οχι φωνες αλλα υπερφαντασια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

οχι φωνες αλλα υπερφαντασια

παρατηρησα τωρα τελευταια οτι αρχισε κατι σαν αυτο που ως εντοπισμενο συμπτωμα λεγεται ακουστικες ψευδαισθησεις ή ακουω φωνες. Ποτε δεν με εχει απασχολησει σοβαρα τουλαχιστον το θεμα. Μαλιστα ετυχε τις λιγες φορες που μου εμφανιστικε το φαινομενο ηρθε μαζι με τον κανονα μη επανεμφανισης του δηλαδη σαν ο ανθρωπος σκεφτηκα στιγμιαια να πως ηρθε να οι κανονες μη εμφανισης του. γοητευμενος απο την εννοια συγκλιση και τα δικτυα. μαθηματικες και φυσικες θεωριες .. Βασικα πιστευω ειναι θεμα μαζεματος πληροφοριων κωδικοποιησης του κυριου σωματος του το να μην σου επανεμφανιστουν οι φωνες.

το δευτερο θεμα που παρατηρησα με το ζητουμενο φωνες ειναι οτι οσο και αν μου δινουν την εντυπωση οτι συμβαινουν την στιγμη εκεινη οταν ανακαλω το φαινομενο και καθως τοτε απασχολησα το μυαλο μου για να μην ενταθει οταν το ανακαλω λοιπον μου φαινονται μερος της φαντασιας μου μια σκεψη μου και οχι σαν "ακουσα φωνες" Βεβαια οπως ειπα οι φωνες ηρθαν μαζι με τον κανονα εξαλειψης τους και θα προσθεσω τωρα και μαζι με την σημασια τους που σημαινει του τι δηλωνουν του γιατι ηρθαν πολυ φευγαλαια ολα αυτα . εξαρταται το ποιες γωνιες θα φωτισω σε αυτην την σημασια για να μην ξαναρθουν επισης να μην κοιταω το φαινομενο καταματα αλλα τμηματικα οταν ερθει η ωρα του

επισης πως εμφανιστικαν πιστευω πως ισως απο υπερφαντασια του ισως εμφανιστουν.

καμια συδεση με ψυχωση αλλα με μανια πιστευω

ενα παιχνιδι του φλου με το συγκεκριμενο το ολο παραμυθι αραιοτητα και πυκνοτητα

Senior Member
    Φιλικη συμβουλη : μη τα λες ετσι επιστημονικα στο γιατρο σου γιατι θα σε χαπακωσει με πολλα mg δοση.

Αστα για τον εαυτο σου.

Οι γιατροι ειναι πεζοι. Το μονο που βλεπουν ειναι ασθενεις και δεν εχουν χωρο για φαντασια και ιδιαιτερη σκεψη. Παντου βλεπουν τρελους.

Αστα και γραψτα σε ενα χαρτι που δε το βλεπει κανεις και μη τα λες σε κανεναν.

Quote Originally Posted by ευφυέστατος αυτιστικός View Post
    παρατηρησα τωρα τελευταια οτι αρχισε κατι σαν αυτο που ως εντοπισμενο συμπτωμα λεγεται ακουστικες ψευδαισθησεις ή ακουω φωνες. Ποτε δεν με εχει απασχολησει σοβαρα τουλαχιστον το θεμα. Μαλιστα ετυχε τις λιγες φορες που μου εμφανιστικε το φαινομενο ηρθε μαζι με τον κανονα μη επανεμφανισης του δηλαδη σαν ο ανθρωπος σκεφτηκα στιγμιαια να πως ηρθε να οι κανονες μη εμφανισης του. γοητευμενος απο την εννοια συγκλιση και τα δικτυα. μαθηματικες και φυσικες θεωριες .. Βασικα πιστευω ειναι θεμα μαζεματος πληροφοριων κωδικοποιησης του κυριου σωματος του το να μην σου επανεμφανιστουν οι φωνες.

το δευτερο θεμα που παρατηρησα με το ζητουμενο φωνες ειναι οτι οσο και αν μου δινουν την εντυπωση οτι συμβαινουν την στιγμη εκεινη οταν ανακαλω το φαινομενο και καθως τοτε απασχολησα το μυαλο μου για να μην ενταθει οταν το ανακαλω λοιπον μου φαινονται μερος της φαντασιας μου μια σκεψη μου και οχι σαν "ακουσα φωνες" Βεβαια οπως ειπα οι φωνες ηρθαν μαζι με τον κανονα εξαλειψης τους και θα προσθεσω τωρα και μαζι με την σημασια τους που σημαινει του τι δηλωνουν του γιατι ηρθαν πολυ φευγαλαια ολα αυτα . εξαρταται το ποιες γωνιες θα φωτισω σε αυτην την σημασια για να μην ξαναρθουν επισης να μην κοιταω το φαινομενο καταματα αλλα τμηματικα οταν ερθει η ωρα του

επισης πως εμφανιστικαν πιστευω πως ισως απο υπερφαντασια του ισως εμφανιστουν.

καμια συδεση με ψυχωση αλλα με μανια πιστευω
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

kai ...perne ta farmaka soy e?

Senior Member
    εγω πιστευω οτι εχουν να κανουν με ψυχωση και οχι με μανια

Senior Member
    εγω πιστευω οτι οι ακουστικες ειναι σκεψεις που οταν εμμενουμε σε αυτες μας φαινονται ρεαλιστικες και νιωθουμε οτι τις ακουμε! οσο πιο πολυ δινουμε σημασια και εμμενουμε τοσο πιο ρεαλιστικες γινονται και φτανουμε σε σημειο να τις ακουμε πραγματικα!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

paidia me farmaka 2hs genias pisteyw einai thema xronoy na xanontai oi fones.pisteyw de pws fwnes einai oi maniakes skepseis poy pairnoyn kapws sarka k osta.kati allo:an k exw parei mia symboylh mesa apo to foroym oti oi neyrologoi den mporoyn pleon na dinoyn bebaioseis gia psyxotikoys gia tyxwn epitropes epeidh me boleyei afantasta na paw se ena neyrologo sygkekrimeno
    (k gia na parw ta pleonekthmata apo neyrologo oxi mono apo psyxiatroys) tha thela ligo na to syzhthsoyme k an ginetai...poios kserei an oi neyrologoi dld dinoyn pistopoihtika gia psychosi?

Banned
    Ψύχωση απο ουσίες. Είτε φαρμακευτικές είτε ναρκωτικές.
    Αλλιώς, θέμα ψύχωσης που προκλήθηκε απο άλλους λόγους τους οποίους δε γνωρίζω.
    Μάλλον κάποιο θέμα εγκεφαλικό,κάποια βλάβη οτιδήποτε.
    Όλα από το κεφάλι προέρχονται.
    Είναι η μηχανή με την οποία παίρνουμε εμπρός.
    Χωρίς αυτήν ειμαστε απλως σώματα/ ύλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    paidia me farmaka 2hs genias pisteyw einai thema xronoy na xanontai oi fones.pisteyw de pws fwnes einai oi maniakes skepseis poy pairnoyn kapws sarka k osta.kati allo:an k exw parei mia symboylh mesa apo to foroym oti oi neyrologoi den mporoyn pleon na dinoyn bebaioseis gia psyxotikoys gia tyxwn epitropes epeidh me boleyei afantasta na paw se ena neyrologo sygkekrimeno
    (k gia na parw ta pleonekthmata apo neyrologo oxi mono apo psyxiatroys) tha thela ligo na to syzhthsoyme k an ginetai...poios kserei an oi neyrologoi dld dinoyn pistopoihtika gia psychosi?
    εμενα που περασε πριν ενα μηνα ακριβως η μητερα μου απο επιτροπη το μονο χαρτι που εδωσα ηταν μια γνωματευση απο το ψυχιατρειο φαινονταν οι νοσηλειες που ειχε κανει και η διαγνωση απο την ψυχιατρο που την παρακολουθουσε. εσυ γιατι θελεις απο νευρολογο γνωματευση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Ψύχωση απο ουσίες. Είτε φαρμακευτικές είτε ναρκωτικές.
    Αλλιώς, θέμα ψύχωσης που προκλήθηκε απο άλλους λόγους τους οποίους δε γνωρίζω.
    Μάλλον κάποιο θέμα εγκεφαλικό,κάποια βλάβη οτιδήποτε.
    Όλα από το κεφάλι προέρχονται.
    Είναι η μηχανή με την οποία παίρνουμε εμπρός.
    Χωρίς αυτήν ειμαστε απλως σώματα/ ύλη.
    δεν πιστευω οτι ειναι εγκεφαλικο το προβλημα καθαρα ψυχολογικο ειναι!

Senior Member
    οποιοσδηποτε ειναι δυνητικα ψυχοπαθης αυτο δεν αημαινει οτι ολοι εχουμε βλαβη στον εγκεφαλο.
    Last edited by ftatl; 02-05-2014 at 13:27.

gt me boleyei 1dioti apo ayton grafw syntagh farmakwn 2gt thelo na paro k thn ayra kserw gw pws na to pw k apo neyrologo wste na beltiwthw k allo 3gt einai neos 4gt sth drama poy eimai egw oi alloi ase poy einai ligoi den exoyn k toso kalo onoma oi perissoteroi

Senior Member
    gt me boleyei 1dioti apo ayton grafw syntagh farmakwn 2gt thelo na paro k thn ayra kserw gw pws na to pw k apo neyrologo wste na beltiwthw k allo 3gt einai neos 4gt sth drama poy eimai egw oi alloi ase poy einai ligoi den exoyn k toso kalo onoma oi perissoteroi
    απο οτι καταλαβα εσυ θελεις την ιατρικη εκθεση απο αυτον τον νευρολογο για να την καταθεσεις μαζι με την αιτηση για να περασεις απο επιτροπη, γνωματευση θα παρεις απο το νοσοκομειο που ειχες νοσηλευετει και αυτη την δινει μονο ψυχιατρος. θα σου προτεινα να ρωτησεις στο κεπα αν δεχονται ιατρικη εκθεση απο νευρολογο!

oxi exw monima thn syntaksh toy patera m alla epeidh einai reysta ta pramata genika me ta mnhmonia k t l lew se periptwsh (xtypaw ksylo)poy tha me ksanasteiloyn se epitroph na pernaei to xarti toy giatroy m.ws twra eixa giatro kathighth panephsthmioy kalo psychiatro alla logo apostashs skeftomai na arxiso na episkeftomai kapoion sthn drama.allwste an k o prohn'' giatros m einai koryfaios antikeimenika me edwse oti kalo htan na me dwsei k etsi psaxnomai k gia allon...

Senior Member
    oxi exw monima thn syntaksh toy patera m alla epeidh einai reysta ta pramata genika me ta mnhmonia k t l lew se periptwsh (xtypaw ksylo)poy tha me ksanasteiloyn se epitroph na pernaei to xarti toy giatroy m.ws twra eixa giatro kathighth panephsthmioy kalo psychiatro alla logo apostashs skeftomai na arxiso na episkeftomai kapoion sthn drama.allwste an k o prohn'' giatros m einai koryfaios antikeimenika me edwse oti kalo htan na me dwsei k etsi psaxnomai k gia allon...
    ασχετα με την συνταξη σου λεω οτι αν χρειαστει, η γνωματευση απο το νοσοσκομειο που ειχες νοσηλευτει ειναι δυνατο χαρτι σε σχεση με μια γνωματσευση ενος αλλου γιατρου που απλα σε παρακολουθει. Ειναι οντως ταλαιπωρια, απλα σου λεω τη διαδικασια για να εισαι προετοιμασμενος οταν ερθει η ωρα (τουλαχιστον στο Ψ.Ν.Α ειναι ετσι) κανεις την αιτηση στο γραφειο κινησης και μετα σου δινουν ενα τηλεφωνο να κλεισεις ραντεβου να ξαναπας παλι ωστε να σε εξετασει ο ψυχιατρος και να σου δωσουν μετα την γνωματευση.
    Μπορεις να εχεις 2 γνωματευσεις καλλιστα και αυτην απο τον γιατρο που θα βρεις να επισκεπτεσαι στη δραμα και την γνωματευση απο το νοσοκομειο.
    Να σε ρωτησω η αποφαση απο την τελευταια επιτροπη που περασες ποσο ισχυει?

Page 1 of 3 123 LastLast