πεθανω σημερα ειδικα τ χω σκεφτει αρκετες φορες προσπαθω να βρω λυσεις αλλα δεν υπαρχουν ειναι πολυ προσκαιρες και οχι μονιμες η μανα μου μ λεει να αρχισω να πηγαινω σχολη και να διαβαζω με το ζορυ και οτι μολις αρχισω να περναω μαθηματα θα νιωσω πιο καλα αλλα πως θα το κανω αυτο ενω δεν εχω τν ορεξη καν να φαω???

Senior Member
    τι θα κανω???δεν μπορω αλλο πια

Senior Member
    παιδια ενω χθες το βραδυ ενιωθα απλα ενα κενο σημερα που ξυπνησα παλι χαλια νιωθω παλι αυτο οτι τπτ δεν εχει νοημα και οτι ειμαι μια αχρηστη και δεν μπορω να βρω πουθενα χαρα και οτι δεν θα μπορεσει ν αλλαξει ποτε αυτο για αυτο μου ρχεται στο μυαλο οτι θελω να πεθανω σημερα ειδικα τ χω σκεφτει αρκετες φορες προσπαθω να βρω λυσεις αλλα δεν υπαρχουν ειναι πολυ προσκαιρες και οχι μονιμες η μανα μου μ λεει να αρχισω να πηγαινω σχολη και να διαβαζω με το ζορυ και οτι μολις αρχισω να περναω μαθηματα θα νιωσω πιο καλα αλλα πως θα το κανω αυτο ενω δεν εχω τν ορεξη καν να φαω???

Senior Member
    Συν Αθηνά και χείρα κίνει, πήγαινε κόντρα σε αυτό που νιώθεις, άρχισε κάποια δραστηριότητα και θα έρθει και η διάθεση. Φυσικά μπορεί να αλλάξει αυτό που νιώθεις, δεν είναι για πάντα! Δράσε και έχε στο μυαλό κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και να σου φτιάξει τη ζωή. Ας πούμε ένας έρωτας δε θα βοηθούσε? Ή να δουλεύεις κάπου που σε θεωρούν χρήσιμη?

Senior Member
    αρχισα γυμναστηριο μου ηταν πολυ δυσκολο αλλα πηγα λιγο κοντρα στν φοβο μου μια φορα πηγα πιστευω την δευτερα που θα παω να μην φοβαμαι τοσο με την σχολη τι θα κανω?τι θα μου προτεινες?

Junior Member
    Σε ποιο έτος είσαι?
    Κοίτα,σκέψου πως η σχολή μπορεί να μη σου αρέσει,αλλά όταν την τελειώσεις θα μπορείς να κάνεις μάθημα σε παιδιά,κι όχι μόνο,και να νιώθεις πραγματικά χρήσιμη,μέσα από αυτόν τον απλό τρόπο.Αν σου αρέσει αυτό το σενάριο,τότε μην κοιτάς το πώς νιώθεις μέσα στη σχολή,αλλά πώς θα είσαι μετά.Μην πανικοβάλλεσαι,η σχολή είναι απλά ένας τρόπος να έχεις πρόγραμμα μέσα στη μέρα σου,που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ στην περίπτωσή σου.Μην νιώθεις πως κρίνεται όλη σου η ζωή από αυτό.

Senior Member
    ειμαι 4 ετος κ δν εχω περασει κανενα μαθημα γτ στην αρχη ακομα μολις μπηκα δν ειχα ξεπερασει τελειως την λευχαιμια εδω κ 2 χρονια ειμαι τελειως καλα και μετα απλα δν πηγαινα γτ βαριομουν κ δν ειχα ορεξη ν διαβασω κ ολα αυτα πραγματικα πρωτη φορα στην ζωη μου νιωθω τοσο ασχημα ουτε οταν ειχα λευχαιμια δν ενιωθα τοσο ασχημα ισα ισα τοτε ημουν δυνατη κ ψυχικα ηρεμη κ μια χαρα τ ειναι αυτο τ πραγματα π μ εχει πιασει 4 μηνες τωρα με κρισεις πανικου φοβιες στα παντα και ξαφνικα εδω και μια βδομαδα πληρως στενοχωρια και καταθλιψη και οτι θελω να πεθανω δν μπορω ν τ κτλβ κ οτι τπτ δν μ δινει χαρα

Banned
    ειμαι 4 ετος κ δν εχω περασει κανενα μαθημα
    @@@@@ το μαθημα η υγεια ειναι πανω απο ολα εχασες την υγεια σου εχασες τα παντα μη σε ξαναπασχολισει... πες οπου μπορω θα φτασω

Senior Member
    ναι αλλα πραγματικα μπορει ν χω τν σωματικη μ υγεια αλλα πλεον δν εχω τν ψυχικη μ υγεια κ ειναι πιο επιπονο γ μενα τουλαχιστν κ ολες αυτς οι φοβιες π μ χουν δημιουργηθει τ ν κανω γ ν μ ανεβει η αυτοπεποιθηση?

Banned
    οσο γνωριζεις ενα πραγμα αποκτας αυτοπεποιθηση

Senior Member
    δηλ???τ εννοεις μ αυτο?

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast